CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Συντομα.........λιγακι ναι ισα ισα για να μιν με ματιασετε και μετα θα αρχισουν ι τρελιτσεσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Ο Παυλιδης εισαι, η ο ΙΟΝ ???Σοκολατίτσα ?
εμενα πάντως δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα απόλυτος.
Είμαι ένας "νεφελιμ" και λίγο να με πειράξετε θα στείλω στρατό από "ομοιοδεατες" μου,και αν επιμένετε θα στείλω τον αντίχριστο πριν από τον καθορισμένο ερχομό του
Και ο αντίχριστος αγαπουλης?εμενα πάντως δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα απόλυτος.
Είμαι ένας "νεφελιμ" και λίγο να με πειράξετε θα στείλω στρατό από "ομοιοδεατες" μου,και αν επιμένετε θα στείλω τον αντίχριστο πριν από τον καθορισμένο ερχομό του
καλύτερα που δεν καταλαβαίνεις μάστορα,θα περάσει ο αντίχριστος διπλα σου χωρίς να σε πειράξε
*P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P
εδω θα ειμαι και θα το διαπιστοσισ και μονοσ οτι παντα χρεαζετε και λιγο αλατι μεσ στο γλυκοΣυντομα.........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
καλύτερα που δεν καταλαβαίνεις μάστορα,θα περάσει ο αντίχριστος διπλα σου χωρίς να σε πειράξε
Εγώ μωρό μου θα δοκιμάσω λίγο από το γλυκό?εδω θα ειμαι και θα το διαπιστοσισ και μονοσ οτι παντα χρεαζετε και λιγο αλατι μεσ στο γλυκο
χωρις καρδουλες λοιπον.....κελλυ περιμενω φωτο σου.....
αχχχχχχχχχχχ εσυ εσυ προτοσ να τα προλαβησ ολα να μιν σου ξεφιγη κ τπτΕγώ μωρό μου θα δοκιμάσω λίγο από το γλυκό?
αχχχχχχχχχχχ εσυ εσυ προτοσ να τα προλαβησ ολα να μιν σου ξεφιγη κ τπτ