Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Holic θελω να παρεις θεση γιατι εδω μεσα τα παληκαρια δεν παιρνουν δικες τους πρωτοβουλιες αντιγραφουν τους αλλους,κατι πρεπει να κανουμε...

ο holic θα πάρει σκούπα και φαράσι
και πρώτο εσένα πρέπει να πετάξει!
:grin: :grin: :grin:

Σκούπα και φαράσι; :s&m_1: και :s&m_2: θα πάρω και θ' αρχίσω να  :s&m_3: τους αγαπούληδες... Προτείνω να με βάλει κι η Άντζελα υπεύθυνο του αυταρχικού προγράμματος να σακατέψω όλους τους επίδοξους αγαπούληδες... Ή μάλλον καλύτερα θα πάρω κανένα :ak: :uzi: και θ' αρχίσω να τους καθαρίζω απ' ευθείας γιατί βλέπω ότι παρά τις παραινέσεις, ειδικά όταν έχουν βάρδια τα τιτανοτεράστια ομολογουμένως μωρά Ελένη - Κέλλυ οι αγαπούληδες οργιάζουν >:( :cussing: 7 σελίδες γράφτηκαν στο thread μόλις σε 3,5 ώρες βάρδιας! Πού να επιχειρήσω να μπω και το βράδυ δηλαδή μετά τις 11:00 που σχολάνε Ελένη - Κέλλυ... Οπότε πάω για καφέ Χαλάνδρι και θα αναλάβω άμεσα δράση!!!

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Για γυναικα εισαι πανηψιλη και με περνας 3 εκατοστα περιπου αλλα δε με νιαζει,εχεις πολλα προσοντα....μην το παιρνεις πανω σου ομως.....

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3

Συνημμένα

• 29052011151-002.jpg
    29052011151-002.jpg
    246,7 KB · Εμφανίσεις: 32

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Σκούπα και φαράσι; :s&m_1: και :s&m_2: θα πάρω και θ' αρχίσω να  :s&m_3: τους αγαπούληδες... Προτείνω να με βάλει κι η Άντζελα υπεύθυνο του αυταρχικού προγράμματος να σακατέψω όλους τους επίδοξους αγαπούληδες... Ή μάλλον καλύτερα θα πάρω κανένα :ak: :uzi: και θ' αρχίσω να τους καθαρίζω απ' ευθείας γιατί βλέπω ότι παρά τις παραινέσεις, ειδικά όταν έχουν βάρδια τα τιτανοτεράστια ομολογουμένως μωρά Ελένη - Κέλλυ οι αγαπούληδες οργιάζουν >:( :cussing: 7 σελίδες γράφτηκαν στο thread μόλις σε 3,5 ώρες βάρδιας! Πού να επιχειρήσω να μπω και το βράδυ δηλαδή μετά τις 11:00 που σχολάνε Ελένη - Κέλλυ... Οπότε πάω για καφέ Χαλάνδρι και θα αναλάβω άμεσα δράση!!!
:new_shocked: :new_shocked: Μας πιασαν τιτανομεγιστε σύρμα... :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Κοίτα την κάβλα θα με καταστρέψει, ηφαίστειο είναι... Έχω αποταμιεύσει χρήματα για να πάω Χαλκιδική μεσοβδόμαδα και άμα συνεχίσει να ποστάρει τέτοιες φωτογραφίες μου φαίνεται θα ακυρώσω το ταξίδι για να τα καταθέσω όλα για την πάρτη της :headbang: :headbang: :headbang:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κοίτα την κάβλα θα με καταστρέψει, ηφαίστειο είναι... Έχω αποταμιεύσει χρήματα για να πάω Χαλκιδική μεσοβδόμαδα και άμα συνεχίσει να ποστάρει τέτοιες φωτογραφίες μου φαίνεται θα ακυρώσω το ταξίδι για να τα καταθέσω όλα για την πάρτη της :headbang: :headbang: :headbang:
Εγω το επιδομα αδειας το εχω φαει κιόλας.........
Και "χρωσταω" και μια επισκεψη στην Ελενη.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

Γιατι βαζεις καρδουλες στο προσωπο σου και δευτερον οι φωτογραφιες βγηκαν τωρα με το κινητο??? παντως εχεις πολλα προσοντα...στο ξαναλεω ομως μην το παιρνεις πανω σου...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Εγω το επιδομα αδειας το εχω φαει κιόλας.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κάποτε τα κορίτσια του 104 μπορούσαν να σε ρίξουν απλά έξω απ' τον οικονομικό σου προϋπολογισμό... Πλέον μπορούν να σε ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ... Λοιπόν έφυγα, πάω για ποτό Χαλάνδρι :)

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Κάποτε τα κορίτσια του 104 μπορούσαν να σε ρίξουν απλά έξω απ' τον οικονομικό σου προϋπολογισμό... Πλέον μπορούν να σε ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ... Λοιπόν έφυγα, πάω για ποτό Χαλάνδρι :)

Πως θα την βγαλουμε χωρις φραγκα???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
ελα να με πιασισ  :2funny: :2funny:

Έννοια σου... Μπαίνω φαντάρος όπου να 'ναι, στην πρώτη μου άδεια που θα είμαι μες τις κάβλες θα σου κάνω επίσκεψη - έκπληξη... Μετά από 'μένα δε θα μπορείς να πάρεις άλλον στη βάρδιά σου, θα σε ισοπεδώσω!!!

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Έννοια σου... Μπαίνω φαντάρος όπου να 'ναι, στην πρώτη μου άδεια που θα είμαι μες τις κάβλες θα σου κάνω επίσκεψη - έκπληξη... Μετά από 'μένα δε θα μπορείς να πάρεις άλλον στη βάρδιά σου, θα σε ισοπεδώσω!!!
:2funny: :2funny: :2funny: σου το επιβεβεονο οτι αντεχο αλα φοβαμε εσενα κακομιριμου να μιν μου παθισ και τπτ γιατι μετα θα γινουμε μεγαλι θεαμα θα ακουνε ονομα ελενι και θα τρεχουν μι τιχον και δεν θα εχουν διναμι να περπατανε θα ειναι καποσ ετσι  :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Σκούπα και φαράσι; :s&m_1: και :s&m_2: θα πάρω και θ' αρχίσω να  :s&m_3: τους αγαπούληδες... Προτείνω να με βάλει κι η Άντζελα υπεύθυνο του αυταρχικού προγράμματος να σακατέψω όλους τους επίδοξους αγαπούληδες... Ή μάλλον καλύτερα θα πάρω κανένα :ak: :uzi: και θ' αρχίσω να τους καθαρίζω απ' ευθείας γιατί βλέπω ότι παρά τις παραινέσεις, ειδικά όταν έχουν βάρδια τα τιτανοτεράστια ομολογουμένως μωρά Ελένη - Κέλλυ οι αγαπούληδες οργιάζουν >:( :cussing: 7 σελίδες γράφτηκαν στο thread μόλις σε 3,5 ώρες βάρδιας! Πού να επιχειρήσω να μπω και το βράδυ δηλαδή μετά τις 11:00 που σχολάνε Ελένη - Κέλλυ... Οπότε πάω για καφέ Χαλάνδρι και θα αναλάβω άμεσα δράση!!!

παρακαλώ κ.Άντζελα να εγγράψετε τον κ.holic στις βάρδιες του καταστήματος, για να υπάρχει ένα πρόγραμμα.
αναμένω κριτικές από τους κ. αγαπούληδες που θα εκτασιαστούν στα χέρια και στο αυταρχικό πρόγραμμα με τον holic.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom