foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μάλλον δεν πέτυχε η πρωινή μαλακία σου ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά... Δες ξανά τί γράφω πριν σου κάνω μια ωραιότατη αναφορά και σε μπανάρουν για τα μπινελίκια σου:
Εντάξει, κατάλαβες τώρα ότι δεν αναφέρομαι σε 'σένα αλλά λέω ότι απλά κάνεις την ίδια δουλειά με έναν άλλο γνωστό κακιασμένο κρυφο-gay τον οποίο τον ξέρουμε όλοι πολύ καλά; Δε θα μπορούσα να σχολιάσω τίποτ' άλλο όταν αναφέρομαι σε κάτι που έχει ενοχλήσει πολλούς (και ίσως κι εσένα) τον τελευταίο καιρό στο thread και εσύ αντί να σχολιάσεις επ' αυτού επέλεξες να μου την πεις. Κομπλεξάρα, ε κομπλεξάρα... Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου να μου στείλεις pm και να είσαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσω εκεί αναλόγως, όχι να γαμάς το thread.
Το ότι δίνεις δικαιώματα δηλαδή να σε αποκαλούν όπως σε αποκαλούν ενίοτε δεν το΄χεις σκεφτεί, ε; Και παρεξηγιέσαι κιόλας; Σε χαλάσαν οι καρδούλες και τα λουλουδάκια που στέλνουν οι άλλοι συναγαπούληδές σου; Ποιος είναι ο μαλάκας της ιστορίας δεν ξέρω... Όσον αφορά το σχόλιό σου, δικαίωμά μου είναι κι εμένα να λέω κάτι που με ενοχλεί και μάλιστα της ίδιας φύσεως με το ποστ που έκανες. Μάλλον κάποιου άλλου η μαλακία δεν πέτυχε το πρωί. Να το κοιτάξεις.
Όσον αφορά στην αναφορά, εγώ λέω να φωνάξεις και τη μανούλα σου μετά το σχόλασμα να με κάνει νταντά Έχεις απαντήσει σε ανάλογο ύφος, να ξέρεις, οπότε... Τέλος πάντων, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αρχιαγαπούλη!