lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
μωρό μου ατελείωτο πότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα νέας εβδομάδας??καλησπερα κουκλη μου ομορφο.....τι κανεις καλα?
μωρό μου ατελείωτο πότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα νέας εβδομάδας??καλησπερα κουκλη μου ομορφο.....τι κανεις καλα?
kalispera moromu.....filakia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα Αναστασια και καλωσηρθες στην ομαδα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλαρακι ειπαμε αυριο το απογευμα το αργοτερο θα το εχουν βαλει.Γιατι καιγεσαι τοσο πολυ????μωρό μου ατελείωτο πότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα νέας εβδομάδας??
Οχι και φιλεναδα μωρο μου..![]()
![]()
![]()
.Πιες και ενα στην υγεια μου.. :-* :-* :-*
μπουμπου μου καλησπερα.....δεν καταλαβα σε ποια απευθυνεσε?
καλησπέρα κουκλάκι...καλώς ήρθες στο πιο ερωτικό φόρουμ...kalispera moromu.....filakia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
kalispera koukla....filakia.... :-*μπουμπου μου καλησπερα.....δεν καταλαβα σε ποια απευθυνεσε?
Επισης Αναστασια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*kalispera moromu.....filakia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυριο μωρο μου.....και σου εχω σπεσιαλ απιστευτο προγραμματακι ;) :-*μωρό μου ατελείωτο πότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα νέας εβδομάδας??
να μην κανονίσω κ γω σαν άνθρωπος τις εβδομαδιαίες μου επισκέψεις??Φιλαρακι ειπαμε αυριο το απογευμα το αργοτερο θα το εχουν βαλει.Γιατι καιγεσαι τοσο πολυ????![]()
![]()
![]()
![]()
Το καταλαβα μωρο μου,πλακα σου κανω....ουπς :o
λαθος sorry![]()
αύριο απογευματάκι θα κάνω μια επίσκεψη..αλλά θα μαι σε μεγάλο δίλημμα...κέλλυ ή ελένη?? ή και τις 2 σας??αυριο μωρο μου.....και σου εχω σπεσιαλ απιστευτο προγραμματακι ;) :-*
Μην μου κλέβεις τις ατάκεςαύριο απογευματάκι θα κάνω μια επίσκεψη..αλλά θα μαι σε μεγάλο δίλημμα...κέλλυ ή ελένη?? ή και τις 2 σας??
Αν ειναι ετσι,καταλαβαινω την αγωνια σου....να μην κανονίσω κ γω σαν άνθρωπος τις εβδομαδιαίες μου επισκέψεις??![]()
σημερα παω στη λουτσα....τι λουτσα τι π.......ουπς :o
λαθος sorry
σενα κελλακι αλλα με χτυπησε μαλλον ο ηλιος![]()
όπως επίσης..άλλο βούρτσα και άλλο π......τσα...σημερα παω στη λουτσα....τι λουτσα τι π.......![]()
![]()
δεν πειραζει θεα μου που εκανες λαθος....παντα παραμενεις το ειδωλο μου....
ti kanis....olla kala.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*Επισης Αναστασια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
είναι σημαντικό να έχεις την κατανόηση της οικογένειας σου...Αν ειναι ετσι,καταλαβαινω την αγωνια σου....