!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
δεν ιεμ ανοφρογαβροσγιατι εισαι ανορθογραφος???
μονο ι 7
δεν ιεμ ανοφρογαβροσγιατι εισαι ανορθογραφος???
οταν ερθεις σε μενα θα θες να ερχεσαι καθε μερα......θε ερχεσαι ετσι ....και θα φευγεις ετσι .....
Στην κυριολεξια ειναι ειδος ενισχυμενου φορτηγου, οπως σου σωστα σου ειπε ο Radeon.γαμω την πουτανα μου....θα μου πει καποοις τι ειναι το τριαξονικο?
Στην κυριολεξια ειναι ειδος ενισχυμενου φορτηγου, οπως σου σωστα σου ειπε ο Radeon.
Μεταφορικα το χρησιμοποιοιυνε για γυναικες με "πολλα προσόντα", αν με καταλαβαίνεις.
Βλέπω το επίπεδο του thread όλο και ανεβαίνει... Και των νέων μελών του επίσης. Κάποτε φιλοσοφούσαμε εδώ και μας την έλεγαν, "thread για ένα studio και το ρίχνετε στη φιλοσοφία"; Τώρα μαλακολογία
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Βλέπω το επίπεδο του thread όλο και ανεβαίνει... Και των νέων μελών του επίσης. Κάποτε φιλοσοφούσαμε εδώ και μας την έλεγαν, "thread για ένα studio και το ρίχνετε στη φιλοσοφία"; Τώρα μαλακολογία
μονο εσυ μπορεις και με ηρεμεις........ :-*
και εγω αυτο κανω γλυκε μου καλε μου χρυσε μου.......Εγω κανω αυτο που πρεπει.....ετσι απλα γλυκια μου
Κανεις επισης και ζημειες.... ;)και εγω αυτο κανω γλυκε μου καλε μου χρυσε μου.......
ωρα για νανι..... ...καλη ξεκουραση σε ολουςΚανεις επισης και ζημειες.... ;)
ωρα για νανι..... ...καλη ξεκουραση σε ολους
Δεν εχω αποφασισει ακομα, την ΚΕΛΛΥ η την ΕΛΕΝΗ να βαλω να με μαστιγωσει ???Θα μαστιγώσεις και τον εαυτό σου δηλαδή; Δεν ξεχνάμε ότι έχεις υπάρξει αγαπούλης κι ας έχεις ηρεμήσει τις τελευταίες μέρες... Ή θα βάλεις την Κέλλυ να σε μαστιγώσει;
Εδω ειμαι, ελα .......... με την οπισθεν !!!Λιονταρακο περιμενε εκει κι ερχομαι.....
Το θεμα ειναι, πως θα διαβασεις την λιστα !!!Ακου φιλαρακι Womanaholic τωρα με ριχνεις αγρια,γιατι με υποβαθμιζεις απο αγαπουλη σε αρχι-αγαπουλη?Προτιμω τον πρωτο τιτλο αλλα στην λιστα σου να με βαλεις τελευταιο ....
Αυτο το εγραψε αλλη !!!ο αγαπουλης τις ελενης....
Καλημέρα Α μπορεί να σε μαστιγώνουν και οι δυοΔεν εχω αποφασισει ακομα, την ΚΕΛΛΥ η την ΕΛΕΝΗ να βαλω να με μαστιγωσει ???
Τωρα το ποιος ειναι αγαπουλης, ειναι πλεον ολοκαθαρο !!!
Εμενα δεν με ενοχλει καθολου, για να ειμαι ειλικρινης και κακος κανουμε αυτη την συζητηση !!!
Κάτσε καλάΒλέπω το επίπεδο του thread όλο και ανεβαίνει... Και των νέων μελών του επίσης. Κάποτε φιλοσοφούσαμε εδώ και μας την έλεγαν, "thread για ένα studio και το ρίχνετε στη φιλοσοφία"; Τώρα μαλακολογία
Έλα αποκαλύφθηκες αγαπουλης και εσύΈννοια σου και για 'σένα έχω βλέψεις... Όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα!
αυτα χριαζοντε για να ερ θι στα ισια μωρο