Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Οσες πλατες και να κανεις, δε θα σε πληρωσει  :2funny: :2funny:
βρε οτι και να λες εγω ρομπα δεν εγινα μεσα εδω...και οταν απολαυσεις την αντζελα η αλλο κοριτσι του μαγαζιου τοτε ελα να μιλησεις...ως τοτε του μπεκη απολιτιστε..

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
βρε οτι και να λες εγω ρομπα δεν εγινα μεσα εδω...και οταν απολαυσεις την αντζελα η αλλο κοριτσι του μαγαζιου τοτε ελα να μιλησεις...ως τοτε του μπεκη απολιτιστε..

έβαλες τα πράγματα στην σωστή τους βάση  ;) ;)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ρε μάγκες , αντί να λέμε δόξα τω Θεώ που έχουμε κάποιες ιδιοκτήτριες που πιάνουν τον παλμό του πελάτη και προσπαθούν για το καλύτερο γκρινιάζουμε ? Μπαίνουν στο σάιτ , ακούν τον καθένα και πάντα είναι πρόθυμες , ειδικά η Άντζελά και η Ντάρια . Το μεράκι για τη δουλειά που έχει βγάλει η Άντζελα δεν το έχω ξαναδεί. Έχει μεταμορφώσει έναν χώρο της Φυλής σε παλάτι με ειδικούς χώρους για ποικίλα προγράμματα. Φυσικά υπάρχουν λάθη , φυσικά θα υπάρχουν κοπέλες που δεν θα ανταποκριθούν στα στάνταρ του χώρου, γι'αυτό και είμαστε εδώ.
Μιλήσατε για το στούντιο του Βερολίνου. Ναι , είναι καλύτερο , αλλά μάλλον απευθύνεται και σε καλύτερους πελάτες.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
O ξερολας μαλλον ειναι η Αντζελα που λεει οτι το site αυτο υπαρχει επειδη υπαρχουν και οι διαφημισεις απο τα studio.

Λιγη κοινη λογικη. Για τα λεφτα εγιναν οι διαφημισεις, οχι για να μη γινει συνδρομητικο το site, ποτε δεν υπηρξε τετοιο θεμα, και ουτε θα υπηρχε. Λογικη ακριδας εχουν μερικοι εδω μεσα.

συμφωνώ, λίγη λογική, έστω ελάχιστη. εν συντομεία. όσο περισσότερες επισκέψεις από μέλη και επισκέπτες, τόσες περισσότερες διαφημίσεις με την ανάλογη τιμή. έτσι το site συντηρείται και βγάζει κέρδος. Διαφορετικά οι ιδιοκτήτες του θα το έκαναν για την ψυχή της μάνας τους που ίσως ζεί.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Aυριο Τριτη βραδυ στη θεση της Σουζανας που ειναι αδιαθετη
μετα απο πολυ καιρο η Ευα :smitten:
img5883p.jpg

By antzela, shot with Canon EOS 50D at 2010-01-02

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Ρε μάγκες , αντί να λέμε δόξα τω Θεώ που έχουμε κάποιες ιδιοκτήτριες που πιάνουν τον παλμό του πελάτη και προσπαθούν για το καλύτερο γκρινιάζουμε ? Μπαίνουν στο σάιτ , ακούν τον καθένα και πάντα είναι πρόθυμες , ειδικά η Άντζελά και η Ντάρια . Το μεράκι για τη δουλειά που έχει βγάλει η Άντζελα δεν το έχω ξαναδεί. Έχει μεταμορφώσει έναν χώρο της Φυλής σε παλάτι με ειδικούς χώρους για ποικίλα προγράμματα. Φυσικά υπάρχουν λάθη , φυσικά θα υπάρχουν κοπέλες που δεν θα ανταποκριθούν στα στάνταρ του χώρου, γι'αυτό και είμαστε εδώ.
Μιλήσατε για το στούντιο του Βερολίνου. Ναι , είναι καλύτερο , αλλά μάλλον απευθύνεται και σε καλύτερους πελάτες.
το ιδιο εκαναν κανα 2 μαλακες με το αγκυρας 1 και τωρα τα κοριτσια του δεν μπαινουν εδω στο σαιτ...μηπως ορισμενοι θελουν το ιδιο και για την αντζελα?(...τοτε λαθος ατομο πιστευω διαλεξαν...)

memas36

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Tα δυο κοριτσια απο το Aγκυρας πληρωναν? Γιατι η Αντζελλα πληρωνει,οποτε δεν μπορει να της πει κανενας τιποτα.

neofotistos389

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνώ, λίγη λογική, έστω ελάχιστη. εν συντομεία. όσο περισσότερες επισκέψεις από μέλη και επισκέπτες, τόσες περισσότερες διαφημίσεις με την ανάλογη τιμή. έτσι το site συντηρείται και βγάζει κέρδος. Διαφορετικά οι ιδιοκτήτες του θα το έκαναν για την ψυχή της μάνας τους που ίσως ζεί.

Σιγουρα.

Αυτο ομως δε σημαινει οτι χωρις την υπαρξη των διαφημισεων το site θα εχανε το σκοπο του η τα μελη/ιδιοκτητες θα εχαναν το ενδιαφερον ως προς αυτο.

Σαν μια παρεα ξεκινησε και ειχε μεινει ετσι για παρα πολυ καιρο ( και ακομα και τωρα ). Μετα πηρε την τωρινη του μορφη, και καλως εγινε, απλα η φυρα πολλαπλασιαστηκε προφανως.

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Εγινε παλι κολαση βλεπω.

Ρε μαγκες ποτε θα καταλαβετε οτι στο συγκεκριμενο sport υπαρχουν ρισκα και αλλες φορες θα σου βγει και αλλες οχι. Δηλαδη και περνω παραδειγμα τον εαυτο μου γραφοντας μια κακη κριτικη θα επιρεασω καποιον που εχει παει παραπανω φορες με την ιδια κοπελα και εχει περασει πολυ καλα σε αντιθεση με εμενα στην μια φορα? Μαλλον οχι, αλλα εχω το απαραιτητο μυαλο να πω θα επιλεξω αλλη και αμα ειμαι τυχερος και μου βγει θα ξαναπαρω.

Υπαρχουν ατομα στο συγκεκριμενο site που ειναι χρονια περπατημενοι στο χωρο. Καλο ειναι να μαθετε καποια πραγματα απο αυτους. Και μετα κρινεται οπως θελετε.

Οσο για την Αντζελα και μονο που ασχολειται δειχνει ποσο γουσταρει αυτο που εχει καταφερει. Υπερασπιστης δεν ειμαι κανενος, για τους εξυπνους που θα τρεξουν να πουν κατι. Την πορεια μου την εχω στο sport, επενδυσα-επαθα-εμαθα.

Φιλικα παντοτε.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Tα δυο κοριτσια απο το Aγκυρας πληρωναν? Γιατι η Αντζελλα πληρωνει,οποτε δεν μπορει να της πει κανενας τιποτα.
αστο φιλε..οσοι ειναι καιρο ενεργα μελοι και οχοι σημερινοι καταλαβαν τι εννοουσα τα αλλα που λες ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...

memas36

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δικο εχεις αλλωστε εγω απο το Σαββατο εμαθα για το site και μαλιστα απο εδω εμαθα και που ειναι η Φυλης.

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Aυριο Τριτη βραδυ στη θεση της Σουζανας που ειναι αδιαθετη
μετα απο πολυ καιρο η Ευα :smitten:
img5883p.jpg

By antzela, shot with Canon EOS 50D at 2010-01-02

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Μπου-Μπου, αυτά είναι σούπερ νέα! Ηθελα εδώ και καιρό να παω στο Ευακι γιατι εχω να την δώ απο το καλοκαίρι! Δυστηχώς δεν καταφερα για αλλη φορά, γιατι είτε δεν βόλευε, είτε πήγαινα στο Μπισκοτάκι (κλαψ!!  :smitten: :smitten: :smitten:). Βέβαια το βράδυ είναι δύσκολο να έρθω, αλλα όποτε την ξανάχεις σε απογευματινή βάρδυα θα το παλέψω και μάλιστα για φούλ πρόγραμμα!

Επίσης Μπου-Μπου, μήν κάνεις τον κόπο και απαντάς σε τύπους με ένα-δύο πόστς που απλά μπαίνουν και χώνουν χωρίς λόγω. Χάνεις τον χρόνο σου έτσι! :grin:

Επισκέπτης
Εγινε παλι κολαση βλεπω.

Ρε μαγκες ποτε θα καταλαβετε οτι στο συγκεκριμενο sport υπαρχουν ρισκα και αλλες φορες θα σου βγει και αλλες οχι. Δηλαδη και περνω παραδειγμα τον εαυτο μου γραφοντας μια κακη κριτικη θα επιρεασω καποιον που εχει παει παραπανω φορες με την ιδια κοπελα και εχει περασει πολυ καλα σε αντιθεση με εμενα στην μια φορα? Μαλλον οχι, αλλα εχω το απαραιτητο μυαλο να πω θα επιλεξω αλλη και αμα ειμαι τυχερος και μου βγει θα ξαναπαρω.

Υπαρχουν ατομα στο συγκεκριμενο site που ειναι χρονια περπατημενοι στο χωρο. Καλο ειναι να μαθετε καποια πραγματα απο αυτους. Και μετα κρινεται οπως θελετε.

Οσο για την Αντζελα και μονο που ασχολειται δειχνει ποσο γουσταρει αυτο που εχει καταφερει. Υπερασπιστης δεν ειμαι κανενος, για τους εξυπνους που θα τρεξουν να πουν κατι. Την πορεια μου την εχω στο sport, επενδυσα-επαθα-εμαθα.

Φιλικα παντοτε.

Δηλαδή ρέ μεγάλε πού έχεις κάνει όπως λές τήν πορεία σου στό σπόρ, αυτό πού έμαθες είναι "άν μάς βγεί μάς βγήκε";
Στό μεταξύ θά τρέχουν στίς ρουμανογύφτισες τα 50ευρα και 100ευρα.
Ωραίος μάγκας είσαι ρέ σύ  :idiot:

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Θα σου απαντησω με μια φραση που λεει ενα παλιο μελος. "Το πιατο του ψαρα 10 φορες ειναι αδιανο και 1 φορα γεματο".

Οσο για τις ρουμανογυφτισες που λες, τι να σου πω αμα εισαι τοσο θυμα που την βλεπεις και τις τα σκασας, εγω σου φταιω?

Επισκέπτης
Θα σου απαντησω με μια φραση που λεει ενα παλιο μελος. "Το πιατο του ψαρα 10 φορες ειναι αδιανο και 1 φορα γεματο".

Οσο για τις ρουμανογυφτισες που λες, τι να σου πω αμα εισαι τοσο θυμα που την βλεπεις και τις τα σκασας, εγω σου φταιω?

Οταν τό δάκτυλο έδειχνε τό φεγγάρι ο ηλίθιος κύτταζε τό δάκτυλο.
Καληνύχτα πατριώτη. :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom