Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
προσωπικα δεν πιστευω οτι ολοι εμεις που μας αρεσει το αυταρχικο ειμαστε ομοφυλοφιλοι.γιατι μας αρεσει μονο απο γυναικα και δεν παμε με αντρες εξοσο γνωριζω ομοφυλοφιλια ειναι να πηγαινεις με ατομα του ιδιου φυλλου.αν θελει και η αντζελα να μας πει την γνωμη της...
sarouman ειναι φοβερες οι κριτικες σου.

ειναι πολυ συγκεκριμενα μωρο μου τα πραγματα
ομοφυλοφιλικη επαφη ειναι η επαφη αναμεσα σε ατομα του ιδιου φυλου
αντρας + αντρας , γυναικα + γυναικα
καποιος αντρας που θα κανει παθητικο ερωτα με μια γυναικα, ομοφυλοφυλος δεν ειναι
μπορει να τον πεις φετιχιστη, βιτσιοζο ή οτι αλλο θες ομοφυλοφυλος μια φορα δεν ειναι
οποιος αλλωστε γνωριζει απο την προσωπικη του ζωη κανονικους gay μπορει να τους ρωτησει και θα δει οτι κανενας gay δεν προκειτε ποτε του να περασει ουτε απεξω απο ενα studio που προσφαιρει αυταρχικα προγραμματα

Αυταρχικό σέξ είναι ο άντρας νά δέρνει , νά πονάει καί νά ξευτυλίζει τήν γυναίκα.Αυτό κανένα μπουρδέλλο δέν μπορεί νά τό προσφέρει.
Αυτό πού εσύ χαρακτηρίζεις αυταρχικό, γιατί έτσι τό βάφτισαν τά μπουρδέλλα, είναι η ψυχοπαραδαρμένη φύση ενός πούστη πού προσπαθεί νά παίξει τόν άνδρα.
Εντάξει δέ λέω, πελάτες είναι κι αυτοί καί μάλιστα καλοπληρώνουν.

αποψη σου ειναι αυτη δεν θα στην αλλαξω
απο την αλλη αποψη μου (αλλα και της ψυχολογιας) ειναι οτι οποιος σηκωνει ψηλα το λαβαρο του straight οποιος εχει ομοφοβια ειναι απλα ενας λανθανον ομοφυλοφυλος
ενας ομοφυλοφυλος που ειτε η ψυχη του ειναι γυναικεια και το μυαλο του προσπαθει να τον κανει αντρακλα
ή ακομα ενας κανονικος ομοφυλοφιλος με κανονικες ομοφυλοφιλικες εμπειριες που απλα οταν δεν κανει το ειδος του sex που του αρεσει προσπαθει απο την συμπερυφορα του να διωξει τις τυψεις που νιωθει και να ξεσπασει λες και ειναι το κυριαρχο αρσενικο
καλη ωρα σαν και του λογου σου δηλ
γιατι ειναι φως φαναρι οτι ολη αυτη η συνεχωμενη συμπερυφορα σου εκει οδηγει....
στο εχω ξαναπει με το να μπαινεις στο εδω θρεντ, στο θρεντ του παρανταις, στο θρεντ της κασανδρας, της πειραιως , της πενυς, της νταριας των call girls
και με το να προσπαθεις συστηματικα
να ειρωνευτεις?
να προσβαλεις?
να μειωσεις?
να εκθεσεις?
να βγαλεις τη χολη σου
σε ολες εμας που απλα ετυχε να κανουμε τη συγκεκριμενη δουλεια
sorry αγαπη αλλα μονο straight συμπερυφορα αντρα δεν ειναι αυτο
ενα απλο search στις ειδησεις του google να κανεις τη λεξη prostitute τα μισα αποτελεσμα που θα βρεις ειναι για ιεροδουλες που σκοτωθηκαν, που βιαστηκαν, που εγινε καποια αποπειρα βιας εναντιον τους
ολοι αυτοι οι δραστες τις ιδιες αντιληψεις και το ιδιο μισος με εσενα εχουν για εμας
το αν εσυ απλα ξεσπας μονο στο νετ εναντιον μας ή μια μερα ξεσπασεις στην πραγματικη ζωη σε εμας η προσωπικη σου ιστορια θα το δηξει
το συγουρο παντως ειναι οτι νοητικα αν οντως πιστευεις αυτα που κατακαιρους γραφεις δεν εισαι καλα και καλο θα ηταν καποιος ειδικος καποια στιγμη να σε κοιταξει γιατι αν αυτο το πραγμα ειναι αληθινο, προχωρησει και καποια στιγμη εξελιχθει, εισαι ικανος να βλαψεις και εμας αλλα και τον εαυτο σου

YΓ. Θα ηθελα πραγματικα να ξερω τι δουλεια κανεις και πως βγαζεις τα χρηματα σου για να ζησεις.
και καθημερινα χωρις καν να ξερω αν εισαι καλος ή κακος επαγγελματιας (οπως και εσυ δηλ δεν εχεις ερθει καν στο χωρο μας και δεν μπορεις να εχεις πραγματικη αποψη για εμας) να πιανω ή τους πελατες σου ή τους εργοδοτες σου και να προσπαθω να σου κανω κακο χωρις λογο, ετσι απο καπριτσιο.
Θα σου αρεσε αυτο?
Δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος βεβαια και ουτε θα με ενδιαφερε κιολας.
Ειμαι ομως της αποψης οτι ολα στη ζωη ειναι δανεικα και οτι σπηρεις θα θερισεις.
Τωρα μπορει να σαρεσει που μας κραζεις και μας μειωνεις αυριο μεθαυριο οταν σε κατι αλλο στη ζωη σου αυτο σου αυτο το κακο σου γυρισει πισω και καποιος σε αδικησει να ξερεις απο που θα οφειλετε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειναι πολυ συγκεκριμενα μωρο μου τα πραγματα
ομοφυλοφιλικη επαφη ειναι η επαφη αναμεσα σε ατομα του ιδιου φυλου
αντρας + αντρας , γυναικα + γυναικα
καποιος αντρας που θα κανει παθητικο ερωτα με μια γυναικα, ομοφυλοφυλος δεν ειναι
μπορει να τον πεις φετιχιστη, βιτσιοζο ή οτι αλλο θες ομοφυλοφυλος μια φορα δεν ειναι
οποιος αλλωστε γνωριζει απο την προσωπικη του ζωη κανονικους gay μπορει να τους ρωτησει και θα δει οτι κανενας gay δεν προκειτε ποτε του να περασει ουτε απεξω απο ενα studio που προσφαιρει αυταρχικα προγραμματα

αποψη σου ειναι αυτη δεν θα στην αλλαξω
απο την αλλη αποψη μου (αλλα και της ψυχολογιας) ειναι οτι οποιος σηκωνει ψηλα το λαβαρο του straight οποιος εχει ομοφοβια ειναι απλα ενας λανθανον ομοφυλοφυλος
ενας ομοφυλοφυλος που ειτε η ψυχη του ειναι γυναικεια και το μυαλο του προσπαθει να τον κανει αντρακλα
ή ακομα ενας κανονικος ομοφυλοφιλος με κανονικες ομοφυλοφιλικες εμπειριες που απλα οταν δεν κανει το ειδος του sex που του αρεσει προσπαθει απο την συμπερυφορα του να διωξει τις τυψεις που νιωθει και να ξεσπασει λες και ειναι το κυριαρχο αρσενικο
καλη ωρα σαν και του λογου σου δηλ
γιατι ειναι φως φαναρι οτι ολη αυτη η συνεχωμενη συμπερυφορα σου εκει οδηγει....
στο εχω ξαναπει με το να μπαινεις στο εδω θρεντ, στο θρεντ του παρανταις, στο θρεντ της κασανδρας, της πειραιως , της πενυς, της νταριας των call girls
και με το να προσπαθεις συστηματικα
να ειρωνευτεις?
να προσβαλεις?
να μειωσεις?
να εκθεσεις?
να βγαλεις τη χολη σου
σε ολες εμας που απλα ετυχε να κανουμε τη συγκεκριμενη δουλεια
sorry αγαπη αλλα μονο straight συμπερυφορα αντρα δεν ειναι αυτο
ενα απλο search στις ειδησεις του google να κανεις τη λεξη prostitute τα μισα αποτελεσμα που θα βρεις ειναι για ιεροδουλες που σκοτωθηκαν, που βιαστηκαν, που εγινε καποια αποπειρα βιας εναντιον τους
ολοι αυτοι οι δραστες τις ιδιες αντιληψεις και το ιδιο μισος με εσενα εχουν για εμας
το αν εσυ απλα ξεσπας μονο στο νετ εναντιον μας ή μια μερα ξεσπασεις στην πραγματικη ζωη σε εμας η προσωπικη σου ιστορια θα το δηξει
το συγουρο παντως ειναι οτι νοητικα αν οντως πιστευεις αυτα που κατακαιρους γραφεις δεν εισαι καλα και καλο θα ηταν καποιος ειδικος καποια στιγμη να σε κοιταξει γιατι αν αυτο το πραγμα ειναι αληθινο, προχωρησει και καποια στιγμη εξελιχθει, εισαι ικανος να βλαψεις και εμας αλλα και τον εαυτο σου
ωπααααα....ενταξει το πηγες βολτα τωρα...εχουν βαση αυτα που λες αλλα τιποτα στη ζωη δεν ειναι απολυτο...
τι σημαινει να σηκωνεις το λαβαρο του στρειτ;;;και το θα πει πως αμα το κανεις στην ουσια εισαι το αντιθετο απο αυτο που και καλα δηλωνεις;;;
δηλαδη αμ δεν γουσταρεις την ομοφυλοφιλιασ και το διατυμπανιζεις εισαι κατουσιαν ο ιδιος ομοφυλοφιλος;;;αποκλειεται να εισαι 100% στρειτ αλλα να μην ειναι στον χαρακτηρα σου να μπορεις να σεβαστεις την διαφορετικοτητα του αλλου;;
δηλαδη στην αμερικη που κυνηγαγαν σε καποιες πολιτειες τους μαυρους πιο παλια (η ακομα και τωρα) στην ουσια ενιωθαν μαυροι αλλα δεν ειχαν τα κοτσια να το απελευθερωσουν;;;;
μαλακιες κωλορατσιστες του κερατα ηταν οπως ειναι και ολοι οσοι εχουν χλευαστικη διαθεση απεναντι σε ολες τις μειονοτητες η ιδιαιτεροτητες....
οσο για το αλλο που λες με τους φονους και τα ρεστα ενταξει ....εχεις δικιο...ειναι κωλοδουλεια και δεν μπορεις να ξερεις ποιος καριολης μπορει να ειναι αυτος που ζηταει τις υπηρεσιες σου...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Αγαπητή Φυλής 104, παρόλο που αυτό που αναφέρεις για την ομοφοβία μπορεί να ισχύει- λανθάνουσα ομοφυλοφιλία- όπως μπορεί να ισχύει και σε περιπτώσεις ανδρών που το παίζουν πηδήκουλες- εντούτοις η ομοφοβία μπορεί να οφείλεται απλά σε χαμηλό κοινωνικό/οικονομικό στάτους, λανθασμένη διαπαιδαγώγηση-ιδιαίτερα σε άτομα με ισχυρές θρησκευτικές πεποιθήσεις.ορισμένοι θεωρητικοί ξεχωρίζουν την ομοφοβία από τον ομοαρνητισμό,λέγοντας πως η ομοφοβία οδηγεί σε πράξεις μισαλλοδοξίας-προσβολές/βία.
Σε γενικές γραμμές πάντως καλό θα είναι ο ομοφοβικός να επισκεφτεί κάποιον ειδικό προκειμένου να διαπιστωθεί από που προέρχεται αυτή η φοβία.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
τι σημαινει να σηκωνεις το λαβαρο του στρειτ;;;και το θα πει πως αμα το κανεις στην ουσια εισαι το αντιθετο απο αυτο που και καλα δηλωνεις;;;
δηλαδη αμ δεν γουσταρεις την ομοφυλοφιλιασ και το διατυμπανιζεις εισαι κατουσιαν ο ιδιος ομοφυλοφιλος;;;αποκλειεται να εισαι 100% στρειτ αλλα να μην ειναι στον χαρακτηρα σου να μπορεις να σεβαστεις την διαφορετικοτητα του αλλου;

αυτο που λες δεν αποκλειτε
καποιος που ειναι straight ειτε απλα δεν ασχολειτε με τους ομοφυλοφιλους ή απλα για οταν ερθει η συζητηση για αυτους εκφραζει 1? 2? 3? 4? φορες την αντιθεση του γιαυτους
εγω ομως δεν μιλουσα γενικα αλλα ειδικα για συγκεκριμενο ατομο
οταν λοιπον αυτο το ατομο συστηματικα χλευβαζει τους ομοφυλοφιλους και μαλιστα σε ενα ανωνυμο βημα
τα γραπτα του βγαζουν ενα μισογυνισμο
ενω οι αποψεις του περι ιεροδουλων αγγιζουν το μισος
straight μια φορα δεν ειναι στο λεω εγω ;)

ασε που συγκεκριμενη αργκο που χρησιμοποιειτε κυριος απο την gay κοινοτητα για να την μιλαει καποιος ροδανι σημαινει οτι δεν ειναι και τοσο αθωος
τοσο απλα ;)
Μά άδικο έχω; Oχι απλώς καλλιαρντά αλλά ντούρα λιάρντα έπρεπε νά γνωρίζει!
Αλλά κατά πώς φαίνεται ούτε τζινάβει ούτε μπενάβει.Χάλασε η κοινωνία!  ;)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
πως γίνετε σε ολα τα αλλα θρεντ των στουντιο, να ενημερώνουν για τις βαρδιες/να ανεβάζουν φωτο απο τις κοπελες/να σχολιαζουν αρνητικά η θετικά για το πως περασαν στο δωματιο  και εδω και γινεται της ποπης δεν μπορω να το καταλάβω.

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
καποιος που ειναι straight ειτε απλα δεν ασχολειτε με τους ομοφυλοφιλους ή απλα για οταν ερθει η συζητηση για αυτους εκφραζει 1? 2? 3? 4? φορες την αντιθεση του γιαυτους
οταν λοιπον αυτο το ατομο συστηματικα χλευβαζει τους ομοφυλοφιλους και μαλιστα σε ενα ανωνυμο βημα

ασε που συγκεκριμενη αργκο που χρησιμοποιειτε κυριος απο την gay κοινοτητα για να την μιλαει καποιος ροδανι σημαινει οτι δεν ειναι και τοσο αθωος
τοσο απλα ;)
πεσταααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

τοσο απλα ;)
ενταξει για τον συγκεκριμενο δεν εχω αποψη δεν εχω παρακολουθησει...
η εμμονη σε κατι ειναι σιγουρα προβλημα...
αλλο η καταγραφη και αλλο το κολλημα...
τεσπα...σεις γνωριζετε καλυτερα...εγω απλα γενικες αποψεις ειπα...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
"Ιδιαίτερα ομοφοβικά είναι τα αγόρια στην εφηβεία, καθώς αισθάνονται τεράστιο άγχος μην τα νομίσει κανείς γκέι. Ο λόγος είναι ότι στην εφηβεία η σταδιακή κατασκευή της ετεροφυλοφιλικής ταυτότητας βασίζεται ακριβώς στο να μη σε νομίζει κανείς γκέι. Ο υπερβολικός τονισμός της αρρενωπότητας σε αυτή την ηλικία αποσκοπεί στην εκμάθηση και υιοθέτηση των στοιχείων που σε κάνουν «άντρα» σε αντίθεση με «αδερφή».¨"
Τα παραπάνω αναφέρονται από τον  Kimmel στο έργο του  Masculinity as homophobia: Fear, shame and silence in the construction of gender identity.
Αν ο έφηβος αυτός δεν καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το στάδιο είναι επόμενο να γίνει ομοφοβικός..

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
κομπλεξικε καβιρε πιστευω οτι η αντζελα εκανε την πιο καλη διαγνωση για σενα.πραγματικα σε λυπαμαι.τα κειμενα σου δειχνουν εναν ανθρωπο χωρις αισθηματα που ζει συνεχεια με το να μειωνει τους αλλους...πραγματικα σε λυπαμαι αλλα θα παρακαλουσα τους υπευθυνες να δουν λιγο το θεμα του καβιρου γιατι δεν μπορουμε να κανουμε μια σοβαρη συζητηση συνεχεια το γ..... το θρεντ.λοιπον καβιρε δεν ζητησα την γνωμη σου και γιαυτο οταν γραφω μην πεταγεσαι σαν πορδη ολη την ωρα
υ.γ αντζελα ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου στον προβληματισμο μου.

Επισκέπτης
πως γίνετε σε ολα τα αλλα θρεντ των στουντιο, να ενημερώνουν για τις βαρδιες/να ανεβάζουν φωτο απο τις κοπελες/να σχολιαζουν αρνητικά η θετικά για το πως περασαν στο δωματιο  και εδω και γινεται της ποπης δεν μπορω να το καταλάβω.

Cherchez la ...femme.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Επιτέλους το είπε κάποιος! Νόμιζα πως αυτό δε θα γινόταν ποτέ!
Έρχομαι λοιπόν κι εγώ με την σειρά μου να προσθέσω πως είστε όλοι λάθος. Μου θυμίζετε αυτή την σκηνή απ' τους "Απαράδεκτους" που πήγε ο Σπύρος τη Δημτρούλα σε εστιατόριο για να την χωρίσει. Πιάσαν ένα τραπέζι, ΔΕΝ παρήγγειλαν τίποτε και άρχισαν τα δικά τους ενοχλώντας ταυτόχρονα και τους γύρω τους που ήθελαν να απολαύσουν το δείπνο τους, φέρνοντας σε απόγνωση τον καημένο τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού!!!
Σεβαστείτε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την επιχείρηση του και τους πελάτες της! Υπάρχουν άλλα thread που μπορείτε να ποστάρετε τα προβλήματα σας χωρίς σταματημό!!!

Υ.Γ.  Είμαι έτοιμος για τις επιθέσεις σας. Ready, FIRE!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κλειστο ρε γκάζτες το θρεντ για καμια βδομαδα....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Λοιπόν για να γράψω και κάτι άλλο, πιο σχετικό..

Βγήκαν οι βάρδιες του studio για τα Χριστούγεννα απ'ότι βλέπω!
Καλά ρε Αντζελα μου έβαλες την Μπετούλα πρώτο νούμερο χριστουγεννιάτικα, αντί να χώσεις τα νεούδια Εμμανουέλλα - Παρις?! (εντάξει ξέρω είναι οι στανταρ βάρδιες αυτές...)

Πάντως καλή δύναμη σε όσα κορίτσια δουλεύουν κυρίως αυτές τις μέρες, ενώ οι υπόλοιποι την αράζουμε... (περυσι δούλευα και εγώ ανήμερα χριστούγεννα και πρωτοχρονιά)
Αλλά καλύτερα να δουλεύεις παρά να είσαι άνεργος...

Α! την Τζένη δεν τη βλέπω στο πρόγραμμα, πότε επιστρέφει?
Και με είχε μπριζώσει εδώ και καιρο ο womanaholic γιαυτή τη θεά...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
sarouman τσεκ πμ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αυταρχικό σέξ είναι ο άντρας νά δέρνει , νά πονάει καί νά ξευτυλίζει τήν γυναίκα.Αυτό κανένα μπουρδέλλο δέν μπορεί νά τό προσφέρει.
Αυτό πού εσύ χαρακτηρίζεις αυταρχικό είναι η ψυχοπαραδαρμένη φύση ενός πούστη πού προσπαθεί νά παίξει τόν άνδρα.
Εντάξει δέ λέω, πελάτες είναι κι αυτοί καί μάλιστα καλοπληρώνουν.

Το ίδιο ακριβώς απαντάει & ένα τραβέλι στον "Άγγελο" στην ομώνυμη ταινία του Κατακουζηνού στη σκηνή που ο Άγγελος είχε πρωτοβγεί στην πιάτσα & εξέφρασε την απορία αν οι πελάτες που πηγαίνουν με τραβεστί αγνοούν την αντρική φύση των εκδιδόμενων. Γι' αυτούς που χρησιμοποιούν strap on στα αυταρχικά προγράμματα ή γουστάρουν να τους ντύνουν με γυναικεία ρούχα, να τους βάφουν κ.τ.λπ. ίσως να ισχύει (έχω γνώμη αλλά δεν τη λέω για να μην προσβάλω κάποιους εδώ μέσα), για κάποιους όμως που απλά αρέσκονται στο να τους φέρεται η κοπέλα με αυταρχικό & εξευτελιστικό τρόπο ή να γουστάρουν να τρώνε & καμιά ξυλιά δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
τοσο απλα ;)

Ακριβώς... Και όποιος έχει αμφιβολίες ας ανατρέξει σε μερικές σελίδες πίσω... Ο μόνος που μιλούσε φαρσί τα καλιαρντά χωρίς να είναι ο ίδιος ομοφυλόφιλος ήταν ο παμμέγιστος Ηλίας Πετρόπουλος ο οποίος είχε γράψει & το λεξικό των καλιαρντών επειδή είχε πάθος με ο,τιδήποτε περιθωριακό :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Gas απ' αυτό φαίνεται η ποιοτική διαφορά του 104 & των πελατών του :2funny: :2funny: :2funny: Είμαστε ένα σκαλοπάτι παραπάνω εδώ, αφού απορώ πώς & δε γράφουμε όλοι σε αρχαΐζουσα όπως η μορφή ο μπακάλης :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Λοιπόν για να γράψω και κάτι άλλο, πιο σχετικό..

Βγήκαν οι βάρδιες του studio για τα Χριστούγεννα απ'ότι βλέπω!
Καλά ρε Αντζελα μου έβαλες την Μπετούλα πρώτο νούμερο χριστουγεννιάτικα, αντί να χώσεις τα νεούδια Εμμανουέλλα - Παρις?! (εντάξει ξέρω είναι οι στανταρ βάρδιες αυτές...)

Πάντως καλή δύναμη σε όσα κορίτσια δουλεύουν κυρίως αυτές τις μέρες, ενώ οι υπόλοιποι την αράζουμε... (περυσι δούλευα και εγώ ανήμερα χριστούγεννα και πρωτοχρονιά)
Αλλά καλύτερα να δουλεύεις παρά να είσαι άνεργος...

Α! την Τζένη δεν τη βλέπω στο πρόγραμμα, πότε επιστρέφει?
Και με είχε μπριζώσει εδώ και καιρο ο womanaholic γιαυτή τη θεά...

Αχχχ... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom