thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αρρωστος δεν ημουν ποτε... η κελλυ με καταντησε!
η υβρεις σου δεν με πτωουν αρωστακι
Ομολογω πως αν ειναι ετσι η αρρωστια θελω να μεινω για παντα!
Αρρωστος δεν ημουν ποτε... η κελλυ με καταντησε!
η υβρεις σου δεν με πτωουν αρωστακι
εγω σου κολησα τον ιο ομωςΑρρωστος δεν ημουν ποτε... η κελλυ με καταντησε!
Ομολογω πως αν ειναι ετσι η αρρωστια θελω να μεινω για παντα!
εγω σου κολησα τον ιο ομως
εισαι συμπαραστατης και ανταγωνιστης ταυτοχροναη Κελλυ ειναι ο ιος που ειναι μες το αιμα μου!
Δεν θελω να βγει ομως ποτε!
Δεν γινεται και μπαρμπουνι και τσιπουρα! Διαλεξε ενα απο τα δυο!εισαι συμπαραστατης και ανταγωνιστης ταυτοχρονα
γυαρος γινεται ομωςΔεν γινεται και μπαρμπουνι και τσιπουρα! Διαλεξε ενα απο τα δυο!
Περνας δυσκολα ε?
θα διάλεγα τσιπούρα γιατί είναι πιο ποιοτική!!!κι τη βρίσκεις δύσκολα...Δεν γινεται και μπαρμπουνι και τσιπουρα! Διαλεξε ενα απο τα δυο!
Περνας δυσκολα ε?
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφγυαρος γινεται ομως
υγ :
Πολυ σοβαρα μιλας και εγω σου κανω χαβαλε..πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Ναι αλλα το δυσευρετο ειναι και πιο νοστιμο!θα διάλεγα τσιπούρα γιατί είναι πιο ποιοτική!!!κι τη βρίσκεις δύσκολα...
Μην ανχονεσαι αγαπουλη και εγω χαβαλε σου κανω μην κοιτας που δεν βαζω φατσουλες!Πολυ σοβαρα μιλας και εγω σου κανω χαβαλε..
χαλαρωσε ;)
Με τον χολικ τι θα κανουμε ομωςΜην μαλώνετε αγαπουληδες είπαμε μια γροθιά
Δεν μαλωνουμε αδερφε μου! χαβαλε κανουμε! :-*Μην μαλώνετε αγαπουληδες είπαμε μια γροθιά
καπου διάβασα ότι αν δεν βρέξεις κώλο, τσιπούρα δεν τρως!!! ΄κάτι ξέρουν...Ναι αλλα το δυσευρετο ειναι και πιο νοστιμο!
Πισσα και πουπουλα! και μετα θα τον βαζουμε να πηγαινει στην γιασμιν και να τις λεει σ'αγαπω και λοιπα!Με τον χολικ τι θα κανουμε ομως
Θα τον εντάξουμε στην παρέα μας που θα πάει είμαστε μεταδοτικοίΜε τον χολικ τι θα κανουμε ομως
Την διαβασες την κριτικη του ? Περισσότερα σαλια απο την δικη μου ειχε ρε..Πισσα και πουπουλα! και μετα θα τον βαζουμε να πηγαινει στην γιασμιν και να τις λεει σ'αγαπω και λοιπα!
Ναι την διαβασα! και μετα βγαινει και κραζει αγαπουληδες!!!!Την διαβασες την κριτικη του ? Περισσότερα σαλια απο την δικη μου ειχε ρε..
κατι λεξεις οπως (ζουζουνιες,φιλακια,αγαπουλίτσες,ναζακια)
και μετα κραζει εμενα το μπαοκι..
αααααααααααχααχαχαχαχ