Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Θα του ρίξω μερικες για να μαλακώσει όπως γίνεται με την μπριτζόλα και μετα θα του βάλω αλατακι και πιπεράκι και θα τον φάω.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
οχει και να μου το φασ ολοο μορο γιατι χορισ τιν κολαρινα μου δεν εχο τι να κανο μετα το χριαζομε για πολι ακομα γιατι το εχο φρεσκο φρεσκο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
οχει και να μου το φασ ολοο μορο γιατι χορισ τιν κολαρινα μου δεν εχο τι να κανο μετα το χριαζομε για πολι ακομα γιατι το εχο φρεσκο φρεσκο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχεις δικιο ειναι εργαλειο της δουλειας σου ο κωλος σου αν στον φαει πως θα δουλεψεις!!!!!!!!!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι με το που έφτιαξαν πολλές απ' τις κοπέλες του μαγαζιού λογαριασμό εδώ ΔΥΣΤΥΧΩΣ πλάκωσαν και οι αγαπούληδες... Ενός studio το thread διατηρούσε ένα επίπεδο, πάει, χάλασε κι αυτό, τις τελευταίες μέρες κάθομαι σαν άνθρωπος να διαβάσω δυο - τρία πράγματα που να με ενδιαφέρουν για τις κοπέλες και να δω καμιά καινούρια φωτογραφία και βαριέμαι απίστευτα με τα σάλια και τα μέλια... Sorry δηλαδή. Κι εγώ λατρεύω τις κοπέλες του 104 και μερικές που τους έχω ιδιαίτερη συμπάθεια το γνωρίζουν αλλά δεν κάθομαι και να γελοιοποιούμαι στέλνοντας φιλάκια 20 φορές τη μέρα. Άλλο να πεις μια κουβέντα στην αγαπημένη σου κοπέλα του studio όταν τη δεις online και άλλο να κάνεις αυτήν τη δουλειά κάθε φορά που μπαίνει, στο τέλος χάνει και το νόημά του και κουράζει και όλους τους υπόλοιπους που μπαίνουν στο thread.

Επίσης, το να πετάγεσαι σαν την πορδή κάθε φορά και να σχολιάζεις είναι λιγάκι ενοχλητικό. Sorry δηλαδή. Κι εμείς είμαστε πελάτες, αλλά δεν κάνουμε έτσι. Τί φοβάσαι; Μη σου πάρουν την πρωτοκαθεδρία των posts εδώ μέσα; Δεν τη χάνεις, μη φοβάσαι :2funny: :2funny: :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Καλημέρα καύλα (κόψε φλέβα Womanaholic :2funny:) γαμάτο avvy BTW - Christy Canyon eh? ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Επίσης, το να πετάγεσαι σαν την πορδή κάθε φορά και να σχολιάζεις είναι λιγάκι ενοχλητικό. Sorry δηλαδή. Κι εμείς είμαστε πελάτες, αλλά δεν κάνουμε έτσι. Τί φοβάσαι; Μη σου πάρουν την πρωτοκαθεδρία των posts εδώ μέσα; Δεν τη χάνεις, μη φοβάσαι :2funny: :2funny: :2funny:

Μπράβο αγορίνα, πέταξες πανέξυπνη μαλακία, να σε βαφτίσουμε προστάτη των αγαπούληδων. Δικαίωμά μου είναι σαν μετέχων στο thread να σχολιάζω ότι μ' ενοχλεί, αυτός είναι και ο σκοπός του thread, όχι να το γεμίζουμε φιλάκια και καρδούλες. Και αν κρίνω απ' τα posts που έπεσαν σαν απάντηση στο δικό μου μάλλον είναι πολλοί αυτοί που έχουν την ίδια άποψη με 'μένα, αντιθέτως εσύ είσαι ο κλασσικός μαλάκας που κάνεις την ίδια δουλειά με έναν άλλο κρυφο-gay που μπαίνει ανά διαστήματα εδώ και γράφει τα δικά του και με είχε βγάλει μέχρι και νταβατζή επειδή είχα πολλά posts. Και για να σου λύσω την απορία, αν δεν έχανα το χρόνο μου μπαίνοντας στο thread να διαβάσω κάτι ουσιαστικό περνώντας σελίδες με φιλάκια και καρδούλες καρφί δε θα μου καιγόταν για τα συγκεκριμένα άτομα.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Καλημερα μωρακι μου !!!!! εισαι η ποιο καβλα γυναικα του 104!!!!!!

ρε μηπως εγινα αγαπουλης χαχααχχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχα

Ρε μαλάκες το αντίθετο αποτέλεσμα είχε η υπόδειξή μου, γίνατε όλοι αγαπούληδες; :2funny: :2funny: :2funny: Πάντως πέρα απ' την πλάκα μην κανιβαλίζετε με την Αλεξάνδρα, δε φταίει σε τίποτα η κοπέλα, μάλλον μπήκε λάθος στιγμή στο thread ενώ είχαμε αυτήν τη συζήτηση :)

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Ναι η Ελένη είναι όντως μουνάρα και είναι κι εμένα μια απ' τις αδυναμίες μου... Όσο για την Κέλλυ που αυτή κι αν έχει αγαπούληδες δεν την έχω επισκεφτεί ακόμα, θα το κάνω άμεσα όμως. Δηλαδή θέλεις να πεις πως οι σαλιάρηδες που ποστάρουν συνέχεια εδώ γράφουν και σε άλλα threads? Μιλάμε για ασθένεια δηλαδή, έτσι;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΥΔΟΜΑΔΑ το εχουμε καταλαβι οτει εισαι του μαγαζου πελατισ και το γνοριζουμε δεν εχουν σιμασια τα φιλια και ι καρδιεσ που στελνουν δεν εχει να πι το κατι διαφορετικο οπιοσ στελνι καρδιεσ ειναο μονο υπαρχουν και  πολι που δεν εμφανιζοντε καθολου ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΥΔΟΜΑΔΑ το εχουμε καταλαβι οτει εισαι του μαγαζου πελατισ και το γνοριζουμε δεν εχουν σιμασια τα φιλια και ι καρδιεσ που στελνουν δεν εχει να πι το κατι διαφορετικο οπιοσ στελνι καρδιεσ ειναο μονο υπαρχουν και  πολι που δεν εμφανιζοντε καθολου ;)

Καλημέρα Ελενάρα. Νάτη και η δικαίωση ;) Μη μας περάσουν και για μισογύνηδες διάφοροι "καλοθελητές" :2funny: :2funny: :2funny:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο αγορίνα, πέταξες πανέξυπνη μαλακία, να σε βαφτίσουμε προστάτη των αγαπούληδων. Δικαίωμά μου είναι σαν μετέχων στο thread να σχολιάζω ότι μ' ενοχλεί, αυτός είναι και ο σκοπός του thread, όχι να το γεμίζουμε φιλάκια και καρδούλες. Και αν κρίνω απ' τα posts που έπεσαν σαν απάντηση στο δικό μου μάλλον είναι πολλοί αυτοί που έχουν την ίδια άποψη με 'μένα, αντιθέτως εσύ είσαι ο κλασσικός μαλάκας που κάνεις την ίδια δουλειά με έναν άλλο κρυφο-gay που μπαίνει ανά διαστήματα εδώ και γράφει τα δικά του και με είχε βγάλει μέχρι και νταβατζή επειδή είχα πολλά posts.

Ποιος σου είπε, ρε πειραγμένε, ότι είμαι προστάτης των αγαπούληδων; Κατ'αρχάς, ρε μπούρδα, κάποιος που θα δει τί γράφεις εδώ μέσα θα σε βγάλει κι εσένα αγαπούλη, ζώον, απλώς εσύ δεν το εκφράζεις με καρδιές και λουλούδια. Και πότε σε είπα νταβατζή; Πας καλά; Πίνεις τίποτα, ρε μαλακοπίτουρα; Να το κόψεις επειγόντως, γιατί σε βαράει. Βρες μου ένα τέτοιο ποστ και απόδειξέ μου ότι σε λέω νταβατζή ή ότι το υποννοώ και δεσμεύομαι δημόσια εδώ μέσα να σου ζητήσω συγγνώμη. Αλλά έτσι δείχνεις πόσο μαλάκας είσαι τελικά.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εμενα δεν με ενοχλουν οι αγαπουλίνες, αλλωστε ο καθένας είναι ελευθερος να γράφει ότι θέλει. Μήν ξεχνάμε οτι πολλές φορές τα πόστς γίνονται μεταξύ σοβαρού-αστείου.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αρχιζει να μυριζει μπαρουτι το ποστ!!!!!!!

κοριτσια στο δωματιο υπηρεσιας μην σας παρουν τα σκαγια ..........!!!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Ποιος σου είπε, ρε πειραγμένε, ότι είμαι προστάτης των αγαπούληδων; Κατ'αρχάς, ρε μπούρδα, κάποιος που θα δει τί γράφεις εδώ μέσα θα σε βγάλει κι εσένα αγαπούλη, ζώον, απλώς εσύ δεν το εκφράζεις με καρδιές και λουλούδια. Και πότε σε είπα νταβατζή; Πας καλά; Πίνεις τίποτα, ρε μαλακοπίτουρα; Να το κόψεις επειγόντως, γιατί σε βαράει. Βρες μου ένα τέτοιο ποστ και απόδειξέ μου ότι σε λέω νταβατζή ή ότι το υποννοώ και δεσμεύομαι δημόσια εδώ μέσα να σου ζητήσω συγγνώμη. Αλλά έτσι δείχνεις πόσο μαλάκας είσαι τελικά.

Μάλλον δεν πέτυχε η πρωινή μαλακία σου ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά... Δες ξανά τί γράφω πριν σου κάνω μια ωραιότατη αναφορά και σε μπανάρουν για τα μπινελίκια σου:

Είσαι ο κλασσικός μαλάκας που κάνεις την ίδια δουλειά με έναν άλλο κρυφο-gay που μπαίνει ανά διαστήματα εδώ και γράφει τα δικά του και με είχε βγάλει μέχρι και νταβατζή επειδή είχα πολλά posts.

Εντάξει, κατάλαβες τώρα ότι δεν αναφέρομαι σε 'σένα αλλά λέω ότι απλά κάνεις την ίδια δουλειά με έναν άλλο γνωστό κακιασμένο κρυφο-gay τον οποίο τον ξέρουμε όλοι πολύ καλά; Δε θα μπορούσα να σχολιάσω τίποτ' άλλο όταν αναφέρομαι σε κάτι που έχει ενοχλήσει πολλούς (και ίσως κι εσένα) τον τελευταίο καιρό στο thread και εσύ αντί να σχολιάσεις επ' αυτού επέλεξες να μου την πεις. Κομπλεξάρα, ε κομπλεξάρα... Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου να μου στείλεις pm και να είσαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσω εκεί αναλόγως, όχι να γαμάς το thread.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
αρχιζει να μυριζει μπαρουτι το ποστ!!!!!!!

κοριτσια στο δωματιο υπηρεσιας μην σας παρουν τα σκαγια ..........!!!!!!!

Έχω ένα κακό... Αφ' ενός δεν μπορώ να αγνοώ τους κακογαμημένους μαλάκες που όσο πάνε και πληθαίνουν, αφ' ετέρου είμαι πολύ ζοχάδας... Οι τσακωμοί μου σε οπαδικό thread έχουν αφήσει εποχή :2funny: :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Έχω ένα κακό... Αφ' ενός δεν μπορώ να αγνοώ τους κακογαμημένους μαλάκες που όσο πάνε και πληθαίνουν, αφ' ετέρου είμαι πολύ ζοχάδας... Οι τσακωμοί μου σε οπαδικό thread έχουν αφήσει εποχή :2funny: :2funny: :2funny:
womanaholic δεν αξιζι να χαλασ τα νευρα σου τσαμπα προι προι ασε που ειμαστε και αρχει ευδομαδασ αστουσ να λενε οποσ λε και το τραγουδι :cheesy: :cheesy: :cheesy:

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16

εκτός αν είσαι νταβάς και της παίρνεις το μεροκάματο, αφού της ρίξεις ένα χέρι ξύλο! 

Με τις νόμιμες δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom