Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
προσωπικα δεν πιστευω οτι ολοι εμεις που μας αρεσει το αυταρχικο ειμαστε ομοφυλοφιλοι.γιατι μας αρεσει μονο απο γυναικα και δεν παμε με αντρες εξοσο γνωριζω ομοφυλοφιλια ειναι να πηγαινεις με ατομα του ιδιου φυλλου.αν θελει και η αντζελα να μας πει την γνωμη της...
sarouman ειναι φοβερες οι κριτικες σου.
ειναι πολυ συγκεκριμενα μωρο μου τα πραγματα
ομοφυλοφιλικη επαφη ειναι η επαφη αναμεσα σε ατομα του ιδιου φυλου
αντρας + αντρας , γυναικα + γυναικα
καποιος αντρας που θα κανει παθητικο ερωτα με μια γυναικα, ομοφυλοφυλος δεν ειναι
μπορει να τον πεις φετιχιστη, βιτσιοζο ή οτι αλλο θες ομοφυλοφυλος μια φορα δεν ειναι
οποιος αλλωστε γνωριζει απο την προσωπικη του ζωη κανονικους gay μπορει να τους ρωτησει και θα δει οτι κανενας gay δεν προκειτε ποτε του να περασει ουτε απεξω απο ενα studio που προσφαιρει αυταρχικα προγραμματα
Αυταρχικό σέξ είναι ο άντρας νά δέρνει , νά πονάει καί νά ξευτυλίζει τήν γυναίκα.Αυτό κανένα μπουρδέλλο δέν μπορεί νά τό προσφέρει.
Αυτό πού εσύ χαρακτηρίζεις αυταρχικό, γιατί έτσι τό βάφτισαν τά μπουρδέλλα, είναι η ψυχοπαραδαρμένη φύση ενός πούστη πού προσπαθεί νά παίξει τόν άνδρα.
Εντάξει δέ λέω, πελάτες είναι κι αυτοί καί μάλιστα καλοπληρώνουν.
αποψη σου ειναι αυτη δεν θα στην αλλαξω
απο την αλλη αποψη μου (αλλα και της ψυχολογιας) ειναι οτι οποιος σηκωνει ψηλα το λαβαρο του straight οποιος εχει ομοφοβια ειναι απλα ενας λανθανον ομοφυλοφυλος
ενας ομοφυλοφυλος που ειτε η ψυχη του ειναι γυναικεια και το μυαλο του προσπαθει να τον κανει αντρακλα
ή ακομα ενας κανονικος ομοφυλοφιλος με κανονικες ομοφυλοφιλικες εμπειριες που απλα οταν δεν κανει το ειδος του sex που του αρεσει προσπαθει απο την συμπερυφορα του να διωξει τις τυψεις που νιωθει και να ξεσπασει λες και ειναι το κυριαρχο αρσενικο
καλη ωρα σαν και του λογου σου δηλ
γιατι ειναι φως φαναρι οτι ολη αυτη η συνεχωμενη συμπερυφορα σου εκει οδηγει....
στο εχω ξαναπει με το να μπαινεις στο εδω θρεντ, στο θρεντ του παρανταις, στο θρεντ της κασανδρας, της πειραιως , της πενυς, της νταριας των call girls
και με το να προσπαθεις συστηματικα
να ειρωνευτεις?
να προσβαλεις?
να μειωσεις?
να εκθεσεις?
να βγαλεις τη χολη σου
σε ολες εμας που απλα ετυχε να κανουμε τη συγκεκριμενη δουλεια
sorry αγαπη αλλα μονο straight συμπερυφορα αντρα δεν ειναι αυτο
ενα απλο search στις ειδησεις του google να κανεις τη λεξη prostitute τα μισα αποτελεσμα που θα βρεις ειναι για ιεροδουλες που σκοτωθηκαν, που βιαστηκαν, που εγινε καποια αποπειρα βιας εναντιον τους
ολοι αυτοι οι δραστες τις ιδιες αντιληψεις και το ιδιο μισος με εσενα εχουν για εμας
το αν εσυ απλα ξεσπας μονο στο νετ εναντιον μας ή μια μερα ξεσπασεις στην πραγματικη ζωη σε εμας η προσωπικη σου ιστορια θα το δηξει
το συγουρο παντως ειναι οτι νοητικα αν οντως πιστευεις αυτα που κατακαιρους γραφεις δεν εισαι καλα και καλο θα ηταν καποιος ειδικος καποια στιγμη να σε κοιταξει γιατι αν αυτο το πραγμα ειναι αληθινο, προχωρησει και καποια στιγμη εξελιχθει, εισαι ικανος να βλαψεις και εμας αλλα και τον εαυτο σου
YΓ. Θα ηθελα πραγματικα να ξερω τι δουλεια κανεις και πως βγαζεις τα χρηματα σου για να ζησεις.
και καθημερινα χωρις καν να ξερω αν εισαι καλος ή κακος επαγγελματιας (οπως και εσυ δηλ δεν εχεις ερθει καν στο χωρο μας και δεν μπορεις να εχεις πραγματικη αποψη για εμας) να πιανω ή τους πελατες σου ή τους εργοδοτες σου και να προσπαθω να σου κανω κακο χωρις λογο, ετσι απο καπριτσιο.
Θα σου αρεσε αυτο?
Δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος βεβαια και ουτε θα με ενδιαφερε κιολας.
Ειμαι ομως της αποψης οτι ολα στη ζωη ειναι δανεικα και οτι σπηρεις θα θερισεις.
Τωρα μπορει να σαρεσει που μας κραζεις και μας μειωνεις αυριο μεθαυριο οταν σε κατι αλλο στη ζωη σου αυτο σου αυτο το κακο σου γυρισει πισω και καποιος σε αδικησει να ξερεις απο που θα οφειλετε