KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
τι ειναι βιβλιος?ο βιβλιος
τι ειναι βιβλιος?ο βιβλιος
ονομα βιβλιοσ δεν κανεισ μασαζ?τι ειναι βιβλιος?
χερετιζο τουσ απανταχου μπουρδελιαριδεσ κε σπεσιαλ γλιφοκολι στο κελακι
οπα ξεκΓεια χαρα φιλε,ελπιζω μονο να μην εισαι αγαπουλης......ενταξει εαν εισαι δεν μας πειραζει θα γραφτεις κι εσυ στο club
γιατι εισαι ανορθογραφος???κελακι αχ κελακι θα σε πιασω απο το αυτακι
και λιγο απο το μπουτακι για να παιξουμε πιανακι
πρεπι εσι να γινισ το γινεκακι του ακι
αν ισε καλο κοριτσακι θα σε αφισο να οδιγισισ το τριακσονικο
γιατι εισαι ανορθογραφος???
εχεις δει το τριαξονικο μου???γιατι εισαι ανορθογραφος???
γιατι δεν εισαι στη ψηφοφορια ?? :o
τι ειναι τριαξονικο?εχεις δει το τριαξονικο μου???
οχι εσυ ρε μπακλαβαΕκανε account αργοτερα γι αυτο αλλιως θα εβγαινε πρωτη σιγουρα,την Μαρινα την εχει για πλακα......
οχι εσυ ρε μπακλαβα
α σορυ φιλε δεν το ειχα δει διαβασα εκανα οχι εκανεΒρε καραγκιοζη το καταλαβα οτι απευθυνεσαι στην Κελλυ
γαμω την πουτανα μου....θα μου πει καποοις τι ειναι το τριαξονικο?α σορυ φιλε δεν το ειχα δει διαβασα εκανα οχι εκανε
τι ειναι τριαξονικο?
ναι μεταφορικο μεσον το δικο μου ειναι χονρτρο κε μεγαλοΝα σου απαντησω εγω στο περιπου,απ'οτι ξερω ειναι οχημα με τρεις αξονες,προφανως φορτηγο-νταλικα αν δεν κανω λαθος.....αλλα νομιζω οτι ο φιλος το πηγαινει καπου αλλου,μεταφορικα σου το λεει....
βοθρο εχεις διαβασει?γαμω την πουτανα μου....θα μου πει καποοις τι ειναι το τριαξονικο?
μονο εσυ μπορεις και με ηρεμεις........ :-*Να σου απαντησω εγω στο περιπου,απ'οτι ξερω ειναι οχημα με τρεις αξονες,προφανως φορτηγο-νταλικα αν δεν κανω λαθος.....αλλα νομιζω οτι ο φιλος το πηγαινει καπου αλλου,μεταφορικα σου το λεει....