χωρις καρδουλες λοιπον.....
Σ'ευχαριστω πολυ με χαλαει η μασκα λιγακι(την αλλη φορα χωρις αυτην) αλλα ενταξει εισαι θεα,εχεις και ωραια περιφερια,πως ακουσα το ξα μου ρε γαμωτο και πηγα στην αλλη,ειμαι πολυ αντε μην το πω.....
χωρις καρδουλες λοιπον.....
απο μενα πολα φυλια :-* :-* :-* καλη διασκεδασι λιπον ειρθε ι ορα για αποχοριση καληνυχτα σε ολουσσσσσ
Καλησπέρα στα κορίτσιαΚαλησπέρα και από μένα
τώρα...μέχρι το πρωί ;)
παρακαλώ κ.Άντζελα να εγγράψετε τον κ.holic στις βάρδιες του καταστήματος, για να υπάρχει ένα πρόγραμμα.
αναμένω κριτικές από τους κ. αγαπούληδες που θα εκτασιαστούν στα χέρια και στο αυταρχικό πρόγραμμα με τον holic.
φανταράκι ψάρακλα?Θα δεις τότε πως θα ξεσαλοσουμε όταν θα λείπεις
Ο πρωτος υποψηφιος πελατης εισαι εσυ
Μετά θα του στέλνουμε στο thread όταν θα μπαίνει
και αφού θα έχει το δικό του φανατικό κοινό, θα λατρέψει τη συμπαθητική φυλή των αγαπούληδων.
Και οι μπύρες στο στομάχι δεν ξεχνιούνται ομως και αύριο μέρα είναι
Πιστευω ο φωτογραφος πως ειναι γυναικα.
Δεν ειναι δυνατον ανδρας να κρατηθει και να βγαζει τοσο καλες φωτογραφιες οταν του ποζαρει ετσι η Ελενη.
Εκτος εαν ειναι........δροσερος.
Θα συμφωνησω μαζι σου φιλαρακι TAFTAAR πολυ τυχερος,παει θα γινω φωτογραφος και εγω,αν ειναι να εχω απεναντι μου τετοια κορμια, απλα θα τους λεω αντι να κοιτανε το πουλακι του φακου να κοιτανε το αλλο ...
Μπα... Κώστας, Θανάσης, TAFTAAR, CHEYENNE και Stam θα είναι οι πρώτοι που θα συνετίσω ως δήμιος του 104 Και τον LEON κανονικά αλλά τώρα τελευταία έχει κόψει τις πολλές αγαπούλες και δε με ενοχλεί
Ρε είσαι αλκοολικός; Είναι το δεύτερο μήνυμά σου που διαβάζω τις τελευταίες μέρες που λες ότι είσαι λιώμα
Ελενάκι είσαι η πιο κάβλα γυναίκα του 104, τέλος!!!
Καλα ρε, της κυβερνησης εισαι ???Ο Λιονταρακος σοβαρευτηκε ξαφνικα,καποια στιγμη ειχα δει σε ποστ του γυρω στις 50 καρδουλες κι απο κατω κελλυ μωρο μου κτλπ οτι να ναι,παραμενει ομως στο club των αγαπουληδων,λοιπον ολοι αυτοι ειναι μελοι να τους χαιρομαστε......
Το εχω αφησει, σε εσενα φιλε μου αυτο !!!Μπα... Κώστας, Θανάσης, TAFTAAR, CHEYENNE και Stam θα είναι οι πρώτοι που θα συνετίσω ως δήμιος του 104 Και τον LEON κανονικά αλλά τώρα τελευταία έχει κόψει τις πολλές αγαπούλες και δε με ενοχλεί
Ρε είσαι αλκοολικός; Είναι το δεύτερο μήνυμά σου που διαβάζω τις τελευταίες μέρες που λες ότι είσαι λιώμα
Ρε τι είναι αυτά που λέτε και μου βγάζετε το όνομα θα σας φτιάξω εγώαυτον αστον θα περπαταει σα ζομπι σε κανα χαντακι τωρα με ενα μπουκαλι στο χερι,ακου ειναι 5 λεπτα απο το στουντιο..... και θα φτασει σε καμια ωρα....
Ειδες, τι κακιες σου γραφουν ???Ρε τι είναι αυτά που λέτε και μου βγάζετε το όνομα θα σας φτιάξω εγώ