Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Καλο αλλα ακου και αυτο:

Ποτε μην διαφωνεις με εναν ηλιθιο, θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει.

Καλυνηχτα.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Τελικά η Μαρίνα μιλάει ή έστω καταλαβαίνει Ελλήνικος?  :)
είναι πρόβλημα να μην μπορείς να συννενοηθείς στο κρεβάτι... :2funny:

Άντζελα μας χρωστάς κάτι φωτογραφίες με φετίχ που λέγαμε...

woody76

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετιζω την επιστροφη της τιτανοτεραστιας Ευας. Επιτελους ενας λογος για να ξαναπαω στο ιδρυμα. Η Αντζελα μου απαντησε σε αυτα που ειπα περι τεραστιας φοροδιαφυγης οτι η ιδια εχει ταμειακη μηχανη και οτι κοβει αποδειξεις. Να σας ρωτησω, εχει παρει κανενας σας ποτε αποδειξη;Ενταξει θα μου πειτε δεν ζητατε. Αν ζητουσατε ομως θα σας εδιναν; Δηλαδη αν εγω τις επομενες μερες κλεισω την Ευαρα για 1 ωρα και ζητησω απο την τσατσα θεωρημενη αποδειξη για 200 Ευρω αυτη θα μου δωσει και δεν θα με σιχτηρησει; Να μην κοροιδευομαστε υπαρχει τεραστια φοροδιαφυγη στο χωρο και με δεδομενο τον τεραστιο τζιρο του. Νομιζω οτι πρεπει να ζηταμε αποδειξη απο τα studio οπως ζηταμε απο ενα γιατρο ή ενα δικηγορο ή ακομα απο ενα βενζινα οσο και αν ξινιζουν τα μουτρα τους. Φυσικα η αποδειξη δεν εκπιπτει αλλα ειναι καιρος να πληρωσουν λιγο και αυτοι που προκλητικα φοροδιαφευγουν και εχουν γινει παμπλουτοι ενω το μαρμαρο της κρισης θα το πληρωσουμε παλι αυτοι που δεν μπορουμε να κρυψουμε τιποτα και συντηρουμε εν τελει αυτα τα ιδρυματα.Κατα τα αλλα το θεμα πηρε μεγαλη εκταση και τελικα διαφημιση κανουμε στην Αντζελα και μαλλον δωρεαν.
ΥΓ Ειδα  παλι τα φερεφωνα και τους εγκαθετους να ξεσπαθωνουν εναντιον των λιγων σκεπτομενων και με καταναλωτικη συνειδηση στο site.Συμφωνω ομως με κατι:καθε χωρα εχει τα ιδρυματα που της αξιζουν.Και το λεω αυτο εχοντας ζησει στη Γερμανια.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Χαιρετιζω την επιστροφη της τιτανοτεραστιας Ευας. Επιτελους ενας λογος για να ξαναπαω στο ιδρυμα. Η Αντζελα μου απαντησε σε αυτα που ειπα περι τεραστιας φοροδιαφυγης οτι η ιδια εχει ταμειακη μηχανη και οτι κοβει αποδειξεις. Να σας ρωτησω, εχει παρει κανενας σας ποτε αποδειξη;Ενταξει θα μου πειτε δεν ζητατε. Αν ζητουσατε ομως θα σας εδιναν; Δηλαδη αν εγω τις επομενες μερες κλεισω την Ευαρα για 1 ωρα και ζητησω απο την τσατσα θεωρημενη αποδειξη για 200 Ευρω αυτη θα μου δωσει και δεν θα με σιχτηρησει; Να μην κοροιδευομαστε υπαρχει τεραστια φοροδιαφυγη στο χωρο και με δεδομενο τον τεραστιο τζιρο του. Νομιζω οτι πρεπει να ζηταμε αποδειξη απο τα studio οπως ζηταμε απο ενα γιατρο ή ενα δικηγορο ή ακομα απο ενα βενζινα οσο και αν ξινιζουν τα μουτρα τους. Φυσικα η αποδειξη δεν εκπιπτει αλλα ειναι καιρος να πληρωσουν λιγο και αυτοι που προκλητικα φοροδιαφευγουν και εχουν γινει παμπλουτοι ενω το μαρμαρο της κρισης θα το πληρωσουμε παλι αυτοι που δεν μπορουμε να κρυψουμε τιποτα και συντηρουμε εν τελει αυτα τα ιδρυματα.Κατα τα αλλα το θεμα πηρε μεγαλη εκταση και τελικα διαφημιση κανουμε στην Αντζελα και μαλλον δωρεαν.
ΥΓ Ειδα  παλι τα φερεφωνα και τους εγκαθετους να ξεσπαθωνουν εναντιον των λιγων σκεπτομενων και με καταναλωτικη συνειδηση στο site.Συμφωνω ομως με κατι:καθε χωρα εχει τα ιδρυματα που της αξιζουν.Και το λεω αυτο εχοντας ζησει στη Γερμανια.

ματια μου οτι λες ειναι γενικο και υποθετικο παρολαυτα το συγκεκριμενοποιεις στο συγκεκριμενο μαγαζι :-
και δεν ειναι δυνατον να βαζεις ολους και ολες στο ιδιο καζανι (ποσω μαλλον αυτους που καθε 3 και λιγο τρεχουν να πληρωσουν το ΦΠΑ τους και αν δεν το κανουν δεν το γλυτωνουν αλλα στο τελος το πληρωνουν και με προσαυξησεις :-)
απαξ και εχεις εναρξη μωρο στην εφορια θες δεν θες κοβεις αποδειξεις γιατι μετα αν δεν εχεις εσοδα τρως και ενα γερο προστιμο και ξεμπερδευεις ;)
το οτι δεν ζηταει κανεις αποδειξη δεν φταιω σε κατι
οσες φορες πηγαμε να δωσουμε κανενας δεν τη πηρε
οταν θα ερθεις με την ευα μωρο ζητα την ,καμια δεν θα στην αρνηθει ;)
απο κει και περα επειδη το μαγαζι ειναι ατομικη επιχειρηση και ο τζιρος του μεταφραζετε και στην φορολογικη μου και επειδη περα απ το μαγαζι εχω ασχοληθει και με αλλες επενδυσεις  υπηρξαν πολλες φορες που εκοβα και παραπανω αποδηξεις απ τον κανονικο τζιρο για να ανεβασω την φορολογικη και να χτυπησω τα δανεια που ηθελα ;)
μετα απο ολα αυτα το θεωρω και περιττο να τη συνεχιζουμε τη συζητηση
υπαρχουν 10αδες αλλα θρεντ με αλλα μαγαζια οπου μπορεις και εκει να απευθηνεις τις αποριες σου επι του θεματος οικοι ανοχης και φορολογηση ή οικοι ανοχης και ταμειακες μηχανες ή ακομα καλυτερα στις μελλοντικες επισκεψεις σου σε οικους ανοχης να ζητας απ ολους αποδειξη να δεις που θα παρεις και που οχι ;)
οταν ομως καποιος ειναι νομοτυπος (και με αποδειξη :cheesy:) θα πρεπει να ειναι και ο τελευταιος που θα πρεπει να ακουσει τα οποια παραπονα σου απ τις γενικες αταθασταλιες του χωρου ;)
αν ειμαι σε κατι λαθος πες μου ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Κε Μιχάλη, λόγω της μηδενικής εμπειρίας σας (λιγότερο από έτος) στον χώρο και με δεδομένο ότι κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί σας αλλά και δεν σας πρόσβαλλε, καλό θα ήταν να εκλείψουν οι χαρακτηρισμοί που με ευκολία αποδίδετε.
Επίσης θα ήθελα να σας τονίσω πως το θέμα που θέσατε έχει επανειλημένως σχολιασθεί και είναιγνωστό σε όλους τι συμβαίνει.

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά το 40 μας τελείωσε και το κάνατε 50?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τελικά το 40 μας τελείωσε και το κάνατε 50?

ναι μωρο
παρολαυτα και εγω προσωπικα και ολες οι κοπέλες για οσους  θελουν και ζητησουν το απλο προγραμμα στα 40 το δεχομαστε ;)

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι μωρο
παρολαυτα και εγω προσωπικα και ολες οι κοπέλες για οσους  θελουν και ζητησουν το απλο προγραμμα στα 40 το δεχομαστε ;)

Αν το δεχόσαστε γιατί το αλλάξατε?Δεν καταλαβαίνω?

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Οτι την εχει δει λιγο η Αντζελα ειναι γεγονος.της ειχα ζητησει κατι μοθ ειχε πει 60 εθρω και ξαφνικα τωα μου λεει 100.Θελει να ωγαλει μου φαινεται τα εξοδα της ανακαινησης στο αψε σβησε

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Κυριε Bean-osie,χαιρομαι που προλαβατε να καταταξετε μονος σας τον εαυτο σας στα φερεφωνα και στους εγκαθετους και με απαλλαξατε απο τον κοπο.Προφανως οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται. Συγχαιρω βεβαια και τη φορολογικη σας συνειδηση εκτος και αν ζειτε βεβαια απο φοροδιαφευγοντα κερδη.Προσωπικα δεν μπορω να κρυψω ουτε δεκαρα και γιαυτο συφιλιαζομαι οταν πολλοι εχουν γινει βαθυπλουτοι απο το μαυρο χρημα. Το θεμα των αποδειξεων που εθιξα δεν εχει επισημανθει ποτε. Καποτε ο αλληστου μνημης Αλογοσκουφης προσπαθουσε να αλλαξει το υπολογισμο του ΑΕΠ της χωρας βαζοντας στις αλχημειες του το μαυρο χρημα της πορνειας το οποιο ειναι τεραστιο. Τωρα αν εσεις θεωρειτε λογικο το κοστος μιας επισκεψης στην Αντζελα να ειναι οσο παιρνει μια μεση δημοσια ή ιδιωτικη υπαλληλος με πτυχιο πανεπιστημιου και διδακτορικο σε μια ημερα ή μια ασκουμενη δικηγορος την εβδομαδα ή μια ειδικευομενη γιατρος για ολοκληρη εφημερια σε μεγαλο νοσοκομειο , τοτε ναι και εμενα μου φαινεται λογικο οτι απο τη στιγμη που τα παιρνει πρεπει να τα φορολογειται μεχρι δεκαρας και δεν νομιζω οτι θα βρεθουν πολλοι να διαφωνησουν.
επειδη καποιοι αυτες τις δυο μερες ξεπερνουν ταορια και οσους αγαπαμε το μαγαζι και τα κοριτσια μας λενε φερεφωνα και οτι αλλη μαλακια τους κατεβει μια ειναι η λυση...αν δεν συμφωνειτε για χιλους δυο λογους με ολο αυτο να μην επισκεφτεστε πια αυτα τα μαγαζια αλλα και να μην γραφεται εδω οτι σας κατεβει...αμαν πια!δηλ τι θελουν ορισμενοι να αναρτησει και την φορολογικη της δηλωση η αντζελα?και εν πασει περιπτωσει με αυτα ολα τα κολομετρα τα οικονομικα οι περισσοτεροι μισθωτοι και ελευθεροι επαγγελματιες γαμιομαστε..

woody76

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευγε φερεφωνο!Αξιος ο μισθος σου!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Οτι την εχει δει λιγο η Αντζελα ειναι γεγονος.της ειχα ζητησει κατι μοθ ειχε πει 60 εθρω και ξαφνικα τωα μου λεει 100.Θελει να ωγαλει μου φαινεται τα εξοδα της ανακαινησης στο αψε σβησε

Θέλω να συμφωνήσω μαζί σου, βοήθησε όμως, τι είναι αυτό που ζήτησες και ενώ αρχικά κόστιζε 60 €, εν τέλει πλήρωσες 100€;

woody76

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φερεφωνο,δικηγορος τωρα και λογιστης.Το πολυεργαλειο.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Θέλω να συμφωνήσω μαζί σου, βοήθησε όμως, τι είναι αυτό που ζήτησες και ενώ αρχικά κόστιζε 60 €, εν τέλει πλήρωσες 100€;

φιλε osie, θελω να σου πω κατι με ειλικρινα πολυ καλη διαθεση.  Πολλοι εδω μεσα λενε το μακρυ τους και το κοντο τους, και αλλες φορες εχουν τα δικια τους
και αλλες οχι. Απ οτι καταλαβαινω, εισαι πολυ ευχαριστημενος απο το χωρο και της υπηρεσιες της ατζελας οπως ειναι και παρα πολλοι απο εμας. Ωστοσο μου προκαλει
εντύπωση το τεραστιο αισθημα δικαιου και υπερασπισης που δειχνεις απεναντι σε οποιονδηποτε πει κατι αρνητικο. Ειλικρινά πιστευω οτι αδικεί και την ατζελα, που δεν
εχει αναγκη κανεναν για να της βαλει πλατη, αλλα και εκθέτει εσενα με το να φαινεσαι ο "δικηγορος" του μαγαζιου.

Υ.Γ. Δεν πιστευω οτι εισαι φερεφωνο ή οτι εχεις πρακτικά οφελη απο αυτο

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κάποτε είχα περάσει από το συγκεκριμένο μαγαζί πριν κάνει την ανακαίνιση και η τσατσα μου έλεγε για 50 το απλό όταν η Άντζελα έλεγε στο σάιτ της για 40 ευρώ.Τώρα το άλλαξε στα 50 και καλά κάνει αλλά μην μας λες από την μία 50 και από την άλλη όποιος ζητάει περνάει με 40.Τελικά μάλλον για κορόιδα ψάχνεις ή μας περνάς για κορόιδα.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
φιλε osie, θελω να σου πω κατι με ειλικρινα πολυ καλη διαθεση.  Πολλοι εδω μεσα λενε το μακρυ τους και το κοντο τους, και αλλες φορες εχουν τα δικια τους
και αλλες οχι. Απ οτι καταλαβαινω, εισαι πολυ ευχαριστημενος απο το χωρο και της υπηρεσιες της ατζελας οπως ειναι και παρα πολλοι απο εμας. Ωστοσο μου προκαλει
εντύπωση το τεραστιο αισθημα δικαιου και υπερασπισης που δειχνεις απεναντι σε οποιονδηποτε πει κατι αρνητικο. Ειλικρινά πιστευω οτι αδικεί και την ατζελα, που δεν
εχει αναγκη κανεναν για να της βαλει πλατη, αλλα και εκθέτει εσενα με το να φαινεσαι ο "δικηγορος" του μαγαζιου.

Υ.Γ. Δεν πιστευω οτι εισαι φερεφωνο ή οτι εχεις πρακτικά οφελη απο αυτο

Φίλε μου δεν έχω διάθεση να υπερασπιστώ κανένα και η Άντζελα πρέπει να "εισπράξει" ότι της αναλογεί και δεν θα πω εγώ τι είναι αυτό. Απλά ενοχλήθηκα για το γεγονός πως αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη πρέπει να χαρακτηριστεί απαξιωτικά. Σωστά κατάλβες,δεν υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο όφελος, το οποίο και θα θεωρούσα ντροπιαστικό. 

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου δεν έχω διάθεση να υπερασπιστώ κανένα και η Άντζελα πρέπει να "εισπράξει" ότι της αναλογεί και δεν θα πω εγώ τι είναι αυτό. Απλά ενοχλήθηκα για το γεγονός πως αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη πρέπει να χαρακτήριστεί απαξιωτικά.

συμφωνω απολυτα με τη δευτερη προταση σου, ωστοσο ειτε το θελεις ειτε οχι, φερεσαι σαν να υπερασπιζεσαι συνεχως την αντζελα και το μαγαζι της, που ξαναλεω οτι για μενα ειναι τοπ, και -προς το παρον τουλαχιστον- αποτελει εργω υπερασπιση του εαυτου του....

και κατι προς την εξαιρετικη αντζελα... Εχεις απολυτο δικιο να μην δεχεσαι να σου φερονται σαν αφεντικα ή συνιδιοκτητες... Σκεψου ομως αν εσυ εδωσες, σιγουρα με καλη θεληση, αυτο τον αερα...Επισης, σαφως δικαιουσαι να τιμολογεις οπως θελεις, και κακως καποιοι κανουν σα θιγμενοι, λες και πουλας το γαλα που ταιζει τα παιδια μας. Επιχειρηματιας εισαι και πουλας μια υπηρεσια... Τιμολογεις οπως θες, και η ζητηση προσαρμοζεται...

Προσωπικα το βρισκω λιγο ακομψο, οσο αληθεια και αν μπορει να ειναι, να επιδεικνυεις  την ευκολια που μπορεις να βγαλεις πολλα χρηματα, σε πελατες σου που μπορει να δουλευουν 12 ωρες την ημερα για 900 ευρω το μηνα...Αλλα και παλι, ειναι πταισμα μπροστα σε αλλα που βλεπουμε καθε μερα...

αυτα τα ολιγα...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ελεος με τις of topic αντιπαραθεσεις :-

αφου μαναρι θελησες να γραψεις τις προσωπικες μας συζητησεις στα πμ
οταν αρχιζεις κατι να το τελιωνεις ;)
θα μπορουσα να το συνεχισω και εγω αλλα δεν ειναι του στυλ μου
τι ειναι αυτο που θελεις και σου ειπα 100ε
αφου θες να διμιουργεις εντυπωσεις ασε τον κοσμο να κρινει αν αυτα που ζητας αξιζουν 50,100,150ε

Κάποτε είχα περάσει από το συγκεκριμένο μαγαζί πριν κάνει την ανακαίνιση και η τσατσα μου έλεγε για 50 το απλό όταν η Άντζελα έλεγε στο σάιτ της για 40 ευρώ.Τώρα το άλλαξε στα 50 και καλά κάνει αλλά μην μας λες από την μία 50 και από την άλλη όποιος ζητάει περνάει με 40.Τελικά μάλλον για κορόιδα ψάχνεις ή μας περνάς για κορόιδα.

μαλλον μαναρι λαθος ειχες ακουσει τοτε
ή τα 50 που σου ειχαν πει ηταν μαζι με καποιο προγραμμα που δεν το ακουσες
δεν γινοντε αυτα στο μαγαζι και ουτε προκειτε και ποτε να γινουν
για 10ε παραπανω αν μη τι αλλο το ονομα μας δεν το παιζουμε κωρονα γραμματα ;)

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Περισσοτερο σημασια εχει οτι ενω ηξερες τι ηθελα μου ειχες πει μια τιμη και μετα την αλλακσες.Ηθελα να με ντυσει με γυνεκεια ρουχα και μετα να την γαμισω.Απο την στιγμη ομως που μου ειχε πει 60 δεν επρεπε και μετα τοσα να μου ζηταει?Πειτε μου την γνωμη σας

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
σκεψου τον εξης παραλληλισμο....

τυπος βριζει γυναικα οδηγο γιατι της παιρνει μιση ωρα να παρκαρει σε θεση "αεροδρομιο". Περνας απο διπλα και του λες " Μη τη βριζεις ρε φιλε, δεν ειναι σωστο
και δεν κερδιζεις κατι¨"

Η πιθανοτερη απαντηση ειναι " εσενα τι σε νοιαζει ρε μα...κα? γκομενος της εισαι?"

Απλα σου λεω οτι οποιες προθεσεις και να εχεις, το αποτελεσμα μετραει...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom