Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
kalimera :-* :-* :-*
καλημερα στις κουκλες :-* :-* :-* :-* :-*
kalimera :-* :-* :-*
Τελοσπαντων..
Ηρεμια παιδες...
αγαπη..
αγαλίαση
Οταν ερθει ο αντιχρηστος θα μετανιώσετε ολοι που τσακώνεστε
Παντως η κελλυ ειναι ερωτευσιμη κοπελα,ισως οι αγαπουλιδες να εχουν δικιο,holic οταν θα εισαι συνδεδεμενος θελω να παρεις θεση γι αυτο....
ζηλευουν κελλυ που πηρε η ΑΕΚ τον Γκιουντγιονσεν.
Όλοι άμεσα θα πάμε βλέπω....το κόβω να έχει καμία ουρά έως την Αχαρνών για την κελλυγια Κέλλυ δεν ξέρω ΑΚΟΜΑ... Θα μπορώ όμως να εκφέρω γνώμη ΑΜΕΣΑ! Πάντως απ' ό,τι φαίνεται πρέπει να είναι όντως καψουρογκόμενα
Όλοι άμεσα θα πάμε βλέπω....το κόβω να έχει καμία ουρά έως την Αχαρνών για την κελλυ
Ποτε δεν ζητησα αποκλειστικοτητα.Στα χνάρια του ιχνηλάτη Τσεγιέν!!
Ακόμα να επισημοποιήσεις το δεσμό σου με την Κέλυ; Δε φοβάσαι μήπως υποκύψει στη γοητεία των αντιζηλών σου;
καλημεεεεεερααααααα........τι εγινε ρε παιδια??? τι τσακομους και βρισιες ειναι αυτα που διαβαζω??? γιατι εχετε ριξει τοσο πολυ το επυπεδο??? μολις ελειψα για λιγο εγινε τισ π..... το καγκελο εδω μεσα.....εεεεε μααααα σας ειχα στα ωπα ωπα ολους εδω μεσα....τελος παντων....παρακολουθησα λιγο το θεμα αλλα θα το διαβασω πιο προσεκτηκα και θα παρω θεση λιαν συντομος. κατα τα αλλα ολα καλα???? ε αν δεν κοιμασται γραψετε μου.....με αγαπη κελλυ
Αμάν έχει και ζέστη … :'( :'(
Ρε για Κέλλυ και Ελένη σφάζονται παλικάρια στην ποδιά τους λέμε... Για Ελένη που την έχω πάρει μπορώ να βεβαιώσω ότι δικαίως σφάζονται, για Κέλλυ δεν ξέρω ΑΚΟΜΑ... Θα μπορώ όμως να εκφέρω γνώμη ΑΜΕΣΑ! Πάντως απ' ό,τι φαίνεται πρέπει να είναι όντως καψουρογκόμενα
Αγαπούληδες όλου του κόσμου ενωθείτε…..