Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Μόλις τσέκαρα τις πληροφορίες γι' αυτήν στο site του 104, ούτε αυτή δίνει κώλο :headbang: :headbang: :headbang:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Mετα το δωματιο νο4 σήμερα τελιοποιήθηκε και το 2ο δωμάτιο για προγράμματα φετιχ του studio.
To δωματιο νο3!!!
Εχοντας αποκτήσει εδω και καιρό τη δικια του ντουλάπα με ερωτικα αξεσουάρ......
Σημερα απέκτησε και τα δικά του ερωτικα έπιπλα

εναν σταυρο για παιχνίδια δεσίματος αυτης της μορφής
www.imagerous.com/] [/URL]

και εναν ολοιδιο παγκο βασανηστιριων και αυτος με περικαρπια δεσιματος για ερωτικα παιχνιδια

τα επιπλα ειναι ηδη στο δωματιο ετοιμα προς χρηση
οι φωτογραφιες του νεου χωρου θα βγουνε σύντομα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
o φίλος Σάρουμαν το εγκαινίασε ή ακόμα;
πάντως πέραν της πλάκας. Διάβαζα την κριτική του και μου έκανε εντύπωση. Αντζελα αν τον βγάζετε στο σαλόνι δεν φοβάστε μήν υπάρχει αλλος πελάτης εκεί και εκτεθεί ο Σάρουμαν;  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Τι θα γινει με τον sarouman κα αντζελα,ως ποτε θα τον βασανιζετε?Τη τριτη φορα τουλαχιστον  να του κατσετε  :grin:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
πάντως πέραν της πλάκας. Διάβαζα την κριτική του και μου έκανε εντύπωση. Αντζελα αν τον βγάζετε στο σαλόνι δεν φοβάστε μήν υπάρχει αλλος πελάτης εκεί και εκτεθεί ο Σάρουμαν;  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Ποιος ο λόγος να φοβούνται; Προφανώς το όλο παιχνίδι του να τον βολτάρουν στο σαλόνι γίνεται όταν δεν υπάρχουν πελάτες συν το ότι εάν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι δεν αργεί ν'ανέβει στο δωμάτιο. Αυτό τουλάχιστον υποθέτω.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εμένα η Άντζυ μου διάβαζε λόγους του Γιωργάκη σε ακατάληπτα Ελληνικά. Το βασανιστήριο αυτό ήταν απάνθρωπο, τόσο πολύ που εκσπερμάτωσα επάνω στην τσατσά που είχε φέρει επάνω στο δωμάτιο για με δει πως αντιδρούσα στον ελεγχόμενο πόνο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

σημερα στηθηκαν αυτα βρε ,οποιος εχει παει σημερα τα εχει δοκιμασει ;)
οχι μωρο προσεχουμε δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο γιατι και αυτος που μετεχει στο προγραμμα αλλα και αυτος που θα δει το show θα ερθουν σε δυσκολη θεση και δεν υπαρχει λογος για κατι τετοιο ;)
απλα ειναι μερος του προγραμματος και υπαρχει κοσμος που που αρεσει ο δημοσιος εξευτελισμος ή εστω ο φόβος του πιθανου δημοσιου εξευτελισμου ;)
υπαρχουν πελατες που μας εχουν ζητησει ή να τους βγαλουμε εξω στο μπαλκονι ή να τους κανουμε βόλτα εξω στο στενο μας ;)
βιτσια ειναι αυτα ;) :-*

Τι θα γινει με τον sarouman κα αντζελα,ως ποτε θα τον βασανιζετε?Τη τριτη φορα τουλαχιστον  να του κατσετε  :grin:

δεν τον βασανιζω βρε απλα του εμπλουτιζω τις εμπειριες ;)
να του κατσω σιγα, τοσες και τοσες τουχουν κατσει τι θα αλλαξει αν του κατσω και εγω?

Ποιος ο λόγος να φοβούνται; Προφανώς το όλο παιχνίδι του να τον βολτάρουν στο σαλόνι γίνεται όταν δεν υπάρχουν πελάτες συν το ότι εάν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι δεν αργεί ν'ανέβει στο δωμάτιο. Αυτό τουλάχιστον υποθέτω.
:thumbsup:

Εμένα η Άντζυ μου διάβαζε λόγους του Γιωργάκη σε ακατάληπτα Ελληνικά. Το βασανιστήριο αυτό ήταν απάνθρωπο, τόσο πολύ που εκσπερμάτωσα επάνω στην τσατσά που είχε φέρει επάνω στο δωμάτιο για με δει πως αντιδρούσα στον ελεγχόμενο πόνο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:
εχω και λογους των ολιρεν και στροςκαν για πιο τρομαχτικη εμπειρια :cheesy:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Mετα το δωματιο νο4 σήμερα τελιοποιήθηκε και το 2ο δωμάτιο για προγράμματα φετιχ του studio.
To δωματιο νο3!!!
Εχοντας αποκτήσει εδω και καιρό τη δικια του ντουλάπα με ερωτικα αξεσουάρ......
Σημερα απέκτησε και τα δικά του ερωτικα έπιπλα

Και όπως έχω ξαναπεί... φαίνεται ποια studio επενδύουν και βρίσκονται συνεχώς up-to-date, ανανεώνοντας το προφίλ τους και το ενδιαφέρον των πελατών τους.
Μπράβο ακόμα μια φορά στην Αντζελα! (αναμένουμε φωτογραφίες αυτών αλλά και της Εμμανουέλας)

Τώρα όσο για τη δοκιμή... εντάξει ρε παιδιά... ωσονούπω...

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Αχ Άντζελα ζηλεύω και εγώ ..... :s&m_1: :s&m_1:
Προτείνω να εμπλουτισθείτο πρόγραμμα δημόσιου εξευτελισμού

Επισκέπτης
Και όπως έχω ξαναπεί... φαίνεται ποια studio επενδύουν και βρίσκονται συνεχώς up-to-date, ανανεώνοντας το προφίλ τους και το ενδιαφέρον των πελατών τους.
Μπράβο ακόμα μια φορά στην Αντζελα! (αναμένουμε φωτογραφίες αυτών αλλά και της Εμμανουέλας)

Επενδύστε...έρχεται πείναααααααααααα!  ;)

Επισκέπτης

Τόν περιφέρουν στό σαλόνι κάτι σάν παράξενο ζώο δηλαδή.Ωραία φάση....."κι από δώ κύριοι ο Sarouman.Tό τέρας μέ δυό κεφάλια καί τά πέντε πόδια.Γιά περάστε, γιά περάστε".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
1
Τόν περιφέρουν στό σαλόνι κάτι σάν παράξενο ζώο δηλαδή.Ωραία φάση....."κι από δώ κύριοι ο Sarouman.Tό τέρας μέ δυό κεφάλια καί τά πέντε πόδια.Γιά περάστε, γιά περάστε".

Καλα ρε καβιρε ελεος...ολη η βλακεια του κοσμου στην κεφαλα σου μαζευτηκε??δεν παλευεσαι πια!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

εχουν βγει καποιες φωτος της Εμμανουελας απλα δεν ειναι πολλες γιατι εκεινη την ωρα ειχε πεσει λιγη δουλεια οποτε μας φρεναρε τη φωτογραφιση :-

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Σε λυπάμαι…
Μάλλον θα γεμίζεις τις ανιαρές ώρες των γηρατειών σου χαζεύοντας ένα ένα τα post του καθένα στα threads και σπάζοντας το κεφάλι σου τι να γράψεις ώστε να προκαλέσεις και να εντυπωσιάσεις. Πριν πνιγείς από τη χολή που σε ξεχειλίζει, επένδυσε τα λεφτά σου κάτω από το στρώμα σου, μιας και δε βλέπω να το εξασκείς το άθλημα για να τα δώσεις εκεί όπως οι υπόλοιποι.
Ίσως δε σου δίνει αυτοπεποίθηση ο ταλαιπωρημένος προστάτης σου ή τα αντικαταθλιπτικά που παίρνεις είναι πολύ αντικούκου…
Όπως και να’χει τα τέρατα δε χρειάζεται να τα φοβάσαι… μάλλον να προσέχεις κάτι ξεδοντιασμένες πεντάμορφες (-ους).
Συγνώμη από την Άντζελα και τους υπόλοιπους για το  :offtopic:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Σάρουμαν μην ακούς κανέναν . Θαύμασα τις εμπειρίες σου και πιστεύω ότι είναι αξιόλογες για όποιον αρέσκεται στο αυταρχικό
Ελπίζω να συνεχίσεις  :rockon:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Η αποδοχή στη διαφορετικότητα, είτε πρόκειται για δεδηλωμένη είτε πρόκειται για μασκαρεμένη πίσω από ένα ψευδώνυμο, είναι δύσκολο βήμα για το καθένα. Ο σεβασμός, κερδίζεται μέσα από υπεύθυνες πράξεις και λόγια, και όχι μέσα από θρασύδειλες δηλώσεις.
Για να το πω λιανά: οι πραγματικοί άντρες, είναι αυτοί που σέβονται και εμπνέουν σεβασμό. Όχι αυτοί που 'κράζουν'.
Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom