TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ΤιτανομέγιστεEγω μεσα !!! ειμαι ενας ατρομιτος νιντζα!
ΤιτανομέγιστεEγω μεσα !!! ειμαι ενας ατρομιτος νιντζα!
Καλησπερα σας κυριε συναθλητα!Τιτανομέγιστε
Γιατι να χαιρομαι επειδη ειμαι πρωτος,μηπως εσυ θα το απολαμβανεις γι' αυτο το λες???? Μου φαινεται θα πρεπει να ενωσουμε τις δυναμεις μας(Κωστας,Θανάσης, TAFTAAR, CHEYENNE και Stam)για να αντιμετωπισουμε τον Womanaholic.
Μην φοβασαι μωρο μου τον Ουμαναχολικ! Αυτον του αρεσουν τα "πιασηματα" και εσυ δεν τα εχεις!
λεσ να μασ καθαριση για τα καλα πρεπι να κριφτουμε σιντομα γιατι οπου νανε ερχετε
Eγω μεσα !!! ειμαι ενας ατρομιτος νιντζα!
Εσάς τους νίντζα σας έχω για πρωινό. Μόνο μια μου - νίντζα σαν την Ελένη μπορεί να με φοβίσει...
εγω ομως θα φερω και κατι φιλους μου μαζι! δεν ξερω αν εχεις δει 4 χελωνες που εχουν την ιδια ιδιοτητα με μενα!Εσάς τους νίντζα σας έχω για πρωινό. Μόνο μια μου - νίντζα σαν την Ελένη μπορεί να με φοβίσει...
εγω ομως θα φερω και κατι φιλους μου μαζι! δεν ξερω αν εχεις δει 4 χελωνες που εχουν την ιδια ιδιοτητα με μενα!
Α μπραβο!! μαχομαστε για την αγαπη!Χελωνονιντζάκια - αγαπούληδες;
Νέο Εξελιγμένο είδος γι αυτό κάτσε καλάΧελωνονιντζάκια - αγαπούληδες;
Καλα ρε, της κυβερνησης εισαι ???
Καθεσαι και μετρας, τις καρδουλες που στελνω στα κοριτσια ???
Απο εκει θα μου στειλεις, τον κεφαλικο φορο ???
Σοβαρο μελος ειμαι να με χαιρεστε.............υπαρχει αντιρρηση ???
Χελωνονιντζάκια - αγαπούληδες;
Ξεχασες το σημα κατατεθεν!
Ρε ο TAFTAAR όντως μένει 5' απ' το studio, είναι κάτοικος οδού Φυλής, το έχει ξαναδηλώσει... Απ' τα οχτάρια που θα κάνει λες να κάνει τα 5' σε μία ώρα τελικά;
Συκοφαντίεςπροφανως μετα απο μεγαλη προσπαθεια να φτασει πιο συντομα στον προορισμο του
Συκοφαντίες