Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

και μην ξεχνατε καθημερινα απο τις 12:00 μεχρι τις 19:00 μπορειτε να μιλησετε μαζι μου στο κινητο του μαγαζιου 6939077710 για οτιδηποτε σας απασχολει σε σχεση με τις υπηρεσιες που προσφαιρουμε, τις κοπέλες, τα προγραμματα, τι σας προτεινω ακομα και για καποιο ραντεβου σε συγκεκριμενη ωρα μεσα στο χώρο μας ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
:thumbsup: :thumbsup:

Όλο πρωτοπορίες είσαι βρε κούκλα μου...... Μπράβο...
αλλά...... μόνο μία επιλογή ;;;; Κρίμα.....

χρειαζοτανε μωρε κατι τετοιο θαναι πιο αμεση και ουσιαστικη η επικοινωνια σε πολυ μεγαλυτερο κοινο και χωρις spam κτλ
καλυτερα βρε 1 επιλογη θαναι πιο αντικειμενικα τα αποτελεσματα :cheesy: ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ναι οκ μία επιλογή.....
ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ;;;;;  :lheel: :tits:
:grin: :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εγώ το ξέρω σίγουρα... αλλά ποια να διαλέξω???? ε????

ρε γαμώτο.... δύσκολα μας βάζεις βραδυάτικα.....  :grin: :grin: :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.224
Πόντοι
7.885
Άντζελα σ'ευχαριστώ πολύ για το πμ,με τιμά ιδιαίτερα ;) :cheesy:.Όσο για το βιντεάκι σου στην προηγούμενη σελίδα,ήταν καλό,αν κι εγώ περίμενα ότι θα σε βλέπαμε σε μια συνεχή κίνηση μέσα στο στούντιο, να ποζάρεις γυμνή,είτε να κάνεις κάποιο στριπτιζ βγάζοντας μια στολή,είτε να δοκιμάζεις κάποιες από τις υπέροχες μπότες-γόβες-πέδιλα,που υπάρχουν στη ντουλάπα του δωματίου ΝΟ4.Περιμένω το επόμενο δικό σου να έχει κάτι απ'αυτά :tits: :dancing:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
A Μπου-Μπου βλέπω οτι μας είσαι όλο καινοτομίες! Μπράβο σου! Θυμάσαι που πιο παλιά σε είχα πεί και για σελίδα σε Myspace; Νομίζω οτι μπορεί να ξανασκευτείς την ιδέα!!

Το μόνο παραπονο μου είναι οτι στις επιλογές έχεις την Τζοάνα και την Μπέτυ αλλα δεν τις βάζεις σε βάρδυα συχνά για να τις γνωρίσουμε και εκείς!!! Πώς θα ψηφίσουμε! Τέσπα, εμένα ο ψήφος πήγε στην Αλίνα!! :zfuck: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλημέρα Άντζελα!!

Μπράβο πολύ ωραίο το νέο blog του μαγαζιού συνέχισε την καλή δουλειά  ;)

Επίσης θέλω και μια χάρη που σου είχα αναφέρει τις προάλλες αλλά θα στην υπενθύμισω και μέσω πμ.................

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα σ'ευχαριστώ πολύ για το πμ,με τιμά ιδιαίτερα ;) :cheesy:.Όσο για το βιντεάκι σου στην προηγούμενη σελίδα,ήταν καλό,αν κι εγώ περίμενα ότι θα σε βλέπαμε σε μια συνεχή κίνηση μέσα στο στούντιο, να ποζάρεις γυμνή,είτε να κάνεις κάποιο στριπτιζ βγάζοντας μια στολή,είτε να δοκιμάζεις κάποιες από τις υπέροχες μπότες-γόβες-πέδιλα,που υπάρχουν στη ντουλάπα του δωματίου ΝΟ4.Περιμένω το επόμενο δικό σου να έχει κάτι απ'αυτά :tits: :dancing:

τιποτα μωρό ;)
εχεις δίκιο για το βίντεο απλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να πάρουμε μια επαγγελματική videocamera και να αρχίζουμε να βγάζουμε διάφορα :cheesy:
ο φωτισμός στο μαγαζι ειναι αρκετα σκοτεινος λογω του αισθησιασμου που χρειαζετε και και τα προηγούμενα μας βιντεο-κινησης με την παλιά καμερα εβγαιναν αρκετά σκοτεινά και καθόλου φωτεινά και καθαρά  :-

A Μπου-Μπου βλέπω οτι μας είσαι όλο καινοτομίες! Μπράβο σου! Θυμάσαι που πιο παλιά σε είχα πεί και για σελίδα σε Myspace; Νομίζω οτι μπορεί να ξανασκευτείς την ιδέα!!

Το μόνο παραπονο μου είναι οτι στις επιλογές έχεις την Τζοάνα και την Μπέτυ αλλα δεν τις βάζεις σε βάρδυα συχνά για να τις γνωρίσουμε και εκείς!!! Πώς θα ψηφίσουμε! Τέσπα, εμένα ο ψήφος πήγε στην Αλίνα!! :zfuck: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

;)
τα ειχα δοκίμάσει και το myspace και το facebook και δεν πολυεμεινα ευχαριστημένη μωρε απο αυτο που προσφαίρουν
καπου μειώνετε ο κοσμος γιατι μονο μελη των 2 σελίδων μπορουν να σε διαβάζουν και κάπου (ειδικά το facebook) γίνετε πολύ προσωπικό χώρια που χρειάζετε πολύ χρόνο να αφιερώσεις προκειμένου να απαντάς-κανεις chat πολλές φορές και για πράγμτα εκτός του θέματος του μαγαζιού :-
ενώ με το blog μπορούν να σε διαβάζουν όλοι και για μένα χρειάζοντε μόνο 10-20 λεπτά την μερα για να γραψεις κατι, να ανενεώσεις κατι κτλ

Καλημέρα Άντζελα!!

Μπράβο πολύ ωραίο το νέο blog του μαγαζιού συνέχισε την καλή δουλειά  ;)

Επίσης θέλω και μια χάρη που σου είχα αναφέρει τις προάλλες αλλά θα στην υπενθύμισω και μέσω πμ.................

thank y baby
;)

πολλά φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Tωρα και μεχρι το πρωι η Μαρίνα :smitten:

αυριο το πρωι η Νικόλ :smitten:

πολλά φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Επισκέπτης
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ? Χθες το πρωι Κυριακη πηγα μια βολτα για να δω τα μπουρδελα και τα στουντιο στην Αχαρνων, Φυλης, 3 Σεπτεμβριου και Πατησιων και το μονο που αντικρυσα ηταν μονο αλλοδαποι ( αλβανοι, ρουμανοι, μαυροι, ρωσοι, κινεζοι, πακιστανοι, μπαγκλαντεζ και γενικα αλλοδαποι απο την ανατολικη ευρωπη και απο την ΑΣΙΑ. ). Ελληνες δεν υπηρχαν καθολου. Ημουν ο μοναδικος Ελληνας. Τελικα εγινα προσφυγας , μεταναστης και μειονοτητα μεσα στην ιδια μου την πατριδα και ειδικα μεσα στο κεντρο της Αθηνας. Ελληνες και Ελληνιδες υπαρχουν αραγε οι εχουν εκλειψει? Ξερετε τη θα απογινουμε που θα οδηγησει αυτη η κατασταση? Ετσι οπως παμε θα εξαφανιστουμε? Που χαθηκατε βρε ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. Κινδυνευουμε και δεν το εχουμε παρει ακομα ειδηση. Ευτυχως εγω τα ηξερα τα σατανικα σχδια του κυριου Κισιγκερ εδω και 16 χρονια. Αλλο πραγμα που παρατηρησα οτι δεν υπαρχουν ποια ελληινιδες ιεροδουλες στα μπουρδελα και στα στουδιο. Τη απογινανε τελικα τα κοριτσια αυτα?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ? Χθες το πρωι Κυριακη πηγα μια βολτα για να δω τα μπουρδελα και τα στουντιο στην Αχαρνων, Φυλης, 3 Σεπτεμβριου και Πατησιων και το μονο που αντικρυσα ηταν μονο αλλοδαποι ( αλβανοι, ρουμανοι, μαυροι, ρωσοι, κινεζοι, πακιστανοι, μπαγκλαντεζ και γενικα αλλοδαποι απο την ανατολικη ευρωπη και απο την ΑΣΙΑ. ). Ελληνες δεν υπηρχαν καθολου. Ημουν ο μοναδικος Ελληνας. Τελικα εγινα προσφυγας , μεταναστης και μειονοτητα μεσα στην ιδια μου την πατριδα και ειδικα μεσα στο κεντρο της Αθηνας. Ελληνες και Ελληνιδες υπαρχουν αραγε οι εχουν εκλειψει? Ξερετε τη θα απογινουμε που θα οδηγησει αυτη η κατασταση? Ετσι οπως παμε θα εξαφανιστουμε? Που χαθηκατε βρε ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. Κινδυνευουμε και δεν το εχουμε παρει ακομα ειδηση. Ευτυχως εγω τα ηξερα τα σατανικα σχδια του κυριου Κισιγκερ εδω και 16 χρονια. Αλλο πραγμα που παρατηρησα οτι δεν υπαρχουν ποια ελληινιδες ιεροδουλες στα μπουρδελα και στα στουδιο. Τη απογινανε τελικα τα κοριτσια αυτα?

όντως εχθές στην Φυλής από νωρίς το απόγευμα γύρω στις 4 που πήγα δεν έβλεπες Έλληνα στον δρόμο και στα διάφορα στενά,αλλά δεν είναι πάντα έτσι είναι μέρες που έχω πετύχει πολλούς ντόπιους δεν είναι σωστό να το γενικεύεις...............

tsouna

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Αντζελα καλημερα και καλη εβδομάδα! Υπαρχε περιπτωση Να κανει πρωινη βαρδια η Εύα? Να 'σαι παντα καλα, φιλια! :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αντζελα καλημερα και καλη εβδομάδα! Υπαρχε περιπτωση Να κανει πρωινη βαρδια η Εύα? Να 'σαι παντα καλα, φιλια! :-*

καλημερα μαναρι :cheesy:
αυτην την εβδομαδα οχι, ειναι πιασμενα ολα τα πρωινα, ισως και την επομενη εβδομαδα παλι να μην υπαρχει τετοια περιπτωση :-
βεβαια ολο και καποια κοπέλα μπορει να αδιαθετησει και να ελευθερωθει καποιο πρωινο :cheesy:
σε 2 εβδομαδες ομως ειναι πασχα, καποιες κοπέλες μπορει να φυγουν για διακοπές, η Ευα θα μηνει Αθηνα και στο προγραμμα θα υπαρχουν ανακαταταξεις οποτε ολο και καποιο πρωινο θα κανει ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Πω πω ζημια,τι σεξυ νυφη ειναι η Νικολ.Αντζελα μας εφτιαξες παλι. ;)Αν και δεν εχει τυχη να την επισκεφτω ποτε τωρα με αυτες τις φωτο μου κεντρισες το ενδιαφερον.

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Για τις ελληνιδες ιεροδουλες δεν ειναι απαραιτητα κακο το οτι δεν τις βλεπουμε στα μπουρδελα.Απο τοτε που ηρθαν οι ξενες και ανεβασαν τον πηχη ψηλα,δεν μπορεσαν να σταθουν στο υψος των περιστασεων.Οσοι προλαβαν την δεκαετια 80 στα μπουρδελα ξερουν οτι η γενια μας ειναι τυχερη που επεσε σε αυτη εισροη ξενων εκδιδομενων,γιατι παλια οι ελληνιδες το παιζαν βεντετες κι απο υπηρεσιες τιποτα,μονο που δεν σε βριζαν.Απο τοτε που ηρθαν οι διμετρες ρωσιδες και τα καναν ολα,οι ελλεινιδες τρεξαν να κρυφτουν!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom