πληρωνεσε με το μηνα ή εχεις δωρεαν παροχες στα στουντιο?
όχι η Νανά είναι θεία μου.
πληρωνεσε με το μηνα ή εχεις δωρεαν παροχες στα στουντιο?
Φιλε πριγκηπα εχεις απολυτο δικιο αλλα ας αφησουμε τους διαπληκτισμους. Οσο υπαρχουν ανθρωποι που τα δινουν τα studio θα θησαυριζουν προσφεροντας μετριες υπηρεσιες.Εχουμε ομως ελευθερη αγορα οποτε οποιος θελει παιρνει κοπελα σπιτι του με 100+20 Ευρω για δευτερη εκτονωση και αλλα 20 για πρωκτικο και γλυτωνει 60 Ευρω. Τωρα αυτοι που ειναι βιτσιοζοι, φετιχιστες ή οπισθογεμεις ας επισκεπτονται το πανω δωματιο της Αντζελας και ας πληρωνουν για να τους βαφουν γυναικεια και να τους φορανε string.Τωρα για το ποσο υπερεκτιμημενες ειναι οι υπηρεσιες του sex στην Ελλαδα σε παραπεμπω σε προηγουμενο post μου που γραφω οτι οσο κοστιζει μια επισκεψη σε studio ειναι η ημερησια αμοιβη κοπελας με πανεπιστημιακο πτυχιο και διατριβη, η εβδομαδιαια ασκουμενης δικηγορου ή η 24ωρη εφημερια ειδικευομενης γιατρου σε νοσοκομειο.Φυσικα η Αντζελα και η καθε Αντζελα δεν φταιει για αυτο. Οπως εχει πει και η ιδια εκμεταλλευεται τη δικη μας αδυναμια, τη θολωμενη απο την καβλα κριση μας και την γενικοτερη ανυπαρκτη καταναλωτικη συνειδηση που εχουμε σαν Ελληνες και εχει χτυπησει φλεβα χρυσου.Και καλα μας κανει..
Καλησπερα Αντζελα,τι κανεις?Η Ευα επεστρεψε στο μαγαζι η μονο για σημερα? ;)
Δεν καταλαβαίνετε παιδιά? Λένε 50 αλλά δεχόμαστε και 40 για να φοβάσαι μήπως με τα 40 είναι ξεπέτα και οπότε το κάθε κορόιδο σκάει για απλό 50 για να ναι σίγουρος ότι θα ικανοποιηθεί. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ. Κάποτε και με κάποιες ήταν 30 αλλά και πάλι άλλα έλεγε η τσατσά στο ποίημα...πάντως αρκετοί το τιμάγαμε γιατί δεν μας πολυένοιζε ο χώρος αλλά η καλύτερη στουντιακή τιμή της Αθήνας αλλά τώρα δεν θα μας ξαναδούν εμάς τους νεώτερους...και ας γαμιούνται μόνο από κωλόγερους ανώμαλους φραγκάτους για να τα κονομάνε....Αν το δεχόσαστε γιατί το αλλάξατε?Δεν καταλαβαίνω?
Δεν καταλαβαίνετε παιδιά? Λένε 50 αλλά δεχόμαστε και 40 για να φοβάσαι μήπως με τα 40 είναι ξεπέτα και οπότε το κάθε κορόιδο σκάει για απλό 50 για να ναι σίγουρος ότι θα ικανοποιηθεί. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ. Κάποτε και με κάποιες ήταν 30 αλλά και πάλι άλλα έλεγε η τσατσά στο ποίημα...πάντως αρκετοί το τιμάγαμε γιατί δεν μας πολυένοιζε ο χώρος αλλά η καλύτερη στουντιακή τιμή της Αθήνας [size=12pt]αλλά τώρα δεν θα μας ξαναδούν εμάς τους νεώτερους...και ας γαμιούνται μόνο από κωλόγερους ανώμαλους φραγκάτους για να τα κονομάνε....[/size]
φιλαράκο, κοίτα να δείς. Ας πούμε οτι συμφωνώ μαζί σου. Μήν ξεχνάς ομως οτι όλα τα στούντιο έτσι δουλευουν στην Αθήνα και στην επαρχία. Το "θέμα" είναι γενικό και όχι συγκεκριμένα για το Φ104. Δεν υπερασπίζομαι την Αντζελα, αλλα θεωρώ οτι οι γκρίνιες και η μουρμούρα δεν οδηγούν πουθενά. Οταν μας υπερχρεώνουν την βενζίνη και ένα σώρο απαραίτητα αγάθα ποιός χέστηκε για τα 200€/1 ώρα;; Υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα για να μας απασχολούν.
Στην τελική όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να διαθέσει αυτό ή οποιοδήποτε άλλο ποσό, δεν είναι υποχρεωμένος να παει στο Φ104 ή σε οποιοδήποτε άλλο μαγαζί. Και νομίζω οτι όσοι έχουν ενστάσεις για τις τιμές αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το δείξουν παρά με μουρμούρα, γκρίνια και κράξιμο εκ του ασφαλούς!
Αντε ατιμούτσικο, μόλις εξασφάλισες αύξηση
ο συναγωνιστης με καλυψε πληρωςκαι ειναι πολυ σωστοςΚαλημερα πινω τον καφε μου και μπηκα εδω μεσα γιατι παρακολουθω τι γραφετε για τις τιμες... σαν πελατακι που ειμαι σε ολα τα στουντιο της Αττικης!!!!Λοιπον διαβαστε με προσεχτικα....πρωτος εγω εγραψα οτι τα 200 ευρω ειναι πολλα...και η Αντζελα μου απαντησε οτι ειναι για δυο πληρεστατες εκτονωσεις!!!!!!!Μετα διαβασα(απο συναγωνιστη και το επαληθευω γιατι σαν εργενης καλω σπιτι μου) οτι με 100+20 καλεις και σπιτι σου(απο αγγελιες εφημεριδων) που εισαι φυσικα και πιο ανετος, μια κοπελα για μια ωρα 100 και δευτερη εκτονωση 20 και ξανατονιζω... εισαι σπιτι σου και ο πλοηγος εισαι εσυ...παμε τωρα στο παρασυνθημα..νομιζω πως η καθε Αντζελα εχουν χασει την μπαλα.... εχουν καβαλησει το καλαμι στις τιμες και πεφτουν σε αντιφασεις εφοσον στην ιστοσελιδα του Φ104 με 90 ευρω κανεις φουλ προγραμμα..οποτε επι δυο 180 ευρω και οχι 200.....Παμε τωρα στο απλο προγραμμα....εγω οπου παω δινω το απλο 40 ευρω και οχι 50....50 δινουν οσοι εχουν ανασφαλειες και φοβο οτι η εργαζομενη δεν θα τους προσεξει.αυτα φυσικα ειναι του κωλου!!!!!!!!!Εφοσον το αναγραφουν τα περισσοτερα στουντιο 40 ευρω το απλο...γιατι να μην κανουμε χρηση αυτου του προνομιου που εχουμε και εμεις σαν πελατες...εφοσον ολοι μας πλεον διαπιστωνουμε οτι σκοπος των στουντιο ολων μα ολων ειναι πως να μας βρουν λασκα ωστε να μας τσιμπησουν χρημα!!!!!!!Αντε ξυπνηστε και λιγο κοροιδα!!!!!!!!!!!!!!!