lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τα κρύσταλλα βοιμίας θέλουν ειδική μεταχείριση...σε θέση ειδική μακριά από σκόνες και κραδασμούς...Να την προσεχεις μονο! :-
τα κρύσταλλα βοιμίας θέλουν ειδική μεταχείριση...σε θέση ειδική μακριά από σκόνες και κραδασμούς...Να την προσεχεις μονο! :-
:'( :'( :'( :'(οχι μονο ενα κολπο.....παρα πολλα κολπα θα κανουμε
Περα απο τις μαλακιες και τον χαβαλε! ειναι ενα σπανιο κοριτσι! ;)τα κρύσταλλα βοιμίας θέλουν ειδική μεταχείριση...σε θέση ειδική μακριά από σκόνες και κραδασμούς...
και εγω ειμαι σπανιο αγοριΠερα απο τις μαλακιες και τον χαβαλε! ειναι ενα σπανιο κοριτσι! ;)
κελλυ μου στα εχω ξαναπει εσενα να μην επαναλαμβανομαι και γινομαι κουραστικος! να προσεχεις τον εαυτο σου!
Ο σταμουλης ειχε που ειχε νευρα, ηπιε εναν φραπε και ειναι μες την τσιτα :'( :'(σταμοθλι μου? μωρο μου? καρδουλα μου? που ειθαι εθυ?
μια βόλτα από το στουντιο και θα είσαι καινούριος...Ο σταμουλης ειχε που ειχε νευρα, ηπιε εναν φραπε και ειναι μες την τσιτα :'( :'(
Δεν εχεις αδικο....μια βόλτα από το στουντιο και θα είσαι καινούριος...
μήπως κάνει και για στομαχόπονο και ανακατωσούρα??Δεν εχεις αδικο....
Και την προηγουμενη φορα ειχα παει παλι μες την τσιτα και οταν βγηκα λες και ειχα κανει 7 διαλογισμους και γιογκα στην σειρα
η κελλυ ειναι το φαρμακο μου
αυτο ειναι το φαρμακο σουΔεν εχεις αδικο....
Και την προηγουμενη φορα ειχα παει παλι μες την τσιτα και οταν βγηκα λες και ειχα κανει 7 διαλογισμους και γιογκα στην σειρα
η κελλυ ειναι το φαρμακο μου
εχεις εσυ παραπονο???:'( :'( :'( :'(
δεν ειμαι λιγο αχορταγος ?εχεις εσυ παραπονο???
εως πολυ θα ελεγαδεν ειμαι λιγο αχορταγος ?
εως πολυ θα ελεγα
και τι γλυκο Τούρτα τετραώροφηδεν φταίει πάντα το παιδί που θέλει να φάει το γλυκό.... ;)
μήπως φταίει το "γλυκό" που είναι πολύ ωραίο; :-*
δεν φταίει πάντα το παιδί που θέλει να φάει το γλυκό.... ;)
μήπως φταίει το "γλυκό" που είναι πολύ ωραίο; :-*
και τι γλυκο Τούρτα τετραώροφη
εεεεε τωρα υπερβαλεις χρυσε μουείπαμε η χαρά σας χαρά μας. ;)
κι αν πω δηλαδή Κέλλυ..λόγος να ζεις...θα πέσεις κάτω από τα γέλια;
Kαι αιτια θανατου....είπαμε η χαρά σας χαρά μας. ;)
κι αν πω δηλαδή Κέλλυ..λόγος να ζεις...θα πέσεις κάτω από τα γέλια;
εεεεε τωρα υπερβαλεις χρυσε μου