Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αντζελα μπορει και να το εχεις πει αλλα εγω δεν θα το ειδα.περσυ εδινες και κατι δωρακια.εγω ειχα παρει μια δερματινη θηκη για ταυτοτητα και ενα μινι λαμπακι για λαπτοπ/φετος θα κανεις κατι αναλογο?

υγ η θηκη ηταν γαματη ακομα την εχω!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αντζελα μπορει και να το εχεις πει αλλα εγω δεν θα το ειδα.περσυ εδινες και κατι δωρακια.εγω ειχα παρει μια δερματινη θηκη για ταυτοτητα και ενα μινι λαμπακι για λαπτοπ/φετος θα κανεις κατι αναλογο?

:2funny:
ελα βρε ειχες ερθει και εσυ περσυ :cheesy:
οχι μωρε δεν θαμαι αθηνα φετος και δεν εχω χρονο για κατι τετοιο δυστηχως :-
θα δω δεν ξερω ισως παραμονη και ανημερα χριστουγεννα-πρωτοχρονιας φερουμε στο μαγαζι παστες τουρτες κτλ αλλα εγω θα λειπω :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α ρε αντζελα....περσι ελεγες οτι την πρωτη βαρδια του μαγαζιου για το νεο ετος την κανει η ιδιοκτητρια παντα για το γουρι....μηπως να το ξανασκεφτεις; ;) :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
θα δω δεν ξερω ισως παραμονη και ανημερα χριστουγεννα-πρωτοχρονιας φερουμε στο μαγαζι παστες τουρτες κτλ αλλα εγω θα λειπω :-

γιατι βρε baby εγω τι ειμαι kaviros69/anexelektos να μην ειχα ερθει περσυ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
α ρε αντζελα....περσι ελεγες οτι την πρωτη βαρδια του μαγαζιου για το νεο ετος την κανει η ιδιοκτητρια παντα για το γουρι....μηπως να το ξανασκεφτεις; ;) :grin:
το θεμα ειναι ο πρωτος του νεου ετους να μπει δωρεαν θα στηθω εκει απο της 12 παρα ενα :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

που το θυμασαι βρε? :cheesy:
ναι κανονικα ετσι ειναι η ιδιοκτητρια πρεπει να κανει το ποδαρικο της πρωτης βαρδιας για γουρι
αλλα και περσυ που δεν το ειχα κανει εγω παλι μια χαρα τα πηγε το μαγαζι
θα εχω γυρισει ομως ή στις 3 ή στις 4 του μηνος το απόγευμα για δουλεια :cheesy:

το θεμα ειναι ο πρωτος του νεου ετους να μπει δωρεαν θα στηθω εκει απο της 12 παρα ενα :2funny:

αυτο δεν ειναι δυσκολο για να γινει μωρο και για 1 και για 2 και για 3 ατομα
και σαν ιδεα μαρεσει :cheesy:
βεβαια θα υπαρξει ενα θεμα στα συγουρα απο ολους αυτους που θα αμφισβιτίσουν την αξιοπιστια της φασης αλλα και τι να λεει
μην πεσεις απ τα συννεφα παντως αν οντως το κανουμε :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
που το θυμασαι βρε? :cheesy:
ναι κανονικα ετσι ειναι η ιδιοκτητρια πρεπει να κανει το ποδαρικο της πρωτης βαρδιας για γουρι
αλλα και περσυ που δεν το ειχα κανει εγω παλι μια χαρα τα πηγε το μαγαζι
θα εχω γυρισει ομως ή στις 3 ή στις 4 του μηνος το απόγευμα για δουλεια :cheesy:

βεβαια θα υπαρξει ενα θεμα στα συγουρα απο ολους αυτους που θα αμφισβιτίσουν την αξιοπιστια της φασης αλλα και τι να λεει
το θεμα θα υπαρξει στο ξυλο που θα πεσει απ'εξω για το ποιος θα πρωτομπει :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Συλλεκτική η θήκη!
:think: Μήπως την πουλάς?  :cheesy:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
το θρεντ ματια μου εχει γινει το λιγοτερο κωλος
υποτιθεται οτι ειναι για ενημερωση και εχει καταντησει ο σκουπιδοτοπος του bourdela :-

Άντζυ εκμεταλλεύονται το φιλότιμό σου να απαντάς στην ερώτηση του καθενός εδώ μέσα. Επίσης επειδή όλοι γνωρίζουν το πόσο μπροστά είναι οι υπηρεσίες του studio, έχουν βρει πάτημα οι διάφοροι γνωστοί κομπλεξικοί που μόνη τους έννοια είναι να βγάζουν χολή για κάθε τί αξιοπρεπές. Αυτό & μόνο θα έπρεπε να σε τιμάει ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου... Άλλο αρνητική κριτική, κι εγώ έχω κάνει παλιότερα & μέχρι & posts μου έχουν διαγραφεί & άλλο η χολή που βγάζουν ορισμένα κομπλεξικά, μίζερα & εν τέλει αξιολύπητα υποκείμενα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Ελπίζω τουλάχιστον οι πάστες - τούρτες να είναι απ' το γνωστό ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Άντζυ με συγχωρείς αλλά ακόμη & τέτοια προσφορά να υπάρξει για τον πρώτο πελάτη του έτους θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άτομα που θα κάνουν ρεβεγιόν στον παράδρομο της Φυλής περιμένοντας να  :knockinb: τζάμπα... Άσε που είναι δύσκολο να βρεις κοπέλα να κάνει βάρδια μετά την αλλαγή του χρόνου & να μην πληρωθεί κιόλας :)

Επισκέπτης
Άντζυ με συγχωρείς αλλά ακόμη & τέτοια προσφορά να υπάρξει για τον πρώτο πελάτη του έτους θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άτομα που θα κάνουν ρεβεγιόν στον παράδρομο της Φυλής περιμένοντας να  :knockinb: τζάμπα... Άσε που είναι δύσκολο να βρεις κοπέλα να κάνει βάρδια μετά την αλλαγή του χρόνου & να μην πληρωθεί κιόλας :)

Aτιμούτσικο, πόσο πολύ πονάς για τα οικονομικά τού Φ104!!!
Ευαίσθητη καρδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πώς θα γίνει τελικά να γλιτώσουμε απ' τους μαλάκες σ' αυτό το thread? Ας προτείνει κάποιος κάτι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom