neofotistos389
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και μαλάκες κλώνους θα έλεγα!
Kαλυτερα μαλακας κλωνος παρα μαλακας με περικεφαλαια
βρε οτι και να λες εγω ρομπα δεν εγινα μεσα εδω...και οταν απολαυσεις την αντζελα η αλλο κοριτσι του μαγαζιου τοτε ελα να μιλησεις...ως τοτε του μπεκη απολιτιστε..Οσες πλατες και να κανεις, δε θα σε πληρωσει
βρε οτι και να λες εγω ρομπα δεν εγινα μεσα εδω...και οταν απολαυσεις την αντζελα η αλλο κοριτσι του μαγαζιου τοτε ελα να μιλησεις...ως τοτε του μπεκη απολιτιστε..
O ξερολας μαλλον ειναι η Αντζελα που λεει οτι το site αυτο υπαρχει επειδη υπαρχουν και οι διαφημισεις απο τα studio.
Λιγη κοινη λογικη. Για τα λεφτα εγιναν οι διαφημισεις, οχι για να μη γινει συνδρομητικο το site, ποτε δεν υπηρξε τετοιο θεμα, και ουτε θα υπηρχε. Λογικη ακριδας εχουν μερικοι εδω μεσα.
το ιδιο εκαναν κανα 2 μαλακες με το αγκυρας 1 και τωρα τα κοριτσια του δεν μπαινουν εδω στο σαιτ...μηπως ορισμενοι θελουν το ιδιο και για την αντζελα?(...τοτε λαθος ατομο πιστευω διαλεξαν...)Ρε μάγκες , αντί να λέμε δόξα τω Θεώ που έχουμε κάποιες ιδιοκτήτριες που πιάνουν τον παλμό του πελάτη και προσπαθούν για το καλύτερο γκρινιάζουμε ? Μπαίνουν στο σάιτ , ακούν τον καθένα και πάντα είναι πρόθυμες , ειδικά η Άντζελά και η Ντάρια . Το μεράκι για τη δουλειά που έχει βγάλει η Άντζελα δεν το έχω ξαναδεί. Έχει μεταμορφώσει έναν χώρο της Φυλής σε παλάτι με ειδικούς χώρους για ποικίλα προγράμματα. Φυσικά υπάρχουν λάθη , φυσικά θα υπάρχουν κοπέλες που δεν θα ανταποκριθούν στα στάνταρ του χώρου, γι'αυτό και είμαστε εδώ.
Μιλήσατε για το στούντιο του Βερολίνου. Ναι , είναι καλύτερο , αλλά μάλλον απευθύνεται και σε καλύτερους πελάτες.
συμφωνώ, λίγη λογική, έστω ελάχιστη. εν συντομεία. όσο περισσότερες επισκέψεις από μέλη και επισκέπτες, τόσες περισσότερες διαφημίσεις με την ανάλογη τιμή. έτσι το site συντηρείται και βγάζει κέρδος. Διαφορετικά οι ιδιοκτήτες του θα το έκαναν για την ψυχή της μάνας τους που ίσως ζεί.
Aυριο Τριτη βραδυ στη θεση της Σουζανας που ειναι αδιαθετη
μετα απο πολυ καιρο η Ευα
By antzela, shot with Canon EOS 50D at 2010-01-02
πολλα φιλακια
αστο φιλε..οσοι ειναι καιρο ενεργα μελοι και οχοι σημερινοι καταλαβαν τι εννοουσα τα αλλα που λες ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...Tα δυο κοριτσια απο το Aγκυρας πληρωναν? Γιατι η Αντζελλα πληρωνει,οποτε δεν μπορει να της πει κανενας τιποτα.
πολλα φιλακια
Αντζελα η επιστροφη της ειναι μονιμη ?
πολλα φιλακια
Εγινε παλι κολαση βλεπω.
Ρε μαγκες ποτε θα καταλαβετε οτι στο συγκεκριμενο sport υπαρχουν ρισκα και αλλες φορες θα σου βγει και αλλες οχι. Δηλαδη και περνω παραδειγμα τον εαυτο μου γραφοντας μια κακη κριτικη θα επιρεασω καποιον που εχει παει παραπανω φορες με την ιδια κοπελα και εχει περασει πολυ καλα σε αντιθεση με εμενα στην μια φορα? Μαλλον οχι, αλλα εχω το απαραιτητο μυαλο να πω θα επιλεξω αλλη και αμα ειμαι τυχερος και μου βγει θα ξαναπαρω.
Υπαρχουν ατομα στο συγκεκριμενο site που ειναι χρονια περπατημενοι στο χωρο. Καλο ειναι να μαθετε καποια πραγματα απο αυτους. Και μετα κρινεται οπως θελετε.
Οσο για την Αντζελα και μονο που ασχολειται δειχνει ποσο γουσταρει αυτο που εχει καταφερει. Υπερασπιστης δεν ειμαι κανενος, για τους εξυπνους που θα τρεξουν να πουν κατι. Την πορεια μου την εχω στο sport, επενδυσα-επαθα-εμαθα.
Φιλικα παντοτε.
Θα σου απαντησω με μια φραση που λεει ενα παλιο μελος. "Το πιατο του ψαρα 10 φορες ειναι αδιανο και 1 φορα γεματο".
Οσο για τις ρουμανογυφτισες που λες, τι να σου πω αμα εισαι τοσο θυμα που την βλεπεις και τις τα σκασας, εγω σου φταιω?