TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Παγωμένο νεράκι σήμερα oxi μπυρα
Αρχισε με αυτην και βλεπουμε....
Παγωμένο νεράκι σήμερα oxi μπυρα
Αρχισε με αυτην και βλεπουμε....
μία ειπαμεTAFTAAR για κοίτα το avatar μου... Πόσες Christy Canyon βλέπεις, μία ή δύο;
Δεν πίνω μωρό χθες ήπια λίγο παραπάνω και μου βγήκε το όνομαρε ταφταρ δεν ντρεπεσε λιγο μονοσ σου τιν πινισ τιν μπυρα
να προσεχισ μορο καλιτερα να βγι το ματι παρα το ονομα λεει ι παριμια και τωρα που να ξερουμε ποσα πινισ καθε μεραΔεν πίνω μωρό χθες ήπια λίγο παραπάνω και μου βγήκε το όνομα
TAFTAAR για κοίτα το avatar μου... Πόσες Christy Canyon βλέπεις, μία ή δύο;
Η αλήθεια χθες στην παράλια τραβούσε η μπύρα αλλά γενικά δεν πινω..δεν θέλω να κάνω και μπυροκοιλιανα προσεχισ μορο καλιτερα να βγι το ματι παρα το ονομα λεει ι παριμια και τωρα που να ξερουμε ποσα πινισ καθε μερα
Η αλήθεια χθες στην παράλια τραβούσε η μπύρα αλλά γενικά δεν πινω..δεν θέλω να κάνω και μπυροκοιλια
Εγώ έχω μάθει πόντος ότι τα πίνεις εσύ
εγω δεν πινο μπυρεσ παντοσ και πινο μια στο τοσο και δεν με περρνουν χαμπαρι η αληΕγώ έχω μάθει πόντος ότι τα πίνεις εσύ
χαλαρονο με μια δροσερι μπυραα ετσί ε? εσυ τι κανεις κουκλα μου ολα καλα ξεκουραζεσαι?
Ψεύτρα άκου λέει δεν πίνει μπύρεςχαλαρονο με μια δροσερι μπυρα
τι θεσ και συ δεν σου δινοΨεύτρα άσου λέει δεν πίνει μπύρες
Α να σε ξέρω άλλη φοράτι θεσ και συ δεν σου δινο
αχχχχχ δεν θα προλαβισ μεχρι να σικοσισ το μαστικιο θα φασ μια μπατσοβυζαρα και θα ζαλιστισΑ να σε ξέρω άλλη φορά
:o :o :o :o :o :o :oαχχχχχ δεν θα προλαβισ μεχρι να σικοσισ το μαστικιο θα φασ μια μπατσοβυζαρα και θα ζαλιστισ
Καλησπέρα κελλυ μου καλά είσαι?καλησπερα αγορια και κοριτσια....
καλα ειμαι....εχω βαρδιαΚαλησπέρα κελλυ μου καλά είσαι?