Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εχω μεγάλη περιέργεια να διαβάσω κριτική σου sarouman με την Αλίκη.
Ο λόγος για την περιέργεια μου (εκτος από την Αντζελα που είναι εκτος συναγωνισμού), είναι να δω αν μια ελληνίδα μπορεί να είναι καλή σε ιδιαιτερα προγράμματα....(εχει ενδιαφερον)

το 50% ματια μου της επιτυχιας αυτων των ιδιαιτερων προγραμματων ειναι στην επικοινωνια κοπέλας-πελατη
και μια Ελληνιδα λογο κοινης γλωσσας εχει ενα παραπανω + σε αυτον τον τομεα ;)

καλα εσυ πας μερα παρα μερα ναπουμε στο στουντιο και σκας απο ενα κατοσταρικο και σου αρεσουνε και ολες και ειναι ολα τελεια και τους κανειςκαι τις δουλειεςτου σπιτιου και σφουγκαριζης και τα πατωματα και τους κανεις και τη μπουγαδα και μετα ερχεσε και τα γραφεις εδω λες και ειναι κανα παραμυθι σε βιβλιο και ολο μπραβο και ζητω εισαι. χαλαρωσε μεγαλε γιατι με τοση διαφημιση θα νομιζουμε οτι εισαι και βαλτος στο τελος ουτε μια φορα δηλαδη δε ηπαρχει που να μη περασες τελεια? δε λεω αν περασες ασκημα αλλα να περνας παντα με ολα τα κοριτσια τελεια  και να εισαι ολο ζητω και μπραβο καπου φενετε παραξενο, ετσι λεω εγω

το παιδι αποτι ξερω φευγει για μονιμα εκτος αθηνων :cheesy:
κακο ειναι που το ριχνει τωρα εξω?
αν ειναι προβλημα να μας το πεις να μην του ξανανοιξουμε την πορτα :P
απλα θα πρεπει εσυ να μας δινεις τα χρηματα που χανουμε καθε φορα που θα του απαγορευουμε την εισοδο
και συγνωμη στο ειδος των προγραμματων που διαλεγει γιατι να μην περασει καλα?
εχουμε δωσει τεραστια σημασια σε αυτα τα προγραμματα μεσα απο ανανεωση εξοπλισου και προπαντως εκπαιδευση των κοριστιων οποτε ειδικα σε αυτη τη θεματολογια ειναι πολυ σπανιο καποιος να μην περασει καλα

Τωρα το πρωι μεχρι το απόγευμα στο studio η Μπέτυ :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
καλα εσυ πας μερα παρα μερα ναπουμε στο στουντιο και σκας απο ενα κατοσταρικο και σου αρεσουνε και ολες και ειναι ολα τελεια και τους κανειςκαι τις δουλειεςτου σπιτιου και σφουγκαριζης και τα πατωματα και τους κανεις και τη μπουγαδα και μετα ερχεσε και τα γραφεις εδω λες και ειναι κανα παραμυθι σε βιβλιο και ολο μπραβο και ζητω εισαι. χαλαρωσε μεγαλε γιατι με τοση διαφημιση θα νομιζουμε οτι εισαι και βαλτος στο τελος ουτε μια φορα δηλαδη δε ηπαρχει που να μη περασες τελεια? δε λεω αν περασες ασκημα αλλα να περνας παντα με ολα τα κοριτσια τελεια  και να εισαι ολο ζητω και μπραβο καπου φενετε παραξενο, ετσι λεω εγω

Λοιπόν άκου τι λέω εγώ τώρα...
Πρώτα απ'όλα δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογούμαι στον καθένα εδώ μέσα, αν έχω λεφτά ή δεν έχω, τι τα κάνω, αν γαμάω ή με γαμάνε, γιατί πάω στο τάδε studio ή μπουρδέλο, γιατί μου άρεσε ή όχι κλπ.
Οι κριτικές εδώ, όπως και το site, πιστεύω πως είναι για ενημέρωση. Κυρίως το thread που γράφουμε αυτή τη στιγμή. Η αξιοπιστία των κριτικών ελέγχεται μερικώς, και κυρίως από τη διασταύρωση πληροφοριών και τελικά από τη ξεχωριστή εμπειρία του καθένα με την εκάστοτε κοπέλα. Θα ήσουν ευχαριστημένος να έγραφα και βιβλιογραφία στο τέλος? (αν ξέρεις τι είναι).
Εγώ δεν έχω κάνει σε κανέναν προσωπική επίθεση εδώ μέσα, ούτε κατέκρινα τα γούστα του. Όταν διαβάζω μία κριτική ψηφίζω αν με βοήθησε ή όχι, και αν θέλω γράφω τα σχόλια μου στο αντίστοιχο thread. Το τι έχω ακούσει το τελευταίο διάστημα, από 2-3 άτομα, δεν περιγράφεται.
Αλλά αφού το πας προσωπικά, και μας λες πως δήθεν κάνεις πλακίτσα να σε ρωτήσω κάτι.. Εσύ απ’ότι παρατηρώ από τα γραφόμενά σου δε σ’αρέσουν τα studio. Τα σνομπάρεις συνεχώς, σε βαθμό κακεντρέχειας, όπως και ο kaviros69, και ο bakalhs. Γουστάρεις να βγάζεις μια μιζέρια, είσαι ισοπεδωτικός σε ότι σχόλιο έχεις κάνει. Και εμένα δε μ’αρέσουν οι τιμές, αλλά κάποιες υπηρεσίες δεν μπορείς να τις βρεις στο 20άρικο. Τι να κάνουμε τώρα?
Το ότι έχω γίνει τακτικός πελάτης στο Φ104 το παραδέχομαι και δεν είναι ντροπή. Αφού περνάω καλά εκεί, γιατί να πειραματιστώ αλλού? Για να γράψω αρνητικές κριτικές και να ευχαριστήσω την κακεντρέχεια σου? Να γράψω ψέματα θες? Αλλού πέρασα χάλια..Έχω γράψει και αρνητικές. Ανάτρεξε λίγο στις κριτικές μου.
- Βούρβαχη – Βαλέρια : γελούσε και δεν ήξερε τι να κάνει στο αυταρχικό
- Αγ. Μελετίου – Νίκη : βρωμοκοπούσε
- Βριλησσού - η «μεγάλη» Μαντόνα : χτυπούσε η τσατσά στο 10λεπτο την πόρτα, ενώ αυτή μου ζητούσε το επιπλέον δεκάρικο για να συνεχίσουμε.
Αλλά έχω και θετικές κριτικές
- Πιπίνου 118 – Εύα (βουλγάρα) : πολύ καλό αυταρχικό, και εκπληκτικό σωματάκι
Όμως εκεί δεν είχαν μπάνιο το καλοκαίρι, ούτε την υλικοτεχνική υποδομή που παρέχει το 104.
Επομένως γιατί λες να διάλεξα το συγκεκριμένο studio? Επειδή τα παίρνω από την Άντζελα? Ναι εμένα περιμένει και είμαι βαλτός στα πλαίσια μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας για το δημοφιλέστατο πρόγραμμα του αυταρχικού!
Εκεί που περνάς καλά, εκεί ξαναπάς. Ούτε εγώ έχω λεφτά για πέταμα και για πειραματισμούς. Ομάδα που νικάει δεν την αλλάζεις.
Και δεν τις έχω πάρει όλες τις κοπέλες εκεί μέσα. 4 έχω πάρει, ως επί το πλείστον την Μπέτυ. Και γούστο μου να τις πάρω όλες!
Αφού δεν τα γουστάρεις τα studio γιατί post-αρεις? Θυμάμαι και με την άλλη στην Αγ.Μελετίου το νταβαντούρι που είχες κάνει. Ίσως είχες δίκιο τότε, γιατί ήταν προκλητική και υβριστική. Αλλά συγνώμη που θα σε απογοητέψω, δεν είναι όλα χάλια. Αν εσύ είσαι προκατειλημμένος, όπως και οι άλλοι δυο που προανέφερα, εγώ δε σας φταίω. Πηγαίνετε στο Μεταξουργείο να γαμήσετε με 15 ευρώ.
Πηγαίνω και εγώ πότε πότε σε μπουρδέλα. Αλλά να κάτσω να γράψω μια ακόμα χιλιοειπωμένη κριτική για την Αντριάνα στη Διδύμου, που είναι το top που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε υπηρεσίες στα μπουρδέλα, ποιο το όφελος? Ορίστε έχω γράψει. Μπράβο, και τι έγινε? Έχουν γράψει άλλοι εκατό τα ίδια.
Το αν γράφω παραμύθια, σαν το Πιλάβιο, μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις. Θα τσοντάρω και εγώ στην Άντζελα αν είναι να σου κάνει καλύτερη τιμή.
Και τέλος πάντων με κουράσατε όλοι οι παλιο – μαλάκες! Μα το Θεό! Σε κανα μήνα φεύγω για επαρχία, λόγω δουλειάς, και γλιτώνετε όλοι και από τις κριτικές μου, και από τη γαμημένη παρουσία μου, και σας χαρίζω και τα thread και το site να το βάλετε στους «σφιχτούς» σας κώλους!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Μy friend, πάρε και εσύ τα ίδια προγράμματα με τον sarouman για να διαμορφώσεις ιδία άποψη, να μπορείς να τον αμφισβήτησεις ευθέως και να γνωρίζεις κατά πόσο είναι πραγματικός. Διαφορετικά δεν είναι σωστό να ομιλείς αφού δεν γνωρίζεις την ευεξία που γεννάται μέσα του και τον οδηγεί σε οίστρο κριτικής.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Μy friend, πάρε και εσύ τα ίδια προγράμματα με τον sarouman για να διαμορφώσεις ιδία άποψη, να μπορείς να τον αμφισβήτησεις ευθέως και να γνωρίζεις κατά πόσο είναι πραγματικός. Διαφορετικά δεν είναι σωστό να ομιλείς αφού δεν γνωρίζεις την ευεξία που γεννάται μέσα του και τον οδηγεί σε οίστρο κριτικής.

έτσι μπράβο...πολύ σωστά φίλε.  :rockon:  :rockon:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ειλικρινά πιστεύω οτι ο Σάρουμαν (ή αντικειμενικότερα, Στραπονμαν :2funny: :2funny:) γράφει τις διθυραμβικές κριτικές για όλες τις κοπέλες του Στούντιο Φ104 γιατί πέρασε πραγματικά, σύμφωνα με τις δικές του απαιτήσεις, καλά. Προσφέρει βέβαια με αυτόν τον τρόπο, είτε το θέλει είτε όχι, δωρεάν διαφήμιση στο εν λόγω Στούντιο, αλλά και αν ακόμα το κάνει συνηδειτά, δε βρίσκω τίποτε το μεμπτό!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μα ρε σι, κάθε καλή κριτική ή καλή κουβέντα είναι διαφήμιση για οποιοδήποτε στούντιο. Δηλαδή όταν διαβάζουμε κριτικές για μπορντέλα ή για στούντιο που περιγράφει ο άλλος σε πόσες στάσεις γαμήθηκαν ή πως του εκανε πίπα είναι οκ;

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
78
Πόντοι
6
Παντως εγω επηρεαστηκα απο τα λεγομενα του sauroman για τις επιδοσεις της Μπετυς και πηγα σημερα το πρωι ,να δοκιμασω το αυταρχικο της ,εχω ξαναπαει και αλλες φορες στο εν λογω στουντιο αλλα μονο για κανονικο sex ,παντα πιστευα οτι το αυταρχικο στα στουντιο περιοριζεται στα strapon ,που εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου,και στην ποδολατρεια ,αρα προτιμουσα τις περιφερειακες αφεντρες οταν ηθελα φετιχιστικα παιχνιδια ,σημερα ομως παρατηρησα οτι η Μπετυ το κατεχει το αθλημα και ειναι ισαξια με πολλες αλλες της Αθηνας.Υπαρχουν βεβαια και πιο κορυφαιες (οπως η Λολα)αλλα τα ασιατικα χαρακτηριστικα της με εξιταρουν.Αυτα για μια συντομη ενημερωση.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Λοιπόν άκου τι λέω εγώ τώρα...
Πρώτα απ'όλα δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογούμαι στον καθένα εδώ μέσα, αν έχω λεφτά ή δεν έχω, τι τα κάνω, αν γαμάω ή με γαμάνε, γιατί πάω στο τάδε studio ή μπουρδέλο, γιατί μου άρεσε ή όχι κλπ.
Οι κριτικές εδώ, όπως και το site, πιστεύω πως είναι για ενημέρωση. Κυρίως το thread που γράφουμε αυτή τη στιγμή. Η αξιοπιστία των κριτικών ελέγχεται μερικώς, και κυρίως από τη διασταύρωση πληροφοριών και τελικά από τη ξεχωριστή εμπειρία του καθένα με την εκάστοτε κοπέλα. Θα ήσουν ευχαριστημένος να έγραφα και βιβλιογραφία στο τέλος? (αν ξέρεις τι είναι).
Εγώ δεν έχω κάνει σε κανέναν προσωπική επίθεση εδώ μέσα, ούτε κατέκρινα τα γούστα του. Όταν διαβάζω μία κριτική ψηφίζω αν με βοήθησε ή όχι, και αν θέλω γράφω τα σχόλια μου στο αντίστοιχο thread. Το τι έχω ακούσει το τελευταίο διάστημα, από 2-3 άτομα, δεν περιγράφεται.
Αλλά αφού το πας προσωπικά, και μας λες πως δήθεν κάνεις πλακίτσα να σε ρωτήσω κάτι.. Εσύ απ’ότι παρατηρώ από τα γραφόμενά σου δε σ’αρέσουν τα studio. Τα σνομπάρεις συνεχώς, σε βαθμό κακεντρέχειας, όπως και ο kaviros69, και ο bakalhs. Γουστάρεις να βγάζεις μια μιζέρια, είσαι ισοπεδωτικός σε ότι σχόλιο έχεις κάνει. Και εμένα δε μ’αρέσουν οι τιμές, αλλά κάποιες υπηρεσίες δεν μπορείς να τις βρεις στο 20άρικο. Τι να κάνουμε τώρα?
Το ότι έχω γίνει τακτικός πελάτης στο Φ104 το παραδέχομαι και δεν είναι ντροπή. Αφού περνάω καλά εκεί, γιατί να πειραματιστώ αλλού? Για να γράψω αρνητικές κριτικές και να ευχαριστήσω την κακεντρέχεια σου? Να γράψω ψέματα θες? Αλλού πέρασα χάλια..Έχω γράψει και αρνητικές. Ανάτρεξε λίγο στις κριτικές μου.
- Βούρβαχη – Βαλέρια : γελούσε και δεν ήξερε τι να κάνει στο αυταρχικό
- Αγ. Μελετίου – Νίκη : βρωμοκοπούσε
- Βριλησσού - η «μεγάλη» Μαντόνα : χτυπούσε η τσατσά στο 10λεπτο την πόρτα, ενώ αυτή μου ζητούσε το επιπλέον δεκάρικο για να συνεχίσουμε.
Αλλά έχω και θετικές κριτικές
- Πιπίνου 118 – Εύα (βουλγάρα) : πολύ καλό αυταρχικό, και εκπληκτικό σωματάκι
Όμως εκεί δεν είχαν μπάνιο το καλοκαίρι, ούτε την υλικοτεχνική υποδομή που παρέχει το 104.
Επομένως γιατί λες να διάλεξα το συγκεκριμένο studio? Επειδή τα παίρνω από την Άντζελα? Ναι εμένα περιμένει και είμαι βαλτός στα πλαίσια μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας για το δημοφιλέστατο πρόγραμμα του αυταρχικού!
Εκεί που περνάς καλά, εκεί ξαναπάς. Ούτε εγώ έχω λεφτά για πέταμα και για πειραματισμούς. Ομάδα που νικάει δεν την αλλάζεις.
Και δεν τις έχω πάρει όλες τις κοπέλες εκεί μέσα. 4 έχω πάρει, ως επί το πλείστον την Μπέτυ. Και γούστο μου να τις πάρω όλες!
Αφού δεν τα γουστάρεις τα studio γιατί post-αρεις? Θυμάμαι και με την άλλη στην Αγ.Μελετίου το νταβαντούρι που είχες κάνει. Ίσως είχες δίκιο τότε, γιατί ήταν προκλητική και υβριστική. Αλλά συγνώμη που θα σε απογοητέψω, δεν είναι όλα χάλια. Αν εσύ είσαι προκατειλημμένος, όπως και οι άλλοι δυο που προανέφερα, εγώ δε σας φταίω. Πηγαίνετε στο Μεταξουργείο να γαμήσετε με 15 ευρώ.
Πηγαίνω και εγώ πότε πότε σε μπουρδέλα. Αλλά να κάτσω να γράψω μια ακόμα χιλιοειπωμένη κριτική για την Αντριάνα στη Διδύμου, που είναι το top που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε υπηρεσίες στα μπουρδέλα, ποιο το όφελος? Ορίστε έχω γράψει. Μπράβο, και τι έγινε? Έχουν γράψει άλλοι εκατό τα ίδια.
Το αν γράφω παραμύθια, σαν το Πιλάβιο, μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις. Θα τσοντάρω και εγώ στην Άντζελα αν είναι να σου κάνει καλύτερη τιμή.
Και τέλος πάντων με κουράσατε όλοι οι παλιο – μαλάκες! Μα το Θεό! Σε κανα μήνα φεύγω για επαρχία, λόγω δουλειάς, και γλιτώνετε όλοι και από τις κριτικές μου, και από τη γαμημένη παρουσία μου, και σας χαρίζω και τα thread και το site να το βάλετε στους «σφιχτούς» σας κώλους!
μόρτη παρτο αλλιώς γιατί θα βρείς σου λέω.εσύ νομίζης οτι είσε το κεντρο της γης ναπουμε και ολοι κοιτανε εσενα. και λοιπον τι έγινε που σου την ειπανε 2-3 παιδια?και μενα μου την εχουνε πει αλλοι 10 και τι έγινε χαλασε ο κοσμος? αλλα εσυ κοιτας να τους βρίσεις ολους ναπουμε επειδη δε σου λενε ολοι μπραβο και ζητω. να σου πω ενα μηστηκο? αμα θες να σου λενε ολοι μπραβο να φιαξεις δικο σου ¨σαιτ και οποιον δε σου αρεσει να τον διοχνης εδω μιλαμε ολοι και λεμε τη γνωμη μας και σε άλλους αρέσει και σε άλλυς δεν αρεσει τι να κανουμε δηλαδη? και αυτο που λες οτι εγω τα εχω με τα στουντιο ειναι λαθος γιατι αμα δεις και κρητικες εχω γραψει για στουντιο και εχω παει πολλες φορες εγω δε τα εχω με τα στουντιο εγω τα εχω με το οτι μερικα στουντιο μας περνανε για μαλακες το καταλαβες? αλλα ακομα και σε αυτο που λες με τη ροσιδα που εβριζε και λες οτι ειχα δικιο που της τα ελεγα ακομα και κει βρεθηκανε καποιοι και της λεγανε μπραβο αγαπη μου και ενας πηγε και εγραψε και ρεκλαμα ολοκληρη οτι επειδη της φωναζα εγω γιαυτο πηγε επειδη λεγανε τα παιδια οτι ειναι χαλια δε καταλαβενετε οτι γινεστε ρεζιλι με τετοια πραματα και βριζετε και απο πανω και λες και να τα βαλουμε και στο κωλο μας. δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα να χωρανε τα παντα στο κωλο μας ξερης και κοιτα να χαλαρωσεις γιατι κανεις σα γκομενα και χαλας το κλιμα εδω μεσα.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
το 50% ματια μου της επιτυχιας αυτων των ιδιαιτερων προγραμματων ειναι στην επικοινωνια κοπέλας-πελατη
και μια Ελληνιδα λογο κοινης γλωσσας εχει ενα παραπανω + σε αυτον τον τομεα ;)

το παιδι αποτι ξερω φευγει για μονιμα εκτος αθηνων :cheesy:
κακο ειναι που το ριχνει τωρα εξω?
αν ειναι προβλημα να μας το πεις να μην του ξανανοιξουμε την πορτα :P
απλα θα πρεπει εσυ να μας δινεις τα χρηματα που χανουμε καθε φορα που θα του απαγορευουμε την εισοδο
και συγνωμη στο ειδος των προγραμματων που διαλεγει γιατι να μην περασει καλα?
εχουμε δωσει τεραστια σημασια σε αυτα τα προγραμματα μεσα απο ανανεωση εξοπλισου και προπαντως εκπαιδευση των κοριστιων οποτε ειδικα σε αυτη τη θεματολογια ειναι πολυ σπανιο καποιος να μην περασει καλα

Τωρα το πρωι μεχρι το απόγευμα στο studio η Μπέτυ :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]
σιγα ρε μανατζερ ναπουμε μη σου πληρωνουμε κιολας οποιον δε μπαινει στο μαγαζι σου. αφου εχεις ωραιες ιδεες τι λες να σου πω και γω μια δικια μου ιδεα? αφου λες εσυ οποιος δε μπανει να τον γαμησετε να σε πληρωνουμε εμεις εγω σου λεω οποιος μπαινει να σας γαμισει να τον πληρωνετε εσεις τι λες παει? χαχαχα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
μα ρε σι, κάθε καλή κριτική ή καλή κουβέντα είναι διαφήμιση για οποιοδήποτε στούντιο. Δηλαδή όταν διαβάζουμε κριτικές για μπορντέλα ή για στούντιο που περιγράφει ο άλλος σε πόσες στάσεις γαμήθηκαν ή πως του εκανε πίπα είναι οκ;
Ορισμένοι άνθρωποι γκρινιάζουν για να γκρινιάξουν..κάθε κριτική αποτελεί έμμεση διαφήμιση ή δυσφήμιση.ο sarouman έχει βρει κάτι καλό και συνεχίζει σε αυτό.πού είναι το πρόβλημα? δικαίωμά του να ξοδεύει τα λεφτά του όπου και όπως θέλει..οι υπόλοιποι ας ψάχνουν σκοτείνές συνωμοσίες των στούντιο..Καλή σταδιοδρομία sarouman στη νέα πόλη..και κουράγιο.. η επαρχία είναι δύσκολη..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ρε κάτω τα ξερά σας από το Sarouman, το λέω εγώ αυτό που όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι έχω εκφράσει επανειλημμένα τη δυσαρέσκειά μου για αναφορές στο thread σε strap on κ.τ.λπ. Πέρα απ' το ότι κάνει την κάβλα του εντελώς ακομπλεξάριστα, είναι απολύτως διακριτικός γράφοντας αυτά που πρέπει να γράψει στις κριτικές χωρίς να προκαλεί & φαίνεται & άτομο καλλιεργημένο, απορώ κιόλας πώς κάθεται & απαντάει σε κάτι πουθενάδες που του τη λένε όλη την ώρα. Sarouman keep walking, ειλικρινά δε μας ενδιαφέρουν ούτε τα βίτσια σου ούτε & η σεξουαλική σου ταυτότητα, το ζήτημα είναι ότι ζεις τα πάθη σου & γουστάρεις χωρίς να μασάς.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σαρουμαν , θες αναμνηστικη φωτογραφια για την κριτικη ?  :cheesy:

ΥΓ
Ουδεμια διαθεση ειρωνιας εχω , εχω τοποθετηθει υπερ των κριτικων σου στο παρελθον
δεν με νοιαζει ποιος τον παιρνει απο ποιον , ουτε ειμαι του σπορ (αυταρχικου)

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Ρε κάτω τα ξερά σας από το Sarouman, το λέω εγώ αυτό που όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι έχω εκφράσει επανειλημμένα τη δυσαρέσκειά μου για αναφορές στο thread σε strap on κ.τ.λπ. Πέρα απ' το ότι κάνει την κάβλα του εντελώς ακομπλεξάριστα, είναι απολύτως διακριτικός γράφοντας αυτά που πρέπει να γράψει στις κριτικές χωρίς να προκαλεί & φαίνεται & άτομο καλλιεργημένο, απορώ κιόλας πώς κάθεται & απαντάει σε κάτι πουθενάδες που του τη λένε όλη την ώρα. Sarouman keep walking, ειλικρινά δε μας ενδιαφέρουν ούτε τα βίτσια σου ούτε & η σεξουαλική σου ταυτότητα, το ζήτημα είναι ότι ζεις τα πάθη σου & γουστάρεις χωρίς να μασάς.
ναι πολυ ακομπλεξαριστος ειναι τι να σου πω ναπουμε μολις πας να του πεις κατι που δε του αρεσει αρχιζει να βριζει και να σου λεει να βαλεις το σαιτ και τις κριτικες στο κολο σου ετσι ειναι οι ακομπλεξαριστοι? αμα εσενα σαρεσει να σε βριζει ειναι δικο σου θεμα εμενα δε μου αρεσει παντως ετσι λεω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ορισμένοι άνθρωποι γκρινιάζουν για να γκρινιάξουν..κάθε κριτική αποτελεί έμμεση διαφήμιση ή δυσφήμιση.ο sarouman έχει βρει κάτι καλό και συνεχίζει σε αυτό.πού είναι το πρόβλημα? δικαίωμά του να ξοδεύει τα λεφτά του όπου και όπως θέλει..οι υπόλοιποι ας ψάχνουν σκοτείνές συνωμοσίες των στούντιο..Καλή σταδιοδρομία sarouman στη νέα πόλη..και κουράγιο.. η επαρχία είναι δύσκολη..

Μην το λες... 'Εχει καλά κωλόμπαρα η επαρχία... Άσε που παίζουν & καλά μπουρδέλα ενίοτε, το καλοκαίρι ήμουν στο Άργος & έκανα ουκ ολίγες επισκέψεις στο συγκρότημα 6 μπουρδέλων που είναι εκεί...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
αυτό που δεν ααρέσει σε εμάς δε σημαίνει πώς είναι αφύσικο..μεταξύ συναινούντων ενηλίκων δεν υπάρχει ανωμαλία στο σεξ (δεν εννοώ να τον σκοτώσει στο ξύλο).από εκεί και πέρα άλλοι πληρώνουν πολύ περισσότερα για να τους χαιδέψει η στριπτιτζού πίσω από μια κουρτίνα, ή να τους ερωτευτεί το ξόανα του κωλόμπαρου..περί ορέξεως..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σαρουμαν σε ποια πολη πας; :think: :think:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Μην το λες... 'Εχει καλά κωλόμπαρα η επαρχία... Άσε που παίζουν & καλά μπουρδέλα ενίοτε, το καλοκαίρι ήμουν στο Άργος & έκανα ουκ ολίγες επισκέψεις στο συγκρότημα 6 μπουρδέλων που είναι εκεί...
για μπουρδέλα δεν ξέρω, ήμουν όμως φοιτητής και δούλεψα και στην Πάτρα και ήταν πίκρα(αναφέρομαι σε στριπ/cgs/στούντιο)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
αυτό που δεν ααρέσει σε εμάς δε σημαίνει πώς είναι αφύσικο..μεταξύ συναινούντων ενηλίκων δεν υπάρχει ανωμαλία στο σεξ (δεν εννοώ να τον σκοτώσει στο ξύλο).από εκεί και πέρα άλλοι πληρώνουν πολύ περισσότερα για να τους χαιδέψει η στριπτιτζού πίσω από μια κουρτίνα, ή να τους ερωτευτεί το ξόανα του κωλόμπαρου..περί ορέξεως..
το ξοανα τι ακριβως ειναι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom