Άντε, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου, μιας και είμαι από τους τυχερούς που είχαν πάρει τη Μαρίνα στο ξεκίνημά της, και μάλιστα είχα γράψει καλή κριτική παρόλο που είχα πληρώσει ΚΑΙ για μασαζ αλλά μασάζ δεν είδα.
Διακρίνω ψύχραιμα κοιτώντας τις κριτικές που συσσωρεύονται για το σπίτι, ότι η κάτω βόλτα δεν είναι μακρυά. Καταρχάς πολλοί έχουν παράπονο από την υπηρεσία. Τό έχω ξαναπεί ότι πας σε ένα χώρο που πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα αλλά να αισθάνεσαι και ζεστά. Σχόλια του τύπου "εσύ έχεις ξαναπεράσει σε θυμάμαι" και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, δεν νομίω ότι έχουν νόημα. Περνάω όσες φορές θέλω, κοιτάω αν μου αρέσει ή όχι και αναλόγως περνάω. Μπορεί τη μια μέρα η ίδια κοπέλα να μου κάνει κλικ γιατί για παράδειγμα έχει κάπως τα μαλλιά της ή φοράει κάτι που μου αρέσει και την άλλη μέρα να μην μου κάνει. Τα ίδια έκανε και η τσατσά στην Κεφαληνίας και στη Δροσοπούλου. Όταν δεν πέρναγες σε ειρωνευόταν και μετά την άλλη μέρα που πέρναγες ήταν όλο γλίτσα και ευγένεια. Το αποτέλεσμα είναι όμως ότι κάποια στιγμή σταματάς να δίνεις τα ωραία σου λεφτά όσο ωραία και αν είναι τα κορίτσια.
Μετά είναι και το άλλο. Πας να φτιάξεις κάτι διαφορετικό, βάζεις τις στολές και τα ρούχα και τα ειδικά δωμάτια, και η μια δεν φοράει τις στολές γιατί σιχαίνεται, η τσατσά βάζει αν θέλει και όποιον θέλει στα ωραία τα δωμάτια, η μια δεν θέλει να της πιάνεις το στήθος η άλλη νομίζει ότι είναι στο
Μεταξουργείο. Γιατί λοιπόν να δώσω τα λεφτά μου εκεί;
Θα τα έδινα αν είχα μια διαφορετική μεταχείριση, αλλά αυτό που παίρνω είναι η κλασσική ελληνική συνταγή της αρπακόλας μέσα σε ακριβό περιτύλιγμα. Μόνο που δεν ερχόμαστε για το περιτύλιγμα.
Μόλις γύρισα από Βερολίνο, μπες στο σάιτ του artemis να δεις πως γίνονται οι δουλειές Άντζελα γιατί το να βγάλεις λεφτά γρήγορα δεν είναι δύσκολο όταν πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά όταν με το καλό αρχίσει η κάτω βόλτα θα χάσεις και αυτά που έβγαλες. Και αυτό ισχύει για οποιαδήποτε επιχείρηση με όσο καλές προθέσεις και αν έχει ξεκινήσει.
Και μόνο το γεγονός ότι έχουν αρχίσει και αυξάνονται τα παράπονα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και παρά το γεγονός ότι έχεις φτιάξει έναν από τους ωραιότερους χώρους στην Αθήνα, θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
Φιλικά πάντα.