mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
δεν εχω προβλημα τοσο με τα καυτερα μαρεσουν
εδω τρωω και ινδικη αλλα και αραβικη κουζινα πολυ ανετα απλα τα αποφευγω καπως με τη ζεστη τωρα το καλοκαιρι
αν και προτιμω παντως πχ τις γλυκοξινες κινεζικες γαριδες ή τις ιαπωνικες tempura σε σχεση ας πουμε με τις καυτερες ταυλανδεζικες που εχω δοκιμασει (σε εστιατορια ομως τυπου κοna kai λιγο εξω δηλ απο την παραδοσιακη ταυλανδεζικη κουζινα μιας και μιλαμε για multi asian resturant)
πολλα φιλακια
καλημερα μωρακι ;) :-* :-* :-* :-*
μα ο ερωτας λενε περναει απ το στομαχι
πολλα φιλακια
το καυτερο ειναι να το τρως με την ζεστη !!! τοτε ειναι σωστη εποχη ... αυξανει την εσωτερικη σου θερμοκρασια και ισοσταθμιζεται με την εξωτερικη ... βεβαια ... δεν νομιζω να μπορεις φας μια σομ ταμ με εξτρα παπαγια ...
καθαρη ταυλανδεζικη κουζινα βρεις κυριλε στο κεφαλαρι διαφορετικα κατω στην τρουμπα εχει δυο μαγαζια ... ινδικη πολυ καλη εχει στην πλατεια κουμουνδουρου απο πισω ... κινεζικη στο πεζοδρομο κατω απο την σωκρατους ... (αναμεσα σε πειραιως και αγ.κωνσταντινου) ωραια μαγαζι πολυ φθηνο και μακραν παρα πολυ καλη κουζινα καλυτερης ποιοτητας απο το οποιοδηποτε κυριλε... γιαπωνεζικη συνταγμα ...
στην κινεζικη μου αρεσουν οι γαριδες στην μεγγενη ... που στις φερνουν και ακομη βραζουν !!!
ααα επισης λιβανεζικη ειναι πολυ καλη κουζινα ... υπαρχει στην γλυφαδα ενα που αξιζει ...
κτλ ... ;)
μακια μακια