sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΕΛΕΝΗ ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΣΜΙΝ :-* :-* :-*
Μπα... Κώστας, Θανάσης, TAFTAAR, CHEYENNE και Stam θα είναι οι πρώτοι που θα συνετίσω ως δήμιος του 104 Και τον LEON κανονικά αλλά τώρα τελευταία έχει κόψει τις πολλές αγαπούλες και δε με ενοχλεί
κωστα καλημερα δεν χερεσε που σε εχει προτο στιν λιστα γιατι αλιοσ θα περιμενεσ σιρα μεχρι αχαρνον οχχχχχ ρε τι εχει να γυνη με τον wmanaholic sto 104 αλα και φοβαμε γιατι θα μασ παρι ολι τιν δουλιαΓιατι εχεις εμενα πρωτο στη λιστα φιλαρακι Womanaholic???
Γιατι να χαιρομαι επειδη ειμαι πρωτος,μηπως εσυ θα το απολαμβανεις γι' αυτο το λες???? Μου φαινεται θα πρεπει να ενωσουμε τις δυναμεις μας(Κωστας,Θανάσης, TAFTAAR, CHEYENNE και Stam)για να αντιμετωπισουμε τον Womanaholic.κωστα καλημερα δεν χερεσε που σε εχει προτο στιν λιστα γιατι αλιοσ θα περιμενεσ σιρα μεχρι αχαρνον οχχχχχ ρε τι εχει να γυνη με τον wmanaholic sto 104 αλα και φοβαμε γιατι θα μασ παρι ολι τιν δουλια
Στα όπλα αδέρφιαΓιατι να χαιρομαι επειδη ειμαι πρωτος,μηπως εσυ θα το απολαμβανεις γι' αυτο το λες???? Μου φαινεται θα πρεπει να ενωσουμε τις δυναμεις μας(Κωστας,Θανάσης, TAFTAAR, CHEYENNE και Stam)για να αντιμετωπισουμε τον Womanaholic.
Στα όπλα αδέρφια
κωστα καλημερα δεν χερεσε που σε εχει προτο στιν λιστα γιατι αλιοσ θα περιμενεσ σιρα μεχρι αχαρνον οχχχχχ ρε τι εχει να γυνη με τον wmanaholic sto 104 αλα και φοβαμε γιατι θα μασ παρι ολι τιν δουλια
Μην φοβασαι μωρο μου τον Ουμαναχολικ! Αυτον του αρεσουν τα "πιασηματα" και εσυ δεν τα εχεις!
Πολύ τον τσιτώνουμε και θα πάρει σκούπα και φαράσιΜην φοβασαι μωρο μου τον Ουμαναχολικ! Αυτον του αρεσουν τα "πιασηματα" και εσυ δεν τα εχεις!
λεσ να μασ καθαριση για τα καλα πρεπι να κριφτουμε σιντομα γιατι οπου νανε ερχετεΠολύ τον τσιτώνουμε και θα πάρει σκούπα και φαράσι
Πολύ τον τσιτώνουμε και θα πάρει σκούπα και φαράσι
Είμαστε πολοι μωρό μου 5-6 παλικάρια και θα τον αντιμετωπίσουμελεσ να μασ καθαριση για τα καλα πρεπι να κριφτουμε σιντομα γιατι οπου νανε ερχετε
αυτον αστον θα περπαταει σα ζομπι σε κανα χαντακι τωρα με ενα μπουκαλι στο χερι,ακου ειναι 5 λεπτα απο το στουντιο..... και θα φτασει σε καμια ωρα....
Το εχω αφησει, σε εσενα φιλε μου αυτο !!!
Κανε την δουλεια σου ησυχα, πηγαινε φανταρος και μετα θα αναλαβω δραση !!!
Ρε τι είναι αυτά που λέτε και μου βγάζετε το όνομα θα σας φτιάξω εγώ
Γιατι εχεις εμενα πρωτο στη λιστα φιλαρακι Womanaholic???
Eγω μεσα !!! ειμαι ενας ατρομιτος νιντζα!Γιατι να χαιρομαι επειδη ειμαι πρωτος,μηπως εσυ θα το απολαμβανεις γι' αυτο το λες???? Μου φαινεται θα πρεπει να ενωσουμε τις δυναμεις μας(Κωστας,Θανάσης, TAFTAAR, CHEYENNE και Stam)για να αντιμετωπισουμε τον Womanaholic.
κωστα καλημερα δεν χερεσε που σε εχει προτο στιν λιστα γιατι αλιοσ θα περιμενεσ σιρα μεχρι αχαρνον οχχχχχ ρε τι εχει να γυνη με τον wmanaholic sto 104 αλα και φοβαμε γιατι θα μασ παρι ολι τιν δουλια