Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

woody76

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε πριγκηπα εχεις απολυτο δικιο αλλα ας αφησουμε τους διαπληκτισμους. Οσο υπαρχουν ανθρωποι που τα δινουν τα studio θα θησαυριζουν προσφεροντας μετριες υπηρεσιες.Εχουμε ομως ελευθερη αγορα οποτε οποιος θελει παιρνει κοπελα σπιτι του με 100+20 Ευρω για δευτερη εκτονωση και αλλα 20 για πρωκτικο και γλυτωνει 60 Ευρω. Τωρα αυτοι που ειναι βιτσιοζοι, φετιχιστες ή οπισθογεμεις ας επισκεπτονται το πανω δωματιο της Αντζελας και ας πληρωνουν για να τους βαφουν γυναικεια και να τους φορανε string.Τωρα για το ποσο υπερεκτιμημενες ειναι οι υπηρεσιες του sex στην Ελλαδα σε παραπεμπω σε προηγουμενο post μου που γραφω οτι οσο κοστιζει μια επισκεψη σε studio ειναι η ημερησια αμοιβη κοπελας με πανεπιστημιακο πτυχιο και διατριβη, η εβδομαδιαια ασκουμενης δικηγορου ή η 24ωρη εφημερια ειδικευομενης γιατρου σε νοσοκομειο.Φυσικα η Αντζελα και η καθε Αντζελα δεν φταιει για αυτο. Οπως εχει πει και η ιδια εκμεταλλευεται τη δικη μας αδυναμια, τη θολωμενη απο την καβλα κριση μας και την γενικοτερη ανυπαρκτη καταναλωτικη συνειδηση που εχουμε σαν Ελληνες και εχει χτυπησει φλεβα χρυσου.Και καλα μας κανει..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Φιλε πριγκηπα εχεις απολυτο δικιο αλλα ας αφησουμε τους διαπληκτισμους. Οσο υπαρχουν ανθρωποι που τα δινουν τα studio θα θησαυριζουν προσφεροντας μετριες υπηρεσιες.Εχουμε ομως ελευθερη αγορα οποτε οποιος θελει παιρνει κοπελα σπιτι του με 100+20 Ευρω για δευτερη εκτονωση και αλλα 20 για πρωκτικο και γλυτωνει 60 Ευρω. Τωρα αυτοι που ειναι βιτσιοζοι, φετιχιστες ή οπισθογεμεις ας επισκεπτονται το πανω δωματιο της Αντζελας και ας πληρωνουν για να τους βαφουν γυναικεια και να τους φορανε string.Τωρα για το ποσο υπερεκτιμημενες ειναι οι υπηρεσιες του sex στην Ελλαδα σε παραπεμπω σε προηγουμενο post μου που γραφω οτι οσο κοστιζει μια επισκεψη σε studio ειναι η ημερησια αμοιβη κοπελας με πανεπιστημιακο πτυχιο και διατριβη, η εβδομαδιαια ασκουμενης δικηγορου ή η 24ωρη εφημερια ειδικευομενης γιατρου σε νοσοκομειο.Φυσικα η Αντζελα και η καθε Αντζελα δεν φταιει για αυτο. Οπως εχει πει και η ιδια εκμεταλλευεται τη δικη μας αδυναμια, τη θολωμενη απο την καβλα κριση μας και την γενικοτερη ανυπαρκτη καταναλωτικη συνειδηση που εχουμε σαν Ελληνες και εχει χτυπησει φλεβα χρυσου.Και καλα μας κανει..

θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου εκτός από την τελευταία φράση.... Προσωπικά δε πιστεύω πως υπάρχει εκμετάλευση...
απλά το συγκεκριμένο μαγαζί εξειδικεύεται στο φετίχ της ποδολαγνείας κλπ άλλων φετίχ σε σχέση με άλλα στούντιο!!

Επίσης, κανείς δεν είναι αναγκασμένος να παίρνει το πρόγραμμα των 200/ώρα ή όποιο άλλο του φαίνεται ακριβό....  ;)
Όποιος τα έχει και γουστάρει, θα τα δώσει..... ;) ;) απλά πράματα....  ;)

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα Αντζελα,τι κανεις?Η Ευα :tits: επεστρεψε στο μαγαζι η μονο για σημερα? ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπερα Αντζελα,τι κανεις?Η Ευα :tits: επεστρεψε στο μαγαζι η μονο για σημερα? ;)

καλα ειμαι ματια μου :cheesy:
λογικα θα ξανα ειναι, ακομα δεν ξερω τι βαρδια-ες γιατι αυριο-μεθαυριο θα βγαλουμε το προγραμμα για την  επομενη εβδομαδα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πότε υπολογίζεις να έχεις βάρδυα ξανά;;;

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Αν το δεχόσαστε γιατί το αλλάξατε?Δεν καταλαβαίνω?
Δεν καταλαβαίνετε παιδιά? Λένε 50 αλλά δεχόμαστε και 40 για να φοβάσαι μήπως με τα 40 είναι ξεπέτα και οπότε το κάθε κορόιδο σκάει για απλό 50 για να ναι σίγουρος ότι θα ικανοποιηθεί. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ. Κάποτε και με κάποιες ήταν 30 αλλά και πάλι άλλα έλεγε η τσατσά στο ποίημα...πάντως αρκετοί το τιμάγαμε γιατί δεν μας πολυένοιζε ο χώρος αλλά η καλύτερη στουντιακή τιμή της Αθήνας αλλά τώρα δεν θα μας ξαναδούν εμάς τους νεώτερους...και ας γαμιούνται μόνο από κωλόγερους ανώμαλους φραγκάτους για να τα κονομάνε....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Πολλα εχουν γραφτει στις τελευταιες σελιδες αλλα πολυ σωστα αλλα τραβηγμενα και υπερβολικα αλλα με μια μικρη δοση χολης.
Ελπιζω και ευχομαι αυτη να ειναι και η τελευταια φορα που θα χρειαστει να παρω θεση.
Συγουρα οι καιροι ειναι πολλοι δυσκολοι για ολους και με τα νεα προσφατα μετρα, και με την τρομολαγνεια της τηλεορασης και με την αβεβαιοτητα του επικρατει
και δυστηχος μας εχουν φτασει σε ενα σημειο ολους μας που ο ενας θελει να βγαλει το ματι του αλλου
οποιος γενικα ενημερωνετε θα δει ενα κλιμα οπου πχ
ο ιδιωτικος υπαλληλος τα βαζει με τον δημοσιο
αυτος που μενει στο νοικι τα βαζει με τον ιδοκτητη ακινητου
αυτος που ειναι απολυμενος τα βαζει με αυτον που εχει δουλεια
ο αγροτης τα βαζει με τον κατοικο της πολης και παει λεγοντας
ετυχε στο συγκεκριμενο σαιτ αυτο το αρνητικο κλιμα αυτη την αρνητικη ενεργεια να την εισπρατει τις τελευταιες μερες το φ104
δε πειραζει καποιος συνηθος δικαια ή αδικα πρεπει να πληρωνει και τι νυφη και ειτε δικαια να πληρωνει το μαρμαρο ειτε αδικα να γινετε το εξιλαστηριο θυμα
πολλα εχουν γραφτει για τον αν εμεις που κανουμε αυτη τη δουλεια αξιζουμε τα χρηματα που βγαζουμε και οτι ολο αυτο ειναι πολυ προκλητικο
για μενα πολυ περισσοτερο προκλητικο ειναι να αμοιβετε ενας ποδοσφαιριστης με 100.000ε, 300.000ε 500.000ε 1.000.000ε απλα και μονο επειδη κλωτσαει μια μπαλλα
χρηματα που για να τα βγαλει μια κοπέλα αυτης της δουλειας υπολογιστε ποσοι αντρες θα πρεπει να περασουν απο επανω της
και φυσικα χρηματα που πολλες φορες προερχοντε και απο το δημοσιο ταμειο ειτε με επιχορηγησεις ειτε με τηλεοπτικα δικαιωματα κρατικων καναλιων  ειτε με χαρισματα χρεων
πολλοι διαφωνειτε με τις τιμες του 104, δε νομιζω το 104 να εχει διαφορετικες τιμες απο το 90-95% των στουντιο της αττικης τιμες και που στη τελικη το 104 εχει και σαν μαγαζι να προσφαιρει και ενα ολοκληρωμενο πακετο παροχων προς τον καθε πελατη ανεξαρτητα αν επιλεξει ενα απλο προγραμμα ειτε ενα πιο εξελιγμενο
πολυς λογος γινετε και για το προγραμμα των 200ε για 1 ωρα με 2 εκτωνωσεις
για να το εχουμε παει να πει οτι καποιος κοσμος το ζητουσε και το ηθελε
και δεν νομιζω να ειναι κακο ενας επιχειρηματιας να προσπαθει να καλυψει τις αναγκες ολων και περισσοτερων πελατων του
αν καποιος δεν το θελει φυσικα και δεν ειναι υποχρεωμενος να το παρει , υπαρχουν σαφως και πιο οικονομικα προγραμματα
οπως δεν μπορει λοιπον καποιος ο οποιος πηγενει σε ενα bar να πιει ενα ποτο να κανει φασαρια στον ιδιοκτητη γιατι προσφαιρει φιαλη ουισκι 20 ετων στα 100ε ετσι πιστευω κανενας δεν εχει και το δικαιωμα να κρινει με τον ενα ή τον αλλο τροπο κατι που ουσιαστικα δεν το θελει
Τελος αν μη τι αλλο ειμαστε ενα μαγαζι που καθημερινα προσπαθουμε για το καλυτερο
ειτε προσπαθοντας να εχουμε ενα καλο επιπεδο επαγγελματιων κοριτσιων πολυ πανω απ το κοινο μεσο ορο ειτε διατηροντας ενα μαγαζι πεντακαθαρο σε ολα του
ειτε κρατοντας μια καθημερινη επικοινωνια μαζι σας ειτε απ το φορουμ ειτε με πμ ειτε με mails ειτε ακομα εγω προσωπικα μιλοντας μαζι σας απ το κινητο τηλ για οτιδηποτε σας απασχολει και πραγματικα οσοι ειχαν αυτη την επικοινωνια μαζι μου παντα εκανα τα παντα για την καλυτερη εξυπηρετηση τους
Ισως και εγω καπου οπως λετε να παρεφερθηκα, δεκτο δεν παυω ομως να ειμαι ενας ανθρωπος με τα σωστα του με τα λαθη του ενας ανθρωπος περηφανος αλλα και εγωιστης που εχει κανει πολυ αγωνα στη ζωη του για να φτασει εδω που ειναι και που παλευει με νυχια και με δοντια καθημερινα για τη δουλεια του με σκοπο να την προστατεψει απο το οτιδηποτε ειτε σωστο ειτε λαθος

Ευχαριστω
πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τα ειπες πολυ ωραια !!!!

Μην δινεις σημασια και συνεχισε την δουλεια σου...

Θα δεις και θα ακουσεις πολλα ακομη οσο περναει ο καιρος

ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ και κανε οσο καλυτερα μπορεις αυτο που κανεις

Μην με παρεξηγησεις δεν εχω σχεση με τον χωρο ουτε εχω μπει ποτε στο μαγαζι σου
απλα μου αρεσε ο τροπος που χειριστηκες την ολη κατασταση...

ΑΥΤΑ ....... (Νοκια σορρυ για το κλοπιραιτ)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δεν καταλαβαίνετε παιδιά? Λένε 50 αλλά δεχόμαστε και 40 για να φοβάσαι μήπως με τα 40 είναι ξεπέτα και οπότε το κάθε κορόιδο σκάει για απλό 50 για να ναι σίγουρος ότι θα ικανοποιηθεί. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ. Κάποτε και με κάποιες ήταν 30 αλλά και πάλι άλλα έλεγε η τσατσά στο ποίημα...πάντως αρκετοί το τιμάγαμε γιατί δεν μας πολυένοιζε ο χώρος αλλά η καλύτερη στουντιακή τιμή της Αθήνας [size=12pt]αλλά τώρα δεν θα μας ξαναδούν εμάς τους νεώτερους...και ας γαμιούνται μόνο από κωλόγερους ανώμαλους φραγκάτους για να τα κονομάνε....[/size]

Οτι δικιο ειχες το εχασες στα κοκκινα γραμματα.....

Να δεις μια στεναχωρια που εχουν ..... ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ σου λεω !!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αναφερεσαι στην ηλικια λες και αυτο ειναι το ζητουμενο τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΔΩ ?

Επισκέπτης
φιλαράκο, κοίτα να δείς. Ας πούμε οτι συμφωνώ μαζί σου. Μήν ξεχνάς ομως οτι όλα τα στούντιο έτσι δουλευουν στην Αθήνα και στην επαρχία. Το "θέμα" είναι γενικό και όχι συγκεκριμένα για το Φ104. Δεν υπερασπίζομαι την Αντζελα, αλλα θεωρώ οτι οι γκρίνιες και η μουρμούρα δεν οδηγούν πουθενά. Οταν μας υπερχρεώνουν την βενζίνη και ένα σώρο απαραίτητα αγάθα ποιός χέστηκε για τα 200€/1 ώρα;; Υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα για να μας απασχολούν.

Στην τελική όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να διαθέσει αυτό ή οποιοδήποτε άλλο ποσό, δεν είναι υποχρεωμένος να παει στο Φ104 ή σε οποιοδήποτε άλλο μαγαζί. Και νομίζω οτι όσοι έχουν ενστάσεις για τις τιμές αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το δείξουν παρά με μουρμούρα, γκρίνια και κράξιμο εκ του ασφαλούς!

Αντε ατιμούτσικο, μόλις εξασφάλισες αύξηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλημερα πινω τον καφε μου και μπηκα εδω μεσα γιατι παρακολουθω τι γραφετε για τις τιμες... σαν πελατακι που ειμαι σε ολα τα στουντιο της Αττικης!!!!Λοιπον διαβαστε με προσεχτικα....πρωτος εγω εγραψα οτι τα 200 ευρω ειναι πολλα...και η Αντζελα μου απαντησε οτι ειναι για δυο πληρεστατες εκτονωσεις!!!!!!!Μετα διαβασα(απο συναγωνιστη και το επαληθευω γιατι σαν εργενης καλω σπιτι μου) οτι με 100+20 καλεις και σπιτι σου(απο αγγελιες εφημεριδων) που εισαι φυσικα και πιο ανετος, μια κοπελα για μια ωρα 100 και δευτερη εκτονωση 20 και ξανατονιζω... εισαι σπιτι σου και ο πλοηγος εισαι εσυ...παμε τωρα στο παρασυνθημα..νομιζω πως η καθε Αντζελα εχουν χασει την μπαλα....  εχουν καβαλησει το καλαμι στις τιμες και πεφτουν σε αντιφασεις εφοσον στην ιστοσελιδα του Φ104 με 90 ευρω κανεις φουλ προγραμμα..οποτε επι δυο 180 ευρω και οχι 200.....Παμε τωρα στο απλο προγραμμα....εγω οπου παω δινω το απλο 40 ευρω και οχι 50....50 δινουν οσοι εχουν ανασφαλειες και φοβο οτι η εργαζομενη δεν θα τους προσεξει.αυτα φυσικα ειναι του κωλου!!!!!!!!!Εφοσον το αναγραφουν τα περισσοτερα στουντιο 40 ευρω το απλο...γιατι να μην κανουμε χρηση αυτου του προνομιου που εχουμε και εμεις σαν πελατες...εφοσον ολοι μας πλεον διαπιστωνουμε οτι σκοπος των στουντιο ολων μα ολων ειναι πως να μας βρουν λασκα ωστε να μας τσιμπησουν χρημα!!!!!!!Αντε ξυπνηστε και λιγο κοροιδα!!!!!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συνεχιζω για να ειμαι πιο κατατοπιστικος με τους συναγωνιστες....θα μου απαντησει η Αντζελα οτι τα 90(φουλ προγραμμα) ειναι διχως πρωκτικο... αλλα στο καπακι να αναρωτηθει οτι τα 200(φουλ επι δυο) που ζητα σαν στουντιο δεν το επεξηγει αυτο.............. και γινομαι πιο σαφης...γιατι να δωσουμε σε μια εργαζομενη που δεν κανει πρωκτικο 200 ευρω????...αλλα 90Χ2=180 ΕΥΡΩ, αυτο ειναι το σωστο..εφοσον το παιζει τυπικη η Αντζελα....αλλα ειπαμε αυτα ειναι ψιλα γραμματα.Οσον αφορα τα 40 ευρω οσοι παμε 10 φορες με 12 το μηνα στα στουντιο εχουμε ενα κερδος 100-120 ευρω τον μηνα....και σας το ξαναγραφω..δεν υπαρχει διαφορα στα σαραντα με πενηντα..μονο στην φαντασια μας και στην ψυχολογια μας!!!!!!!1

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Πότε υπολογίζεις να έχεις βάρδυα ξανά;;;

Την Κυριακη ηταν να δουλεψω μωρο αλλα τελικα θα ακυρωσω την Κυριακη και θαμαι σημερα ;)

Μια αλλαγη στο σημερινο μας προγραμμα
στη θεση της Κατερινας που ειναι εκτος Ελλαδος
η Αντζελα :smitten:

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

xostikas36

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα πινω τον καφε μου και μπηκα εδω μεσα γιατι παρακολουθω τι γραφετε για τις τιμες... σαν πελατακι που ειμαι σε ολα τα στουντιο της Αττικης!!!!Λοιπον διαβαστε με προσεχτικα....πρωτος εγω εγραψα οτι τα 200 ευρω ειναι πολλα...και η Αντζελα μου απαντησε οτι ειναι για δυο πληρεστατες εκτονωσεις!!!!!!!Μετα διαβασα(απο συναγωνιστη και το επαληθευω γιατι σαν εργενης καλω σπιτι μου) οτι με 100+20 καλεις και σπιτι σου(απο αγγελιες εφημεριδων) που εισαι φυσικα και πιο ανετος, μια κοπελα για μια ωρα 100 και δευτερη εκτονωση 20 και ξανατονιζω... εισαι σπιτι σου και ο πλοηγος εισαι εσυ...παμε τωρα στο παρασυνθημα..νομιζω πως η καθε Αντζελα εχουν χασει την μπαλα....   εχουν καβαλησει το καλαμι στις τιμες και πεφτουν σε αντιφασεις εφοσον στην ιστοσελιδα του Φ104 με 90 ευρω κανεις φουλ προγραμμα..οποτε επι δυο 180 ευρω και οχι 200.....Παμε τωρα στο απλο προγραμμα....εγω οπου παω δινω το απλο 40 ευρω και οχι 50....50 δινουν οσοι εχουν ανασφαλειες και φοβο οτι η εργαζομενη δεν θα τους προσεξει.αυτα φυσικα ειναι του κωλου!!!!!!!!!Εφοσον το αναγραφουν τα περισσοτερα στουντιο 40 ευρω το απλο...γιατι να μην κανουμε χρηση αυτου του προνομιου που εχουμε και εμεις σαν πελατες...εφοσον ολοι μας πλεον διαπιστωνουμε οτι σκοπος των στουντιο ολων μα ολων ειναι πως να μας βρουν λασκα ωστε να μας τσιμπησουν χρημα!!!!!!!Αντε ξυπνηστε και λιγο κοροιδα!!!!!!!!!!!!!!!
ο συναγωνιστης με καλυψε πληρωςκαι ειναι πολυ σωστος

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Αντζελα μας έστειλες με τις φωτογραφιες σου!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom