thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αρα εχω και τις δυο πλευρες διπλα μου!Οι παπαδες ειναι δουλοι του αντιχρηστου ολοι
Συνεπως φαε φασολαδα...
Αρα εχω και τις δυο πλευρες διπλα μου!Οι παπαδες ειναι δουλοι του αντιχρηστου ολοι
σορι δεν ακουσα οσα ειμαι εγω το μορο σου θα εισαι με τιν πλεβρα μου οπου παο και γω
Είναι άτακτες όλες εδώ μέσαΠαει με απατησες Ελενακι μου > Δεν σου ξαναμιλαω
Άντε να μονομαχήσετε σταμ και Θανάση και διαιτητής ο WomanaholicΠοιος ξερει ποσο μας καταριουνται τα μεγιστα τιμημενα μελη που μπαινουν να που μια καλησπέρα εδω περα...
Ζητω συγνωμη εαν εγω το προκάλεσα αυτο...
Αλλα βλεπετε προσπαθω να μαθω στην κελυ το 8ο θαυμα του κοσμου, τον ερωτα
και βλεπετε εχουν ξεφυτρωσει απο το πουθενα ανταγωνιστες, λες και υπαρχει κανα λαγουμι εδω διπλα και μαζευτηκαν τοσοι
Είναι άτακτες όλες εδώ μέσα
η κελλυ ξερει καλυτερα απο τον καθενα σας εδω μεσα τι θα πει ΕΡΩΤΑΣ.......Θαναση θα θελες...
( για αυτο που μου στειλες)
η κελλυ ξερει καλυτερα απο τον καθενα σας εδω μεσα τι θα πει ΕΡΩΤΑΣ.......
Οχια δυτσουτσουνι
να χε τσουτσουνι η οχια θα μας ειχε παει γαμιοντας ολουςΟχια δυτσουτσουνι
και συ αποσυρεσαι...Ισως το 8 θαυμα του κοσμου να ειναι ο ερωτας!
ο καθε ανθρωπος ομως το αντιλαμβανεται διαφορετικα και δεν χρειαζεται τις οδηγιες και τις υποδειξεις κανενος!
Ερωτας για μενα ειναι να σε αγγιζει ο/η (στην προκειμενη η) συντροφος σου και απλα να ολοκληρωνεσαι (ψυχικα) ! Με ενα αγγιγμα ! Να ειστε απλα αγκαλια και να νιωθεις ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου και να μην σε νοιαζει τι συμβαινει γυρω σου!
Σταμ δικια σου η κελλυ δικιε μου! αποσυρομαι!
και συ αποσυρεσαι...
με ποιον θα τσακωνομαι εγω τωρα
το κινημα των αγαπουληδων δεν πεφτειΓεια χαρα και παλι,οποτε λειπω εγω κι ο holic καποιοι το παιρνουν πανω τους και το κανουν μπαχαλο το θεμα,εγω δε θα τα αφησω ετσι αλλα αυτη τη στιγμη δε θα ασχοληθω περισσοτερο με τα μελοι,ισως πιο μετα,μονο ο 5 λεπτα να περιμενει γιατι του εχω ενα καλο......απο κει και περα θελω να καλησπερισω την μοναδικη μου αδυναμια,μια ανεπαναληπτη φαντασμαγορικη παρουσια που γεμιζει την καρδια μου αν και δεν εντασσομαι στο απολυτο δυναμικο των αγαπουλιδων(μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις μιαζω με αυτους),της στελνω μια ηλεκτρονικη ανθοδεσμη κι οχι για να την καλοπιασω(οπως κανετε εσεις >) αλλα για να της δωσω κουραγιο γιατι ειναι πονεμενη,προσπαθω να τη συνεφερω,της το ειπα αλλωστε και πιστευω οτι μπορω να πετυχω τον στοχο μου..........ΚΕΛΛΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!
το κινημα των αγαπουληδων δεν πεφτει
Συνεχίζεις κρυφοαγαπουλη ε? Εγώ τα ήπια μαζί με την Ελένη
Γελας 5 λεπτα???? αυτο για σενα