Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ελα λεμε,δωσεεεεεεεεεεεε

Κανατε το bourdela απο ενα site για τους μπουρδελιαρηδες ενας site για τους ιδιοκτητες οικων ανοχης.Το πουλι δεν φυλακιζεται και δεν χαλιναγωγειται.Ο αγωνας ειναι ταξικος,καμια σχεση με τα αφεντικα.

πιστευω κατανοεις μωρο οτι αν δεν υπηρχαν οι ιδιοκτητριες οικων ανοχης στα αριστερα της οθονης σου το σαιτ δεν θα συνεχιζε να υπαρχει γιατι δεν υα υπηρχαν και οι καταλληλοι ποροι ή ακομα και η διαθεση για να συνεχισει να υπαρχει ;)
ή τουλαχιστον θα ηταν συνδομητικο για τα μελη του ;)
οποτε μαναρι εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε εμας της ιδιοκτηριες και στη μηνιαια χρεωση της πιστωτικης σου ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

neofotistos389

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
πιστευω κατανοεις μωρο οτι αν δεν υπηρχαν οι ιδιοκτητριες οικων ανοχης στα αριστερα της οθονης σου το σαιτ δεν θα συνεχιζε να υπαρχει γιατι δεν υα υπηρχαν και οι καταλληλοι ποροι ή ακομα και η διαθεση για να συνεχισει να υπαρχει ;)
ή τουλαχιστον θα ηταν συνδομητικο για τα μελη του ;)

οποτε μαναρι εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε εμας της ιδιοκτηριες και στη μηνιαια χρεωση της πιστωτικης σου ;)

Το γαμησες και ψοφησε.

Στην κυριολεξια ομως.

memas36

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kαλα κανεις κοριτσαρα μου.

οποτε μαναρι εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε εμας της ιδιοκτηριες και στη μηνιαια χρεωση της πιστωτικης σου

Ασε καλυτερα δεν διαλεγω κανενα απο τα δυο.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Ουτε αμα δεν τις προσεχω θα παθω.  :pipa2:
To θεμα δεν ειναι να παθεις τπτ αλλα πιστευω κατα την ταπεινη μου γνωμη οτι ειναι ντροπη να μας συπμπεριφερεται η αντζελα ωραια και να μας απαντα σε ολα και να μας βαχζει συνεχεια φωτος και 3-4 ατομα  αντι να λενε την γνωμη τους ειτε θετικη ειτε αρνητικη με ωριαι τροπο ειρωνευονται και κανουν τον ξερολα με αποτελεσμα να γαμιεται ολη η κουβεντα.πιστευω οτι ολοι οι αλλοι δεν το θελουμε.οποτε καλο ειναι και αυτοι οι λιγοι να συμπεριφερονται οπως ολοι οι αλλοι γιατι δεν εχουμε τηνν ορεξη να παρακολουθουμε τα κομπλεξ του καθενος.να υπαρχει και λιγη ευγενεια πια αυτους τους λιγους που δεν ξερουν τροπους..ΕΛΕΟΣ

memas36

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Mην απαντατε,καμια συνενοχη σε ολο αυτο.Εδω ειναι επιχειρηση ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Mην απαντατε,καμια συνενοχη σε ολο αυτο.Εδω ειναι επιχειρηση ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
οσοι δεν ενδιαφερονται να μην απαντανε..για μας τους υπολοιπους ασε να κανονισουμε εμεις τι μας ενδιαφερει και τι οχι...

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το ιδιο σκληρα τα δουλευω και τα βγαζω κ εγω τα χρηματα μου μωρο
δεν νομιζω να μου τα χαριζει κανενας
αν μου τα χαριζε αλλωστε καθε μερα στη δουλεια θα ημουν
δεν ξερω τι δουλεια κανεις εσυ μωρο ή καποιος αλλος
αλλα δουλεια με δουλεια διαφερουν
αλλες οι φθορες που προξενουντε στο σωμα και στη ψυχη μιας ιεροδουλης
αλλα τα ρισκα που παιρνει
και αλλο το κοινωνικο της status λογω της δουλειας της
σε σχεση με καποιον αλλο ;)
η καθε δουλεια εχει τα + της και τα - της
και παντα οτι δινεις παιρνεις ;)
και εν προκειμενη περιπτωση δινω (το σωμα μου και τη ψυχη μου) ρισκαρω (την υγεια μου και την σωματικη μου ασφαλεια) και θυσιαζω (το κοινωνικο μου status) ;)

ωραια τα λες αλλα απαντησες μονο σε μια γραμμη απο οσα σου εγραψα - η ουσια ειναι οτι ,πρεπει να φροντιζεις για την συμπεριφορα υπηρεσια και κοριτσιων που δουλευουν στο σπιτι σου.

neofotistos389

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
To θεμα δεν ειναι να παθεις τπτ αλλα πιστευω κατα την ταπεινη μου γνωμη οτι ειναι ντροπη να μας συπμπεριφερεται η αντζελα ωραια και να μας απαντα σε ολα και να μας βαχζει συνεχεια φωτος και 3-4 ατομα  αντι να λενε την γνωμη τους ειτε θετικη ειτε αρνητικη με ωριαι τροπο ειρωνευονται και κανουν τον ξερολα με αποτελεσμα να γαμιεται ολη η κουβεντα.πιστευω οτι ολοι οι αλλοι δεν το θελουμε.οποτε καλο ειναι και αυτοι οι λιγοι να συμπεριφερονται οπως ολοι οι αλλοι γιατι δεν εχουμε τηνν ορεξη να παρακολουθουμε τα κομπλεξ του καθενος.να υπαρχει και λιγη ευγενεια πια αυτους τους λιγους που δεν ξερουν τροπους..ΕΛΕΟΣ

O ξερολας μαλλον ειναι η Αντζελα που λεει οτι το site αυτο υπαρχει επειδη υπαρχουν και οι διαφημισεις απο τα studio.

Λιγη κοινη λογικη. Για τα λεφτα εγιναν οι διαφημισεις, οχι για να μη γινει συνδρομητικο το site, ποτε δεν υπηρξε τετοιο θεμα, και ουτε θα υπηρχε. Λογικη ακριδας εχουν μερικοι εδω μεσα.

memas36

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Aντε πειτε σε κανεναν Mod να σβησει τα σπαμαρισματα,βαρεθηκα.Οχι τιποτα αλλο αλλα η μαυρη διαφημιση ειναι και αυτη διαφημιση και δεν θελω να ειμαι συνενοχος σε κατι τετοιο ιδιως οταν ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
O ξερολας μαλλον ειναι η Αντζελα που λεει οτι το site αυτο υπαρχει επειδη υπαρχουν και οι διαφημισεις απο τα studio.

Λιγη κοινη λογικη. Για τα λεφτα εγιναν οι διαφημισεις, οχι για να μη γινει συνδρομητικο το site, ποτε δεν υπηρξε τετοιο θεμα, και ουτε θα υπηρχε. Λογικη ακριδας εχουν μερικοι εδω μεσα.
δεν ξερω ποιους εννοεις εν τελει οτι εχουν λογικη ακριδας αλλα πιστεψε με η αντζελα εχει πλυ πιο μεγαλο μυαλο απο καποθς εδω μεσα που γεννηθηκαν να τα ξερουν ολα..

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

ωραια τα λες βρε μεμα μου αλλα αν θες να το στηριξεις το αντρικο ονομα που εχεις διαλεξει για nickname βαλε βρε μωρο μου τον κανονικο σου κωδικο ;)
μη καρφωνεσε ;)
το σαββατο εγινες μελος και σημερα σε επιασε η ολη καψα με μας :P
γιατι αν γελαει καποιος συγουρα αυτος δεν εισαι εσυ ;)

το ιδιο ισχυει και για σενα μωρο
βαλε και συ βρε τον κανονικο σου κωδικο ;)
ελα 24 λεπτα εχεις ολα κι ολα σε συνδεση
ή μαλλον καλυτερα γραψε καμια απο αυτες τις αληθινες  :2funny: κριτικες που εχεις προλαβει και εχεις γραψει σε 24 λεπτα
ξερεις εσυ ;)

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
ωραια τα λες βρε μεμα μου αλλα αν θες να το στηριξεις το αντρικο ονομα που εχεις διαλεξει για nickname βαλε βρε μωρο μου τον κανονικο σου κωδικο ;)
μη καρφωνεσε ;)
το σαββατο εγινες μελος και σημερα σε επιασε η ολη καψα με μας :P
γιατι αν γελαει καποιος συγουρα αυτος δεν εισαι εσυ ;)

το ιδιο ισχυει και για σενα μωρο
βαλε και συ βρε τον κανονικο σου κωδικο ;)
ελα 24 λεπτα εχεις ολα κι ολα σε συνδεση
ή μαλλον καλυτερα γραψε καμια απο αυτες τις αληθινες  :2funny: κριτικες που εχεις προλαβει και εχεις γραψει σε 24 λεπτα
ξερεις εσυ ;)

ετσι θελουν αντζελα μου γιατι πια το γαμησαν το θεμα...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
γεμίσαμε με κλώνους  :headbang: :headbang:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
και μαλάκες κλώνους θα έλεγα!

memas36

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πολλα εκλεκτα μελη εκαναν διαγραφη απο το site η αλλαξαν nickname διοτι δεν γουσταρουν να βλεπουν τα διαφημιζομενα studio με καλες κριτικες ΜΟΝΟ και τα αλλα με κακες η μετριες.Κοριτσαρα μου να εισαι παντα καλα και η Νανα ειναι πολυ καλη,ολα τα αλλα ειναι πιπες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom