Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα.Δεν έχω έρθει στο στούντιό σας αλλά θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση.Διάβασα την απάντηση της υπεύθυνης για τα 200 Ευρώ και παρόλο ότι εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά χρήματα, η αγορά είναι εκείνη που καθορίζει τις τιμές.Σωστά η υπεύθυνη του χώρου είπε ότι κάποιοι το ζητάνε.Αν δεν το ζητάνε όμως πολλοί, η τιμή θα πέσει.Ο καθένας μπορεί να ζητάει ό,τι θέλει.Και ο καθένας μετά κρίνει, επιλέγει ή απορρίπτει.Αλλά ρε κορίτσια...μήπως πρέπει να υπάρχει και λίγη λογική? 200 Ευρώ? Είναι λίγο προκλητικό! Αναιρείτε την πολύ καλή αρχή που κάνατε με το να ζητάτε τέτοια ποσά! Μπράβο σας που διατηρείτε έναν καθαρό και ωραίο χώρο, ελπίζω με την ίδια τυπικότητα και οι έλεγχοι των γιατρών, αλλά με τέτοιες τιμές εσείς οι ίδιες περιορίζετε την πελατεία σας.Και στο φινάλε, τι σημαίνει στούντιο και τι οίκος ανοχής? Με λίγο ψάξιμο υπάρχουν οίκοι ανοχής καθαροί και αξιοπρεπείς.Γιατί να πληρώσω χρυσά τους ωραίους σας καναπέδες, τα χαλιά, τα χρώματα και τα φωτιστικά με τα οποία ντύσατε το χώρο σας? Για να πω ότι πήγα σε στούντιο? Πιστεύω υπάρχουν οίκοι ανοχής με ιερόδουλες που περνάς πολύ καλά και με 20 Ευρώ.Η άποψή μου πάντα.Κουμάντο στα γούστα και στην τσέπη του άλλου όμως δεν θα κάνω.Ο καθένας έχει μυαλό και αποφασίζει.Σεβομαι την προσπάθειά σας,τη δουλειά σας,σας τιμάει που κάνετε διάλογο με τον κόσμο, απλά ήθελα να εκφέρω την γνώμη μου.Με εκτίμηση.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Να ρωτήσω μπορεί να γίνει την επόμενη φορά που θα δουλεύεις να φοράς την άσπρη στολή που έχεις βάλει στην προηγούμενη φώτο σου??????????

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Να ρωτήσω μπορεί να γίνει την επόμενη φορά που θα δουλεύεις να φοράς την άσπρη στολή που έχεις βάλει στην προηγούμενη φώτο σου??????????

να τη φοραω σε ολη τη βαρδια μου ειναι δυσκολο ματια μου μιας και βγαινει και μπαινει πιο δυσκολα απο τα στρινκ-σουτιεν :-
μπορεις ομως να μου ζητησεις να τη βαλω μονο για σενα ;) :cheesy:

Τωρα το πρωι η Σουζάνα :smitten:

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου αντζελα...αν μπορεις βαζε πιο συχνα...να χεις μια ομορφη μερα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Άντζελα δες το πμ................

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Άντζελα νομίζω ότι τα μαύρα εσώρουχα δεν σου πάνε και τόσο και μάλλον σε μεγαλώνουν κιόλας :idiot: :rolleyes:.Για μένα τα έντονα κόκκινα σου πάνε πιο πολύ και μάλιστα η στολή της νοσοκόμας σου ταιριάζει γάντι :2funny: :tits: :knockinb:.Πάντως οι φωτογραφίες βγήκαν πολύ ωραίες (πολύ επαγγελματική δουλειά) και σίγουρα έχεις γράψει καλυτερα στο φακό από κάθε άλλη φορά :cheesy: :grin:

tsouna

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Άντζελα καλησπέρα. Πρώτα πρωτα να σου πω οτι οι φωτογραφίες σου είναι τέλειες!!! Συνεχισε έτσι.....
Η Εύα τελικα επέστρεψε? Διότι δεν την είδα στο πρόγραμμα! Φιλιά πολλά!!!!!! :kissass:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα νομίζω ότι τα μαύρα εσώρουχα δεν σου πάνε και τόσο και μάλλον σε μεγαλώνουν κιόλας :idiot: :rolleyes:.Για μένα τα έντονα κόκκινα σου πάνε πιο πολύ και μάλιστα η στολή της νοσοκόμας σου ταιριάζει γάντι :2funny: :tits: :knockinb:.Πάντως οι φωτογραφίες βγήκαν πολύ ωραίες (πολύ επαγγελματική δουλειά) και σίγουρα έχεις γράψει καλυτερα στο φακό από κάθε άλλη φορά :cheesy: :grin:

:2funny: λες βρε μωρο?
στους περισσοτερους αντρες παντως ο συνδιασμος ξανθια+μαυρα εσωρουχα εχει πολυ περαση
εβγαλα και με αυτο το κοκκινο βινυλ σετακι που πηραμε για το μαγαζι.
οι φωτος μοιαζουν οντως για επαγγελματικη δουλεια αν και η φωτογραφος μου ηταν η μια μου υπηρεσια :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άντζελα καλησπέρα. Πρώτα πρωτα να σου πω οτι οι φωτογραφίες σου είναι τέλειες!!! Συνεχισε έτσι.....
Η Εύα τελικα επέστρεψε? Διότι δεν την είδα στο πρόγραμμα! Φιλιά πολλά!!!!!! :kissass:

Ευχαριστω μωρο ;)
η Ευα μαναρι ειναι τωρα εκτος Αθηνων δουλευει ομως την επομενη Τεταρτη και Παρασκευη τις 2 βραδυνες βαρδιες ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καλά και το κόκκινο πολύ σέξυ και όποιος αντέξει  :knockinb: :knockinb:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
η Ευα μαναρι ειναι τωρα εκτος Αθηνων δουλευει ομως την επομενη Τεταρτη και Παρασκευη τις 2 βραδυνες βαρδιες ;)

Μπου-Μπου κανένα απογευματινό ή σ/κ πρώι δεν παίζει να παίζει η Ευα;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom