Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Περισσοτερο σημασια εχει οτι ενω ηξερες τι ηθελα μου ειχες πει μια τιμη και μετα την αλλακσες.Ηθελα να με ντυσει με γυνεκεια ρουχα και μετα να την γαμισω.Απο την στιγμη ομως που μου ειχε πει 60 δεν επρεπε και μετα τοσα να μου ζηταει?Πειτε μου την γνωμη σας

Πρωτα απ ολα, τι ρουχα ? αν ηταν τιποτα αποκαλυπτικα και εσυ εισαι κανας τριχωτος ελληναρας δεκαετιας 80, καλα εκανε και στα ζητησε... το να δεις αυτο το θεαμα,
δεν πληρωνεται ουτε με 1000 ευρω... :headbang: :headbang: :headbang:

κακως σου αλλαξε τιμη ΑΝ σου ειχε πει γι αυτα τα πραγματα μια συγκεκριμενη, αλλα οκ.... δεν ειχατε υπογραψει και κανα συμβολαιο, ουτε σου ζητησε ο καρδιοχειρουργος φακελακι...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
σκεψου τον εξης παραλληλισμο....

τυπος βριζει γυναικα οδηγο γιατι της παιρνει μιση ωρα να παρκαρει σε θεση "αεροδρομιο". Περνας απο διπλα και του λες " Μη τη βριζεις ρε φιλε, δεν ειναι σωστο
και δεν κερδιζεις κατι¨"

Η πιθανοτερη απαντηση ειναι " εσενα τι σε νοιαζει ρε μα...κα? γκομενος της εισαι?"

Απλα σου λεω οτι οποιες προθεσεις και να εχεις, το αποτελεσμα μετραει...

και το πιθανότερο είναι να εισπράξει λόγω του "μα..κα" ότι του αναλογεί.
Καλή σου νύχτα, καληνύχτα κυρίες και κύριοι.
Καληνύχτα φονιά των μυνημάτων μου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πρωτα απ ολα, τι ρουχα ? αν ηταν τιποτα αποκαλυπτικα και εσυ εισαι κανας τριχωτος ελληναρας δεκαετιας 80, καλα εκανε και στα ζητησε... το να δεις αυτο το θεαμα,
δεν πληρωνεται ουτε με 1000 ευρω... :headbang: :headbang: :headbang:

κακως σου αλλαξε τιμη ΑΝ σου ειχε πει γι αυτα τα πραγματα μια συγκεκριμενη, αλλα οκ.... δεν ειχατε υπογραψει και κανα συμβολαιο, ουτε σου ζητησε ο καρδιοχειρουργος φακελακι...

μπορεί να ήθελε να τον ντύσει με τα δικά της τα ρούχα οπότε μετά θα έπρεπε να τα πλύνει + σιδέρομα οπότε να που βγήκαν τα λευτά. Κανονικά θα έπρεπε να του ζητήσει 200 για τέτοια υπηρεσία!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μπορεί να ήθελε να τον ντύσει με τα δικά της τα ρούχα οπότε μετά θα έπρεπε να τα πλύνει + σιδέρομα οπότε να που βγήκαν τα λευτά. Κανονικά θα έπρεπε να του ζητήσει 200 για τέτοια υπηρεσία!

ασε που μπορει να τα ξεχειλωνε και να ηταν για πεταμα....
πολυ μανουρα μου ακουγεται....αστο να παει στο διαολο...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Περισσοτερο σημασια εχει οτι ενω ηξερες τι ηθελα μου ειχες πει μια τιμη και μετα την αλλακσες.Ηθελα να με ντυσει με γυνεκεια ρουχα και μετα να την γαμισω.Απο την στιγμη ομως που μου ειχε πει 60 δεν επρεπε και μετα τοσα να μου ζηταει?Πειτε μου την γνωμη σας

δεν ηθελες μονο αυτο μαναρι ηθελες και να σε βαψω
και σου εξηγησα αναλυτικα στο πμ
για να σε βαψω με κραγιον,ρουζ και σκιες στα ματια θελω 10 λεπτα
αλλα 5 λεπτα θελω για να σε ντυσω (2ε μου στοιχιζει το στρινκ μιας χρησης που θα σου εβαζα και αλλα 6 το babydoll και αυτο μιας χρησης)
15 λεπτα τουχιστον για να κανουμε σεξ
και αλλα 5 λεπτα για να σε ξεβαψω
συνολο χρονου τουχιστον 35 λεπτα στο δωματιο και παθητικο για μενα -8ε
(τα καλλυντικα μου δεν στα υπολογιζω)
σορρυ αλλα 100ε ειναι οτι καλυτερο για ενα τετοιο προγραμμα φετιχ ;)
αν καπου αλλου θα στο κανουν με λιγοτερα χρηματα και με δικα τους γυναικεια εσωρουχα που θα ειναι και μιας χρησης και δεν θα τα εχει φορεσει αλλος πριν απο σενα πασο
αλλα για να εχεις κολησει τοσο να τα γραφεις ολα αυτα δημοσια και να μου εχεις στηλει και καμια 30αρια πμ πουθενα δεν στο κανουν
γιατι να στο κανω εγω?
παλιοτερα ναι σου ειχα πει 60 ε οσο και το αυταρχικο μας προγραμμα τοτε δεν ηξερα καν ομως οτι ηθελες ενα τετοιο πακετο δεν μου το ειχες εξηγησει και απλα νομιζα οτι θες ενα απλο προγραμμα αυταρχικου

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
sou to eixa eksigisei min les psemata

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δεν ηθελες μονο αυτο μαναρι ηθελες και να σε βαψω
και σου εξηγησα αναλυτικα στο πμ
για να σε βαψω με κραγιον,ρουζ και σκιες στα ματια θελω 10 λεπτα
αλλα 5 λεπτα θελω για να σε ντυσω (2ε μου στοιχιζει το στρινκ μιας χρησης που θα σου εβαζα και αλλα 6 το babydoll και αυτο μιας χρησης)
15 λεπτα τουχιστον για να κανουμε σεξ
και αλλα 5 λεπτα για να σε ξεβαψω
συνολο χρονου τουχιστον 35 λεπτα στο δωματιο και παθητικο για μενα -8ε
(τα καλλυντικα μου δεν στα υπολογιζω)
σορρυ αλλα 100ε ειναι οτι καλυτερο για ενα τετοιο προγραμμα φετιχ ;)
αν καπου αλλου θα στο κανουν με λιγοτερα χρηματα και με δικα τους γυναικεια εσωρουχα που θα ειναι και μιας χρησης και δεν θα τα εχει φορεσει αλλος πριν απο σενα πασο
αλλα για να εχεις κολησει τοσο να τα γραφεις ολα αυτα δημοσια και να μου εχεις στηλει και καμια 30αρια πμ πουθενα δεν στο κανουν
γιατι να στο κανω εγω?
παλιοτερα ναι σου ειχα πει 60 ε οσο και το αυταρχικο μας προγραμμα τοτε δεν ηξερα καν ομως οτι ηθελες ενα τετοιο πακετο δεν μου το ειχες εξηγησει και απλα νομιζα οτι θες ενα απλο προγραμμα αυταρχικου

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

παλι καλα που δεν ηθελε να ντυθει και τσολιας γιατι η στολη εχει 400 πιετες και θα σου επεφτε η μεση στο σιδερωμα....

ε ρε τι τραβατε κι εσεις οι κακομοιρες με τη μαλακια του καθενος μας....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Φετίχ-βίτσιο καλύτερα κι όχι μαλακία του καθενός καυλιάρη μου...  ;)

Και ρε παιδιά, όποιος δεν ενδιαφέρεται, ας μη γράφει....
δεν αναγκάζετε κανείς ούτε να πηγαίνει αλλά ούτε να διαβάζει εδώ ;)
Σίγουρα το σπορ αυτό έχει και τα ρίσκα του και γι αυτο άλλωστε είμαστε εδώ.....
να βοηθάμε  ;) ;)

Και προσωπικά θεωρώ πολύ καλό πως εδώ αλλά και σε άλλα θέματα μαγαζιών, γράφουν οι ιδιοκτητριες...
ακούνε τον πελάτη και βοηθούν όσο μπορούν έτσι ώστε να μην σπαταλάμε τζάμπα τα λεφτά μας  ;)

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Συμφωνώ με τον heelover,ελεος ποια πιανεσται από μαλακιες και μάλλον δεν εχεται τι να κανεται και λέτε ότι θελεται,ενα στούντιο υπάρχει της προκοπής και με ιδιοκτήτρια ένα εξαίρετο άνθρωπο και πάλι δυσαρεστημένοι εισται αμαααααααααααααααααααν.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
fair enough... ανακαλω το χαρακτηρισμο...
:thumbsup:
σου έχω πει πως έχεις γαμάτο αβατάρ;;;  :rockon:

Συμφωνώ με τον heelover,ελεος ποια πιανεσται από μαλακιες και μάλλον δεν εχεται τι να κανεται και λέτε ότι θελεται,ενα στούντιο υπάρχει της προκοπής και με ιδιοκτήτρια ένα εξαίρετο άνθρωπο και πάλι δυσαρεστημένοι εισται αμαααααααααααααααααααν.

Για μένα λες ή τον φίλο τακουνοφετιχιστή;;
Εγώ έχω κεφαλαίο "Η"! Ο φίλος μικρό "h"!!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Hθελε να τον βαψει και να τον ντυσει γυναικα?
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μηπως ηταν ο τυπος απ την σιωπη των αμνων?
(που κοιταζοταν στο καθρεφτη και ρωτουσε τον εαυτο του "θα με γαμουσες? Ναι,θα με γαμουσα"
Πω ρε πουστη τι αλλο θα ακουσουμε....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Hθελε να τον βαψει και να τον ντυσει γυναικα?
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μηπως ηταν ο τυπος απ την σιωπη των αμνων?
(που κοιταζοταν στο καθρεφτη και ρωτουσε τον εαυτο του "θα με γαμουσες? Ναι,θα με γαμουσα"
Πω ρε πουστη τι αλλο θα ακουσουμε....

Αγαπητέ μου shredder (αν κρίνω από το nickname σου μάλλον καταλαβαίνεις τι εννοώ  ;) ), δε νομίζω πως το πρόβλημα είναι τα προσωπικά γούστα του καθενός. Θεωρώ πως είναι λάθος να τα κρίνουμε ως μη αποδεκτά ή κατακριτέα. Το θέμα είναι αλλού όπως ΥΠΕΡσυζητήθηκε νωρίτερα και θεωρώ πως καλό θα είναι να λείξει εδώ γιατί όπως προείπα έγινε λύσσα. Ας επικεντρωθούμε καλύτερα στην επιστροφή της ΘΕΑΣ Έυας!!!!!!!!!!!!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αφού δε μπαίνει στον κώλο μας, τι μας νοιάζει;;;  ;) ;)

Άλλωστε γι αυτό υπάρχουν αυτά τα μαγαζιά.....  ;) ;)

Σίγουρα είναι κάτι εξτρίμ!!!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Αγαπητέ μου shredder (αν κρίνω από το nickname σου μάλλον καταλαβαίνεις τι εννοώ  ;) ), δε νομίζω πως το πρόβλημα είναι τα προσωπικά γούστα του καθενός. Θεωρώ πως είναι λάθος να τα κρίνουμε ως μη αποδεκτά ή κατακριτέα. Το θέμα είναι αλλού όπως ΥΠΕΡσυζητήθηκε νωρίτερα και θεωρώ πως καλό θα είναι να λείξει εδώ γιατί όπως προείπα έγινε λύσσα. Ας επικεντρωθούμε καλύτερα στην επιστροφή της ΘΕΑΣ Έυας!!!!!!!!!!!!!!!

ΩΩΩωωωωωωωω φιλε μου εισαι και συ shredakias? Γουσταρεις τετοιους κιθαριστες?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ΩΩΩωωωωωωωω φιλε μου εισαι και συ shredakias? Γουσταρεις τετοιους κιθαριστες?

Δες pm. Ας μη spamάρουμε εδώ χωρίς λόγο.

καλά...... αυτό κι αν είναι νέο.....
:tits: :tits: :tits: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτό δεν είναι νέο αγαπητέ! Αυτό είναι η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!!!!! (οκ μετά τα μέτρα και το βίντεο της ξινής)....

Επισκέπτης
Φίλε μου δεν έχω διάθεση να υπερασπιστώ κανένα και η Άντζελα πρέπει να "εισπράξει" ότι της αναλογεί και δεν θα πω εγώ τι είναι αυτό. Απλά ενοχλήθηκα για το γεγονός πως αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη πρέπει να χαρακτηριστεί απαξιωτικά. Σωστά κατάλβες,δεν υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο όφελος, το οποίο και θα θεωρούσα ντροπιαστικό. 

Μάς έπεισες  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τελικα την Ευα την κερδισαμε ξανα πισω στο studio. Με την Νανσυ θα μπορεσουμε να κανουμε τιποτα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom