Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δηλαδη Αντζελα στα 200 ειναι δυο εκτονωσεις μαζι με φουλ προγραμμα και οι δυο???????? Τοτε καλως!!!!!!Μονο απαντησε να το εχω υποψη μου!!!!!!!

ναι μαναρι ειναι
2 εκτωνωσεις μαζι με ολες τις υπηρεσιες της κοπέλας διαθεσιμες ;)

πολλα φιλακια :smitten:  :grouphug: :smitten:

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Ο συναδελφος εγκελαδος για μενα, ενω εχει δικιο το εχασε μονο και μονο με τον τροπο που εκανε την κριτικη,μπορουσε να πει τα γεγονοτα χωρις να κριτικαρει με τετοιον τροπο. Υποστιριξε οτι τις προηγουμενες φορες περασε καλα, οποτε θα ηταν καλυτερα να το ελεγε στην Αντζελα μεσω pm τι συνεβει, χωρις να κανει υποδηξεις. Η Αντζελα εχει αποδειξη, μεχρι στιγμης οτι δεν αφινει τιποτα στην τυχη και προσπαθει να μας προσφερει οτι καλυτερο.

Οσον αφορα τον χωρο αυτο καλα θα κανουμε να το καταλαβουμε οτι παιρνουμε ενα ρισκο. Μπορει να περασουμε τελεια μπορει και να περασουμε χαλια. Δεν υπαρχει εγγυηση.

Οσο για την κριτικη που ασκουμε, καλο ειναι να την ασκουμε με τετοιο τροπο που να κερδιζουμε το δικιο μας και οχι να το χανουμε.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ο συναδελφος εγκελαδος για μενα, ενω εχει δικιο το εχασε μονο και μονο με τον τροπο που εκανε την κριτικη,μπορουσε να πει τα γεγονοτα χωρις να κριτικαρει με τετοιον τροπο. Υποστιριξε οτι τις προηγουμενες φορες περασε καλα, οποτε θα ηταν καλυτερα να το ελεγε στην Αντζελα μεσω pm τι συνεβει, χωρις να κανει υποδηξεις. Η Αντζελα εχει αποδειξη, μεχρι στιγμης οτι δεν αφινει τιποτα στην τυχη και προσπαθει να μας προσφερει οτι καλυτερο.

Οσον αφορα τον χωρο αυτο καλα θα κανουμε να το καταλαβουμε οτι παιρνουμε ενα ρισκο. Μπορει να περασουμε τελεια μπορει και να περασουμε χαλια. Δεν υπαρχει εγγυηση.

Οσο για την κριτικη που ασκουμε, καλο ειναι να την ασκουμε με τετοιο τροπο που να κερδιζουμε το δικιο μας και οχι να το χανουμε.

Έτσι ακριβώς ;) ;)

studiolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
24
Like
0
Πόντοι
11
μπραβο αντζελα,να σε βλεπουμε ποιο τακτικα στο προγραμμα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.018
Πόντοι
7.885
Ωραία ρε Άντζελα,εφόσον είναι από Βουλγαρία,γιατί στο σάιτ σας γράψατε Τσεχία???Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να το γράφετε αυτό,γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω :helpplea: :think:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ωραία ρε Άντζελα,εφόσον είναι από Βουλγαρία,γιατί στο σάιτ σας γράψατε Τσεχία???Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να το γράφετε αυτό,γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω :helpplea: :think:

γιατι αυτο ηξερα τοτε :-
καλος ή κακος μωρο η συγκεκριμενη σελιδα μας μπορει ως ενα σημειο να κανει τη δουλεια μας αλλα οχι οπως θα θελαμε
πχ το αγγλικο τμημα της θελει αλλαγη , οι φωτογραφιες θελουν ολες αλλαγες μιας και εχουν παλιωσει και εχουν βγει καινουργιες ομορφοτερες, το θεμα της σοφιας πρεπει να αλλαξει και πολλα αλλα
η δυσκολια ομως ειναι οτι η διαχειρηση της σελιδας δεν ειναι στα χερια μας πραγμα που θα αλλαξει μεχρι το τελος της ανοιξης που θα ανεβει η νεα σελιδα μας ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Καλησπερα,εχθες κατα τις 12.30 το βραδυ επισκεφθηκα με φιλο το στουντιο,ερχομενοι απο ΚΟΡΙΝΘΟ και μολις φτασαμε στο στουντιο και χτυπησαμε το κουδουνι,ανοιξε η κυρια της υποδοχης και μας ειπε να ξαναπερασουμε σε μιαμιση ωρα...τα συμπερασματα δικα σας...

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Φιλε μου νομιζω οτι επεσες πανω σε προγραμμα 1 ωρας. Ειναι το μονο studio που το εχει.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Δεν ρωτήσατε τον λόγο???

Όταν μου είχε τύχει σε μένα, ρώτησα και μου είπε πως έπεσα σε αλλαγή βάρδυας... ;) ;)

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Heelover το παιδι ηταν ατυχος επεσε σε προγραμα μιας ωρας. Το λεω με σιγουρια  :grin:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Επίσης σε παρακαλώ να μεριμνήσεις η ''κυρία'' που περιγράφει ο σνάδελφος εγκέλαδος να πάρει σύντομα πόδι από το μαγαζί :birdman:,διαφορετικά πιστεύω ότι θα βρεθούν πολλοί ακόμα(μέσα σ'αυτούς κι εγώ) που θα έχουν ανάλογη συμπεριφορά κατά την έξοδο :sunglasses: :2funny:.Εφόσον θέλεις το μαγαζί σου να στελεχώνεται από επαγγελματίες,όλοι οι υπόλοιποι εκτιμώ ότι πρέπει να αποκλείονται :dancing: ;)

Διαφωνώ κάθετα για την εκδίωξη της συγκεκριμένης υπηρεσίας διότι με δεδομένο ότι ο τρόπος εργασίας της είναι γνωστός στην Άντζελα, απολαμβάνει σε ένα περίεργο και δύσκολο χώρο την εμπιστοσύνη της και θεωρώ υπερβολικό όταν οποιοσδήποτε άγνωστος γράφει ότιδήποτε, ακόμα και στην περίπτωση που έχει δίκηο και εδώ δεν είναι ξεκάθαρο, η υπηρεσία να παίρνει πόδι.Τέλος πάντων τέθηκε στα υπ΄όψιν της Άντζελας και ως θέμα έληξε.

has

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γίνεται να λεει κάποιος την άποψη του ή το προβλημα του ή μια κακή αντιμετώπιση που είχε, χωρίς να κάνει υποδήξεις?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
καλησπέρα και απο εμένα!

όπως και να'χει το πράγμα ο τρόπος με τον οποίο τα έγραψε του εδινε αυτόματα άκυρο είτε είχε δίκιο, είτε όχι. Χίλιες φορές να έγραφε σοβαρά και χωρίς ειρωνίες ωστε να μπορεί να είναι σε θέση να δικαιούται μια απάντηση. Τώρα φίλε kostakis27, νομίζω οτι το να κάνεις το δωμάτιο πουτάνα και να μπινελικόσεις τις κοπέλες σε κάνει δύο φορες πιο μαλάκα απο όσο μπορεί να είναι μια μαλακισμένη κοπέλα + τσατσά μαζί. Αν υποτίθεται οτι είμαστε σοβαροί και ώριμοι άνθρωποι και θέλουμε μια ανάλογη συμπεριφορά θα πρέπει να δείχνουμε τέτοια και εμείς. Νομίζω οτι είναι χίλιες φορές καλύτερο αμα κάποιος εισπράξει άσχημη αντιμετόπιση απο κάποια απο τις κοπέλες, να αποχωρήσει κατευθείαν και να εκφράσει τα παράπονα του στην Αντζελα και στο σαιτ ώστε αν υπάρχει πρόβλημα να λυθεί.

Οσον αφορά το θέμα της υπηρεσίας, δεν έχω γνώμη γιατι εγώ δεν είχα εισρπάξει ποτέ κακή αντιμετόπιση απο εκεί (ούτε απο τσατσά, ούτε απο κοπέλα), είτε έχω πάει μιλητός απο την Αντζελα, είτε όχι. Πάντως αυτό που μπορώ να συμφωνήσω με το παιδί είναι οτι πολλές φορές υπάρχει πρόβλημα με τα ψιλά. Φυσικά δεν φταίει κανείς για αυτό αλλα νομίζω οτι καλό θα ήταν πρίν την έναρξη της βάρδυας να κάνει η υπηρεσία ένα κόπο να πεταχτεί ως την τράπεζα (υπαρχουν αρκετές στην περιοχή) να χαλάσει μερικά εκατοστάευρα. Εγώ επειδή το ξέρω φροντίζω να έχω ψηλά!

Τώρα όσον αφορά το θέμα των τιμών, νομίζω οτι είναι σχετικά λογικές αν πάρουμε υπόψιν τι παίζει στην αγορά των στούντιο. Είναι φυσικό ότι μια κοπέλα που δουλευει στο Φ104 να ξινήσει όταν στα αλλα στούντιο που εχει βαρδυα να παίρνει 50 € το απλο και στο Φ104 να παίρνει λιγότερα, ενώ τα έξτρα προγράμματα είναι αυτό που λέει: ΕΞΤΡΑ, κανένα στούντιο δεν είναι υποχρεωμένο να τα διαθέτει, αλλα το κάνουν για να προσφέρουν κάτι παραπάνω στον πελάτη. Οπότε η άποψη μου είναι οτι σε όποιον δεν αρέσουν οι τιμές ας μήν παει, δεν είναι υποχρεωμένος άλλωστε και η αγορά είναι μεγάλη. Η Αντζελα είναι αρκετά έξυπνη ώστε να δεί πως θα εξελιχτούν τα πράγματα και να ενεργήσει αναλόγως.

φιλάκια!!

Επισκέπτης
εννοια σου και το κανε :-

οταν σε πολλα στoυντιο μωρο το φουλ προγραμμα εχει απο 120-150 για ποση ωρα?
30 λεπτα?
τα 200 για 1 ωρα και με 2 εκτωνωσεις ειναι πολυ λιγα ;)
απο περιεργεια και μονο μαναρι την επομενη φορα που θα πας σε οποιοδηποτε μαγαζι ρωτα για προγραμμα 1 ωρας με την κοπέλα με φουλ υπηρεσιες και 2 εκτωνωσεις να δεις τι τιμη θα σου πουνε ;)

ο σεβασμος πρεπει να ειναι αμοιβαιος και ο σεβασμος κερδιζετε δεν πουλιετε ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Οταν τό σώμα είναι εμπόρευμα ο σεβασμός πουλιέται κι αγοράζεται  :idiot:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Το γάμησες και ψόφησε!
Το σώμα τους κύριε kaviros69 δεν είναι εμπόρευμα με αυτή την έννοια. Το ότι το σώμα τους συμμετέχει στη διαδικασία είναι γεγονός. Όπως και το δικό σου σώμα να υποθέσω στη δουλειά που κάνεις. Εκτός κι αν το πνεύμα σου πηγαίνει στη δουλειά και το σώμα σου μένει σπίτι. Αυτό που κάνουν οι κοπέλες είναι ότι χρησιμοποιούν μέλη του σώματός τους τα οποία συνήθως δε χρησιμοποιούνται σε δουλειές (βλ. γεννητικά όργανα). Από εκεί και πέρα όταν εσύ π.χ. δουλεύεις δακτυλογράφος σε ένα γραφείο, δεν εμπορεύεσαι το μυαλό σου που σκέφτεται, τον κώλο σου που κάθεται στη καρέκλα και τα χέρια σου που δακτυλογραφούν. Εμπορεύεσαι, ή μάλλον νοικιάζεις, την ικανότητα σου για τις συγκεκριμένες διαδικασίες και, κατ'εμέ, πάνω απ'όλα το χρόνο σου. Αν σου ζητούσε ο εργοδότης σου να κόψεις και να αφήσεις εκεί τα χέρια σου φεύγοντας θα το αρνιόσουν φαντάζομαι όπως θα το αρνιόταν και μία "εργαζόμενη" κοπέλα αν της ζητούσες να πάρεις μαζί σου φεύγοντας το δεξί της βυζί. Η φράση λοιπόν περί εμπορεύματος νομίζω είναι λανθασμένη και ειδικά με τον τρόπο που φαίνεται να την υπονοείς.

Περί σεβασμού θα διαφωνήσω επίσης μαζί σου. Ο σεβασμός ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται. Κερδίζεται όπως πολύ σωστά είπε η Άντζελα και όλοι όσοι χρησιμοποιούν αυτή τη φράση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μιλάμε για σεβασμό κι όχι επαγγελματισμό. Το ότι μία κοπέλα-υπηρεσία-ιδιοκτήτρια-φουρνάρισα-μεταφορέας φιάλων υγραερίου δε σου φέρθηκε με εππαγγελματισμό δε σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να είσαι ασεβής. Μπορείς να επιλέξεις να μην ξαναπατήσεις εκεί. Δεν είναι μονοπώλειο όπως πολλές δημόσιες υπηρεσίες. Ναι εκεί ο σεβασμός με τον επαγγελματισμό συναντιούνται. Στην προκειμένη περίπτωση όμως όχι. Καλό είναι λοιπόν να υπάρχει από εμάς σεβασμός και να περιμένουμε το καλύτερο. Αν δε το βρούμε είναι στο δικό μας χέρι το τι θα κάνουμε. Είτε ξαναπροσπαθούμε ελπίζοντας πως κάτι δεν πήγε καλά και ήταν άτυχο γεγονός που δε θα επαναλήφθεί είτε δεν ξαναπατάμε το πόδι μας εκεί μέσα. Η ασέβεια όμως απέναντι σε εργαζόμενους και ιδιαίτερα σε εκείνους τους οποίους κάνουν δουλειά που δε θα θέλαμε να κάνουμε ούτε εμείς ούτε οι συγγενείς μας (δεν είναι μόνο οι ιερόδουλες αλλά και άλλα επαγγέλματα), είναι από εμένα κάτι απαράδεκτο.

Σόρρυ για το σεντόνι και αν σας κούρασα αλλά έχει γίνει λύσσα στις τελευταίες 3 σελίδες το συγκεκριμένο θέμα και σκυλοβαρέθηκα. Peace  :rockon:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

πιστεύω πως μιά  πλάκα ήθελε να κάνει και μόνο σαν αποτυχημένο αστείο αξίζει να αντιμετωπιστεί.

Επισκέπτης
Το γάμησες και ψόφησε!
Το σώμα τους κύριε kaviros69 δεν είναι εμπόρευμα με αυτή την έννοια. Το ότι το σώμα τους συμμετέχει στη διαδικασία είναι γεγονός. Όπως και το δικό σου σώμα να υποθέσω στη δουλειά που κάνεις. Εκτός κι αν το πνεύμα σου πηγαίνει στη δουλειά και το σώμα σου μένει σπίτι. Αυτό που κάνουν οι κοπέλες είναι ότι χρησιμοποιούν μέλη του σώματός τους τα οποία συνήθως δε χρησιμοποιούνται σε δουλειές (βλ. γεννητικά όργανα). Από εκεί και πέρα όταν εσύ π.χ. δουλεύεις δακτυλογράφος σε ένα γραφείο, δεν εμπορεύεσαι το μυαλό σου που σκέφτεται, τον κώλο σου που κάθεται στη καρέκλα και τα χέρια σου που δακτυλογραφούν. Εμπορεύεσαι, ή μάλλον νοικιάζεις, την ικανότητα σου για τις συγκεκριμένες διαδικασίες και, κατ'εμέ, πάνω απ'όλα το χρόνο σου. Αν σου ζητούσε ο εργοδότης σου να κόψεις και να αφήσεις εκεί τα χέρια σου φεύγοντας θα το αρνιόσουν φαντάζομαι όπως θα το αρνιόταν και μία "εργαζόμενη" κοπέλα αν της ζητούσες να πάρεις μαζί σου φεύγοντας το δεξί της βυζί. Η φράση λοιπόν περί εμπορεύματος νομίζω είναι λανθασμένη και ειδικά με τον τρόπο που φαίνεται να την υπονοείς.

Περί σεβασμού θα διαφωνήσω επίσης μαζί σου. Ο σεβασμός ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται. Κερδίζεται όπως πολύ σωστά είπε η Άντζελα και όλοι όσοι χρησιμοποιούν αυτή τη φράση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μιλάμε για σεβασμό κι όχι επαγγελματισμό. Το ότι μία κοπέλα-υπηρεσία-ιδιοκτήτρια-φουρνάρισα-μεταφορέας φιάλων υγραερίου δε σου φέρθηκε με εππαγγελματισμό δε σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να είσαι ασεβής. Μπορείς να επιλέξεις να μην ξαναπατήσεις εκεί. Δεν είναι μονοπώλειο όπως πολλές δημόσιες υπηρεσίες. Ναι εκεί ο σεβασμός με τον επαγγελματισμό συναντιούνται. Στην προκειμένη περίπτωση όμως όχι. Καλό είναι λοιπόν να υπάρχει από εμάς σεβασμός και να περιμένουμε το καλύτερο. Αν δε το βρούμε είναι στο δικό μας χέρι το τι θα κάνουμε. Είτε ξαναπροσπαθούμε ελπίζοντας πως κάτι δεν πήγε καλά και ήταν άτυχο γεγονός που δε θα επαναλήφθεί είτε δεν ξαναπατάμε το πόδι μας εκεί μέσα. Η ασέβεια όμως απέναντι σε εργαζόμενους και ιδιαίτερα σε εκείνους τους οποίους κάνουν δουλειά που δε θα θέλαμε να κάνουμε ούτε εμείς ούτε οι συγγενείς μας (δεν είναι μόνο οι ιερόδουλες αλλά και άλλα επαγγέλματα), είναι από εμένα κάτι απαράδεκτο.

Σόρρυ για το σεντόνι και αν σας κούρασα αλλά έχει γίνει λύσσα στις τελευταίες 3 σελίδες το συγκεκριμένο θέμα και σκυλοβαρέθηκα. Peace  :rockon:

Σκόπιμο θά ήταν, όταν δεν κατανοείς κάτι νά ζητάς επεξηγήσεις καί όχι νά αρλουμπολογείς μέ υποθέσεις σχετικά με όσα διάβασες καί δυστυχώς δέν κατάλαβες.
Η άγνοια σου γιά τό περιεχόμενο στοιχειωδών οικονομικών όρων, είναι αυταπόδεικτη.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Σκόπιμο θά ήταν, όταν δεν κατανοείς κάτι νά ζητάς επεξηγήσεις καί όχι νά αρλουμπολογείς μέ υποθέσεις σχετικά με όσα διάβασες καί δυστυχώς δέν κατάλαβες.
Η άγνοια σου γιά τό περιεχόμενο στοιχειωδών οικονομικών όρων, είναι αυταπόδεικτη.

Για κάνε μου ένα μάθημα για τους οικονομικούς όρους που εμπεριέχονται σε αυτή την πρόταση που έγραψες και κατόπιν σχολίασα. Μήπως είμαι χαζούλης και δε τους βλέπω. Μήπως δε γνωρίζω από οικονομικά όπως λες. Μήπως είναι ηθικοοικονομικό το θέμα τελος πάντων.

Επισκέπτης
Διαφωνώ κάθετα για την εκδίωξη της συγκεκριμένης υπηρεσίας διότι με δεδομένο ότι ο τρόπος εργασίας της είναι γνωστός στην Άντζελα, απολαμβάνει σε ένα περίεργο και δύσκολο χώρο την εμπιστοσύνη της και θεωρώ υπερβολικό όταν οποιοσδήποτε άγνωστος γράφει ότιδήποτε, ακόμα και στην περίπτωση που έχει δίκηο και εδώ δεν είναι ξεκάθαρο, η υπηρεσία να παίρνει πόδι.Τέλος πάντων τέθηκε στα υπ΄όψιν της Άντζελας και ως θέμα έληξε.

Δηλ. ασύ δεν είσαι "οποιοσδήποτε άγνωστος", όπως όλοι μας εδώ μέσα;
Mήπως είσαι ο νομικός σύμβουλος τού Φ104; :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom