Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.248
- Πόντοι
- 5.015
Αμάν αμάν αμάν!!! Άντζυ τί εστί Εμμανουέλα;;;
o φίλος Σάρουμαν το εγκαινίασε ή ακόμα;
πάντως πέραν της πλάκας. Διάβαζα την κριτική του και μου έκανε εντύπωση. Αντζελα αν τον βγάζετε στο σαλόνι δεν φοβάστε μήν υπάρχει αλλος πελάτης εκεί και εκτεθεί ο Σάρουμαν;
o φίλος Σάρουμαν το εγκαινίασε ή ακόμα;
πάντως πέραν της πλάκας. Διάβαζα την κριτική του και μου έκανε εντύπωση. Αντζελα αν τον βγάζετε στο σαλόνι δεν φοβάστε μήν υπάρχει αλλος πελάτης εκεί και εκτεθεί ο Σάρουμαν;
Τι θα γινει με τον sarouman κα αντζελα,ως ποτε θα τον βασανιζετε?Τη τριτη φορα τουλαχιστον να του κατσετε
Ποιος ο λόγος να φοβούνται; Προφανώς το όλο παιχνίδι του να τον βολτάρουν στο σαλόνι γίνεται όταν δεν υπάρχουν πελάτες συν το ότι εάν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι δεν αργεί ν'ανέβει στο δωμάτιο. Αυτό τουλάχιστον υποθέτω.
Εμένα η Άντζυ μου διάβαζε λόγους του Γιωργάκη σε ακατάληπτα Ελληνικά. Το βασανιστήριο αυτό ήταν απάνθρωπο, τόσο πολύ που εκσπερμάτωσα επάνω στην τσατσά που είχε φέρει επάνω στο δωμάτιο για με δει πως αντιδρούσα στον ελεγχόμενο πόνο!!!
Mετα το δωματιο νο4 σήμερα τελιοποιήθηκε και το 2ο δωμάτιο για προγράμματα φετιχ του studio.
To δωματιο νο3!!!
Εχοντας αποκτήσει εδω και καιρό τη δικια του ντουλάπα με ερωτικα αξεσουάρ......
Σημερα απέκτησε και τα δικά του ερωτικα έπιπλα
Και όπως έχω ξαναπεί... φαίνεται ποια studio επενδύουν και βρίσκονται συνεχώς up-to-date, ανανεώνοντας το προφίλ τους και το ενδιαφέρον των πελατών τους.
Μπράβο ακόμα μια φορά στην Αντζελα! (αναμένουμε φωτογραφίες αυτών αλλά και της Εμμανουέλας)
Τώρα όσο για τη δοκιμή... εντάξει ρε παιδιά... ωσονούπω...
Ποιος ο λόγος να φοβούνται; Προφανώς το όλο παιχνίδι του να τον βολτάρουν στο σαλόνι γίνεται όταν δεν υπάρχουν πελάτες συν το ότι εάν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι δεν αργεί ν'ανέβει στο δωμάτιο. Αυτό τουλάχιστον υποθέτω.
Καλα ρε καβιρε ελεος...ολη η βλακεια του κοσμου στην κεφαλα σου μαζευτηκε??δεν παλευεσαι πια!Τόν περιφέρουν στό σαλόνι κάτι σάν παράξενο ζώο δηλαδή.Ωραία φάση....."κι από δώ κύριοι ο Sarouman.Tό τέρας μέ δυό κεφάλια καί τά πέντε πόδια.Γιά περάστε, γιά περάστε".
Και όπως έχω ξαναπεί... φαίνεται ποια studio επενδύουν και βρίσκονται συνεχώς up-to-date, ανανεώνοντας το προφίλ τους και το ενδιαφέρον των πελατών τους.
Μπράβο ακόμα μια φορά στην Αντζελα! (αναμένουμε φωτογραφίες αυτών αλλά και της Εμμανουέλας)
Τώρα όσο για τη δοκιμή... εντάξει ρε παιδιά... ωσονούπω...
Τόν περιφέρουν στό σαλόνι κάτι σάν παράξενο ζώο δηλαδή.Ωραία φάση....."κι από δώ κύριοι ο Sarouman.Tό τέρας μέ δυό κεφάλια καί τά πέντε πόδια.Γιά περάστε, γιά περάστε".
εχουν βγει καποιες φωτος της Εμμανουελας απλα δεν ειναι πολλες γιατι εκεινη την ωρα ειχε πεσει λιγη δουλεια οποτε μας φρεναρε τη φωτογραφιση :-
www.imagerous.com/] [/URL]
www.imagerous.com/] [/URL]
ο ταλαιπωρημένος προστάτης σου