Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Επισκέπτης
Ειλικρινά πιστεύω οτι ο Σάρουμαν (ή αντικειμενικότερα, Στραπονμαν :2funny: :2funny:) γράφει τις διθυραμβικές κριτικές για όλες τις κοπέλες του Στούντιο Φ104 γιατί πέρασε πραγματικά, σύμφωνα με τις δικές του απαιτήσεις, καλά. Προσφέρει βέβαια με αυτόν τον τρόπο, είτε το θέλει είτε όχι, δωρεάν διαφήμιση στο εν λόγω Στούντιο, αλλά και αν ακόμα το κάνει συνηδειτά, δε βρίσκω τίποτε το μεμπτό!!!

Τό πρόβλημα μέ τόν Στράπονμαν δέν είναι η δημόσια εξομολόγηση τών σεξουαλικών του επιθυμιών.Κάθε άλλο!!!
Ο Στράπονμαν άν ήταν πράγματι ένα άτομο ελεύθερο θά είχε κάνει τήν επανάστασή του καί σέ πολλά άλλα πού είναι ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ.Η μέχρις πλήρους αφασίας καί ανίας αναφορά στό Φ104 οδηγεί στήν δημιουργία αρχετυπικοί μπουρδέλλου/πουτάνας/τραβεστί κλπ. Η δημιουργία καταναλωτικών αρχετύπων δέν συνάδει μέ καμμία έννοια καί μορφή σεξουαλικής απελευθέρωσης καί προσωπικότητας.
Τό περιτύλιγμα τής "καύλας" τού Στράπονμαν ξεπερνάει τό περιεχόμενό της.Εκεί είναι τό ζήτημα!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
σιγα ρε μανατζερ ναπουμε μη σου πληρωνουμε κιολας οποιον δε μπαινει στο μαγαζι σου. αφου εχεις ωραιες ιδεες τι λες να σου πω και γω μια δικια μου ιδεα? αφου λες εσυ οποιος δε μπανει να τον γαμησετε να σε πληρωνουμε εμεις εγω σου λεω οποιος μπαινει να σας γαμισει να τον πληρωνετε εσεις τι λες παει? χαχαχα

για να σε πληρωσει μια γυναικα πρεπει το λιγοτερο να εχεις την εμφανιση του μοντελου που εχεις το avatar σου
επειδη ομως δεν την εχεις και εισαι απλα μια ωραιοπαθη ψωναρα που σαρεσει να ταυτιζεσαι με ωραιους αντρες
δεν βλεπω να βγαζεις ετσι μεροκαματο :-
καλα για ομιλια-τροπους δεν το συζητω ουτε αυτο τοχεις
sorry life sometimes sucks

Ρε κάτω τα ξερά σας από το Sarouman, το λέω εγώ αυτό που όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι έχω εκφράσει επανειλημμένα τη δυσαρέσκειά μου για αναφορές στο thread σε strap on κ.τ.λπ. Πέρα απ' το ότι κάνει την κάβλα του εντελώς ακομπλεξάριστα, είναι απολύτως διακριτικός γράφοντας αυτά που πρέπει να γράψει στις κριτικές χωρίς να προκαλεί & φαίνεται & άτομο καλλιεργημένο, απορώ κιόλας πώς κάθεται & απαντάει σε κάτι πουθενάδες που του τη λένε όλη την ώρα. Sarouman keep walking, ειλικρινά δε μας ενδιαφέρουν ούτε τα βίτσια σου ούτε & η σεξουαλική σου ταυτότητα, το ζήτημα είναι ότι ζεις τα πάθη σου & γουστάρεις χωρίς να μασάς.

το θρεντ ματια μου εχει γινει το λιγοτερο κωλος
υποτιθεται οτι ειναι για ενημερωση και εχει καταντησει ο σκουπιδοτοπος του bourdela :-
να δω τωρα που θα φυγει ο σαρουμαν με ποιον θα τα βαλουν?????????
ε ας τα βαλουν με τον αι βασιλη
τι να κανουμε και αυτος μας γουσταρει :grin:
www.imagerous.com/] [/URL]

Επισκέπτης
Ρε κάτω τα ξερά σας από το Sarouman, το λέω εγώ αυτό που όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι έχω εκφράσει επανειλημμένα τη δυσαρέσκειά μου για αναφορές στο thread σε strap on κ.τ.λπ. Πέρα απ' το ότι κάνει την κάβλα του εντελώς ακομπλεξάριστα, είναι απολύτως διακριτικός γράφοντας αυτά που πρέπει να γράψει στις κριτικές χωρίς να προκαλεί & φαίνεται & άτομο καλλιεργημένο, απορώ κιόλας πώς κάθεται & απαντάει σε κάτι πουθενάδες που του τη λένε όλη την ώρα. Sarouman keep walking, ειλικρινά δε μας ενδιαφέρουν ούτε τα βίτσια σου ούτε & η σεξουαλική σου ταυτότητα, το ζήτημα είναι ότι ζεις τα πάθη σου & γουστάρεις χωρίς να μασάς.

Zούμε σέ περίοδο τεράστιας οικονομικής ύφεσης.Τό Φ104 προσπαθεί νά τρυγήσει τόν παρθένο χώρο τών "σεξουαλικών παρεκκλίσεων".Αρωγός (έμμισθος) σέ αυτή τήν προσπάθεια είναι ο Στράπονμαν.Η αγορά έχει απλούς κανόνες.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
για να σε πληρωσει μια γυναικα πρεπει το λιγοτερο να εχεις την εμφανιση του μοντελου που εχεις το avatar σου
επειδη ομως δεν την εχεις και εισαι απλα μια ωραιοπαθη ψωναρα που σαρεσει να ταυτιζεσαι με ωραιους αντρες
δεν βλεπω να βγαζεις ετσι μεροκαματο :-
καλα για ομιλια-τροπους δεν το συζητω ουτε αυτο τοχεις
sorry life sometimes sucks

το θρεντ ματια μου εχει γινει το λιγοτερο κωλος
υποτιθεται οτι ειναι για ενημερωση και εχει καταντησει ο σκουπιδοτοπος του bourdela :-
να δω τωρα που θα φυγει ο σαρουμαν με ποιον θα τα βαλουν?????????
ε ας τα βαλουν με τον αι βασιλη
τι να κανουμε και αυτος μας γουσταρει :grin:
εγω δεν ειπα οτι ειμαι ωραιος ουτε οτι ειμαι μορφομενος ποτε δε τα ειπα αυτα μετριος ειμαι οπως και τα κοριτσια που εχεις στο μαγαζι. και αμα δε σου αρεσει να γαμανε ασκημοι και αμορφοτοι σαν εμενα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη που λες κι εσυ

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Είχα την αίσθηση πως αναφέροντας ορισμένες εμπειρίες μου, θα μοιραζόμουν εντυπώσεις με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα στο σεξ και θα βοηθούσα κάποιους άλλους αναποφάσιστους, όπως ήμουν και εγώ στην αρχή.
Αντί αυτού, έγινα αντικείμενο συζήτησης, πράγμα το οποίο απεχθάνομαι και δεν επιζητώ.
Οπως και ναχει ίσως έχασα την ψυχραιμία μου στο τελευταίο post, αλλά μίλησα ειλικρινά.

Συγνώμη αν προσέβαλα κάποιους προσωπικά ή την αισθητική τους.
Αλλωστε, αν και είμαι παλιό μέλος, αποφεύγω να ποστάρω πολύ.
Εγώ εύχομαι σε όλους ναναι υγιείς και να απολαμβάνουν τη ζωή με το μικρότερο ψυχικό και υλικό κόστος.

Χθες με την Αλίκη πέρασα πραγματικά καλά και - αν μετράει η άποψή μου - σας τη συστήνω, γιατί είναι αληθινά καλή κοπέλα και σπανίως βρίσκεις πια ελληνίδα στο χώρο αυτό.

Δεν έχει σημασία που πηγαίνω. Πηγαίνω κάπου για να δουλέψω.
Παράκληση - προσωπική - δε θα ήθελα συνέχιση της αντιπαράθεσης στο συγκεκριμένο thread.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Είχα την εντύπωση πως αναφέροντας ορισμένες εμπειρίες μου, θα μοιραζόμουν εντυπώσεις με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα στο σεξ και θα βοηθούσα κάποιους άλλους αναποφάσιστους, όπως ήμουν και εγώ στην αρχή.

Keep Sharing  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και στ @@ σου ολοι

Ελπιζω να σ αρεσει  ;)
www.imagerous.com/viewer.php?file=51621321839496532567.png] [/URL]

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τό πρόβλημα μέ τόν Στράπονμαν δέν είναι η δημόσια εξομολόγηση τών σεξουαλικών του επιθυμιών.Κάθε άλλο!!!
Ο Στράπονμαν άν ήταν πράγματι ένα άτομο ελεύθερο θά είχε κάνει τήν επανάστασή του καί σέ πολλά άλλα πού είναι ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ.Η μέχρις πλήρους αφασίας καί ανίας αναφορά στό Φ104 οδηγεί στήν δημιουργία αρχετυπικοί μπουρδέλλου/πουτάνας/τραβεστί κλπ. Η δημιουργία καταναλωτικών αρχετύπων δέν συνάδει μέ καμμία έννοια καί μορφή σεξουαλικής απελευθέρωσης καί προσωπικότητας.
Τό περιτύλιγμα τής "καύλας" τού Στράπονμαν ξεπερνάει τό περιεχόμενό της.Εκεί είναι τό ζήτημα!

εσυ τοτε που εισαι απελευθερωμενη και επαναστατημενη να μας πεις και τα προαπαιτουμενα

Zούμε σέ περίοδο τεράστιας οικονομικής ύφεσης.Τό Φ104 προσπαθεί νά τρυγήσει τόν παρθένο χώρο τών "σεξουαλικών παρεκκλίσεων".Αρωγός (έμμισθος) σέ αυτή τήν προσπάθεια είναι ο Στράπονμαν.Η αγορά έχει απλούς κανόνες.

30 μελη διαβαζουν το θρεντ
λυπαμαι αλλα μεγαλυτερος διαφιμιστης μας απο εσενα δεν υπαρχει

εγω δεν ειπα οτι ειμαι ωραιος ουτε οτι ειμαι μορφομενος ποτε δε τα ειπα αυτα μετριος ειμαι οπως και τα κοριτσια που εχεις στο μαγαζι. και αμα δε σου αρεσει να γαμανε ασκημοι και αμορφοτοι σαν εμενα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη που λες κι εσυ

οταν εχεις την απαιτηση απο μια επαγγελματια να σε πληρωσει και απο πανω τι περιμενεις να σου πω δηλ?
το αν ειναι μετρια ή οχι τα κοριτσια του studio βλεπω και απο εσενα που εχεις γουστο τις μιςς κοσμος με τις οποιες εχεις παει

Keep Sharing  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και στ @@ σου ολοι

Ελπιζω να σ αρεσει  ;)
www.imagerous.com/viewer.php?file=51621321839496532567.png] [/URL]

αυτες τις καλιτεχνιδες ιδεες τις εχεις αποκτησει απο τα θρεντ των τραβεστι στα οποια ξημερωβραδιαζεσαι?
ασε τα πλαστικα στην ακρη μωρο ,οταν εχεις να κανεις με αληθινα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτες τις καλιτεχνιδες ιδεες τις εχεις αποκτησει απο τα θρεντ των τραβεστι στα οποια ξημερωβραδιαζεσαι?
Αχαχαχαχαχαχαχχα  να τα μααας μας βγηκε το ονομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα καλιτεχνικα τα ειχα πολυ πριν μπω στο ντελα.κομ , και στην τραβελογωνια του  :dancing:

οσο για τα πλαστικα και τα αληθινα δε μου χρειαζονται προς το παρων , οταν αποφασισω < να τον παρω > θα ρθω για καφε  ;)
Κερνατε καφε φανταζομαι ...  :think:

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
εσυ τοτε που εισαι απελευθερωμενη και επαναστατημενη να μας πεις και τα προαπαιτουμενα

30 μελη διαβαζουν το θρεντ
λυπαμαι αλλα μεγαλυτερος διαφιμιστης μας απο εσενα δεν υπαρχει

οταν εχεις την απαιτηση απο μια επαγγελματια να σε πληρωσει και απο πανω τι περιμενεις να σου πω δηλ?
το αν ειναι μετρια ή οχι τα κοριτσια του studio βλεπω και απο εσενα που εχεις γουστο τις μιςς κοσμος με τις οποιες εχεις παει

μπραβο σου και σενα λοιπον πηρες φορα και τους πηρες ολους παραμαζομα ναπουμε οποιος δε σου λεει μπραβο ειναι κακος και πηρε και η μπαλα και το αλλο το παιδι που εβαλε και το σχεδιακη που για καλο το εκανε τι να σου πω τωρα. εγω δεν ειπα οτι θελω η πουτανα να γαμιεται τζαμπα ειπες μια βλακεια να σου πληρωνουμε αμα δε μπαινει μεσα πελατης  και ειπα κι εγω τη δικια μου βλακεια να μας πληρωνετε εσεις οταν μπαινει πατσι ειμαστε μη κανεις τωρα οτι δε καταλαβενεις. και αμα θες να με ακουσεις εγω σου λεω να μη λες ασκημα πραγματα για τις αλλες κοπελες οτι ειναι μιςκοσμος γιατι φαινεσε κακια αυτο σου λεω εγω, τα παιδια εδω ξερουνε ποιες ειναι ωρεες και ποιες ειναι ασκημες δε περιμενουνε ουτε απο μενα ουτε απο σενα να τους πουμε ετσι λεω.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
μπραβο σου και σενα λοιπον πηρες φορα και τους πηρες ολους παραμαζομα ναπουμε οποιος δε σου λεει μπραβο ειναι κακος και πηρε και η μπαλα και το αλλο το παιδι που εβαλε και το σχεδιακη που για καλο το εκανε τι να σου πω τωρα. εγω δεν ειπα οτι θελω η πουτανα να γαμιεται τζαμπα ειπες μια βλακεια να σου πληρωνουμε αμα δε μπαινει μεσα πελατης  και ειπα κι εγω τη δικια μου βλακεια να μας πληρωνετε εσεις οταν μπαινει πατσι ειμαστε μη κανεις τωρα οτι δε καταλαβενεις. και αμα θες να με ακουσεις εγω σου λεω να μη λες ασκημα πραγματα για τις αλλες κοπελες οτι ειναι μιςκοσμος γιατι φαινεσε κακια αυτο σου λεω εγω, τα παιδια εδω ξερουνε ποιες ειναι ωρεες και ποιες ειναι ασκημες δε περιμενουνε ουτε απο μενα ουτε απο σενα να τους πουμε ετσι λεω.

δεν ζηταω απο κανενα μπραβο ουτε τα εχω αναγκη αλλα ουτε μασαω και τα λογια μου και ας τσαλακωνω το προφιλ μου
απο εκει και περα οταν χαλιεσαι αν καποιος ερχεται στο μαγαζι ή οχι σου ειπα το πολυ απλο αν δεν θες καποιος να ερθει πληρωνε μας εσυ την χασουρα
το αν φαινομαι σε καποιους κακια ή οχι δεν με νοιαζει και καθολου
απλα δεν κολαω να βαλω καποιον που προσπαθει να με βλαψει στη θεση του
οταν δηλ μας αποκαλεις μετριες εξαψα απλα απο περιεργια να δω ποιες ειναι αυτες οι κοπέλες που δεν ειναι μέτριες κατα την αποψη σου και τις εχεις πληρώσει και απο πανω
περι ορεξεος κολοκυθοπιτα

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
δεν ζηταω απο κανενα μπραβο ουτε τα εχω αναγκη αλλα ουτε μασαω και τα λογια μου και ας τσαλακωνω το προφιλ μου
απο εκει και περα οταν χαλιεσαι αν καποιος ερχεται στο μαγαζι ή οχι σου ειπα το πολυ απλο αν δεν θες καποιος να ερθει πληρωνε μας εσυ την χασουρα
το αν φαινομαι σε καποιους κακια ή οχι δεν με νοιαζει και καθολου
απλα δεν κολαω να βαλω καποιον που προσπαθει να με βλαψει στη θεση του
οταν δηλ μας αποκαλεις μετριες εξαψα απλα απο περιεργια να δω ποιες ειναι αυτες οι κοπέλες που δεν ειναι μέτριες κατα την αποψη σου και τις εχεις πληρώσει και απο πανω
περι ορεξεος κολοκυθοπιτα
εγω το σταματαω  εδω γιατι αφου ειμαι και ασκημος και αμορφοτος και αμα δε σου λεω μπραβο θελω να σε βλαψω τι να λεμε παραπανω. δε το ξεραμε οτι πας για δημαρχος και εχεις και προφιλ που το τσαλακονεις για να μιλας με μας τωρα που το μαθαμε θα σου μιλαμε με το σας και με το σεις. εγω παω για δουλεια τωρα και δε ξανασχολουμε μαζι σου γιατι αλλιως σε ειχα και αλλιως μου βγηκες κανε οτι καταλαβενης και μη ακους κανεναν αφου εσυ τα ξερεις ολα. αντε γεια και καλη συνεχεια ασε ξερω τι θα μου πεις σταρχιδια σου με γραφεις  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
χωρις να θελω να διακοψω την διαμαχη σας (αληθεια τι εχετε να χωρισετε?),ενα σχολιο θα κανω στο τελευταιο ποστ της -συμαθεστατης-άντζελας...νομιζω οτι απο τις εκδιδομενες μια που τουλαχιστον εχει ανεβασει πολυ τον πηχη της εμφανισης (μετραει εμφανισιακα παραα πολυ) ειναι η Καρολινα η Ουγγαρεζα...ειναι για μενα τοπ (προσωπικη αποψη)..τωρα απο υπηρεσιες της συγκεκριμενης μη με ρωτατε γιατι δεν ειμαι στας Αθηνας για να ξερω...ενα σχολιο κανω φιλικα :offtopic:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγω αυτό που θέλω να πω είναι ότι το studio είναι αξιοπρεπέστατο,προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες και πάνω από όλα ευγένεια και σεβασμός στοιχεία που πουθενά αλλού δε βλέπεις.

Τα κορίτσια τα περισσότερα είναι μια χαρά και όταν γυρίσω Αθήνα θα χαρώ πολύ να το ξαναεπισκεφτώ.

'Αντζελα μην απαντάς όταν κάποιος βρίζει ή ειρωνεύεται.Να απαντάς μόνο σε ότι σε ρωτάνε πάνω στο studio.Και απο μένα μπράβο σου γιατί είσαι από τις λίγες που έχεις καταλάβει ότι κυρίως σε περίοδο κρίσης ο κόσμος θέλει να περάσει καλά και τα λεφτά δεν πεισσεύουν,οπότε τα προγράμματα στα 50 και τα 100 ευρώ είναι ασυναγώνιστα και χτίζεις μόνιμους πελάτες.Εσύ δεν είσαι για studio αλλά για να στήσεις επιχείρηση.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
εγω το σταματαω  εδω γιατι αφου ειμαι και ασκημος και αμορφοτος και αμα δε σου λεω μπραβο θελω να σε βλαψω τι να λεμε παραπανω. δε το ξεραμε οτι πας για δημαρχος και εχεις και προφιλ που το τσαλακονεις για να μιλας με μας τωρα που το μαθαμε θα σου μιλαμε με το σας και με το σεις. εγω παω για δουλεια τωρα και δε ξανασχολουμε μαζι σου γιατι αλλιως σε ειχα και αλλιως μου βγηκες κανε οτι καταλαβενης και μη ακους κανεναν αφου εσυ τα ξερεις ολα. αντε γεια και καλη συνεχεια ασε ξερω τι θα μου πεις σταρχιδια σου με γραφεις  :2funny:

φυσικα και εχω και προφιλ
δεν βραζουμε ολοι στο ιδιο καζανι, εγω ζω απο αυτην την δουλεια, αντρες με βρισκουνε με επιλεγουνε και με πληρωνουνε γιαυτο που τους προσφαιρω
και το προσωπο μου εχω βγαλει εξω, και ενα μαγαζι εχω απο πισω μου
τα περι δημαρχων μαναρι μου πεστα σε οσους ανωνυμα μπαινουν εδω μεσα και χωρις ουσιαστικα τιποτα να χασουν ή να κερδισουν αντι απλα να περασουν ευχαριστα την ωρα τους θεωρουν το απροσωπο nick τους την αρχη και το τελος του κοσμου

υγ. εγω δεν σε αποκαλεσα αμορφωτο δικια σου λεξη ειναι
παντως το σωστο ειναι "με το σεις και με το σας"
και ναι στην εποχη μας ακομα και οταν πληρωνεις καποια για να ξαπλωσεις μαι της οφειλεις να την αντιμετωπιζεις με το σεις και με το σας αλλιως τα παντελονια που φοραει καποιος ειναι απλα ενα κομματι υφασμα και τιποτα περισσοτερο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλες Γιορτεςς και καλα γαμισια σε ολους και σε ολες  :bounce: :bounce: :bounce:

Σαρουμαν εχεις ΠΜ ,
Αντζελα + jo = no bad feelings
Jo= not πουστης τελικα

Γεια σας :bounce:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το εχετε γαμησει το θεμα.τελος οι τσακωμοι εδω! :s&m_2:

οτι θελετε πειτε τα με πμ.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χωρις να θελω να διακοψω την διαμαχη σας (αληθεια τι εχετε να χωρισετε?),ενα σχολιο θα κανω στο τελευταιο ποστ της -συμαθεστατης-άντζελας...νομιζω οτι απο τις εκδιδομενες μια που τουλαχιστον εχει ανεβασει πολυ τον πηχη της εμφανισης (μετραει εμφανισιακα παραα πολυ) ειναι η Καρολινα η Ουγγαρεζα...ειναι για μενα τοπ (προσωπικη αποψη)..τωρα απο υπηρεσιες της συγκεκριμενης μη με ρωτατε γιατι δεν ειμαι στας Αθηνας για να ξερω...ενα σχολιο κανω φιλικα :offtopic:

ολα τα στούντιο έχουν ωραίες κοπέλες. Και άσχετα με την εμφάνιση αυτό που μετράει είναι η συμπεριφορά και η ποιότητα των υπηρεσιών. Τι να το κάνω το μοντέλο όταν δεν ξερει πως να κάνει σέξ (γιατι υπάρχουν δεκάδες κοπέλες σε στούντιο που δεν ξερουν ούτε τα βασικά).

Εγώ λέω να σταματίσουμε τους τσακωμούς, άλλωστε δεν εχουμε εδώ μεσα τίποτα να μοιράσουμε. Και να πούμε καλή τύχη στον Σάρουμαν στο καινούριο ξεκίνημα του.

και να μιλήσουμε για κανένα πιο σοβαρό θέμα: Μπου-Μπου ετοιμάζεις τίποτα σπέσιαλ για φέτος τα Χριστούγεννα; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
και να μιλήσουμε για κανένα πιο σοβαρό θέμα: Μπου-Μπου ετοιμάζεις τίποτα σπέσιαλ για φέτος τα Χριστούγεννα; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν νομιζω να κανουμε τιποτα φετος μωρο για πολλους και διαφορους λογους
ο βασικοτερος βεβαια ειναι οτι ηδη λειπω και θα λειπω καθολη τη διαρκεια των γιορτων εκτος Αθηνων
θα βρισκομαι βεβαια στην αθηνα τις ημερες που θα εχω βαρδια και καποιες αλλες φορες που καποια υποχρεωση μπορει να με αναγκασει να κατεβω αθηνα αυθημερων
αλλα οταν μαξιμουμ αυτο το διαστημα το πολυ να ειμαι κατω απο 12 εως 36 ωρες τη φορα καταλαβαινεις οτι σε αυτα τα χρονικα περιθωρια δεν υπαρχει χρονος για να οργανωθει κατι
το μαγαζι βεβαια ηδη φοραει τα χριστουγιεννιατικα του και ως συνηθος σε ολες τις βαρδιες υπαρχουν ποτα ,αναψυκτικα, γλυκα

Το βράδυ στο studio η Μαρινα :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom