osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
E ρε καί νάξερες τί έλεγες τί καλά πού θάτανε!!!
έχεις έντονη φαγούρα!
τρελλιάρα, τελικά σου αρέσει το κράξιμο.
κοιταξε.........
οτι γραφω το γραφω με βαση τις προσωπικες μου εμπειριες
και οι προσωπικες μου εμπειριες ειναι οτι ουδεποτε αντιμετωπισα σαν ατομο καποιον κοινωνικο αποκλεισμο ή ρατσισμο εξαιτιας της δουλειας μου
δεν το επετρεψα κιολας ποτε να συμβει
τωρα αν εσενα οι προσωπικες σου εμπειριες ειναι διαφορετικες.....
αν ειχατε στην οικογενεια καποια συναδελφο μου και το χειριστικατε ετσι το θεμα με αποτελεσμα ολη η γειτονια και ο περιγυρος σας να σας αντιμετωπιζει με περιφρονυση
δεν ειναι δικο μου προβλημα
ισως ετσι εξηγητε κιολας το μισος που βγαζεις σε οποιο θρεντ μπαινεις εναντιον κοριτσιων που κανουν αυτη τη δουλεια
σε αυτη τη περιπτωση αλλωστε τα οποια παιδικα τραυματα εξελισονται σε εναν προβληματικο ενηλικα
Διότι τά αγνοεί καί έχει ενταχθεί πλήρως.
Άντζελα καλησπέρα. Υπάρχει κοπέλα που να χορεύει οριεντάλ στο πρόγραμμά της (κι επίσης αν υπάρχει δυνατότητα για σχετική μουσική στο δωμάτιο)?
ΒΑ
καλησπερα μωρο
στολη oriental χορευτριας υπαρχει στο studio, σε καποιο προγραμμα με ανεση χρονου μπορει η κοπέλα που θα διαλεψεις αν την βαλει και να σου χορεψει
(στο καταποσο βεβαια θα ειναι καλη ή όχι belly dancer δεν μπορω να στο εγγυηθώ ;))
μουσικη οχι δεν εχουμε κατι αναλογο, μπορεις να φερεις δικό σου cd να παιξει αν θες ;)
εσυ star δεν εχεις προβλημα ολα τα χορευεις :-* :-* :-*
κορίτσα, αφίστε τον Σάκη και πιάστε τις κιθάρες!!!
κριτικη θα γραψεισ?Σημερινή επίσκεψη στην εκπληκτική Μπέτυ!
Ακούραστη και ερωτικη όπως πάντα...
Με την ευκαιρία... καλές γιορτές σε όλα τα κορίτσια του studio που μπήκαν σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τον πολύ ωραίο στολισμό του χώρου!
Από τον οποίο και η παρακάτω φωτο...
Σημερινή επίσκεψη στην εκπληκτική Μπέτυ!
Ακούραστη και ερωτικη όπως πάντα...
Με την ευκαιρία... καλές γιορτές σε όλα τα κορίτσια του studio που μπήκαν σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τον πολύ ωραίο στολισμό του χώρου!
Από τον οποίο και η παρακάτω φωτο
φιλαρακι, ηδη χρωστας αλλη μια κριτικη... κοιτα να ξεχρεωσεις γρηγορα!
φιλαρακι, ηδη χρωστας αλλη μια κριτικη... κοιτα να ξεχρεωσεις γρηγορα!