lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
έχεσα?? κέλλυ πιπέρι στο στόμα...καλησπερα κουκλε....καλα ειμαι.....γιατι ποτε την εχεσα την δυναμη μου?
έχεσα?? κέλλυ πιπέρι στο στόμα...καλησπερα κουκλε....καλα ειμαι.....γιατι ποτε την εχεσα την δυναμη μου?
Πριν απο 2 ωριτσες περιπου...καλησπερα κουκλε....καλα ειμαι.....γιατι ποτε την εχεσα την δυναμη μου?
καλησπερα κουκλε....καλα ειμαι.....γιατι ποτε την εχεσα την δυναμη μου?
έχεις απίστευτη πλάκα!!!
τωρα μωρο μου θα δωτο ειδες το pm κελλυ?
έχυσα??καλησπερα κουκλε....καλα ειμαι.....γιατι ποτε την εχυσα την δυναμη μου?
Ρε γίγαντα έπρεπε να δώσουμε ραντεβού να πηγαίναμε μαζίΤην πιο γλυκια καλησπερα στην σεξυ ;) ;) ιδιοκτητρια του μαγαζιου.Τι κανεις Αντζελα,τι νεα???
Φιλαρακι εσυ πηγες πρωι,εγω ημουν Λουτρακι εκεινη την ωρα.Δεν πειραζει αλλη φορα θα το κανονισουμε...Ρε γίγαντα έπρεπε να δώσουμε ραντεβού να πηγαίναμε μαζί
οκΦιλαρακι εσυ πηγες πρωι,εγω ημουν Λουτρακι εκεινη την ωρα.Δεν πειραζει αλλη φορα θα το κανονισουμε...
Την πιο γλυκια καλησπερα στην σεξυ ;) ;) ιδιοκτητρια του μαγαζιου.Τι κανεις Αντζελα,τι νεα???
kalispera..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Ρε γίγαντα έπρεπε να δώσουμε ραντεβού να πηγαίναμε μαζί
καλησπερα ματια μου :-* :-*kalispera..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Οχι και φιλεναδα μωρο μου.. .Πιες και ενα στην υγεια μου.. :-* :-* :-*τι κανεις φιλεναδα?
για που εισαι σημερα?
εγω τωρα γυρισα απο τη θαλασσα το φχαριστηθηκα σημερα
θα κανω ενα μπανιο και θα παω σε λιγο για mohito
μπουμπου μου καλησπερα.....δεν καταλαβα σε ποια απευθυνεσε?τι κανεις φιλεναδα?
για που εισαι σημερα?
εγω τωρα γυρισα απο τη θαλασσα το φχαριστηθηκα σημερα
θα κανω ενα μπανιο και θα παω σε λιγο για mohito
Καλησπερα Αναστασια και καλωσηρθες στην ομαδα.....kalispera..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
καλησπερα κουκλη μου ομορφο.....τι κανεις καλα?kalispera..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)