Άντζελα,είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εντόπισα την Εύα σε οίκο ανοχής στη επαρχία .Σε παρακαλώ να πεις δημόσια στο φόρουμ τι συνέβη κι αποχώρησε από το μαγαζί σου
Που ?
Άντζελα,είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εντόπισα την Εύα σε οίκο ανοχής στη επαρχία .Σε παρακαλώ να πεις δημόσια στο φόρουμ τι συνέβη κι αποχώρησε από το μαγαζί σου
αμα με αφησεις μωρο να τηρησω το εθιμο και να σου πατησω το πόδι ναι γιατι οχι ;) :-* :-*
οχι βρε τις καθημερινες εχει πιο πολυ κόσμο ;)
τις Κυριακες που δουλευω συνηθος ειναι τα ποδοσφαιρα και οι οικογενειακες υποχρεωσεις των παντρεμενων-δεσμευμενων και καπου σπάει η πολυ κίνηση ;)
καθημερινες βρε μωρο μου ειναι δύσκολο, μενω σχετικα μακρυα απ το μαγαζι και χρειαζομαι με την κινηση 1 ωρα με 1 ωρα κ 1 τεταρτο για να φτασω στο μαγαζι :-
και εχω και το αγχος να μην αργησω γιατι οπως ζηταω και απ τις κοπέλες να μην αργουν στις βαρδιες τους ετσι δεν πρεπει να αργω και εγω ;)
ενω κυριακες απογευμα η αθηνα ειναι αδεια και μεσα σε 25-30 λεπτα ειμαι ξεκουραστα και ανετα στη δουλεια ;)
Τωρα και μεχρι νωρις το πρωι η Μαρίνα
πολλα φιλάκια
Ρε παιδιά πέρασα την περασμένη Παρασκευή απ' το studio κατά τη 1:00 το βράδυ για να τιμήσω το Τζενάκι & δεν υπήρχε ούτε ένας στην αναμονή, τί έγινε, η κρίση άρχισε να χτυπάει & μπουρδέλα - studio? Ο Τζιμάκος έλεγε σοφά στο τραγούδι του πριν 30 χρόνια "Στο γαμήσι πρόστιμα", τελικά συμβαίνει κάτι παραπλήσιο, η φορολογία πλήττει το γαμήσι... Κοινωνία αγάμητων & ψυχανώμαλων θα μας καταντήσουν.
Το Κατερινακι η αγαπη μου ποτε επιστρεφει????????????????
οποτε photoshop-image-adjustments-[size=10pt]curves[/size];)
Άντζελα διάβασα πριν από λίγο τις βάρδιες της βδομάδας και δεν είδα πουθενά την Τζοάνα .Είχα σκοπό να την τιμήσω στα προσεχώς,αλλά μήπως είχαμε εξελίξεις και με αυτή και έχω μείνει ανενημέρωτος
Σημερα μιλησαμε και απλα μωρο την ταλαιπωρει ενα πρόβλημα στη μεση της και δεν δουλευει καθολου αυτο το διαστημα :-
πολλά φιλάκια
Α, της πρόσθεσες και καμπύλες;
(Πλάκα κάνω, είναι εξαιρετικό το κορίτσι.)
Εντάξει, σε ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση!
Κρήτη!!!
Θα ερθεις Κρητη για να ριξεις το βολι σου?μπορείς να μου δώσεις λεπτομερειςσ με pm ?