Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Σκόπιμο θά ήταν, όταν δεν κατανοείς κάτι νά ζητάς επεξηγήσεις καί όχι νά αρλουμπολογείς μέ υποθέσεις σχετικά με όσα διάβασες καί δυστυχώς δέν κατάλαβες.
Η άγνοια σου γιά τό περιεχόμενο στοιχειωδών οικονομικών όρων, είναι αυταπόδεικτη.

μία πρόταση 9 λέξεων αποδίδει δεδομένο νόημα, εννοούσες κάτι διαφορετικό;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Δηλ. ασύ δεν είσαι "οποιοσδήποτε άγνωστος", όπως όλοι μας εδώ μέσα;
Mήπως είσαι ο νομικός σύμβουλος τού Φ104; :2funny:

φιλαράκι, σίγουρα είμαι και εγώ άγνωστος, όπως και εσύ, όχι όμως στον ίδιο βαθμό με τον κύριο, με την έννοια ότι "υπάρχω" στο site καιρό, σε κάποια θέματα έχω γράψει τις απόψεις μου. Και να έχεις υπόψη σου πως η ανωνυμία του internet επιτρέπει να εκδηλωθεί ο χαρακτήρας κάποιου άρα εύκολα διαπιστώνεται αν κάποιος είναι πεοκρούστης. :grin: :grin:

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ο συναδελφος εγκελαδος για μενα, ενω εχει δικιο το εχασε μονο και μονο με τον τροπο που εκανε την κριτικη,μπορουσε να πει τα γεγονοτα χωρις να κριτικαρει με τετοιον τροπο. Υποστιριξε οτι τις προηγουμενες φορες περασε καλα, οποτε θα ηταν καλυτερα να το ελεγε στην Αντζελα μεσω pm τι συνεβει, χωρις να κανει υποδηξεις. Η Αντζελα εχει αποδειξη, μεχρι στιγμης οτι δεν αφινει τιποτα στην τυχη και προσπαθει να μας προσφερει οτι καλυτερο.

Οσον αφορα τον χωρο αυτο καλα θα κανουμε να το καταλαβουμε οτι παιρνουμε ενα ρισκο. Μπορει να περασουμε τελεια μπορει και να περασουμε χαλια. Δεν υπαρχει εγγυηση.

Οσο για την κριτικη που ασκουμε, καλο ειναι να την ασκουμε με τετοιο τροπο που να κερδιζουμε το δικιο μας και οχι να το χανουμε.

+1

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σόρρυ αλλά μου ρθε φλασιά.....

Ο Terrorist που χάθηκε βρε παιδιά;;;

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
Παιδιά προφανώς ήμουν χολερικός και μαλάκας στην περιγραφή. Άσχετο που έχασα ή όχι τα δίκια μου, τα γεγονότα έγιναν ακριβώς έτσι (και χειρότερα) απλά είναι άλλη μια κριτική για ένα μπουρδέλο. Στην τελική συμπεράσματα όλοι βγάζουμε από το μέσο όρο και όχι από μια και μόνο κριτική κάποιου μαλάκα (εμένα πχ.). Μπράβο στη Σοφία για τα ελληνικά της δε το περίμενα ότι είναι αλλοδαπή! Και φυσικά για άλλη μια φορά θα το πω αν οι βεντέτες τύπου μαρίνας (που εμείς τις κάναμε) για 60 ευρώ πλέον δεν καταδέχονται ούτε να τις ακουμπήσουμε δε θα έχουν και πολύ μέλλον και μαζί με αυτές και το μαγαζί που πράγματι είναι αρκετά μπροστά! Όσο για την τσατσα ας της κάνει η άντζελα λίγα μαθήματα συμπεριφοράς, δεν είναι κακό! Συνολικά αγαπητή άντζελα σεμνότητα και ταπεινότητα και δουλειά (που σημαίνει ελέγχω όλη τη λειτουργία της επιχείρησης). δηλώσεις του τύπου έρχεστε όλοι θολωμένοι και σκεπτόμενοι με το κάτω κεφάλι και ότι και να γίνει εγώ θα σας παίρνω τα λεφτά, μόνο αλαζονεία και αμετροέπεια δείχνουν! Κρίμα γιατί έχεις κάνει μια καλή υποδομή!   

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γιατι αυτο ηξερα τοτε :-
καλος ή κακος μωρο η συγκεκριμενη σελιδα μας μπορει ως ενα σημειο να κανει τη δουλεια μας αλλα οχι οπως θα θελαμε
πχ το αγγλικο τμημα της θελει αλλαγη , οι φωτογραφιες θελουν ολες αλλαγες μιας και εχουν παλιωσει και εχουν βγει καινουργιες ομορφοτερες, το θεμα της σοφιας πρεπει να αλλαξει και πολλα αλλα
η δυσκολια ομως ειναι οτι η διαχειρηση της σελιδας δεν ειναι στα χερια μας πραγμα που θα αλλαξει μεχρι το τελος της ανοιξης που θα ανεβει η νεα σελιδα μας ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

με το καλό Άντελα να αλλάξετε τις φωτογραφίες, ώστε να βλέπουμε όλες τις τελευταίες "βελτιώσεις" και να μας φτιάχνει η διάθεση...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Παιδιά προφανώς ήμουν χολερικός και μαλάκας στην περιγραφή. Άσχετο που έχασα ή όχι τα δίκια μου, τα γεγονότα έγιναν ακριβώς έτσι (και χειρότερα) απλά είναι άλλη μια κριτική για ένα μπουρδέλο. Στην τελική συμπεράσματα όλοι βγάζουμε από το μέσο όρο και όχι από μια και μόνο κριτική κάποιου μαλάκα (εμένα πχ.). Μπράβο στη Σοφία για τα ελληνικά της δε το περίμενα ότι είναι αλλοδαπή! Και φυσικά για άλλη μια φορά θα το πω αν οι βεντέτες τύπου μαρίνας (που εμείς τις κάναμε) για 60 ευρώ πλέον δεν καταδέχονται ούτε να τις ακουμπήσουμε δε θα έχουν και πολύ μέλλον και μαζί με αυτές και το μαγαζί που πράγματι είναι αρκετά μπροστά! Όσο για την τσατσα ας της κάνει η άντζελα λίγα μαθήματα συμπεριφοράς, δεν είναι κακό! Συνολικά αγαπητή άντζελα σεμνότητα και ταπεινότητα και δουλειά (που σημαίνει ελέγχω όλη τη λειτουργία της επιχείρησης). δηλώσεις του τύπου έρχεστε όλοι θολωμένοι και σκεπτόμενοι με το κάτω κεφάλι και ότι και να γίνει εγώ θα σας παίρνω τα λεφτά, μόνο αλαζονεία και αμετροέπεια δείχνουν! Κρίμα γιατί έχεις κάνει μια καλή υποδομή!   

οταν μαναρι μου μερικοι εδω μεσα ειτε εχετε ερθει στο μαγαζι και εχετε αφησει 50-100ε ειτε ακομα χειροτερα δεν ξερετε καν πως δειχνει απ εξω η πορτα μας με αντιμετωπιζετε με ενα υφος και ενα στυλ το λιγοτερο λες και ειστε συνιδιοκτητες της επιχειρησης μου και το περισσοτερο λες και ειστε αφεντικα μου
αντιγραφω μερικες γραμμες απ το προηγουμενο μυν σου

Μάλλον με περάσανε ή για μπάτσο ή για εφοριακό ή είναι μαλακισμένες και η τσατσά και η γυφτορουμάνα
άντζελα δε μας τα λες καθόλου καλά, μα καθόλου καλά. Πρόσεξε γιατί θα πεινάσεις!)
άντζελα πρόσεξε πολύ και εγώ εταιρεία έχω και ξέρω, θα πεινάσεις!
άντζελα αν είναι να δουλεύεις με τους κολλητούς σου, πέστο μας όμως να μην ξαναπατήσουμε)!
Καλά δεν έχεις εξηγήσει στις πουτάνες σου (ουτε δικια μου <<πουτανα>> ειναι καμια ουτε δικια σου ουτε κανενος παρα μονο οτι ειναι ειναι για τον ευατο της) ότι απαγορεύεται δια ροπάλου την καπότα να τη βάζουμε σε πεσμένη ψωλλή;
Και ασε τις μαλακίες 200 ευρώ για μια ώρα

τοτε μωρο οχι αλλαζονια και επαρση εχω αλλα γινομε παρα πολυ απροστιτη και ντιβα ;)
τωρα για τη Μαρινα, πριν ξεκινησει καν η κοπέλα της ελεγες ποσο ειχες χαλαστει με την υπηρεσια και ποσο ορεξη δεν ειχες, αφου τοσο πολυ επηρεαστηκες με το αν η υπηρεσια δεν ειχε ρεστα(κακως) και με το οτι αρχικα δεν ηθελε να πας επανω (δεν γινετε να πηγενουν και ολοι πανω κυκλικα πρεπει να δουλευουν ολα τα δωματια) οτι και νακανε η κοπέλα λιγο θα ητανε :-
για να μην μακρυγωρω αυτα που γραφεις και εσυ αλλα και πολλοι αλλοι μου ειναι πολυ χρησιμα (ως ενα σημειο) για το πως πρεπει να λειτουργω και να τρεχω τη δουλεια μου αλλα θα πρεπει να καταλαβετε οτι δεν γινετε να μου απευθηνεστε λες και ειμαι ο κολλητος σας στην καφετερια μεταξυ φραπε και αθλητικης συζητησης αλλα σαν μια γυναικα που και εξυπνη ειναι και φιλοτιμη και πολυ εντυπωσιακη
εκτος και αν εξω στην προσωπικη σας ζωη οταν προσεγγιζετε μια γυναικα το κανετε με τον ιδιο τροπο οπως θα προσεγγιζατε και θα μιλαγετε στον περιπτερα ή στον βενζινα της περιοχης σας ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μωρο και 1 εκατομμυρια δικια να εχεις (που εγω απλα σε βρισκω αρκετα υπερβολικο αλλα και επιθετικο σε ολα)
απο τη στιγμη που απευθυνεσε σε εμενα προσωπικα χαρακτηριζοντας με τον εναν ή με τον αλλο χαρακτηρισμο τις συνεργατριες μου (που στη τελικη τις ξερω και τις ζω καθε μερα ενω εσενα μωρο δεν σε ξερω) ειμαι υποχρεωμενη (sorry που θα στο πω) ουτε σοβαρα να σε παρω αλλα ουτε πολυ περισσοτερο να παρω και το μερος σου :-
τωρα αν εγω προσωπικα θα πεινασω ή οχι οπως λες, μαναρι μου ομορφο το κορμι μου ειναι ικανο οχι μεσα σε μια ολοκληρη βαρδια αλλα μεσα σε μονο 1-2 ωρες να γεμισει και το ψυγειο μου αλλα και τα ραφια της κουζινας μου για εναν ολοκληρο μηνα ;)

Σημερα το βραδυ η Νικόλ :smitten:

μη λες μια στο 1.000.000 γιατι και μενα μου συνεβησαν παρομοιες μαλακιες και δεν ξαναπατησα ποτε,οχι με αυτη την κοπελλα αλλα με μια
αλλη που σταματησε (ουτε ονομα δε θελω να  θυμαμαι)και αλλα ελεγε αυτη αλλα η  τσατσα και ο ηλεκτρολογος στη μεση να αλλαζει λαμπες.
Και ξερεις γιατι δεν ξαναπατησα ?
γιατι  ειναι πιο πολυ    μπουρδελο παρα στουντιο ,οταν σου φερονται ετσι και σε ξενερονουν την ωρα που πληρωνεις για  λιγα λεπτα ,το 1/5 περιπου του μισθου καποιου αλλου.
Και μπορει εσυ και μαγκια  σου ,οπως λες,  με λιγες ωρες να  εχεις βγαλει τα εξοδα του μηνα....αλλα καποιοι δουλευουμε σκληρα για να εχουμε φραγκα ,αντε μη το πω αλλιως ,τωρα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Και μπορει εσυ και μαγκια  σου ,οπως λες,  με λιγες ωρες να  εχεις βγαλει τα εξοδα του μηνα....αλλα καποιοι δουλευουμε σκληρα για να εχουμε φραγκα ,αντε μη το πω αλλιως ,τωρα

το ιδιο σκληρα τα δουλευω και τα βγαζω κ εγω τα χρηματα μου μωρο
δεν νομιζω να μου τα χαριζει κανενας
αν μου τα χαριζε αλλωστε καθε μερα στη δουλεια θα ημουν
δεν ξερω τι δουλεια κανεις εσυ μωρο ή καποιος αλλος
αλλα δουλεια με δουλεια διαφερουν
αλλες οι φθορες που προξενουντε στο σωμα και στη ψυχη μιας ιεροδουλης
αλλα τα ρισκα που παιρνει
και αλλο το κοινωνικο της status λογω της δουλειας της
σε σχεση με καποιον αλλο ;)
η καθε δουλεια εχει τα + της και τα - της
και παντα οτι δινεις παιρνεις ;)
και εν προκειμενη περιπτωση δινω (το σωμα μου και τη ψυχη μου) ρισκαρω (την υγεια μου και την σωματικη μου ασφαλεια) και θυσιαζω (το κοινωνικο μου status) ;)

woody76

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντζελα ειναι καλες οι δημοσιες σχεσεις που εκανες ως τωρα αλλα φοβαμαι οτι πρεπει να κατεβεις λιγο απο το καλαμι. Καταδικαζω την αγενεια και τον ασχημο τροπο που σου εγραψε ο Εγκελαδος καθοτι οι παντες και φυσικα και οι ιεροδουλες δικαιουνται ευγενικης και αξιοπρεπους συμπεριφορας στο χωρο εργασιας τους.Πολυ πιθανον το παιδι αυτο να φερθηκε σαν τον κλασσικο το μαλακα τον Ελληνα που λεει και ο μεγαλος Γεωργιου. Δηλαδη με ψευτομαγκια, κακως εννοουμενο τσαμπουκα, αγενεια και θρασος και στυλ εγω σε πληρωνω που ειμαι αυτος και εσυ εισαι ενα τιποτα κτλ.Στη θεση σου δεν θα του απαντουσα καθολου. Ο καθενας που διαβαζει βγαζει τα συμπερασματα του και ακομα περισσοτερα οταν επισκεπτεται το καταστημα σου.
Με ενοχλησε ομως πολυ αυτο που ειπες για την ευκολια και την ταχυτητα με την οποια βγαζεις τοσα οσα ο μεσος εργαζομενος βγαζει σε μηνες.Σεβομαι το επαγγελμα σου και το ρολο που παιζει αυτο στην κοινωνια διαχρονικα,σιγουρα ειναι δυσαρεστο και επικινδυνο για την υγεια.Δεν παυει να ειναι ομως ενα επαγγελμα του περιθωριου το οποιο δεν απαιτει προσοντα πλην εντελως στοιχειωδων και κανενας λογικος ανθρωπος δεν θα το ηθελε για την αδερφη,την κορη του, τη γυναικα η τη μητερα του. Επισης να τονισω οτι ειναι ακρως προσοδοφορο φερνοντας γρηγορα χρηματα και το κυριοτερο τελειως αφορολογητα. Τη στιγμη λοιπον που υπαρχουν παμπολες κοπελες εξω πολυ ωραιοτερες, εξυπνοτερες απο σενα και με απειρα επαγγελματικα προσοντα και ειναι ανεργες ή πηδιουνται μεταφορικα για να βγαλουν το βασικο μισθο θεωρω προκλητικα και αλαζωνικα αυτα που λες.Δεν αντιλεγω οτι εκανες μια σημαντικη επενδυση και οτι βγαζεις πολλα χρηματα και καλα κανεις. Με ενοχλει ομως οτι τα βγαζεις αφορολογητα και μαυρα, οτι προσφερεις υπηρεσιες αντικειμενικα υπερεκτιμημενες με δεδομενο την οικονιμικη κριση των ημερων και επαιρεσαι γιαυτο στους ανθρωπους οι οποιο δινουν ενα σημαντικο ποσοστο του μισθου τους για να τις απολαυσουν.Τελος να σου πω οτι οπως χαιρεσαι με τις διθυραμβικες κριτικες οφειλεις να δεχεσαι με επαγγελματισμο και τις αρνητικες καθοτι εγω τουλαχιστον δεν σε αντιμετωπιζω σαν ιεροδουλο μονο αλλα και σαν πετυχημενη επιχειρηματια και αξιολογο ανθρωπο.Αυτα φιλικα.
ΥΓ δεν προκειται να συνεχησω τη συζητηση με αυτοκλητους συνηγορους και λιβανιστηρια των οποιων ο ρολος μου φαινεται υποπτος.

Επισκέπτης
το ιδιο σκληρα τα δουλευω και τα βγαζω κ εγω τα χρηματα μου μωρο
δεν νομιζω να μου τα χαριζει κανενας
αν μου τα χαριζε αλλωστε καθε μερα στη δουλεια θα ημουν
δεν ξερω τι δουλεια κανεις εσυ μωρο ή καποιος αλλος
αλλα δουλεια με δουλεια διαφερουν
αλλες οι φθορες που προξενουντε στο σωμα και στη ψυχη μιας ιεροδουλης
αλλα τα ρισκα που παιρνει
και αλλο το κοινωνικο της status λογω της δουλειας της
σε σχεση με καποιον αλλο ;)
η καθε δουλεια εχει τα + της και τα - της
και παντα οτι δινεις παιρνεις ;)
και εν προκειμενη περιπτωση δινω (το σωμα μου και τη ψυχη μου) ρισκαρω (την υγεια μου και την σωματικη μου ασφαλεια) και θυσιαζω (το κοινωνικο μου status) ;)

Επειδή σε διακρίνει πράγματι μεγάλη αλλαζονεία καί ψευτομαγκιά, έχω νά σού πώ τό εξής:
Aνέβα σέ σκαλωσιά στά 40-50 μέτρα ύψος, με τον αέρα να σέ χορεύει είτε μέ λιοπύρι είτε μέ παγωνιά, νά σού φεύγουν τά εργαλεία από τά χέρια, κι όλ' αυτά για 45-50 ευρώ κι ένα ένσημο στά δύο!.......ούτε μία βίζιτα στό μαγαζί σου!!!
Εκεί νά δείς ποιός δίνει, ρισκάρει καί θυσιάζει κι άσε κατά μέρος τήν παραμύθα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Άντε, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου, μιας και είμαι από τους τυχερούς που είχαν πάρει τη Μαρίνα στο ξεκίνημά της, και μάλιστα είχα γράψει καλή κριτική παρόλο που είχα πληρώσει ΚΑΙ για μασαζ αλλά μασάζ δεν είδα.
Διακρίνω ψύχραιμα κοιτώντας τις κριτικές που συσσωρεύονται για το σπίτι, ότι η κάτω βόλτα δεν είναι μακρυά. Καταρχάς πολλοί έχουν παράπονο από την υπηρεσία. Τό έχω ξαναπεί ότι πας σε ένα χώρο που πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα αλλά να αισθάνεσαι και ζεστά. Σχόλια του τύπου "εσύ έχεις ξαναπεράσει σε θυμάμαι" και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, δεν νομίω ότι έχουν νόημα. Περνάω όσες φορές θέλω, κοιτάω αν μου αρέσει ή όχι και αναλόγως περνάω. Μπορεί τη μια μέρα η ίδια κοπέλα να μου κάνει κλικ γιατί για παράδειγμα έχει κάπως τα μαλλιά της ή φοράει κάτι που μου αρέσει και την άλλη μέρα να μην μου κάνει. Τα ίδια έκανε και η τσατσά στην Κεφαληνίας και στη Δροσοπούλου. Όταν δεν πέρναγες σε ειρωνευόταν και μετά την άλλη μέρα που πέρναγες ήταν όλο γλίτσα και ευγένεια. Το αποτέλεσμα είναι όμως ότι κάποια στιγμή σταματάς να δίνεις τα ωραία σου λεφτά όσο ωραία και αν είναι τα κορίτσια.
Μετά είναι και το άλλο. Πας να φτιάξεις κάτι διαφορετικό, βάζεις τις στολές και τα ρούχα και τα ειδικά δωμάτια, και η μια δεν φοράει τις στολές γιατί σιχαίνεται, η τσατσά βάζει αν θέλει και όποιον θέλει στα ωραία τα δωμάτια, η μια δεν θέλει να της πιάνεις το στήθος η άλλη νομίζει ότι είναι στο Μεταξουργείο. Γιατί λοιπόν να δώσω τα λεφτά μου εκεί;
Θα τα έδινα αν είχα μια διαφορετική μεταχείριση, αλλά αυτό που παίρνω είναι η κλασσική ελληνική συνταγή της αρπακόλας μέσα σε ακριβό περιτύλιγμα. Μόνο που δεν ερχόμαστε για το περιτύλιγμα.
Μόλις γύρισα από Βερολίνο, μπες στο σάιτ του artemis να δεις πως γίνονται οι δουλειές Άντζελα γιατί το να βγάλεις λεφτά γρήγορα δεν είναι δύσκολο όταν πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά όταν με το καλό αρχίσει η κάτω βόλτα θα χάσεις και αυτά που έβγαλες. Και αυτό ισχύει για οποιαδήποτε επιχείρηση με όσο καλές προθέσεις και αν έχει ξεκινήσει.

Και μόνο το γεγονός ότι έχουν αρχίσει και αυξάνονται τα παράπονα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και παρά το γεγονός ότι έχεις φτιάξει έναν από τους ωραιότερους χώρους στην Αθήνα, θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
Φιλικά πάντα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
μεχρι να βελτιωθουν οι υπηρεσιες ριξτε μαυρο
μονο ετσι θα μαθουν να σεβονται τον πελατη
εννοειται οτι και εμεις δεν πρεπει να ειμαστε τελειως ουγκ μαζι τους

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
μεχρι να βελτιωθουν οι υπηρεσιες ριξτε μαυρο
μονο ετσι θα μαθουν να σεβονται τον πελατη
εννοειται οτι και εμεις δεν πρεπει να ειμαστε τελειως ουγκ μαζι τους
δεν μιλάμε για τη συμπεριφορά του μαγαζιού σε κάποιος ελάχιστους αναιδείς και κάφρους που μπορούν να προκύψουν αλλά σε ανθρώπους που ευγενικά πάνε σε ένα χώρο δίνουν τα λεφτά τους ενώ τους έχουν τάξει λαγούς με πετραχείλια και διαπιστώνουν κουτοπονηριά και αντιεπαγγελματισμό. Αυτό συμβάινει στα περισσότερα στούντια αυτή τη στιγμή, με μόνη διαφορά ότι το 104 ξεκίνησε με κάποιον αέρα αλλαγής και διαφορετικότητας. Κάτι σαν το Πασοκ του γιωργάκη μέχρι να διαπιστώσουμε ότι στην ελλάδα ότι και να δηλώνεις καταλήγεις στα ίδια. Φταίει το σύστημα, φταίει ο χαρακτήρας μας δεν ξέρω.

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
Τελευταία ανάρτηση από εμένα.
Αγαπητή Άντζελα σέβομαι και τη δουλειά σου και τον κόπο σου.
Αλλά δεν είχα απαντήσεις από εσένα στα φλέγοντα.
Δηλαδή
Τελικά έχεις δώσει εντολή μόνο από 70 ευρώ και πάνω θα πηγαίνει ο πελάτης στο δωμάτιο 3?
Όταν δίνει ο πελάτης 60 ευρώ έχεις δώσει εντολή για ψυχρή συμπεριφορά και ξεπέτα πεντάλεπτου?
Έχει κέρασμα το μαγαζί ή όχι?
Τέλος πρέπει να σου πω ότι προφανώς σεβάστηκα και την τσατσά και την πουτάνα, ούτε καμμιά περίεργη συμπεριφορά είχα, ούτε και έκανα κανένα θέμα - χρόνια στο κουρμπέτι άλλωστε και με φιλίες και με πουτάνες (κυρίως) και με τσατσές. Απλά μπήκα χαρούμενος και βγήκα χολεριασμένος (οκ δεν είπα καληνύχτα φεύγοντας - άκουγα κάτι μπινελίκια κλείνοντας την πόρτα από την τσατσά). Και ρε συ Άντζελα η Μαρίνα δεν ξέρει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά, πως να συνεννοηθώ (εκτός αν με δούλευε).
Και προφανώς τα έβαλα κυρίως με σένα και όχι με αυτές γιατί εσύ πρέπει να κρατάς το μαγαζί σε κάποια στάνταρ.
Και πιστεύω πως η αλαζονεία έχει ξεκινήσει από σένα και κατεβαίνει προς τα κάτω.
Αυτά είναι όπως τα νοιώθω, έχει αμεσότητα το διαδίκτυο και ίσως βγαίνουν σκληρά αλλά αυτά νοιώθω.
Για την Σοφία ευχαρίστως θα ξαναέρθω (αν με θες για πελάτη πλέον) και στην τελική
όπως είπα είναι απλά μια κριτική από ένα μαλάκα, προφανώς όλοι βγάζουμε ένα μέσο όρο από τις κριτικές των
συναγωνιστών και εξάγουμε τα συμπεράσματά μας! Κανείς δεν είναι αντικειμενικός, και το βρίσκω λογικό άλλοι να με θεωρούν ένα σπασαρχίδα κομπλεξικό και με άλλους να είμαι κοντά. Ε μη θες να σε κριτικάρω και στην καθαρεύουσα γιατί αυτή τη στιγμή πίνω φραπέ, είμαι σε ένα σάϊτ με αθλητικά (αεκ365.gr) και γράφω, και φτιάχνω και μια δουλίτσα σε σχεδιαστικό πρόγραμμα.
Από μένα τέλος αυτό το θέμα, υγεία, καλές δουλειές και καλά γαμήσια σε όλους και σε σένα άντζελα!  

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
δεν μιλάμε για τη συμπεριφορά του μαγαζιού σε κάποιος ελάχιστους αναιδείς και κάφρους που μπορούν να προκύψουν αλλά σε ανθρώπους που ευγενικά πάνε σε ένα χώρο δίνουν τα λεφτά τους ενώ τους έχουν τάξει λαγούς με πετραχείλια και διαπιστώνουν κουτοπονηριά και αντιεπαγγελματισμό. Αυτό συμβάινει στα περισσότερα στούντια αυτή τη στιγμή, με μόνη διαφορά ότι το 104 ξεκίνησε με κάποιον αέρα αλλαγής και διαφορετικότητας.
για τετοιες περιπτωσεις δεν το συζηταω καν
οποιος ξαναπαει θα ναι μαλακας αφου υπαρχουν τοσες αλλες επιλογες
και δεν μιλαω μονο για το εν λογω μαγαζι αλλα γενικα και σε ολους τους εμπορικους κλαδους

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Χθες το βράδυ πάντως η υπηρεσία ήταν ΑΨΟΓΗ. Ο πελατοδιώχτης ήταν η Μαρίνα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Χθες το βράδυ πάντως η υπηρεσία ήταν ΑΨΟΓΗ. Ο πελατοδιώχτης ήταν η Μαρίνα.

σίγουρα, κι εγώ δεν έχω κάθε φορά πρόβλημα με την υπηρεσία.
αυτό όμως που μου τη δίνει είναι η διαπίστωση ότι η όποια ευγένεια της υπηρεσίας δεν είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της "επιχείρησης" που έχει κατανοήσει ότι ο πελάτης αξίζει σεβασμού, προσοχής και φροντίδας αν θέλουμε να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης, αλλά αποτέλεσμα της τύχης σε συνδυασμό με την ημερήσια ψυχική κατάσταση της κάθε τσατσάς.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αντζελα ειναι καλες οι δημοσιες σχεσεις που εκανες ως τωρα αλλα φοβαμαι οτι πρεπει να κατεβεις λιγο απο το καλαμι. Καταδικαζω την αγενεια και τον ασχημο τροπο που σου εγραψε ο Εγκελαδος καθοτι οι παντες και φυσικα και οι ιεροδουλες δικαιουνται ευγενικης και αξιοπρεπους συμπεριφορας στο χωρο εργασιας τους.Πολυ πιθανον το παιδι αυτο να φερθηκε σαν τον κλασσικο το μαλακα τον Ελληνα που λεει και ο μεγαλος Γεωργιου. Δηλαδη με ψευτομαγκια, κακως εννοουμενο τσαμπουκα, αγενεια και θρασος και στυλ εγω σε πληρωνω που ειμαι αυτος και εσυ εισαι ενα τιποτα κτλ.Στη θεση σου δεν θα του απαντουσα καθολου. Ο καθενας που διαβαζει βγαζει τα συμπερασματα του και ακομα περισσοτερα οταν επισκεπτεται το καταστημα σου.
Με ενοχλησε ομως πολυ αυτο που ειπες για την ευκολια και την ταχυτητα με την οποια βγαζεις τοσα οσα ο μεσος εργαζομενος βγαζει σε μηνες.Σεβομαι το επαγγελμα σου και το ρολο που παιζει αυτο στην κοινωνια διαχρονικα,σιγουρα ειναι δυσαρεστο και επικινδυνο για την υγεια.Δεν παυει να ειναι ομως ενα επαγγελμα του περιθωριου το οποιο δεν απαιτει προσοντα πλην εντελως στοιχειωδων και κανενας λογικος ανθρωπος δεν θα το ηθελε για την αδερφη,την κορη του, τη γυναικα η τη μητερα του. Επισης να τονισω οτι ειναι ακρως προσοδοφορο φερνοντας γρηγορα χρηματα και το κυριοτερο τελειως αφορολογητα. Τη στιγμη λοιπον που υπαρχουν παμπολες κοπελες εξω πολυ ωραιοτερες, εξυπνοτερες απο σενα και με απειρα επαγγελματικα προσοντα και ειναι ανεργες ή πηδιουνται μεταφορικα για να βγαλουν το βασικο μισθο θεωρω προκλητικα και αλαζωνικα αυτα που λες.Δεν αντιλεγω οτι εκανες μια σημαντικη επενδυση και οτι βγαζεις πολλα χρηματα και καλα κανεις. Με ενοχλει ομως οτι τα βγαζεις αφορολογητα και μαυρα, οτι προσφερεις υπηρεσιες αντικειμενικα υπερεκτιμημενες με δεδομενο την οικονιμικη κριση των ημερων και επαιρεσαι γιαυτο στους ανθρωπους οι οποιο δινουν ενα σημαντικο ποσοστο του μισθου τους για να τις απολαυσουν.Τελος να σου πω οτι οπως χαιρεσαι με τις διθυραμβικες κριτικες οφειλεις να δεχεσαι με επαγγελματισμο και τις αρνητικες καθοτι εγω τουλαχιστον δεν σε αντιμετωπιζω σαν ιεροδουλο μονο αλλα και σαν πετυχημενη επιχειρηματια και αξιολογο ανθρωπο.Αυτα φιλικα.
ΥΓ δεν προκειται να συνεχησω τη συζητηση με αυτοκλητους συνηγορους και λιβανιστηρια των οποιων ο ρολος μου φαινεται υποπτος.

μωρο καλα τα λες αλλα
οταν καποιος με <<απειλει>> ουσιαστικα  γραφοντας μου 2 φορες κιολας ''Αντζελα θα πεινασεις'' εγω τι πρεπει να του πω?
απλα του θυμιζω ποια ειμαι ,τι ειμαι και τι δουλεια κανω
ειμαι ενας ανθρωπος πολυ περηφανος ξερεις και δεν μαρεσει καποιος να με θιξει στο παραμικρο
περι μαυρου χρηματος και αφορολογητου μαλλον γραφεις σε λαθος μαγαζι
απ το 2006 εχει το μαγαζι εναρξη στην εφορια με ταμειακη μηχανη κτλ
πριν 20 μερες εδωσα στη λογιστρια μου για το ΦΠΑ μου χρηματα αξιας οσο ενος καινουργιου αυτοκινητου 1400 κυβικων οποτε μαναρι τα ολα σχολια σου ειναι λιγο αστοχα ;)
συγουρα ο <<χωρος>> δεν ειναι αγιος το 104 ομως σε τετοια θεματα καλως ή κακος επερνε ανεκαθεν τον ισιο δρομο ;)

Επειδή σε διακρίνει πράγματι μεγάλη αλλαζονεία καί ψευτομαγκιά, έχω νά σού πώ τό εξής:
Aνέβα σέ σκαλωσιά στά 40-50 μέτρα ύψος, με τον αέρα να σέ χορεύει είτε μέ λιοπύρι είτε μέ παγωνιά, νά σού φεύγουν τά εργαλεία από τά χέρια, κι όλ' αυτά για 45-50 ευρώ κι ένα ένσημο στά δύο!.......ούτε μία βίζιτα στό μαγαζί σου!!!
Εκεί νά δείς ποιός δίνει, ρισκάρει καί θυσιάζει κι άσε κατά μέρος τήν παραμύθα.

δεν αντιλεγω
εσυ αυτο κανεις μωρο?
απο εκει πανω μου ποσταρεις?
αν οχι μη μου μιλας εξ ονοματος αλλων
γιατι μπορει να λες οτι εχω ψευτομαγκια τουλαχιστον τζαμπα μαγκια δεν εχω ;)

Άντε, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου, μιας και είμαι από τους τυχερούς που είχαν πάρει τη Μαρίνα στο ξεκίνημά της, και μάλιστα είχα γράψει καλή κριτική παρόλο που είχα πληρώσει ΚΑΙ για μασαζ αλλά μασάζ δεν είδα.
Διακρίνω ψύχραιμα κοιτώντας τις κριτικές που συσσωρεύονται για το σπίτι, ότι η κάτω βόλτα δεν είναι μακρυά. Καταρχάς πολλοί έχουν παράπονο από την υπηρεσία. Τό έχω ξαναπεί ότι πας σε ένα χώρο που πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα αλλά να αισθάνεσαι και ζεστά. Σχόλια του τύπου "εσύ έχεις ξαναπεράσει σε θυμάμαι" και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, δεν νομίω ότι έχουν νόημα. Περνάω όσες φορές θέλω, κοιτάω αν μου αρέσει ή όχι και αναλόγως περνάω. Μπορεί τη μια μέρα η ίδια κοπέλα να μου κάνει κλικ γιατί για παράδειγμα έχει κάπως τα μαλλιά της ή φοράει κάτι που μου αρέσει και την άλλη μέρα να μην μου κάνει. Τα ίδια έκανε και η τσατσά στην Κεφαληνίας και στη Δροσοπούλου. Όταν δεν πέρναγες σε ειρωνευόταν και μετά την άλλη μέρα που πέρναγες ήταν όλο γλίτσα και ευγένεια. Το αποτέλεσμα είναι όμως ότι κάποια στιγμή σταματάς να δίνεις τα ωραία σου λεφτά όσο ωραία και αν είναι τα κορίτσια.
Μετά είναι και το άλλο. Πας να φτιάξεις κάτι διαφορετικό, βάζεις τις στολές και τα ρούχα και τα ειδικά δωμάτια, και η μια δεν φοράει τις στολές γιατί σιχαίνεται, η τσατσά βάζει αν θέλει και όποιον θέλει στα ωραία τα δωμάτια, η μια δεν θέλει να της πιάνεις το στήθος η άλλη νομίζει ότι είναι στο Μεταξουργείο. Γιατί λοιπόν να δώσω τα λεφτά μου εκεί;
Θα τα έδινα αν είχα μια διαφορετική μεταχείριση, αλλά αυτό που παίρνω είναι η κλασσική ελληνική συνταγή της αρπακόλας μέσα σε ακριβό περιτύλιγμα. Μόνο που δεν ερχόμαστε για το περιτύλιγμα.
Μόλις γύρισα από Βερολίνο, μπες στο σάιτ του artemis να δεις πως γίνονται οι δουλειές Άντζελα γιατί το να βγάλεις λεφτά γρήγορα δεν είναι δύσκολο όταν πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά όταν με το καλό αρχίσει η κάτω βόλτα θα χάσεις και αυτά που έβγαλες. Και αυτό ισχύει για οποιαδήποτε επιχείρηση με όσο καλές προθέσεις και αν έχει ξεκινήσει.

Και μόνο το γεγονός ότι έχουν αρχίσει και αυξάνονται τα παράπονα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και παρά το γεγονός ότι έχεις φτιάξει έναν από τους ωραιότερους χώρους στην Αθήνα, θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
Φιλικά πάντα.

δεν διαφωνω μωρο σε πολλα εχεις πολυ δικιο
υπαρχουν πολλα λειτουργικα προβληματα και στο μαγαζι μου οπως και σε ολα τα μαγαζια
οπως υπαρχουν και πολλα παραπονα και για το μαγαζι οπως και για ολα τα μαγαζια
τουλαχιστον εχω διαβασει εδω πολυ χειροτερα πραγματα για αλλα μαγαζια και καταστασεις που ουτε η μιση εμφαση δεν δινετε απ οτι για το 104
μακαρι να ειμουν ολο το 24ωρο στο μαγαζι και να τα τρεχω ολα στην εντελεια δεν ειναι ανθρωπινος δυνατον ομως
συγουρα και με προβληματιζουν τα παραπανονα οπως λες (και οσο μπορω και οτι μπορω κοιταω να το διορθωσω) οπως και με χαροποιουν ομως παραλληλα τα στατιστικα μου στοιχεια για την κινηση του μαγαζιου ανα μηνα εβδομαδα κτλ

Τελευταία ανάρτηση από εμένα.
Αγαπητή Άντζελα σέβομαι και τη δουλειά σου και τον κόπο σου.
Αλλά δεν είχα απαντήσεις από εσένα στα φλέγοντα.
Δηλαδή
Τελικά έχεις δώσει εντολή μόνο από 70 ευρώ και πάνω θα πηγαίνει ο πελάτης στο δωμάτιο 3?
τα πανω δωματια ειναι για τα μεγαλα προγραμματα μωρο, δεν γινετε να πηγαινουν ολοι επανω γιατι αλλιως ποιος ο λογος να εχουμε και κατω δωματια?
παρολαυτα πολλες φορες πελατες με απλα προγραμματα πηγαινουν επανω

Όταν δίνει ο πελάτης 60 ευρώ έχεις δώσει εντολή για ψυχρή συμπεριφορά και ξεπέτα πεντάλεπτου?
ε αυτο τι να στο απαντησω βρε μωρο? μαλλον με δουλευεις
Έχει κέρασμα το μαγαζί ή όχι?
φυσικα και εχει ,τωρα αν η υπηρεσια (κακως) δεν σου πει κατι τα ποτα τα νερα τα σοκολατακια ελευθερα πανω στον παγκο ειναι ,τα βλεπεις μπορεις να της ζητησεις αποκλειετε να στο αρνηθει
Τέλος πρέπει να σου πω ότι προφανώς σεβάστηκα και την τσατσά και την πουτάνα,
(δε ξερω τι εκανες μωρο δεν ειμουν μπροστα με το να μου τη λες πουτανα ομως τωρα ,τωρα συγουρα δεν τη σεβεσε) ούτε καμμιά περίεργη συμπεριφορά είχα, ούτε και έκανα κανένα θέμα - χρόνια στο κουρμπέτι άλλωστε και με φιλίες και με πουτάνες (κυρίως) και με τσατσές. Απλά μπήκα χαρούμενος και βγήκα χολεριασμένος (οκ δεν είπα καληνύχτα φεύγοντας - άκουγα κάτι μπινελίκια κλείνοντας την πόρτα από την τσατσά). Και ρε συ Άντζελα η Μαρίνα δεν ξέρει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά, πως να συνεννοηθώ (εκτός αν με δούλευε).
Και προφανώς τα έβαλα κυρίως με σένα και όχι με αυτές γιατί εσύ πρέπει να κρατάς το μαγαζί σε κάποια στάνταρ.
Και πιστεύω πως η αλαζονεία έχει ξεκινήσει από σένα και κατεβαίνει προς τα κάτω.
Αυτά είναι όπως τα νοιώθω, έχει αμεσότητα το διαδίκτυο και ίσως βγαίνουν σκληρά αλλά αυτά νοιώθω.
Για την Σοφία ευχαρίστως θα ξαναέρθω (αν με θες για πελάτη πλέον) (και γιατι να μην σε θελω μωρο ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις) και στην τελική
όπως είπα είναι απλά μια κριτική από ένα μαλάκα, προφανώς όλοι βγάζουμε ένα μέσο όρο από τις κριτικές των
συναγωνιστών και εξάγουμε τα συμπεράσματά μας! Κανείς δεν είναι αντικειμενικός, και το βρίσκω λογικό άλλοι να με θεωρούν ένα σπασαρχίδα κομπλεξικό και με άλλους να είμαι κοντά. Ε μη θες να σε κριτικάρω και στην καθαρεύουσα γιατί αυτή τη στιγμή πίνω φραπέ, είμαι σε ένα σάϊτ με αθλητικά (αεκ365.gr) και γράφω, και φτιάχνω και μια δουλίτσα σε σχεδιαστικό πρόγραμμα.
Από μένα τέλος αυτό το θέμα, υγεία, καλές δουλειές και καλά γαμήσια σε όλους και σε σένα άντζελα!  (ευχαριστω μωρο φιλια)

memas36

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ελα λεμε,δωσεεεεεεεεεεεε

Κανατε το bourdela απο ενα site για τους μπουρδελιαρηδες ενας site για τους ιδιοκτητες οικων ανοχης.Το πουλι δεν φυλακιζεται και δεν χαλιναγωγειται.Ο αγωνας ειναι ταξικος,καμια σχεση με τα αφεντικα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom