Λέω να τις κόψω
Καλα κανεις,εγω βαριεμαι παντως,βαριεμαι πολυ τωρα τελευταια και προσπαθω να το ριχνω στη πλακα..αμα δεν κανουμε και καμια πλακα η ζωη μας θα ειναι ρουτινα..
Λέω να τις κόψω
Ηοlic να επισκευτεις την κελλυ φιλαρακο γιατι θελω κριτικη απο σενα,παντως σε διαβεβαιωνω επειδη μιλησα στο τηλ μαζι της οτι μου φανηκε νταρντανογυναικα,προσεχε την Κελλυ μπορει να σε βγαλει νοκ αουτ,στο ξαναλεω προσεχε τη Κελλυ,να μπεις προετοιμασμενος στο room,παντως εγω τη σεβομαι κι ας μην την επισκευτηκα,ο ξα μου δεν ηθελε να παμε οχι εγω,επρεπε να υπακουσω στον ξα μου γιατι ειναι μεγαλυτερος και εχει εμπειριες πολλες απο μπουρδελα...αν ομως σκασω μυτη ξανα in athens μπορει να ειναι μεσα στο προγραμμα.. ;)
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ !!!
Βαζεις το διπλασιο ποσο στην τσεπη και πας, απλο ειναι !!!Αύριο το βράδυ θα είναι δύσκολη η επιλογή…
Βαζεις το διπλασιο ποσο στην τσεπη και πας, απλο ειναι !!!
Αυτη ειναι η ευκολη λυση !!!η δεν βαζεις τιποτα στην τσεπη τραβας μια παχια μονος σου και σου μενουν και τα φραγκα!!!!!!!!!
εφχαριστο λεονΓΥΝΑΙΚΑΡΑ !!!
Αυτη ειναι η ευκολη λυση !!!
Ο συναγωνιστης ειπε για δυσκολη αποφαση !!! ;) ;) ;)
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ !!!
Η Αληθεια να λεγεται........εφχαριστο λεον
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΣΤΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕςόντως η Ελένη είναι πολύ όμορφη και ερωτευσιμη γυναίκα!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΣΤΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕς
Εδώ είμαστε….