footsielover
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 36
- Πόντοι
- 10
Συγχαρητήρια & στο δημοσιογράφο για τη σοβαρότατη προσέγγιση του θέματος με εύστοχες ερωτήσεις, συγχαρητήρια & στην Άντζελα για τις μεστές & κατατοπιστικότατες απαντήσεις.
αντζελα σορυ αλλα με ολο το σεβασμο και το θαρροσ μετα την συνεντευξη εγινε τιποτα με το παληκαρι?ναι ηταν καπως βαρια η θεματολογια
αλλα ευτυχως κλεισαμε χαρουμενα μετα περι μουσικης
αντζελα σορυ αλλα με ολο το σεβασμο και το θαρροσ μετα την συνεντευξη εγινε τιποτα με το παληκαρι?
εγω παντωσ αν ειμουν στην θεση του θα σου δινα και το δικο μου μικροφωνο,μα καλα πωσ αντεξε με τετοια καυλα απεναντι του μονο γκευ θα την παλευε αλλα και παλι ενα αυταρχικο θα στο ζηταγεοχι ματια μου και ηταν και ωραιο παιδι :'( :-
αντζελα σορυ αλλα με ολο το σεβασμο και το θαρροσ μετα την συνεντευξη εγινε τιποτα με το παληκαρι?
εγω παντωσ αν ειμουν στην θεση του θα σου δινα και το δικο μου μικροφωνο,μα καλα πωσ αντεξε με τετοια καυλα απεναντι του μονο γκευ θα την παλευε αλλα και παλι ενα αυταρχικο θα στο ζηταγε
ναι ηταν καπως βαρια η θεματολογια
αλλα ευτυχως κλεισαμε χαρουμενα μετα περι μουσικης
τη κοσμια ρε φιλε εδω μιλαμε για την απολυτη καυλα και μου λεσ κοσμια πασ καλα λεσ να παρεξηγηθη? ισα ισα με την καλη ενοια μιλαμε παντα σεβασμοσ ενοειταιΕπ κόσμια με το μωρό
τη κοσμια ρε φιλε εδω μιλαμε για την απολυτη καυλα και μου λεσ κοσμια πασ καλα λεσ να παρεξηγηθη? ισα ισα με την καλη ενοια μιλαμε παντα σεβασμοσ ενοειται
Άντζελα μην ξεχάσεις να μου απαντήσεις σ' αυτό που σε ρώτησα για τις στολές, ποιες ακριβώς υπάρχουν στο studio...
θα τον εχει φαει η μαλακια τωρα στανταρΚαλά κι εγώ μισοαστεία μισοσοβαρά στο είπα... Σε καταλαβαίνω, χάνεις τα λογικά σου & μόνο που τη βλέπεις Απορώ πως δεν έπαθε το ίδιο ο τυπάς που πήρε τη συνέντευξη
α ξεχασα μωρο sorry
μπατσινας, νοσοκομας, χανουμισας, ποδοσφαιριστριας, καμαριερας, νυφης......
μπορει να ξεχναω και καμια :-
την επομενη εβδομαδα ειναι στο προγραμμα αλλωστε να τις ανανεωσουμε ;)
ρε αντζελα θα μας τρελανεις τωρα?α ξεχασα μωρο sorry
μπατσινας, νοσοκομας, χανουμισας, ποδοσφαιριστριας, καμαριερας, νυφης......
μπορει να ξεχναω και καμια :-
την επομενη εβδομαδα ειναι στο προγραμμα αλλωστε να τις ανανεωσουμε ;)
ρε αντζελα θα μας τρελανεις τωρα?
ηρθε κανενας και τον ντυσατε νυφη?