TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Για το στοιχημα, ειναι καλο αυτο !!!
Το εβλεπες το ???
Για το στοιχημα, ειναι καλο αυτο !!!
Το εβλεπες το ???
Πιστευω ο φωτογραφος πως ειναι γυναικα.Μωρο μου σε πισινα εχεις βγαλει την συγκεκριμενη φωτο?Αχχχχ πολυ τυχερος ο μ.....ς ο φωτογραφος,να εχει τετοια κορμαρα απεναντι του...
Μωρο μου σε πισινα εχεις βγαλει την συγκεκριμενη φωτο?Αχχχχ πολυ τυχερος ο μ.....ς ο φωτογραφος,να εχει τετοια κορμαρα απεναντι του...
Ουτε λοτο να έπαιζε
δυστιχοσ μορο ειταν αντρασ και ειχε γινη τουρπο για φτο και επερνα τετιεσ ποζεσ γιατι ειθελα να τον βασανισοοοοοοοοοοΠιστευω ο φωτογραφος πως ειναι γυναικα.
Δεν ειναι δυνατον ανδρας να κρατηθει και να βγαζει τοσο καλες φωτογραφιες οταν του ποζαρει ετσι η Ελενη.
Εκτος εαν ειναι........δροσερος.
θες να καούν τα ματάκια μου;
να βγάλω καπνούς;
Να έρθετε να με κλάψετε ήμουν καλό παιδί
Το δυστυχως δεν το καταλαβα.δυστιχοσ μορο ειταν αντρασ και ειχε γινη τουρπο για φτο και επερνα τετιεσ ποζεσ γιατι ειθελα να τον βασανισοοοοοοοοοο
Πως το λενε ?Φιλαρακι CHEYENNE οταν λες δροσερος??????
στιν αρχι μαρεσι να βασανιζο προτα και μετα ερχοντε τα καλιτερα οποσ λενε το γλικο το τρομε παντα τελευτεοΤο δυστυχως δεν το καταλαβα.
θα προτιμουσες να ηταν γυναικα ?
Τι σου εκανε και ηθελες να τον βασανισεις ? Αν ειναι ετσι δεν θα ηθελα να ημουνα στην θεση του.
Γαμω τα βασανηστηρια.
Κοιταξτε αλλα μην ακουμπατε..........
:S :S :S :S :S
Καιει την βατα !!!Πως το λενε ?
Κουναει την αχλαδια
Σηκωνει το σακακι
Το παει το γραμμα.
Καταλαβες ?
Το κερασακι, τρωμε τελευταιο !!! :'( :'( :'(στιν αρχι μαρεσι να βασανιζο προτα και μετα ερχοντε τα καλιτερα οποσ λενε το γλικο το τρομε παντα τελευτεο
Δηλαδη οταν θα ελθω θα με βασανίσεις ?στιν αρχι μαρεσι να βασανιζο προτα και μετα ερχοντε τα καλιτερα οποσ λενε το γλικο το τρομε παντα τελευτεο
Και τι γλυκο...στιν αρχι μαρεσι να βασανιζο προτα και μετα ερχοντε τα καλιτερα οποσ λενε το γλικο το τρομε παντα τελευτεο
Και τι γλυκο...
λιγακι ναι ισα ισα για να μιν με ματιασετε και μετα θα αρχισουν ι τρελιτσεσσσσσσσσσσσσσσσσσΔηλαδη οταν θα ελθω θα με βασανίσεις ?