:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oυτε καληνυχτα ??? :-* :-* :-*
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σε σκεφτομαστε!!!!Καλησπερα μωρα μου??? τι κανετε? πως περνατε?
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
μωρο μου ομορφο τι κανεις εσυ? γιατι δεν κοιμασαι τετοια ωρα?Σε σκεφτομαστε!!!!
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πως να ησυχασω και να κοιμηθω αφου το μυαλο μου ταξιδευει σε σενα!μωρο μου ομορφο τι κανεις εσυ? γιατι δεν κοιμασαι τετοια ωρα?
Εσυ πως περνας?
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
καλα περναω μωρουλινι μου....ξεκουραζομαι....Πως να ησυχασω και να κοιμηθω αφου το μυαλο μου ταξιδευει σε σενα!
Εσυ πως περνας?
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μπραβο κοριτσαρα μου ομορφη!καλα περναω μωρουλινι μου....ξεκουραζομαι....
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Καλησπερα μωρα μου??? τι κανετε? πως περνατε?
προτα καλησπερα μορο καλα θα κανισ μορο να μου δοσισ αλα απαλα και μετα θα το χαειδεψισ το ποπομου για να μιν σκεφτετε το πονο αλα το χαειδεμα που θα του κανισ
Θα του ρίξω μερικες για να μαλακώσει όπως γίνεται με την μπριτζόλα και μετα θα του βάλω αλατακι και πιπεράκι και θα τον φάω.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Θα του ρίξω μερικες για να μαλακώσει όπως γίνεται με την μπριτζόλα και μετα θα του βάλω αλατακι και πιπεράκι και θα τον φάω.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι με το που έφτιαξαν πολλές απ' τις κοπέλες του μαγαζιού λογαριασμό εδώ ΔΥΣΤΥΧΩΣ πλάκωσαν και οι αγαπούληδες... Ενός studio το thread διατηρούσε ένα επίπεδο, πάει, χάλασε κι αυτό, τις τελευταίες μέρες κάθομαι σαν άνθρωπος να διαβάσω δυο - τρία πράγματα που να με ενδιαφέρουν για τις κοπέλες και να δω καμιά καινούρια φωτογραφία και βαριέμαι απίστευτα με τα σάλια και τα μέλια... Sorry δηλαδή. Κι εγώ λατρεύω τις κοπέλες του 104 και μερικές που τους έχω ιδιαίτερη συμπάθεια το γνωρίζουν αλλά δεν κάθομαι και να γελοιοποιούμαι στέλνοντας φιλάκια 20 φορές τη μέρα. Άλλο να πεις μια κουβέντα στην αγαπημένη σου κοπέλα του studio όταν τη δεις online και άλλο να κάνεις αυτήν τη δουλειά κάθε φορά που μπαίνει, στο τέλος χάνει και το νόημά του και κουράζει και όλους τους υπόλοιπους που μπαίνουν στο thread.
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά δέξου ότι με τη μουνάρα την Ελένη κάποιοι μπορεί να έχουν φάει φλασιά. Για όσο με αφορά, τα σάλια στα γυναικεία nicks που χαριεντίζονται σε άλλα threads και παπαρολογούν περί σχέσεων σε ένα site για πουτάνες, είναι μέγιστη ξεφτίλα.
Γάματα λέμε
Γάματα λέμε
Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι με το που έφτιαξαν πολλές απ' τις κοπέλες του μαγαζιού λογαριασμό εδώ ΔΥΣΤΥΧΩΣ πλάκωσαν και οι αγαπούληδες... Ενός studio το thread διατηρούσε ένα επίπεδο, πάει, χάλασε κι αυτό, τις τελευταίες μέρες κάθομαι σαν άνθρωπος να διαβάσω δυο - τρία πράγματα που να με ενδιαφέρουν για τις κοπέλες και να δω καμιά καινούρια φωτογραφία και βαριέμαι απίστευτα με τα σάλια και τα μέλια... Sorry δηλαδή. Κι εγώ λατρεύω τις κοπέλες του 104 και μερικές που τους έχω ιδιαίτερη συμπάθεια το γνωρίζουν αλλά δεν κάθομαι και να γελοιοποιούμαι στέλνοντας φιλάκια 20 φορές τη μέρα.
αμα μερικοι καταλαβουν οτι με αυτο τον τροπο δεν βγαζουν γκομενα πουτανα με τιποτα τοτε πολλα πραγματα θα ειναι αλλιως!!!!!!!!
αγαπουλιδες καταλαβετε το οτι το μονο που κοιτανε επανω σας ειναι τα ευρω για ολα τα αλλα απλα χεστικαν εχουν ψωλαραδες γκομενους ολες που τις γαμανε !!!!!! αιντε ξυπνατεε........
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι με το που έφτιαξαν πολλές απ' τις κοπέλες του μαγαζιού λογαριασμό εδώ ΔΥΣΤΥΧΩΣ πλάκωσαν και οι αγαπούληδες... Ενός studio το thread διατηρούσε ένα επίπεδο, πάει, χάλασε κι αυτό, τις τελευταίες μέρες κάθομαι σαν άνθρωπος να διαβάσω δυο - τρία πράγματα που να με ενδιαφέρουν για τις κοπέλες και να δω καμιά καινούρια φωτογραφία και βαριέμαι απίστευτα με τα σάλια και τα μέλια... Sorry δηλαδή. Κι εγώ λατρεύω τις κοπέλες του 104 και μερικές που τους έχω ιδιαίτερη συμπάθεια το γνωρίζουν αλλά δεν κάθομαι και να γελοιοποιούμαι στέλνοντας φιλάκια 20 φορές τη μέρα.
Πολύ σωστός...ενώ οι κοπέλες του studio είναι καταπληκτικές,το thread έχει γεμίσει καρδούλες και λουλούδια...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά δέξου ότι με τη μουνάρα την Ελένη κάποιοι μπορεί να έχουν φάει φλασιά. Για όσο με αφορά, τα σάλια στα γυναικεία nicks που χαριεντίζονται σε άλλα threads και παπαρολογούν περί σχέσεων σε ένα site για πουτάνες, είναι μέγιστη ξεφτίλα.
Γάματα λέμε
Ναι η Ελένη είναι όντως μουνάρα και είναι κι εμένα μια απ' τις αδυναμίες μου... Όσο για την Κέλλυ που αυτή κι αν έχει αγαπούληδες δεν την έχω επισκεφτεί ακόμα, θα το κάνω άμεσα όμως. Δηλαδή θέλεις να πεις πως οι σαλιάρηδες που ποστάρουν συνέχεια εδώ γράφουν και σε άλλα threads? Μιλάμε για ασθένεια δηλαδή, έτσι;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
αμα μερικοι καταλαβουν οτι με αυτο τον τροπο δεν βγαζουν γκομενα πουτανα με τιποτα τοτε πολλα πραγματα θα ειναι αλλιως!!!!!!!!
αγαπουλιδες καταλαβετε το οτι το μονο που κοιτανε επανω σας ειναι τα ευρω για ολα τα αλλα απλα χεστικαν εχουν ψωλαραδες γκομενους ολες που τις γαμανε !!!!!! αιντε ξυπνατεε........
Εντάξει εγώ δεν το βλέπω τόσο κυνικά, ας πούμε ότι πιστεύω πως έναν πελάτη που είναι ευγενικός κ.τ.λπ. θα τον συμπαθήσει κάποια απ' τις κοπέλες του μαγαζιού (συμπάθεια είπα, μέχρι εκεί...) Κι ούτε κι εγώ τις αντιμετωπίζω σαν πουτάνες. Απλά έχω και μια αξιοπρέπεια και μια γνώση των ορίων στα οποία πρέπει να φτάνουν οι εκδηλώσεις θαυμασμού μου προς τις κοπέλες του studio και δε γελοιοποιούμαι.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Πολύ σωστός...ενώ οι κοπέλες του studio είναι καταπληκτικές,το thread έχει γεμίσει καρδούλες και λουλούδια...
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Όχι δεν συνδέω τα δύο γιατί δεν έχω στοιχεία - μπορεί να συμβαίνει με κάποιους όντως, μπορεί και όχι. Απλά να βλέπω άτομα μπιριμπιπ-μπιριμποπ με γυναίκες εδώ μέσα ντάλα καλοκαίρι Κυριακή 2 το πρωΐ να μιλάνε για την τάδε γκόμενα στην τηλεόραση και λοιπές παπαριές, μιλάμε ότι είναι Η κατάντια.Ναι η Ελένη είναι όντως μουνάρα και είναι κι εμένα μια απ' τις αδυναμίες μου... Όσο για την Κέλλυ που αυτή κι αν έχει αγαπούληδες δεν την έχω επισκεφτεί ακόμα, θα το κάνω άμεσα όμως. Δηλαδή θέλεις να πεις πως οι σαλιάρηδες που ποστάρουν συνέχεια εδώ γράφουν και σε άλλα threads? Μιλάμε για ασθένεια δηλαδή, έτσι;
Δηλ θα έλεγα για τους τύπους εδώ... ας το πω στ' Αμερικάνικα... cut them some slack (give them a break) γιατί υπάρχουν χειρότερα. ;)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
το οτι το μονο που κοιτανε επανω σας ειναι τα ευρω
εχουν ψωλαραδες γκομενους ολες που τις γαμανε
Το πρώτο είναι αναμφισβήτητο.
Το δεύτερο συνήθως δεν ισχύει! Οι πιο πολλές μόνες τους είναι διότι η σχέση με εκδιδόμενη είναι δύσκολη υπόθεση (εκτός αν είσαι νταβάς και της παίρνεις το μεροκάματο, αφού της ρίξεις ένα χέρι ξύλο!) άσε που μετά από 20 ψωλές την ημέρα στη δουλειά το τελευταίο που τους λείπει είναι ΑΚΟΜΑ ένας πούτσος (και μεγάλος μάλιστα!)
Πως δεν περιμένουν στο ντέλο πάντως να γνωρίσουν τον πρίγκιπα της ζωής τους, αλήθεια είναι...