Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπου-Μπου κανένα απογευματινό ή σ/κ πρώι δεν παίζει να παίζει η Ευα;;

ειναι αυτην την Τεταρτη που μας ερχετε το απογευμα η Ευα ;) :cheesy:
απλα πριν χτυπησε ο δαιμων του τυπογραφειου :- :'( :cheesy:

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
"""Πολλα εχουν γραφτει στις τελευταιες σελιδες αλλα πολυ σωστα αλλα τραβηγμενα και υπερβολικα αλλα με μια μικρη δοση χολης...............................................δοντια καθημερινα για τη δουλεια του με σκοπο να την προστατεψει απο το οτιδηποτε ειτε σωστο ειτε λαθος
Ευχαριστω
πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
μας λες δηλαδη με ευχαριστησή"""

μας λέει δηλαδή με ευχαρίστηση ότι κάνανε ό,τι και τα άλλα στούντιο που κράζαμε...γιατί υποτίθεται ότι πολύ προτιμούσαν το δικό της για το καλό value for money!!! παρά το ότι ήταν σε μπουρδελοπεριοχή  και περιοχή χωρίς πάρκινγκ! αλλά αυτό που ενοχλεί είναι ότι στο site 40 και εκεί η τσατσά 50 ευρώ. δηλαδη ρε Αντζελα εσύ αν πας για φαγητό ή καφέ ζητάς σκόντο?? ότι σου λένε δεν πληρώνεις....που ακούστηκε να το πω ευγενικά και να περάσω με 40 για απλό...  επειδή ήμουν ευγενικός???!!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Οτι δικιο ειχες το εχασες στα κοκκινα γραμματα.....
Να δεις μια στεναχωρια που εχουν ..... ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ σου λεω !!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Αναφερεσαι στην ηλικια λες και αυτο ειναι το ζητουμενο τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
EΛΕΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΔΩ ?
καλά μη φωνάζεις μωρέ σε καταλάβαμε......εσύ που ταχεις για πέταμα δώστα...κάποιους άλλους μας έχασε και εσύ κοπανήσου τώρα :kissass: :kissass2:
α και να ξέρεις κάτι....όταν κάποιος έχει δίκιο δεν το χάνει αν πει και μια κουβέντα παραπάνω......το αν θα το βρει είναι άλλο ζήτημα "έξυπνε"

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Κούκλα μου ο φίλος έχει απόλυτο δίκιο δοκίμασε και λευκά ή άν βάζεις μαύρα άλλαξε στύλ με τουλάχιστιν μισό see-through.
Οσο για τα κορίτσια του καταστήματος καλύτερη προπόνηση στο φόρεμα προφυλακτικού γιατί κάνουν ακόμα λάθη όπως είπε σε κάποιο του post ένας άλλος φίλος. 

Άντζελα νομίζω ότι τα μαύρα εσώρουχα δεν σου πάνε και τόσο και μάλλον σε μεγαλώνουν κιόλας :idiot: :rolleyes:.Για μένα τα έντονα κόκκινα σου πάνε πιο πολύ και μάλιστα η στολή της νοσοκόμας σου ταιριάζει γάντι :2funny: :tits: :knockinb:.Πάντως οι φωτογραφίες βγήκαν πολύ ωραίες (πολύ επαγγελματική δουλειά) και σίγουρα έχεις γράψει καλυτερα στο φακό από κάθε άλλη φορά :cheesy: :grin:

studiolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
24
Like
0
Πόντοι
11
Άντζελα νομίζω ότι τα μαύρα εσώρουχα δεν σου πάνε και τόσο και μάλλον σε μεγαλώνουν κιόλας :idiot: :rolleyes:.Για μένα τα έντονα κόκκινα σου πάνε πιο πολύ και μάλιστα η στολή της νοσοκόμας σου ταιριάζει γάντι :2funny: :tits: :knockinb:.Πάντως οι φωτογραφίες βγήκαν πολύ ωραίες (πολύ επαγγελματική δουλειά) και σίγουρα έχεις γράψει καλυτερα στο φακό από κάθε άλλη φορά :cheesy: :grin:
εγω παλι αντζελα λεω πως οτι και να βαλεις θα σου ταιριαζει γαντι...πολυ καλες οι καινουργιες φωτο,ειμαστε σε αναμονη για να σε ξαναβρουμε σε βαρδια(ελπιζω συντομα)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
εγω παλι αντζελα λεω πως οτι και να βαλεις θα σου ταιριαζει γαντι...πολυ καλες οι καινουργιες φωτο,ειμαστε σε αναμονη για να σε ξαναβρουμε σε βαρδια(ελπιζω συντομα)

τι μου κανεις κουκλε μου...σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ;)
αυτη την κυριακη το απογευμα εχω βαρδια 5 με 11 :) ;)

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885
Άντζελα θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να έρθω στο στούντιο και επιλέγοντας το πρόγραμμα των 200 ευρώ να ντύσω την κοπέλα με μια δική μου στολή και να την φωτογραφίσω,ώστε να μπορώ να την δείχνω στην παρέα μου και να είμαι και πειστικός ότι όντως το έκανα αυτό στο μαγαζί σου :2funny: :sunglasses:.Συγκεκριμένα η κοπέλα η οποία μ'ενδιαφέρει άμεσα είναι η Σοφία και σε δεύτερη φάση η Τζοάνα :dancing:.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να έρθω στο στούντιο και επιλέγοντας το πρόγραμμα των 200 ευρώ να ντύσω την κοπέλα με μια δική μου στολή και να την φωτογραφίσω,ώστε να μπορώ να την δείχνω στην παρέα μου και να είμαι και πειστικός ότι όντως το έκανα αυτό στο μαγαζί σου :2funny: :sunglasses:.Συγκεκριμένα η κοπέλα η οποία μ'ενδιαφέρει άμεσα είναι η Σοφία και σε δεύτερη φάση η Τζοάνα :dancing:.

η Σοφια μαναρι μου δεν θελει καν να βγαλει φωτογραφιες της στο νετ
δε νομιζω να θελει να την φωτογραφησει ιδιωτικα πελατης :-
το ιδιο πιστευω ισχυει και για την Τζοανα μωρο απ οσο την ξερω
απο κει και περα κουκλί αν θελεις να τη συνεχισουμε αυτη τη συζητηση στειλε μου προσωπικο μυν γιατι μπορει να εισαι και τυχερος (διαγραφοντας ομως αυτες τις 2 κοπέλες :-)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κρίμα που η Σοφία δε θέλει να φωτογραφηθεί.....
:tits: :tits: :cum:

είναι γλυκήτατη.....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τι μου κανεις κουκλε μου...σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ;)
αυτη την κυριακη το απογευμα εχω βαρδια 5 με 11 :) ;)

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Γαμώτο αυτές οι Κυριακές  >:( >:( ..... χάθηκαν οι άλλες μέρες;;;;  :cheesy: :cheesy:

δε βαριέσαι.....  :-* :-* :-* :-* :-*

α.... τρέλα οι νέες σου φότος.... αλλά που είναι τα ψηλοτάκουνά σου;;;;  >:( >:(  ε;;;  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γαμώτο αυτές οι Κυριακές  >:( >:( ..... χάθηκαν οι άλλες μέρες;;;;  :cheesy: :cheesy:

τις Κυριακες βρε μωρο δεν εχει κινηση και κανω 25-30 λεπτα να φτασω στη δουλεια :cheesy:
χθες Τεταρτη εκανα 1ωρα και ενα τεταρτο απ το σπιτι στο μαγαζι >:(
ασε που τις Κυριακες ειναι τα ποδοσφαιρα αλλα και πολυς κοσμος ειναι με τις γυναικες-οικογενειες του οποτε δεν διμιουργειτε τοση κινηση πραμα που μεταφραζετε και σε πιο ξεκουραστη βαρδια για μενα αλλα και μικροτερη αναμονη σε οσους τελικα ερθουν ;)

[flash=700,400]" /[/flash]

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Επισκέπτης

Aκόμη ένας ανώριμος πού γαμάει γιά νά τό δείξει στούς φίλουε του.
Νά γιατί καταστρεφόμαστε σάν χώρα. :jerking:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Σημερα το απογευμα η Μαρίνα :smitten:

το βραδυ η Τζένη :smitten: 

πολλά φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
ειναι στο ναυτικο και θελει να την ντυσει ναυτη την κοπελα..Μαλλον εχει απωθυμενο την ΑΛικη στο ναυτικο,δεν εξηγιεται αλλιως..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τις Κυριακες βρε μωρο δεν εχει κινηση και κανω 25-30 λεπτα να φτασω στη δουλεια :cheesy:
χθες Τεταρτη εκανα 1ωρα και ενα τεταρτο απ το σπιτι στο μαγαζι >:(

καλά σίγουρα.... είναι κι αυτό.....

ασε που τις Κυριακες ειναι τα ποδοσφαιρα αλλα και πολυς κοσμος ειναι με τις γυναικες-οικογενειες του

Εμ.... Κυριακή είναι αυτή....
γι' αυτό λέω... άλλη μέρα..... χεχε......  :-* :-*

giwcock

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η κοπελα που ειστε αντικρυστα στον καναπε ποια ειναι??στειλε μου pm αμα μπορεις

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885

Τύπε τώρα είπες αφέλεια για να μην πω την άλλη λέξη και καλά θα κάνεις να το παραδεχτείς :tickedoff:.Αν όντως ήταν μαλακία αυτό που πρότεινα θα το είχε επισημάνει και η Άντζελα,η απάντησή της όμως δεν δείχνει κάτι τέτοιο :2funny:.Εγώ μάλιστα το θεωρώ και μαγκιά να το κάνει κάποιος όχι μόνο για να το λέει στο φόρουμ,αλλά και για να το συζητάει με την παρέα του :dancing: :knockinb: :fuck2:

Επισκέπτης
Τύπε τώρα είπες αφέλεια για να μην πω την άλλη λέξη και καλά θα κάνεις να το παραδεχτείς :tickedoff:.Αν όντως ήταν μαλακία αυτό που πρότεινα θα το είχε επισημάνει και η Άντζελα,η απάντησή της όμως δεν δείχνει κάτι τέτοιο :2funny:.Εγώ μάλιστα το θεωρώ και μαγκιά να το κάνει κάποιος όχι μόνο για να το λέει στο φόρουμ,αλλά και για να το συζητάει με την παρέα του :dancing: :knockinb: :fuck2:

Εύγε.Είσαι τό μέλλον τής πατρίδας!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom