Λοιπόν άκου τι λέω εγώ τώρα...
Πρώτα απ'όλα δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογούμαι στον καθένα εδώ μέσα, αν έχω λεφτά ή δεν έχω, τι τα κάνω, αν γαμάω ή με γαμάνε, γιατί πάω στο τάδε studio ή μπουρδέλο, γιατί μου άρεσε ή όχι κλπ.
Οι κριτικές εδώ, όπως και το site, πιστεύω πως είναι για ενημέρωση. Κυρίως το thread που γράφουμε αυτή τη στιγμή. Η αξιοπιστία των κριτικών ελέγχεται μερικώς, και κυρίως από τη διασταύρωση πληροφοριών και τελικά από τη ξεχωριστή εμπειρία του καθένα με την εκάστοτε κοπέλα. Θα ήσουν ευχαριστημένος να έγραφα και βιβλιογραφία στο τέλος? (αν ξέρεις τι είναι).
Εγώ δεν έχω κάνει σε κανέναν προσωπική επίθεση εδώ μέσα, ούτε κατέκρινα τα γούστα του. Όταν διαβάζω μία κριτική ψηφίζω αν με βοήθησε ή όχι, και αν θέλω γράφω τα σχόλια μου στο αντίστοιχο thread. Το τι έχω ακούσει το τελευταίο διάστημα, από 2-3 άτομα, δεν περιγράφεται.
Αλλά αφού το πας προσωπικά, και μας λες πως δήθεν κάνεις πλακίτσα να σε ρωτήσω κάτι.. Εσύ απ’ότι παρατηρώ από τα γραφόμενά σου δε σ’αρέσουν τα studio. Τα σνομπάρεις συνεχώς, σε βαθμό κακεντρέχειας, όπως και ο kaviros69, και ο bakalhs. Γουστάρεις να βγάζεις μια μιζέρια, είσαι ισοπεδωτικός σε ότι σχόλιο έχεις κάνει. Και εμένα δε μ’αρέσουν οι τιμές, αλλά κάποιες υπηρεσίες δεν μπορείς να τις βρεις στο 20άρικο. Τι να κάνουμε τώρα?
Το ότι έχω γίνει τακτικός πελάτης στο Φ104 το παραδέχομαι και δεν είναι ντροπή. Αφού περνάω καλά εκεί, γιατί να πειραματιστώ αλλού? Για να γράψω αρνητικές κριτικές και να ευχαριστήσω την κακεντρέχεια σου? Να γράψω ψέματα θες? Αλλού πέρασα χάλια..Έχω γράψει και αρνητικές. Ανάτρεξε λίγο στις κριτικές μου.
- Βούρβαχη – Βαλέρια : γελούσε και δεν ήξερε τι να κάνει στο αυταρχικό
- Αγ. Μελετίου – Νίκη : βρωμοκοπούσε
- Βριλησσού - η «μεγάλη» Μαντόνα : χτυπούσε η τσατσά στο 10λεπτο την πόρτα, ενώ αυτή μου ζητούσε το επιπλέον δεκάρικο για να συνεχίσουμε.
Αλλά έχω και θετικές κριτικές
- Πιπίνου 118 – Εύα (βουλγάρα) : πολύ καλό αυταρχικό, και εκπληκτικό σωματάκι
Όμως εκεί δεν είχαν μπάνιο το καλοκαίρι, ούτε την υλικοτεχνική υποδομή που παρέχει το 104.
Επομένως γιατί λες να διάλεξα το συγκεκριμένο studio? Επειδή τα παίρνω από την Άντζελα? Ναι εμένα περιμένει και είμαι βαλτός στα πλαίσια μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας για το δημοφιλέστατο πρόγραμμα του αυταρχικού!
Εκεί που περνάς καλά, εκεί ξαναπάς. Ούτε εγώ έχω λεφτά για πέταμα και για πειραματισμούς. Ομάδα που νικάει δεν την αλλάζεις.
Και δεν τις έχω πάρει όλες τις κοπέλες εκεί μέσα. 4 έχω πάρει, ως επί το πλείστον την Μπέτυ. Και γούστο μου να τις πάρω όλες!
Αφού δεν τα γουστάρεις τα studio γιατί post-αρεις? Θυμάμαι και με την άλλη στην Αγ.Μελετίου το νταβαντούρι που είχες κάνει. Ίσως είχες δίκιο τότε, γιατί ήταν προκλητική και υβριστική. Αλλά συγνώμη που θα σε απογοητέψω, δεν είναι όλα χάλια. Αν εσύ είσαι προκατειλημμένος, όπως και οι άλλοι δυο που προανέφερα, εγώ δε σας φταίω. Πηγαίνετε στο
Μεταξουργείο να γαμήσετε με 15 ευρώ.
Πηγαίνω και εγώ πότε πότε σε μπουρδέλα. Αλλά να κάτσω να γράψω μια ακόμα χιλιοειπωμένη κριτική για την Αντριάνα στη Διδύμου, που είναι το top που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε υπηρεσίες στα μπουρδέλα, ποιο το όφελος? Ορίστε έχω γράψει. Μπράβο, και τι έγινε? Έχουν γράψει άλλοι εκατό τα ίδια.
Το αν γράφω παραμύθια, σαν το Πιλάβιο, μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις. Θα τσοντάρω και εγώ στην Άντζελα αν είναι να σου κάνει καλύτερη τιμή.
Και τέλος πάντων με κουράσατε όλοι οι παλιο – μαλάκες! Μα το Θεό! Σε κανα μήνα φεύγω για επαρχία, λόγω δουλειάς, και γλιτώνετε όλοι και από τις κριτικές μου, και από τη γαμημένη παρουσία μου, και σας χαρίζω και τα thread και το site να το βάλετε στους «σφιχτούς» σας κώλους!