TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Ήρεμα γίγανταKαι αιτια θανατου....
Ήρεμα γίγανταKαι αιτια θανατου....
Kαι αιτια θανατου....
πάλι ξύλο ρε μωρό μου...έλεος πια...δεν αντέχω άλλο...δείξε λίγη τρυφερότητα...
α ρε αεκαραλοιπόν ακούω το κάλεσμα της ΑΕΚΑΡΑΣ, πρέπει να πάω.
γεια σας.
γεια σου αριστούργημα.
εχει δικιο...πάλι ξύλο ρε μωρό μου...έλεος πια...δεν αντέχω άλλο...δείξε λίγη τρυφερότητα...
εγω δεν ξελω....άντε ντάτσι.
με Κέλλυ, η ζωή είναι πιο ωραία....
ντάτσι τωρα;
γεισου αντρακλα :-* :-* :-* :-* :-* :-*λοιπόν ακούω το κάλεσμα της ΑΕΚΑΡΑΣ, πρέπει να πάω.
γεια σας.
γεια σου αριστούργημα.
γίγαντα διάβασα την κριτική κ έχω ετυμηγορία...αυτό που έπαθες λέγεται συσσωρευμένη ερωτική ενέργεια και παρατεταμένη αποχή από την απελευθερώση του ζωογόνου και ζωοποιού άσπρου νέκταρ...σωστός ο γιατρός ε???Ήρεμα γίγαντα
δεν παίζει αυτό γιατί την Τετάρτη ξαναπήγαγίγαντα διάβασα την κριτική κ έχω ετυμηγορία...αυτό που έπαθες λέγεται συσσωρευμένη ερωτική ενέργεια και παρατεταμένη αποχή από την απελευθερώση του ζωογόνου και ζωοποιού άσπρου νέκταρ...σωστός ο γιατρός ε???
εεε..σάββατο είναι σήμερα ....δεν παίζει αυτό γιατί την Τετάρτη ξαναπήγα
ναι έτσι πιστεύω και εγώ… αλλά τουλάχιστον εγώ γράφω την αλήθεια και δεν δίνω σημασία τι λένεΔεν νομιζετε οτι πεφτει πολυ μαυρισμα στης κριτικες?
Ε δεν νομιζω οι αλλες κριτικες να ταν αρκουδα..ναι έτσι πιστεύω και εγώ… αλλά τουλάχιστον εγώ γράφω την αλήθεια και δεν δίνω σημασία τι λένε
εσύ <<ασπρίζεις>> στις κριτικές...ναι έτσι πιστεύω και εγώ… αλλά τουλάχιστον εγώ γράφω την αλήθεια και δεν δίνω σημασία τι λένε
εσύ <<ασπρίζεις>> στις κριτικές...
κοίτα πάνω αριστερά...
γεια σου κ σένα...Καλησπεραααα σε ολους.Κελλυ τι κανεις ;) ;)???Πως εισαι,ξαναβρηκες την δυναμη σου κουκλα μου;) ;) ;) ;).....
καλησπερα κουκλε....καλα ειμαι.....γιατι ποτε την εχεσα την δυναμη μου?Καλησπεραααα σε ολους.Κελλυ τι κανεις ;) ;)???Πως εισαι,ξαναβρηκες την δυναμη σου κουκλα μου;) ;) ;) ;).....