Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.hbcarioca.com.br/site/images/dr-105-whisky-grants.jpg[/img[/URL]]

παρε κι αυτο  ;D

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Δεν νομίζω  :rolleyes: …τέλος πάντων αποχωρώ…άντε παίδες καληνύχτα και εσύ κελλακυ καλή ξεκούραση να έχεις … :dancing: :dancing:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Γεια χαρα και παλι,οποτε λειπω εγω κι ο holic καποιοι το παιρνουν πανω τους και το κανουν μπαχαλο το θεμα,εγω δε θα τα αφησω ετσι αλλα αυτη τη στιγμη δε θα ασχοληθω περισσοτερο με τα μελοι,ισως πιο μετα,μονο ο 5 λεπτα να περιμενει γιατι του εχω ενα καλο......απο κει και περα θελω να καλησπερισω την μοναδικη μου αδυναμια,μια ανεπαναληπτη φαντασμαγορικη παρουσια που γεμιζει την καρδια μου αν και δεν εντασσομαι στο απολυτο δυναμικο των αγαπουλιδων(μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις μιαζω με αυτους),της στελνω μια ηλεκτρονικη ανθοδεσμη κι οχι για να την καλοπιασω(οπως κανετε εσεις >:() αλλα για να της δωσω κουραγιο γιατι ειναι πονεμενη,προσπαθω να τη συνεφερω,της το ειπα αλλωστε και πιστευω οτι μπορω να πετυχω τον στοχο μου..........ΚΕΛΛΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!  :)

1642-1600x1000.jpg
καλησπερα ραδεον...ευχαριστω για τα λουλουδια...αμα θελεις εισαι πολυ ευγενηκος αντρας και αλλες φορες στρημενο αντερο...δεν σε πιανει κανεις απο πουθενα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ε ναι χαανισ που δεν πινισ σιμερα μιποσ θεσ να σου φερο και τον βαρελι στο σπιτι θα μετανιοσισ ακου που σου λεο :huh:

Τους χυμούς σου θέλει να γευτεί ο TAFTAAR Ελενάκι, όχι μπύρες...

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα ραδεον...ευχαριστω για τα λουλουδια...αμα θελεις εισαι πολυ ευγενηκος αντρας και αλλες φορες στρημενο αντερο...δεν σε πιανει κανεις απο πουθενα

Ασε εγω κοριτσακι ειμαι εντελως απροβλεπτος,ειμαι με τις μερες μου,οταν σκεφτομαι καποια πραγματα που δεν συμβαδιζουν με τη δικη μου φιλοσοφια βγαινω εκτος οριων,οταν ομως δεν τα σκεφτομαι ειμαι ΟΚ,σου ειχα πει τοτε οτι θα σε επισκευτω,ξαφνικα κατι μου ηρθε στο μυαλο κατι μου ειπε ο ξα μου και γυρισε το πραγμα,δεν προχωρησε,μετανιωσα γι αυτο αλλα τι να κανουμε,η ζωη συνεχιζεται.........

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Ασε εγω κοριτσακι ειμαι εντελως απροβλεπτος,ειμαι με τις μερες μου,οταν σκεφτομαι καποια πραγματα που δεν συμβαδιζουν με τη δικη μου φιλοσοφια βγαινω εκτος οριων,οταν ομως δεν τα σκεφτομαι ειμαι ΟΚ,σου ειχα πει τοτε οτι θα σε επισκευτω,ξαφνικα κατι μου ηρθε στο μυαλο κατι μου ειπε ο ξα μου και γυρισε το πραγμα,δεν προχωρησε,μετανιωσα γι αυτο αλλα τι να κανουμε,η ζωη συνεχιζεται.........
μας εχεις πριξει τα......με τον ξα σου....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ισως το 8 θαυμα του κοσμου να ειναι ο ερωτας!

ο καθε ανθρωπος ομως το αντιλαμβανεται διαφορετικα και δεν χρειαζεται τις οδηγιες και τις υποδειξεις κανενος!

Ερωτας για μενα ειναι να σε αγγιζει ο/η (στην προκειμενη η) συντροφος σου και απλα να ολοκληρωνεσαι (ψυχικα) ! Με ενα αγγιγμα ! Να ειστε απλα αγκαλια και να νιωθεις ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου και να μην σε νοιαζει τι συμβαινει γυρω σου!

Σταμ δικια σου η κελλυ δικιε μου! αποσυρομαι!  :)

Ώρες - ώρες αναρωτιέμαι αν είσαι πραγματικά τόσο αγαπούλης όσο φαίνεσαι ή πουλάς τρέλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom