KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
και εγω....και εγω....
και εγω....και εγω....
Μια χαρα κουκλιτσα μου,εσυ ολα καλα???Ξεκουραστηκες καθολου η πηγες για μπανιο μετα την δουλεια???ti kanis....olla kala.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
oreo moracki mou.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ;) ;) ;) ;)kalo vradi!!!!!!!!!!!Μια χαρα κουκλιτσα μου,εσυ ολα καλα???Ξεκουραστηκες καθολου η πηγες για μπανιο μετα την δουλεια???
Καλή Διασκέδαση ομορφιά μου ;)μωρα μου....πολυ λυπαμαι αλλα πρεπει να σας αφησω.....σχολαω....καλη συνεχεια τα λεμε αυριο...σας φιλω πολυ πολυ ολους....
κωστα μου
taftaar μου
αναστασια μου
μπουπμου μου
λαγονισιε μου
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μπράβο μνήμη!!!μωρα μου....πολυ λυπαμαι αλλα πρεπει να σας αφησω.....σχολαω....καλη συνεχεια τα λεμε αυριο...σας φιλω πολυ πολυ ολους....
κωστα μου
taftaar μου
αναστασια μου
μπουπμου μου
λαγονισιε μου
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τα σεβη μου καλα να περασειςΠολλες καρδουλες και φιλακια επεσαν .Εγω θα σας αφησω για λιγες ωρες,παω να πιω μερικες Corona γιατι μετα την συναντηση με την Κελλυ ;) ;) πρεπει να ανακτησω τις δυναμεις μου .Καλη ξεκουραση Κελλυ μου,καλα να περασεις σημερα και φρονιμη ετσι?Αναστασια μου χαρηκα που τα ειπαμε :-* :-* :-* :-*.Καλη βαρδια στις επομενες κοπελες Μαρινα ;) και Ελενη ;) και φυσικα καλη συνεχεια στα φιλαρακια του μαγαζιου,αν και θα τα πουμε και πιο μετα.Χαιρετωωωωωωωω
Φιλαρακι TAFTAAR τωρα παιρνεις εσυ την δικια μου εκφραση....Καλή Διασκέδαση ομορφιά μου ;)
Ευχαριστω πολυ ομορφια μου.Τα λεμε αυριο καλη διασκεδαση.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*μωρα μου....πολυ λυπαμαι αλλα πρεπει να σας αφησω.....σχολαω....καλη συνεχεια τα λεμε αυριο...σας φιλω πολυ πολυ ολους....
κωστα μου
taftaar μου
αναστασια μου
μπουπμου μου
λαγονισιε μου
δεν παιζει τετοιο πραγμα,δε μου ειπε τιποτα,πλακα κανω,δε ξερω τι επαθε αλλα το πρωι κατα τις 6 το λαπτοπ της εκανε νουμερα,προφανως κατι θα εγινε,μην μπαινετε με τα λαπτοπ,ειναι πολυ ευαισθητα....
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει….ΥΓ. Τι θα γινει με σας τους αγαπουληδες? Κανεις εκτος απο τον ουμαναχολικ δεν δοκιμαζει την πισω πορτα των μωρων? Ντρεπεστε η φοβοσαστε να τις δοκιμασετε?
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει….
Και με τι νομιζεις σας γραφω τωρα! Λες να κουβαλαω ολοκληρο κομπιουτερ στις διακοπες?
ΥΓ. Τι θα γινει με σας τους αγαπουληδες? Κανεις εκτος απο τον ουμαναχολικ δεν δοκιμαζει την πισω πορτα των μωρων? Ντρεπεστε η φοβοσαστε να τις δοκιμασετε?