sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
αυτα χριαζοντε για να ερ θι στα ισια μωροΤους χυμούς σου θέλει να γευτεί ο TAFTAAR Ελενάκι, όχι μπύρες...
αυτα χριαζοντε για να ερ θι στα ισια μωροΤους χυμούς σου θέλει να γευτεί ο TAFTAAR Ελενάκι, όχι μπύρες...
Δυστυχως ή Ευτυχως ειμαι αυτο που δειχνω!
τουσ χυμουσ μου τα κρατα μονο για σενα μια που δεν πινισ μπυραΤους χυμούς σου θέλει να γευτεί ο TAFTAAR Ελενάκι, όχι μπύρες...
Η ωρα της κρισης των αγαπουληδων!Έννοια σου και για 'σένα έχω βλέψεις... Όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα!
τουσ χυμουσ μου τα κρατα μονο για σενα μια που δεν πινισ μπυρα
ετσι εεεεεε καλα εχουν γινι πολα που σου μαζεβο και δεν ξερο μεχιρι που θα φτασι ι τιμορια σουΠοιος σου είπε ότι δεν πίνω μπύρα; Πίνω μια γουλιά και σου δίνω αμέσως ένα γλωσσόφιλο για να τη γευτείς κι εσύ, σαν εκείνο που σου είχα δώσει αφού είχα γλείψει το... γατάκι σου τότε που ήθελες να δεις τί γεύση έχει ;)
ετσι εεεεεε καλα εχουν γινι πολα που σου μαζεβο και δεν ξερο μεχιρι που θα φτασι ι τιμορια σου
σοδομα και γομορα !Ποιος σου είπε ότι δεν πίνω μπύρα; Πίνω μια γουλιά και σου δίνω αμέσως ένα γλωσσόφιλο για να τη γευτείς κι εσύ, σαν εκείνο που σου είχα δώσει αφού είχα γλείψει το... γατάκι σου τότε που ήθελες να δεις τί γεύση έχει ;)
μας εχεις πριξει τα......με τον ξα σου....
αχχχχχχχχχχχχχ πολυ μαι καυλονισ οταν μου τα λεσ ετσι αλα να δουμε στα λιθια θα μου κανισ η θα περιμενισ να σου το προτινο εγω οποσ τιν αλι φοραΗ δικιά σου θα είναι να σε σαπουνίσω... Έχουμε αφήσει κάτι εκκρεμότητες
αχχχχχχχχχχχχχ πολυ μαι καυλονισ οταν μου τα λεσ ετσι αλα να δουμε στα λιθια θα μου κανισ η θα περιμενισ να σου το προτινο εγω οποσ τιν αλι φορα
οταν ερθεις σε μενα θα θες να ερχεσαι καθε μερα......θε ερχεσαι ετσι ....και θα φευγεις ετσι .....Έννοια σου και για 'σένα έχω βλέψεις... Όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα!
μπα? καλως τον....ποιος εισαι εσυ καλο μου?θα μπαινει καδρονι και θα φευγει πρεζονι!!!
μπα? καλως τον....ποιος εισαι εσυ καλο μου?
κελακι Θα σε ντυσω Μπατσινα οταν θα ερθω για να με κηνυγας
ο βιβλιοςμπα? καλως τον....ποιος εισαι εσυ καλο μου?