Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Άσε ρε ακόμα σε περιμένω να έρθεις Αθήνα..........

Πρώτα φίλε Μαρίνα που είναι και προστυχόφατσα και μετά όλες οι άλλες  :grin: :grin:

Θα δουμε,ολο μου τυχαινουν δουλειες και το αναβαλω.Οταν ερχομαι ομως οργιαζω :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αυτά είναι τα καλά με τις φώτο της Μαρίνας επιβάλλεται η δοκιμή της λείαν συντόμως  :knockinb: :knockinb:

Άντζελα μην σταματάς συνέχισε να μας φτιάχνεις με τον δικό σου τρόπο  :tits: :tits:

;)

Aλίνα :smitten:

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Αυτά είναι τα καλά με τις φώτο της Μαρίνας επιβάλλεται η δοκιμή της λείαν συντόμως  :knockinb: :knockinb:
.....

τι χειλάκια είναι αυτά καλέ? πολύ σέξι το κορίτσι...
το πρόγραμμα των 40 και 50 ευρώ πόσο διαρκεί συνήθως? 10 λεπτάκια?

επίσης έχει και ωραία νυχάκια το κορίτσι...
άντζελα για τους φετιχιστές που σου ζητάνε όλο υλικό θα πρέπει να αφιερώσεις μερικές φωτο για τα νυχάκια των κοριτσιών...

πόσο ξενερώνω με μερικές γυναίκες που έχουν ή ΄΄ποντικοφαγωμένα νύχια'' ή μισο-ξεβαμμένα και γενικώς άσχημα δάκτυλα ή/και νύχια... :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
τι χειλάκια είναι αυτά καλέ? πολύ σέξι το κορίτσι...
το πρόγραμμα των 40 και 50 ευρώ πόσο διαρκεί συνήθως? 10 λεπτάκια?

επίσης έχει και ωραία νυχάκια το κορίτσι...
άντζελα για τους φετιχιστές που σου ζητάνε όλο υλικό θα πρέπει να αφιερώσεις μερικές φωτο για τα νυχάκια των κοριτσιών...

πόσο ξενερώνω με μερικές γυναίκες που έχουν ή ΄΄ποντικοφαγωμένα νύχια'' ή μισο-ξεβαμμένα και γενικώς άσχημα δάκτυλα ή/και νύχια... :2funny:

μεχρι να τελιωσεις ειναι το καθε προγραμμα μωρο, ο χρονος διαφερει στον καθενα και επιρεαζετε απο πολλους παραγοντες ;)
ναι και απο κοντα ειναι ακομα πιο εντυπωσιακη και sexy η Μαρινα μωρο ;)
δεν ειναι κακη η ιδεα σου μαναρι θα κοιταξω να βγαλουμε μια σειρα απο τετοιες φωτογραφιες ;)

πολλα φιλακια :smitten:  :grouphug: :smitten:

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
Μέσα σε 24 ώρες στο Φυλής 104: Πέμπτη απόγευμα, Εξαιρετική έως σούπερ Σοφία - Παρασκευή απόγευμα αηδιαστική έως εξοργιστική συμπεριφορά από Μαρίνα αλλά και τσατσά!
Λοιπόν, Πέμπτη απόγευμα αφού είχα ακούσει καλά λόγια πετάχτηκα να τιμήσω την Σοφία. Πολύ καλή υποδοχή από τσατσά, ερώτηση για κέρασμα, πήρα το απλό των 50 και πήγα στο δωμάτιο 3 για τα παιρετέρω. Σοφία μούναρος ελληνίδα και απλά τέλεια. Απόλυτος σεβασμός στο 50αρικο. Θα την ξανατιμήσω. Φεύγοντας νέα ερώτηση από την ίδια την Σοφία να μου φέρει ουισκάκι ή ότι άλλο! Εύγε γκάβλα μου!
Παρασκευή  απόγευμα και μετά την πορεία ξαναπάω για Μαρίνα (κατά τις 8, κακόμοιρα λεφτά μου!). Θα είμαι λίγο πιο αναλυτικός γιατί έχει πλάκα!
Μάλλον με περάσανε ή για μπάτσο ή για εφοριακό ή είναι μαλακισμένες και η τσατσά και η γυφτορουμάνα (είναι καλό μουνί πάντως)!
Σημείωση: το μαγαζί άδειο!
1ο φάουλ. Αφού αργούν κάπως να μου ανοίξουν μπαίνω μέσα, βγαίνει η τσατσά, καλησπέρα λέω, απάντηση τσατσάς και με ύφος ξινισμένο: τι θέλετε; Δεν με είχε ξαναδεί και της φάνηκα ύποπτος τι να πώ! Αφού την κοίταξα λίγο με μια παύση (οπότε αυτή με κοίταζε ακόμα πιο περίεργα) της λεώ πελάτης είμαι κλπ.
2ο φάουλ. Αφού μου είπε το ποίημα ζητάω το πρόγραμμα των 60 με ισπανική, της δίνω 2 50άρικα και μου λέει δεν έχω να σου δώσω ρέστα! Δεν είχε 2 20άρικα! Ωραίο στούντιο.  Της λέω σιγά δύο 20αρικα είναι, μου λέει έχω όλο 10αρικα και 5ρα και θα μου τα πάρεις όλα! Για κακή μου τύχη είχα σε ένα φάκελο μια πληρωμή που θα έκανα σάββατο και είχε και ένα 20αρικο μέσα, οπότε σα μαλάκας σκίζω το φάκελο βγάζω το 20αρικο της δίνω 70 και παίρνω τα ρέστα μου.
3ο φάουλ Μου λεέι πέρνα δίπλα, της λέω θέλω να πάω επάνω στο 3 που μου άρεσε από χτες. Απάντηση: Το 3 και το 4 το δίνουμε μόνο για προγράμματα από 70 και επάνω, μόνο κάτω μπορείς να πας. Πάνω έχουμε εργαλεία, πράγματα, αυταρχικά, δεν μπορούμε λέει να πηγαίνουμε τα απλά προγράμματα. (Δηλαδή μόνο οι πισωγλέντηδες πηγαίνουν επάνω; άντζελα δε μας τα λες καθόλου καλά, μα καθόλου καλά. Πρόσεξε γιατί θα πεινάσεις!) Καλά δώστα μου να φύγω της λέω - είχα ήδη ξενερώσει - εκεί φυσικά μου λέει θα σου κάνω τη χάρη αλλά τα πάνω δωμάτια κλπ κλπ κλπ. Ο μαλάκας αντί να φύγω αφού είχα ξενερώσει είπα οκ.
4ο φάουλ Φυσικά ούτε λόγος για κέρασμα, άντζελα πρόσεξε πολύ και εγώ εταιρεία έχω και ξέρω, θα πεινάσεις!
5ο φάουλ Ξεκινώντας τα σκαλιά μου πετάει με υποτιμητικό τρόπο η τσατσά: Πάντως εγώ δε σε έχω ξαναδεί εδώ! (τι εννοούσε ο ποιητής δεν κατάλαβα, άντζελα αν είναι να δουλεύεις με τους κολλητούς σου, πέστο μας όμως να μην ξαναπατήσουμε)!
Και πάμε τώρα στη Μαρίνα:
Εγώ ντουζάκι και περίμενα στο κρεβάτι.
Μπαίνει μέσα γδύνεται πάει και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, ανοίγει καπότα και προσπαθεί να μου την βάλει στην ψωλή χωρίς να είναι σηκωμένη!!!!!!!!
Καλά δεν έχεις εξηγήσει στις πουτάνες σου ότι απαγορεύεται δια ροπάλου την καπότα να τη βάζουμε σε πεσμένη ψωλλή; Μα είναι δυνατόν σε στούντιο να έχουμε υπηρεσίες μπουρδέλου της κακιάς ώρας; Σε ποιους απευθύνεσαι άντζελα; Σε παιδάκια 20 χρονών μόνο; κοπέλα μου της λέω έλα να σε χαϊδέψω λίγο, ντεν καταλαβαίνει, ούγκ, τι, απαντήσεις μαρίνας! ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΟΛΚΗΣ. Παρεπιπτόντως με κοίταζε και αυτή με το ίδιο βλέμμα της τσατσάς, περίπου σαν να είμαι μπάτσος κλπ. και έκανε ότι δεν καταλάβαινε είτε ελληνικά μίλαγα είτε αγγλικά. Άντε και γαμήσου (από μέσα μου) λέω ευχαριστώ κούκλα της λέω φύγε (καπνός έγινε μόλις της το είπα) και αυτό ήταν το απίστευτο 5λεπτο της ηδονής που απόλαυσα με τα 60 ευρώπουλα που σου έσκασα άντζελα.
Επειδή και με την Κατερίνα που είχα πάρει παληά αλλά προπάντως και με την Σοφία είχα περάσει πολύ καλά, δεν περίμενα αυτή την ξεφτίλα, σχεδόν "κάηκε" το μαγαζί σου!
Να σου πω και κάτι άντζελα αφού έχεις κάνει προσπάθεια και έχεις φτιάξει ωραίο χώρο. Μην αφήνεις τους υπαλλήλους να στον γαμήσουνε. Φαντάζομαι το ξέρεις (και ίσως το έχεις αντιμετωπίσει) ότι δεν είναι δύσκολο τα καλά κομμάτια να τα χτυπάμε και ανεξάρτητα και εκτός του χώρου σου (όχι όλα, τις πιο έξυπνες και πονηρές) άρα φρόντισέ τον. Και ασε τις μαλακίες 200 ευρώ για μια ώρα γιατί την ίδια κοπέλα (τις έξυπνες) μπορεί κάποιος να την χτυπήσει με 80 - 120 σε ξενοδοχειάκι και για πολύ περισσότερο από ώρα. Να μην επεκταθώ για να μη σου κάνω και χαλάστρα αλλά κούκλα μου με τέτοια τσατσά και τέτοια συμπεριφορά πουτάνας δεν προχωρά το μαγαζί. Αν είναι άλλη φορά για το "φτωχό" πρόγραμμα των 60 ευρώ να μας δίνεις και μια καπότα να την φοράμε εμείς και να γαμάμε επί τροχάδην στην κουζίνα να μη σου χαλάμε και τα δωμάτια.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Φίλε μια ερώτηση να σου κάνω μήπως η τσατσά ήτανε μια κοντή σχετικά,μελαγχρινή με κοντό μαλλί και με γυαλιά μυωπίας??????????????

Αν ναι,την έχω πατήσει και εγω με δαυτην με είχε περάσει για αλλοδαπό και μου έκανε σχέδια στην αρχή..............

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Φίλε, το πως θα περάσει ο καθένας με την κάθε κοπέλα είναι θέμα γούστου και αρκετές φορές άλλοι περνανε καλά κι άλλοι όχι!!!

Για το θέμα με την υπηρεσία στην πόρτα, και σε μένα έχει τύχει και να μη μ' ανοίξουν με της 1η αλλά και να περιμένω!!!

Στο πάνω το μεγάλο δωμάτιο, περνάνε όσοι παίρνουν τα προγράμματα της ποδολαγνείας, μασάζ, αυταρχικού λόγω του χώρου (πολυθρόνα ποδολαγνείας, πάγκος μασάζ, κλπ)!!

Τώρα, σε γενικές γραμμές δεν πέρασες καλά, οκ... στον καθένα μπορεί να συμβεί κι έχει συμβεί άλλωστε!!
Το σπορ αυτό έχει και κακές στιγμές!!

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
ναι αλλά όπως λεει ο φιλος, τη μια μερα πήρε το πρόγραμμα των 50 ευρώ και τον πήγαν στο δωμάτιο 3, και την άλλη του το αρνήθηκαν λέγοντας ότι δε το δίνουν για τα φτηνά προγράμματα.και η άντζελα είναι γνωστή στο ότι δε χαλάει χατίρι στον πελάτη.και για ένα τέτοιο ασήμαντο θέμα.θα μπορούσε με πιο πολλή ευγένεια να του πουν κάτι του στυλ "το έχει κλείσει ένας πελάτης για μια ώρα φίλε μου κ συγνώμη γιατί θα έρθει από ώρα σε ώρα". δε νομίζω να έκανε θέμα ο τύπος μας.του τη χάλασε ο τρόπος πιο πολύ από ότι κατάλαβα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Τον χάλασε πρώτα η υπηρεσία και μετά η κοπέλα... κυρίως αυτή!!!!
Πιστεύω πως καλύτερα είναι να μιλήσει με την Άτζελα για την περίπτωσή του ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μέσα σε 24 ώρες στο Φυλής 104: Πέμπτη απόγευμα, Εξαιρετική έως σούπερ Σοφία - Παρασκευή απόγευμα αηδιαστική έως εξοργιστική συμπεριφορά από Μαρίνα αλλά και τσατσά!
Λοιπόν, Πέμπτη απόγευμα αφού είχα ακούσει καλά λόγια πετάχτηκα να τιμήσω την Σοφία. Πολύ καλή υποδοχή από τσατσά, ερώτηση για κέρασμα, πήρα το απλό των 50 και πήγα στο δωμάτιο 3 για τα παιρετέρω. Σοφία μούναρος ελληνίδα και απλά τέλεια. Απόλυτος σεβασμός στο 50αρικο. Θα την ξανατιμήσω. Φεύγοντας νέα ερώτηση από την ίδια την Σοφία να μου φέρει ουισκάκι ή ότι άλλο! Εύγε γκάβλα μου!
Παρασκευή  απόγευμα και μετά την πορεία ξαναπάω για Μαρίνα (κατά τις 8, κακόμοιρα λεφτά μου!). Θα είμαι λίγο πιο αναλυτικός γιατί έχει πλάκα!
Μάλλον με περάσανε ή για μπάτσο ή για εφοριακό ή είναι μαλακισμένες και η τσατσά και η γυφτορουμάνα (είναι καλό μουνί πάντως)!
Σημείωση: το μαγαζί άδειο!
1ο φάουλ. Αφού αργούν κάπως να μου ανοίξουν μπαίνω μέσα, βγαίνει η τσατσά, καλησπέρα λέω, απάντηση τσατσάς και με ύφος ξινισμένο: τι θέλετε; Δεν με είχε ξαναδεί και της φάνηκα ύποπτος τι να πώ! Αφού την κοίταξα λίγο με μια παύση (οπότε αυτή με κοίταζε ακόμα πιο περίεργα) της λεώ πελάτης είμαι κλπ.
2ο φάουλ. Αφού μου είπε το ποίημα ζητάω το πρόγραμμα των 60 με ισπανική, της δίνω 2 50άρικα και μου λέει δεν έχω να σου δώσω ρέστα! Δεν είχε 2 20άρικα! Ωραίο στούντιο.  Της λέω σιγά δύο 20αρικα είναι, μου λέει έχω όλο 10αρικα και 5ρα και θα μου τα πάρεις όλα! Για κακή μου τύχη είχα σε ένα φάκελο μια πληρωμή που θα έκανα σάββατο και είχε και ένα 20αρικο μέσα, οπότε σα μαλάκας σκίζω το φάκελο βγάζω το 20αρικο της δίνω 70 και παίρνω τα ρέστα μου.
3ο φάουλ Μου λεέι πέρνα δίπλα, της λέω θέλω να πάω επάνω στο 3 που μου άρεσε από χτες. Απάντηση: Το 3 και το 4 το δίνουμε μόνο για προγράμματα από 70 και επάνω, μόνο κάτω μπορείς να πας. Πάνω έχουμε εργαλεία, πράγματα, αυταρχικά, δεν μπορούμε λέει να πηγαίνουμε τα απλά προγράμματα. (Δηλαδή μόνο οι πισωγλέντηδες πηγαίνουν επάνω; άντζελα δε μας τα λες καθόλου καλά, μα καθόλου καλά. Πρόσεξε γιατί θα πεινάσεις!) Καλά δώστα μου να φύγω της λέω - είχα ήδη ξενερώσει - εκεί φυσικά μου λέει θα σου κάνω τη χάρη αλλά τα πάνω δωμάτια κλπ κλπ κλπ. Ο μαλάκας αντί να φύγω αφού είχα ξενερώσει είπα οκ.
4ο φάουλ Φυσικά ούτε λόγος για κέρασμα, άντζελα πρόσεξε πολύ και εγώ εταιρεία έχω και ξέρω, θα πεινάσεις!
5ο φάουλ Ξεκινώντας τα σκαλιά μου πετάει με υποτιμητικό τρόπο η τσατσά: Πάντως εγώ δε σε έχω ξαναδεί εδώ! (τι εννοούσε ο ποιητής δεν κατάλαβα, άντζελα αν είναι να δουλεύεις με τους κολλητούς σου, πέστο μας όμως να μην ξαναπατήσουμε)!
Και πάμε τώρα στη Μαρίνα:
Εγώ ντουζάκι και περίμενα στο κρεβάτι.
Μπαίνει μέσα γδύνεται πάει και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, ανοίγει καπότα και προσπαθεί να μου την βάλει στην ψωλή χωρίς να είναι σηκωμένη!!!!!!!!
Καλά δεν έχεις εξηγήσει στις πουτάνες σου ότι απαγορεύεται δια ροπάλου την καπότα να τη βάζουμε σε πεσμένη ψωλλή; Μα είναι δυνατόν σε στούντιο να έχουμε υπηρεσίες μπουρδέλου της κακιάς ώρας; Σε ποιους απευθύνεσαι άντζελα; Σε παιδάκια 20 χρονών μόνο; κοπέλα μου της λέω έλα να σε χαϊδέψω λίγο, ντεν καταλαβαίνει, ούγκ, τι, απαντήσεις μαρίνας! ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΟΛΚΗΣ. Παρεπιπτόντως με κοίταζε και αυτή με το ίδιο βλέμμα της τσατσάς, περίπου σαν να είμαι μπάτσος κλπ. και έκανε ότι δεν καταλάβαινε είτε ελληνικά μίλαγα είτε αγγλικά. Άντε και γαμήσου (από μέσα μου) λέω ευχαριστώ κούκλα της λέω φύγε (καπνός έγινε μόλις της το είπα) και αυτό ήταν το απίστευτο 5λεπτο της ηδονής που απόλαυσα με τα 60 ευρώπουλα που σου έσκασα άντζελα.
Επειδή και με την Κατερίνα που είχα πάρει παληά αλλά προπάντως και με την Σοφία είχα περάσει πολύ καλά, δεν περίμενα αυτή την ξεφτίλα, σχεδόν "κάηκε" το μαγαζί σου!
Να σου πω και κάτι άντζελα αφού έχεις κάνει προσπάθεια και έχεις φτιάξει ωραίο χώρο. Μην αφήνεις τους υπαλλήλους να στον γαμήσουνε. Φαντάζομαι το ξέρεις (και ίσως το έχεις αντιμετωπίσει) ότι δεν είναι δύσκολο τα καλά κομμάτια να τα χτυπάμε και ανεξάρτητα και εκτός του χώρου σου (όχι όλα, τις πιο έξυπνες και πονηρές) άρα φρόντισέ τον. Και ασε τις μαλακίες 200 ευρώ για μια ώρα γιατί την ίδια κοπέλα (τις έξυπνες) μπορεί κάποιος να την χτυπήσει με 80 - 120 σε ξενοδοχειάκι και για πολύ περισσότερο από ώρα. Να μην επεκταθώ για να μη σου κάνω και χαλάστρα αλλά κούκλα μου με τέτοια τσατσά και τέτοια συμπεριφορά πουτάνας δεν προχωρά το μαγαζί. Αν είναι άλλη φορά για το "φτωχό" πρόγραμμα των 60 ευρώ να μας δίνεις και μια καπότα να την φοράμε εμείς και να γαμάμε επί τροχάδην στην κουζίνα να μη σου χαλάμε και τα δωμάτια.

μωρο και 1 εκατομμυρια δικια να εχεις (που εγω απλα σε βρισκω αρκετα υπερβολικο αλλα και επιθετικο σε ολα)
απο τη στιγμη που απευθυνεσε σε εμενα προσωπικα χαρακτηριζοντας με τον εναν ή με τον αλλο χαρακτηρισμο τις συνεργατριες μου (που στη τελικη τις ξερω και τις ζω καθε μερα ενω εσενα μωρο δεν σε ξερω) ειμαι υποχρεωμενη (sorry που θα στο πω) ουτε σοβαρα να σε παρω αλλα ουτε πολυ περισσοτερο να παρω και το μερος σου :-
τωρα αν εγω προσωπικα θα πεινασω ή οχι οπως λες, μαναρι μου ομορφο το κορμι μου ειναι ικανο οχι μεσα σε μια ολοκληρη βαρδια αλλα μεσα σε μονο 1-2 ωρες να γεμισει και το ψυγειο μου αλλα και τα ραφια της κουζινας μου για εναν ολοκληρο μηνα ;)

Σημερα το βραδυ η Νικόλ :smitten:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Συνάδελφε εγκέλαδε,θα ήθελα να κάνω μια σημαντική διόρθωση όσον αφορά την Σοφία,η οποία δεν είναι ελληνίδα,αλλά τσέχα(όπως μου είπε η ίδια).Αν ήταν όντως ελληνίδα τότε ήταν που θα έκλεινε και το μαγαζί της Άντζελας αλλά και όλα τα υπόλοιπα :2funny: ;.Τώρα για την περίπτωση που γράφεις για την μαλάκω-τσατσά και την Μαρίνα,πιστεύω πως για να δώσεις ένα καλό μάθημα στην τσατσά θα μπορούσες να κάνεις το δωμάτιο πουτάνα προτού φύγεις και να ρίξεις κι ένα καλό μπινελίκι στην Μαρίνα για την συμπεριφορά της,ενημερώνοντάς τες ότι θ'ακολουθήσει και ανάλογη κριτική στο σάιτ :2funny:.Ίσως έτσι έβαζαν λίγο μυαλό και άλλαζαν νοοτροπία :jerking:.Πάντως η μόνη που δεν φταίει στην όλη φάση είναι η Άντζελα,στην οποία εγώ τουλάχιστον όποτε έχω αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα έχει φροντίσει να το διορθώσει :helpplea: :dancing:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τα 200 ευρω για φουλ προγραμμα της μιας ωρας, που αναγραφει η Αντζελα(στην ιστοσελιδα του στουντιο) ειναι πολλα...δεν τα ζηταει κανενα αλλο στουντιο!!!!!!!!........κατα τα υπολοιπα... η Σοφια που διαβασα απο ενα συναγωνιοτη, δεν ειναι Τσεχα αλλα Βουλγαρα(ετσι μου ειχε πει περυσι που την τιμησα σε μια δοση)!!!!!!!!

Επισκέπτης
μωρο και 1 εκατομμυρια δικια να εχεις (που εγω απλα σε βρισκω αρκετα υπερβολικο αλλα και επιθετικο σε ολα)
απο τη στιγμη που απευθυνεσε σε εμενα προσωπικα χαρακτηριζοντας με τον εναν ή με τον αλλο χαρακτηρισμο τις συνεργατριες μου (που στη τελικη τις ξερω και τις ζω καθε μερα ενω εσενα μωρο δεν σε ξερω) ειμαι υποχρεωμενη (sorry που θα στο πω) ουτε σοβαρα να σε παρω αλλα ουτε πολυ περισσοτερο να παρω και το μερος σου :-
τωρα αν εγω προσωπικα θα πεινασω ή οχι οπως λες, μαναρι μου ομορφο το κορμι μου ειναι ικανο οχι μεσα σε μια ολοκληρη βαρδια αλλα μεσα σε μονο 1-2 ωρες να γεμισει και το ψυγειο μου αλλα και τα ραφια της κουζινας μου για εναν ολοκληρο μηνα ;)

Σημερα το βραδυ η Νικόλ :smitten:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
[

[/quot

Aπ΄ ότι φαίνεται όμως δέν σού αρκεί ένας μήνας μέ γεμάτα ράφια κουζίνας.
Ο πελάτης έχει πάντα δίκηο καί καλά θά κάνετε νά τόν σέβεστε.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Φίλε Κάβειρε, μου θυμήζεις το ελληνικο black metal σγκρότημα Kawir, δε σημαίνει πως χαρακτηρίζουμε τις κοπέλες όπως γουστάρουμε ;)

Και πολλές φορές, παιδιά έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα συμπεριφοράς με κάποιοες κοπέλες και υπηρεσίες, αλλά απευθύνονται στην Άτζελα με ωραίο τρόπο και λύνεται ;) ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Φίλε Κάβειρε, μου θυμήζεις το ελληνικο black metal σγκρότημα Kawir, δε σημαίνει πως χαρακτηρίζουμε τις κοπέλες όπως γουστάρουμε ;)

Και πολλές φορές, παιδιά έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα συμπεριφοράς με κάποιοες κοπέλες και υπηρεσίες, αλλά απευθύνονται στην Άτζελα με ωραίο τρόπο και λύνεται ;) ;)

+1

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
.Τώρα για την περίπτωση που γράφεις για την μαλάκω-τσατσά και την Μαρίνα,πιστεύω πως για να δώσεις ένα καλό μάθημα στην τσατσά θα μπορούσες να κάνεις το δωμάτιο πουτάνα προτού φύγεις

εννοια σου και το κανε :-

Τα 200 ευρω για φουλ προγραμμα της μιας ωρας, που αναγραφει η Αντζελα(στην ιστοσελιδα του στουντιο) ειναι πολλα...δεν τα ζηταει κανενα αλλο στουντιο!!!!!!!!........

οταν σε πολλα στoυντιο μωρο το φουλ προγραμμα εχει απο 120-150 για ποση ωρα?
30 λεπτα?
τα 200 για 1 ωρα και με 2 εκτωνωσεις ειναι πολυ λιγα ;)
απο περιεργεια και μονο μαναρι την επομενη φορα που θα πας σε οποιοδηποτε μαγαζι ρωτα για προγραμμα 1 ωρας με την κοπέλα με φουλ υπηρεσιες και 2 εκτωνωσεις να δεις τι τιμη θα σου πουνε ;)

Aπ΄ ότι φαίνεται όμως δέν σού αρκεί ένας μήνας μέ γεμάτα ράφια κουζίνας.
Ο πελάτης έχει πάντα δίκηο καί καλά θά κάνετε νά τόν σέβεστε.

ο σεβασμος πρεπει να ειναι αμοιβαιος και ο σεβασμος κερδιζετε δεν πουλιετε ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Άντζελα,τελικά η Σοφία είναι τσέχα ή βουλγάρα γιατί θα τρελαθώ τελείως με αυτά που διαβάζω :idiot:???

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα,τελικά η Σοφία είναι τσέχα ή βουλγάρα γιατί θα τρελαθώ τελείως με αυτά που διαβάζω :idiot:???

απ τη Βουλαγαρια ειναι ;)

Τωρα η Τζοάνα :smitten:

το απογευμα η Αντζελα :smitten:

το βραδυ η Μαρίνα :smitten:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Επίσης σε παρακαλώ να μεριμνήσεις η ''κυρία'' που περιγράφει ο σνάδελφος εγκέλαδος να πάρει σύντομα πόδι από το μαγαζί :birdman:,διαφορετικά πιστεύω ότι θα βρεθούν πολλοί ακόμα(μέσα σ'αυτούς κι εγώ) που θα έχουν ανάλογη συμπεριφορά κατά την έξοδο :sunglasses: :2funny:.Εφόσον θέλεις το μαγαζί σου να στελεχώνεται από επαγγελματίες,όλοι οι υπόλοιποι εκτιμώ ότι πρέπει να αποκλείονται :dancing: ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δηλαδη Αντζελα στα 200 ειναι δυο εκτονωσεις μαζι με φουλ προγραμμα και οι δυο???????? Τοτε καλως!!!!!!Μονο απαντησε να το εχω υποψη μου!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom