Μέσα σε 24 ώρες στο Φυλής 104: Πέμπτη απόγευμα, Εξαιρετική έως σούπερ Σοφία - Παρασκευή απόγευμα αηδιαστική έως εξοργιστική συμπεριφορά από Μαρίνα αλλά και τσατσά!
Λοιπόν, Πέμπτη απόγευμα αφού είχα ακούσει καλά λόγια πετάχτηκα να τιμήσω την Σοφία. Πολύ καλή υποδοχή από τσατσά, ερώτηση για κέρασμα, πήρα το απλό των 50 και πήγα στο δωμάτιο 3 για τα παιρετέρω. Σοφία μούναρος ελληνίδα και απλά τέλεια. Απόλυτος σεβασμός στο 50αρικο. Θα την ξανατιμήσω. Φεύγοντας νέα ερώτηση από την ίδια την Σοφία να μου φέρει ουισκάκι ή ότι άλλο! Εύγε γκάβλα μου!
Παρασκευή απόγευμα και μετά την πορεία ξαναπάω για Μαρίνα (κατά τις 8, κακόμοιρα λεφτά μου!). Θα είμαι λίγο πιο αναλυτικός γιατί έχει πλάκα!
Μάλλον με περάσανε ή για μπάτσο ή για εφοριακό ή είναι μαλακισμένες και η τσατσά και η γυφτορουμάνα (είναι καλό μουνί πάντως)!
Σημείωση: το μαγαζί άδειο!
1ο φάουλ. Αφού αργούν κάπως να μου ανοίξουν μπαίνω μέσα, βγαίνει η τσατσά, καλησπέρα λέω, απάντηση τσατσάς και με ύφος ξινισμένο: τι θέλετε; Δεν με είχε ξαναδεί και της φάνηκα ύποπτος τι να πώ! Αφού την κοίταξα λίγο με μια παύση (οπότε αυτή με κοίταζε ακόμα πιο περίεργα) της λεώ πελάτης είμαι κλπ.
2ο φάουλ. Αφού μου είπε το ποίημα ζητάω το πρόγραμμα των 60 με ισπανική, της δίνω 2 50άρικα και μου λέει δεν έχω να σου δώσω ρέστα! Δεν είχε 2 20άρικα! Ωραίο στούντιο. Της λέω σιγά δύο 20αρικα είναι, μου λέει έχω όλο 10αρικα και 5ρα και θα μου τα πάρεις όλα! Για κακή μου τύχη είχα σε ένα φάκελο μια πληρωμή που θα έκανα σάββατο και είχε και ένα 20αρικο μέσα, οπότε σα μαλάκας σκίζω το φάκελο βγάζω το 20αρικο της δίνω 70 και παίρνω τα ρέστα μου.
3ο φάουλ Μου λεέι πέρνα δίπλα, της λέω θέλω να πάω επάνω στο 3 που μου άρεσε από χτες. Απάντηση: Το 3 και το 4 το δίνουμε μόνο για προγράμματα από 70 και επάνω, μόνο κάτω μπορείς να πας. Πάνω έχουμε εργαλεία, πράγματα, αυταρχικά, δεν μπορούμε λέει να πηγαίνουμε τα απλά προγράμματα. (Δηλαδή μόνο οι πισωγλέντηδες πηγαίνουν επάνω; άντζελα δε μας τα λες καθόλου καλά, μα καθόλου καλά. Πρόσεξε γιατί θα πεινάσεις!) Καλά δώστα μου να φύγω της λέω - είχα ήδη ξενερώσει - εκεί φυσικά μου λέει θα σου κάνω τη χάρη αλλά τα πάνω δωμάτια κλπ κλπ κλπ. Ο μαλάκας αντί να φύγω αφού είχα ξενερώσει είπα οκ.
4ο φάουλ Φυσικά ούτε λόγος για κέρασμα, άντζελα πρόσεξε πολύ και εγώ εταιρεία έχω και ξέρω, θα πεινάσεις!
5ο φάουλ Ξεκινώντας τα σκαλιά μου πετάει με υποτιμητικό τρόπο η τσατσά: Πάντως εγώ δε σε έχω ξαναδεί εδώ! (τι εννοούσε ο ποιητής δεν κατάλαβα, άντζελα αν είναι να δουλεύεις με τους κολλητούς σου, πέστο μας όμως να μην ξαναπατήσουμε)!
Και πάμε τώρα στη Μαρίνα:
Εγώ ντουζάκι και περίμενα στο κρεβάτι.
Μπαίνει μέσα γδύνεται πάει και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, ανοίγει καπότα και προσπαθεί να μου την βάλει στην ψωλή χωρίς να είναι σηκωμένη!!!!!!!!
Καλά δεν έχεις εξηγήσει στις πουτάνες σου ότι απαγορεύεται δια ροπάλου την καπότα να τη βάζουμε σε πεσμένη ψωλλή; Μα είναι δυνατόν σε στούντιο να έχουμε υπηρεσίες μπουρδέλου της κακιάς ώρας; Σε ποιους απευθύνεσαι άντζελα; Σε παιδάκια 20 χρονών μόνο; κοπέλα μου της λέω έλα να σε χαϊδέψω λίγο, ντεν καταλαβαίνει, ούγκ, τι, απαντήσεις μαρίνας! ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΟΛΚΗΣ. Παρεπιπτόντως με κοίταζε και αυτή με το ίδιο βλέμμα της τσατσάς, περίπου σαν να είμαι μπάτσος κλπ. και έκανε ότι δεν καταλάβαινε είτε ελληνικά μίλαγα είτε αγγλικά. Άντε και γαμήσου (από μέσα μου) λέω ευχαριστώ κούκλα της λέω φύγε (καπνός έγινε μόλις της το είπα) και αυτό ήταν το απίστευτο 5λεπτο της ηδονής που απόλαυσα με τα 60 ευρώπουλα που σου έσκασα άντζελα.
Επειδή και με την Κατερίνα που είχα πάρει παληά αλλά προπάντως και με την Σοφία είχα περάσει πολύ καλά, δεν περίμενα αυτή την ξεφτίλα, σχεδόν "κάηκε" το μαγαζί σου!
Να σου πω και κάτι άντζελα αφού έχεις κάνει προσπάθεια και έχεις φτιάξει ωραίο χώρο. Μην αφήνεις τους υπαλλήλους να στον γαμήσουνε. Φαντάζομαι το ξέρεις (και ίσως το έχεις αντιμετωπίσει) ότι δεν είναι δύσκολο τα καλά κομμάτια να τα χτυπάμε και ανεξάρτητα και εκτός του χώρου σου (όχι όλα, τις πιο έξυπνες και πονηρές) άρα φρόντισέ τον. Και ασε τις μαλακίες 200 ευρώ για μια ώρα γιατί την ίδια κοπέλα (τις έξυπνες) μπορεί κάποιος να την χτυπήσει με 80 - 120 σε ξενοδοχειάκι και για πολύ περισσότερο από ώρα. Να μην επεκταθώ για να μη σου κάνω και χαλάστρα αλλά κούκλα μου με τέτοια τσατσά και τέτοια συμπεριφορά πουτάνας δεν προχωρά το μαγαζί. Αν είναι άλλη φορά για το "φτωχό" πρόγραμμα των 60 ευρώ να μας δίνεις και μια καπότα να την φοράμε εμείς και να γαμάμε επί τροχάδην στην κουζίνα να μη σου χαλάμε και τα δωμάτια.