Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Και η καλύτερη ώρα του θα ήταν στις 16:30 για να πέσει και πάνω στην αλλαγή :cheesy:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Πρακτικό αν μη τι άλλο :grin: Ωραίο το λογοπαίγνιο :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Παίδες αν υπήρχε η δυνατότητα στο 104 να υπάρχουν δύο κοπέλες σε μια βάρδια & έπαιρνε σ' αυτή ο sarouman Μπέτυ - Άντζελα για αυταρχικό θα τον χάναμε από καρδιακό εξ' αιτίας υπερβολικής ηδονής :)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, σωστά, γιατί οι άλλοι θα αντέχανε, λες :cheesy:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τι κανεις ατζελινα μου?ελπιζω καλα.θα σας επισκεφτώ μια απο αυτες τις μερες

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Παίδες αν υπήρχε η δυνατότητα στο 104 να υπάρχουν δύο κοπέλες σε μια βάρδια & έπαιρνε σ' αυτή ο sarouman Μπέτυ - Άντζελα για αυταρχικό θα τον χάναμε από καρδιακό εξ' αιτίας υπερβολικής ηδονής :)
ενταξει δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ειρωνευομαστε ετσι ενα παληκαρι που την βρισκει οπωσ γουσταρει δεν νομιζω οτι ενοχλει κανεναν αυτο δεν το λεω για να τον υποστηριξω αλλα ασ κοιταμε τα δικα μασ χαλια φιλε μου πρωτα και μετα να λεσ τα αστεια σου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ενταξει δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ειρωνευομαστε ετσι ενα παληκαρι που την βρισκει οπωσ γουσταρει δεν νομιζω οτι ενοχλει κανεναν αυτο δεν το λεω για να τον υποστηριξω αλλα ασ κοιταμε τα δικα μασ χαλια φιλε μου πρωτα και μετα να λεσ τα αστεια σου
μαγκα τρελλαινεσαι χωρις λογο...το προβλημα ειναι δικο σου...εσυ δεν μπορεις να δεις την γραμμη που χωριζει το χιουμορ απο την ειρωνια...
ουτε ο ιοδιος ο σαρου δεν παρεξηγιεται...
δεν τον ειρωνευεται κανεις γιατι γουσταρει αυταρχικο...κανουμε χαβαλε γιατι ζει με καβλα το παθος του...
και στις περιγραφες του το δειχνει...το ζει εντονα....μονος του μας λεει πως χαροπαλευει ανμεσα σε ζωη και θανατο για να γνωρισει την ηδονη...
και αυταρχικο να μη γουσταρε ,και το στρειτ να γουσταρε παλι το ιδιο θα λεγαμε...
μην τρελλαινοσαστε αμεσως και θιγοσαστε εις το ονομα του αλλου χωρις να θιγεται καν ο ιδιος...
ελεος...

gio_

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σωστος ο hristidis μην κανουμε την τριχα τριχια... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

χιουμορ εχεις ιδεα τι ειναι?και εγω τον σαρουμαν τον παω με 1000!διαβασε λιγο καλυτερα τι λεμε γιαυτον.εκτος και αν σου ειναι δύσκολο!

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Σημερινή επίσκεψη στην εκπληκτική Μπέτυ!
Ακούραστη και ερωτικη όπως πάντα...
Με την ευκαιρία... καλές γιορτές σε όλα τα κορίτσια του studio που μπήκαν σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τον πολύ ωραίο στολισμό του χώρου!
Από τον οποίο και η παρακάτω φωτο...
φιλαρακι δε πιστευω το δεντρο να το πηρες μαζι οταν εφυγες ετσι?θημηθικες να το βγαλεις να το δωσεις πισω ετσι? πλακα κανω μη παρεξηγιεσαι εδω βλεπω οτι σου αρεσει να σου μιλανε ασκημα και το πληρωνης και απο πανω εμεις που σου το κανουμε τζαμπα σε πειραζει? :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
φιλαρακι δε πιστευω το δεντρο να το πηρες μαζι οταν εφυγες ετσι?θημηθικες να το βγαλεις να το δωσεις πισω ετσι? πλακα κανω μη παρεξηγιεσαι εδω βλεπω οτι σου αρεσει να σου μιλανε ασκημα και το πληρωνης και απο πανω εμεις που σου το κανουμε τζαμπα σε πειραζει? :2funny:

Από τα 54 μηνύματα που έχεις γράψει..ζήτημα αν τα 4 έχουν καλή σύνταξη. Α! δεν ξέρω αν το έμαθες... υπάρχουν και τα κεφαλαία γράμματα:
Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω
Επίσης μην παρεξηγιέσαι, και εγώ πλάκα κάνω...

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Από τα 54 μηνύματα που έχεις γράψει..ζήτημα αν τα 4 έχουν καλή σύνταξη. Α! δεν ξέρω αν το έμαθες... υπάρχουν και τα κεφαλαία γράμματα:
Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω
Επίσης μην παρεξηγιέσαι, και εγώ πλάκα κάνω...
οχι ρε σιγα μη με πειραξη εμενα μαρεση η καζουρα. και εγω το εχω πει παλι οτι δεν ειμαι του πανεπηστημιου να τα γραφω ωραια εδω φιλαρακια ειμαστε ολοι και κανουμε και τη πλακα μας αμα σε πηραζει πες μου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
τούμπανο η Εμμανουέλα, Μπου-Μπου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom