Ναι και κελλυ ;) ;)
Κελλυ ως προς τι??? ο Λιονταρακος θα θυμωσει,μην το λες αυτο....
Ναι και κελλυ ;) ;)
Κελλυ ως προς τι??? ο Λιονταρακος θα θυμωσει,μην το λες αυτο....
Ναι είναι πολύ καλή και προ παντός καλός χαρακτήραςδεν την εχω δοκιμάσει ακομα αλλα με εχουν βοηθήσει και οι κριτικες,σε εμφάνηση, σε συμπεριφορα με οσα λεει εδω μεσα, και κυριως σε φατσα ειχα πετυχει φωτο που ειχε βαλει φατσα ;)
δεν την εχω δοκιμάσει ακομα αλλα με εχουν βοηθήσει και οι κριτικες,σε εμφάνηση, σε συμπεριφορα με οσα λεει εδω μεσα, και κυριως σε φατσα ειχα πετυχει φωτο που ειχε βαλει φατσα ;)
Ναι είναι πολύ καλή και προ παντός καλός χαρακτήρας
Ναι δεν βιάζετε ιδιαιτέρως και είναι ευγενικήΤην επισκευτηκες??? ειναι υπομονετικη???
βρε άκαρδη, βρε άσπλαχνη
τόσα καλά λόγια λέω για σένα
ούτε ένα emoticon με καρδούλες δεν αξίζω;
άπονη!
δεν την εχω δοκιμάσει ακομα αλλα με εχουν βοηθήσει και οι κριτικες,σε εμφάνηση, σε συμπεριφορα με οσα λεει εδω μεσα, και κυριως σε φατσα ειχα πετυχει φωτο που ειχε βαλει φατσα ;)
(αγαπούλης)
ζηλευουν κελλυ που πηρε η ΑΕΚ τον Γκιουντγιονσεν.καλημεεεεεερααααααα........τι εγινε ρε παιδια??? τι τσακομους και βρισιες ειναι αυτα που διαβαζω??? γιατι εχετε ριξει τοσο πολυ το επυπεδο??? μολις ελειψα για λιγο εγινε τισ π..... το καγκελο εδω μεσα.....εεεεε μααααα σας ειχα στα ωπα ωπα ολους εδω μεσα....τελος παντων....παρακολουθησα λιγο το θεμα αλλα θα το διαβασω πιο προσεκτηκα και θα παρω θεση λιαν συντομος. κατα τα αλλα ολα καλα???? ε αν δεν κοιμασται γραψετε μου.....με αγαπη κελλυ
Καλως την! (χωρις καρδουλες και φιλακια πια )καλημεεεεεερααααααα........τι εγινε ρε παιδια??? τι τσακομους και βρισιες ειναι αυτα που διαβαζω??? γιατι εχετε ριξει τοσο πολυ το επυπεδο??? μολις ελειψα για λιγο εγινε τισ π..... το καγκελο εδω μεσα.....εεεεε μααααα σας ειχα στα ωπα ωπα ολους εδω μεσα....τελος παντων....παρακολουθησα λιγο το θεμα αλλα θα το διαβασω πιο προσεκτηκα και θα παρω θεση λιαν συντομος. κατα τα αλλα ολα καλα???? ε αν δεν κοιμασται γραψετε μου.....με αγαπη κελλυ
Μια απο τις καλυτερες εμπειριες μου τον τελευταιο χρονο. ;)δεν την εχω δοκιμάσει (Κελυ) ακομα αλλα με εχουν βοηθήσει και οι κριτικες,σε εμφάνηση, σε συμπεριφορα με οσα λεει εδω μεσα, και κυριως σε φατσα ειχα πετυχει φωτο που ειχε βαλει φατσα ;)
Μέχρι εδώ έχει φτάσει η χάρη του…..ζηλευουν κελλυ που πηρε η ΑΕΚ τον Γκιουντγιονσεν.