Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
δυστυχως ζουμε στην εποχη της ταχυτητας,εδω δεν εχουμε χρονο καλα καλα να κανουμε πραγματα ζωτικης σημασια σε τετοια κατασταση εχουμε ερθει δυστυχως,και οπως γνωριζεις ολοι ειμασται ανυπομονοι και οσο ευχαριστο και αν ειναι το περιβαλλον σε κανεναν δεν αρεσει η μακροχρονη αναμονη.

το ξερω μωρε απλα ολα ειναι και θεμα τυχης
το αν θα εχει κινηση η οχι ενα μαγαζι ειναι καθαρα θεμα  μερας,ωρας ,καιρικων συνθηκων, κοπέλας και διαφορων αλλων παραγοντων (ποδοσφ αγωνων στη τηλεοραση, πορειων στο κεντρο)κτλ
ενα παιδι που εχει ποσταρει στην προηγουμενη σελιδα στην προηγουμενη βαρδια μου με περιμενε μες το δωματο για 1 ωρα και 10 λεπτα με το ρολοι και αυτο γιατι πριν απο αυτον ειχα αλλα 3 δωματια παρολη την μεγαλη αναμονη του ομως εφυγε κατενθουσιασμενος ;)
απλα του ετυχε και επρεπε να περιμενει, αλλη φορα παλιοτερα οταν ειχε ερθει δεν περιμενε σχεδον καθολου αλλη φορα ειχε περιμενει λιγο 20-25 λεπτα
σε ολα τα μαγαζια μαναρι μπορει να σου τυχει αυτο ειτε εχουν προγραμματα της μιας ωρας ειτε οχι

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
στην τελική σκέψου οτι όπως εσύ θα περιμένεις την κάθε κοπέλα, έτσι θα σε περιμένουνε και οι άλλοι που επισκέπτονται τον χώρο μέχρι να τελειώσεις. Δεν είναι σωστό να έχουμε νοοτροπία τύπου "σε εμενα να κάτσει εικοσι λεπτα και στους άλλους πεντάλεπτο". Στην τελική αμα δεν μπορείς να περιμένεις ερχεσαι αλλη μέρα (η πρωί) ή κανεις βολτα και ξανάρχεσαι μετά απο λίγο.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν ειναι τοσο δυσκολο μωρο, υπαρχει καποια σκεψη καποια φορμουλα (που δεν ειναι τοσο της παρουσης) για μελλοντικα, οι προδιαγραφες υπαρχουνε (παντα φυσικα με το γραμμα του νομου) μενει απλα πολυ σκεψη, οργανωση και διαθεση και ορεξη εκ μερους μας για την υλοποιηση κατι τετοιου  ;)
κοιταξε μωρο συνηθος αυτοι που επιλεγουν τετοια μακρας διαρκειας προγραμματα το κανουν και σε ωρες μη αιχμης μιας και την κοπέλα θελουν ξεκουραστη αλλα και δεν εχουν και διαθεση να συναντησουν πολυ κοσμο πριν και μετα.
απο κει και περα και το τηλ του μαγαζιου και το δικο μου ειναι διαθεσιμα για οποιον θελει να ρωτησει το προγραμμα της κοπέλας σε περιπτωση που βιαζετε και δεν θελει να υπαρχει καμια πιθανοτητα να συναντησει την οποια μεγαλη κινηση-δουλεια στο μαγαζι
απο την αλλη και τα σαλονια μας ειναι ευχαριστα φιλοξενα και αναπαυτικα για καποιον να κατσει και υπαρχουν και αλλα 3 δωματια για καποιον που ξερει απο πριν οτι θα περασει στα συγουρα για να μπει και να περιμενει εκει αν θελει να ειναι πιο μονος του
ετσι κι αλλιως αποψη μου ειναι οτι καποιος οταν επισκεπτετε ενα αναλογο μαγαζι το κανει για να διασκεδασει ,να χαλαρωσει, να περασει ευχαριστα την ωρα του μακρυα απο αγχη και σκοτουρες και οχι για να μπει γρηγορα και να βγει παλι γρηγορα με την ψυχη στο στομα ;)
αλλιως θα χαθει και το νοημα και η μοναδικοτητα της ολης εμπειριας και απλα εξισωνετε με τον ηδη γρηγορο και εξαντλιτικο ρυθμο της εποχης μας ;)

οτι σε παω με χιλια σαν ατομο και σε παραδεχομαι το ξερεις,τα εχουμε πει κατ'ιδίαν με μηνύματα.
ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ.........
Δεν ειναι λιγικο η καθε τυχαια κοπελα - εργαζομενη σε εναν οικο ανοχής των Αθηνών να χρεώνει την ώρα όσο και π.χ. η defransesca gallardo που αυτές τις μέρες είναι Αθήνα ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ. Επίσης, ο κόσμος θέλει κάτι συγκεκριμένο από έναν οίκο ανοχής.Τα βίτσια και τα υπόλοιπα ασφαλώς να χρεώνονται παραπάνω αλλά ρε αντζελάκι κάνεις αύξηση 20% στο βασικό πρόγραμμα? τί θα πεί για την ψυχολογία της κοπέλας και να αποδίδει καλύτερα? η ψυχολογία του εργαζόμενου πελάτη?
μη γίνεστε σαν τις έξω γυναίκες.Εσείς τουλάχιστον στην πλειοψηφία ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι έχετε μία μπέσα παραπάνω.Μη λέμε τέτοια.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
οτι σε παω με χιλια σαν ατομο και σε παραδεχομαι το ξερεις,τα εχουμε πει κατ'ιδίαν με μηνύματα.
ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ.........
Δεν ειναι λιγικο η καθε τυχαια κοπελα - εργαζομενη σε εναν οικο ανοχής των Αθηνών να χρεώνει την ώρα όσο και π.χ. η defransesca gallardo που αυτές τις μέρες είναι Αθήνα ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ. Επίσης, ο κόσμος θέλει κάτι συγκεκριμένο από έναν οίκο ανοχής.Τα βίτσια και τα υπόλοιπα ασφαλώς να χρεώνονται παραπάνω αλλά ρε αντζελάκι κάνεις αύξηση 20% στο βασικό πρόγραμμα? τί θα πεί για την ψυχολογία της κοπέλας και να αποδίδει καλύτερα? η ψυχολογία του εργαζόμενου πελάτη?
μη γίνεστε σαν τις έξω γυναίκες.Εσείς τουλάχιστον στην πλειοψηφία ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι έχετε μία μπέσα παραπάνω.Μη λέμε τέτοια.

η καθε τυχαια κοπέλα - εργαζομενη σε ενα οικο ανοχης ομως ματια μου και συγκεκριμενα στο studio μας ειναι μια καθολα νομιμη επαγγελματιας με αδεια εργασιας και ενημερωμενο βιβλιαριο υγειας και δουλευει σε εναν χωρο που αναμφιβολα ειναι ο καθολα προβλεπομενος και ασφαλεστερος απο ολες τις μεριες (δεν ξερω αν με καταλαβαινεις) για τετοιου ειδους συναντησεις ;)
τη κοπέλα που λες δεν τη ξερω επειδη ομως ειμαι περιεργη την googlara :cheesy:
οτι ειναι ομορφη ειναι και παρα πολυ μαλιστα ;)
η ωρα της απ οτι ειδα εχει 250 και οχι 200 οπως λες ;)
και επειδη τα σπαει οπως γραφεις βλεπω οτι εχει αρκετες ελευθερες ωρες για να προλαβει καποιος να τη συναντησει πριν φυγει ;)
απο εκει και περα μωρο δεν νομιζω σαν μαγαζι να καναμε κατι το παραλογο και το παρατραβηγμενο αλλα κατι το πολυ λογικο δικαιο και κατανοησιμο δεδομενου παντα του τι ειναι το φυλης 104 τι προσφαιρει και ποια ειναι η εικονα ολης της αγορας σε αυτον τον χωρο ;)
το 95% αλλωστε των αναλογων μαγαζιων το ιδιο απλο προγραμμα κοστολογουν ;)
και εμεις για χρονια ολοκληρα δεν το ακολουθουσαμε ;)
και αν το ακολουθουμε τωρα ειναι οχι γιατι το κανουμε αυθαιρετα αλλα γιατι το κερδισαμε και με το παραπανω με την αξια μας και με το μερακι μας που βαζουμε καθημερινα στη δουλεια μας απο το πιο απλο πραγμα εως το πιο συνθετο ολες μας εκει μεσα απο τις καθαριστριες και τις υπηρεσιες μεχρι τις κοπέλες και εμενα προσωπικα ;)
Και συγουρα θα εξακολουθουμε ανεξαρτητα αν ο κοσμος εχει λεφτα ή οχι να δειχνουμε κατανοηση σε οποιονδηποτε μας επισκεφτει και για τον χ,ψ λογο θελει τη δεδομενη στιγμη να μας γνωρισει με μικροτερο αντοιτιμο δηλ με τις παλιες μας τιμες ;)
απο εκει και περα κουκλί πανω στη φυλης ειμαστε μη το ξεχναμε αυτο
λιγα μετρα αριστερα λιγα μετρα δεξια μας να κανει καποιος ειχε, εχει και θα εχει πληθωρα μαγαζιων ,κοριτσιων και επιλογων πολυ μικροτερου δυνατου κόστους ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οτι τα σπάει στο λέω γιατί το ξέρω από πρώτο χέρι :)
μην πιστευεις οτι θελω να στην πω εσυ αποφασιζεις για την επιχειρηση σου,όπως κάνω και γω στη δική μου.
η αύξηση αφορα στο προϊον με τη μεγαλύτερη ζήτηση (το μεγαλύτερο ποσοστό πελατών επιλέγουν το απλό πρόγραμμα των 50) και να στω πω αλλιώς αν πιστεύουμε οτι το σεξ ως προϊον είναι ανελαστικής ζήτησης, με αυτή την αύξηση μειώνεται η ζήτηση. :)
μέσα στο 95% των μαγαζιών βρίσκονται σίγουρα και μαγαζιά στα οποία διπλοεργάζονται κοπέλες και (για μένα ) θα ήταν εκνευριστικό αν πούλαγα το ίδιο με τον ανταγωνιστή μου και αυτός χρέωνε 50 και εγώ 40,με τη διαφορά οτι εγω θα έκανα πολύ παραπάνω 40άρια για πολύ περισσότερο καιρό. :)
οτι ασχολούμαστε με ένα μαγαζί και δεν κοιτάμε 5 ή 10 μέτρα δεξιά ή αριστερά όπως λές ( και έχεις δίκιο και το σέβομαι που το λές) ίσως έχει να κάνει με το οτι κάποιοι πιστεύουμε οτι αυτό το μαγαζί είναι το ιδανικό συνδυάζοντας καλές υπηρεσίες,καλές τιμές και εν τέλει την καλύτερη σχέση απόδοση αξία για χρήμα. :)

πολλά φιλάκια και από μένα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
γενικα δεν μπορει καποιος να πει οτι εχεις αδικο μωρο
αλλα και παλι δεν μπορει καποιος να πει οτι εχεις και δικιο ;)

θυμαμε χαρακτηριστικα οταν τον οκτωμβριο γκρεμισαμε το παλιο μαγαζι και το ξαναχτισαμε απ την αρχη δινοντας του τη σημερινη του μορφη
παλι να γραφοντε σειρα τα μυνηματα με πολλα παιδια πανω κατω να λενε
''τι τις θελετε τετοιες πολυτελειες?''
''τι να τα κανετε τα 4 δωματια μηπως ειναι λιγο περιττο ή λιγο υπερβολικο?''
''δεν αξιζει που κανετε ενα τετοιο μαγαζι πανω στη φυλης'' κτλ κτλ
το μαγαζι ομως ανοιξε ,επιασε το αγαπησε και συνεχιζει να το αγαπαει το κοινο του και για τη μοναδικοτητα του και για το υψηλο επιπεδο του ;)

θυμαμαι παλι χαρακτηριστικα παλι τον οκτωμβριο οταν ειχα πει οτι απο εδω και στο εξης εγω σαν Αντζελα στο νεο μαγαζι θα δουλευω με απλο προγραμμα 50ε γιατι και τα αξιζω σαν εμφανιση και σαν υπηρεσιες αλλα και ολο το κοστος της ανακαινισης επεσε πανω μου
παλι σειρα τα μυνηματα
''δεν ειναι σωστο''
''εχουμε κριση''
''δυσκολα βγαινουν τα 50'' κτλ κτλ
γεγονος ειναι οτι οποτε κατεβηκα για δουλεια (δεν ξερω αν εχει τυχει να εισουν σε καποια βαρδια μου) γινοτανε χαμος, κανενας δεν παραπονεθηκε για τα 50, κανενας δεν εφυγε για τα 50 και παντα το βραδυ το φως εξω το κλειναμε απ τις 10κ15 γιατι ειχα 4 δωματια γεματα και στις 11 επρεπε να φυγω που τελικα δεν εφευγα και στις 11 αλλα στις 11 κ15 ή στις 11 κ 30

οτι γραφετε εδω λοιπον μαναρι ειναι αλλοτε σοβαρο(οπως σοβαρα πραγματικα ειναι και αυτα που γραφεις ;)) αλλοτε θεωρητικο, αλλοτε φιλολογικο,αλλοτε ειναι για την πλακα αυτου που θα το γραψει ή απλα για να περασει ευχαριστα την ωρα του ή ειναι μια μιξη όλων αυτων μαζι
και πιστεψε με ματια μου ενας μεσος χρηστης του bourdela και ενας μεσος πελατης των οικων ανοχης οσο εξυπνος μορφωμενος και ευστροφος μπορει να ειναι δεν εχει δυστηχος ή ευτυχως την γνωση και την εμπειρια που εχω εγω ή και οποιαδηποτε αλλη ιδιοκτητρια οικου για το τι συμβαινει πραγματικα μεσα στο μαγαζι της ;)
τι περιθωρια εχει, τι δουλεια εχει, τι δυνατοτητς υπαρχουν, τι κερδη ,τι ζημιες σε πραγματικα νουμερα ;)
γνωση που εμενα προσωπικα μου δινει τη δυνατοτητα και τα εφοδια να την χρησιμοποιησω κατα το δοκουν ;)
οπως και εχω τη δυνατοτητα να ξερω εκ τον εσω οτι απ τη Δευτερα το απογευμα απ τη βαρδια της Σοφιας και μεχρι σημερα και τωρα ολες οι βαρδιες που δουλεψαν με απλο προγραμμα 50ε οχι μονο δεν ειχαν κανενα προβλημα,οχι μονο ο κοσμος στην πληοψηφεια του ανταποκριθηκε θετικα αλλα ειχαν και καλυτερα αποτελεσματα απ τις αρχικες μου προβλεψεις ;)

οσο με γνωριζεις και οσο μου μιλας πιστευω καταλαβαινεις οτι δεν ειμαι ενας ανθρωπος που του αρεσουν τα ρισκα και δεν ειμαι ενας ανθρωπος που παιρνει εν θερμο αποφασεις ;)
ειμαι ενας ανθρωπος λογικος με θεληση να παει μπροστα και που οταν κανει αυτο το βημα παραπερα το κανει με συγουρια και αυτοπεποιθηση ;)
μπορει πολυ σωστα να γραφεις οτι
''αν πιστεύουμε οτι το σεξ ως προϊον είναι ανελαστικής ζήτησης, με αυτή την αύξηση μειώνεται η ζήτηση.''
ομως αυτο ειναι ενας μονο παραγοντας
ενας αλλος παραγοντας ειναι η πιστοτητα του πελατη μεσο της ευχαριστησης του και της υψηλης ποιοτητας των υπηρεσιων που απολαμβανει
ενας αλλος παραγοντας ειναι η αυξηση της ζητησης μεσο αυξησης της προβολης οχι απαραιτητα μονο της εντυπης και ηλεκτρονικης της μορφης αλλα και με αλλα μεσα
και ενας αλλος παραγοντας,
ασταθμητος αυτη τη φορα ειμαι εγω προσωπικα ;)
δεν προκειτε ματια μου να αφησω το μαγαζι να πεσει γιατι παντα το μυαλο μου εχει και τη διαθεση και τη θεληση να βρει κατι που οχι μονο δεν θα το κανει να πεσει αλλα θα το σηκωσει ακομα περισσοτερο ;)
και αυτη θα ειναι και η τελευταια μου τοποθετηση πανω στο θεμα γιατι καπου και πλατιαζει και κουραζει αλλα και καπου απ το πρωι το εχουμε καληψει απ ολες τις μεριες ;)

Αυριο το πρωι η Νικόλ :smitten:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Στην Ελλαδα τα μπουρδελα ειναι σημαντικα οσο και το νερο.
Δεν εχετε προβλημα.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
γενικα δεν μπορει καποιος να πει οτι εχεις αδικο μωρο
αλλα και παλι δεν μπορει καποιος να πει οτι εχεις και δικιο ;)

θυμαμε χαρακτηριστικα οταν τον οκτωμβριο γκρεμισαμε το παλιο μαγαζι και το ξαναχτισαμε απ την αρχη δινοντας του τη σημερινη του μορφη
παλι να γραφοντε σειρα τα μυνηματα με πολλα παιδια πανω κατω να λενε
''τι τις θελετε τετοιες πολυτελειες?''
''τι να τα κανετε τα 4 δωματια μηπως ειναι λιγο περιττο ή λιγο υπερβολικο?''
''δεν αξιζει που κανετε ενα τετοιο μαγαζι πανω στη φυλης'' κτλ κτλ
το μαγαζι ομως ανοιξε ,επιασε το αγαπησε και συνεχιζει να το αγαπαει το κοινο του και για τη μοναδικοτητα του και για το υψηλο επιπεδο του ;)

θυμαμαι παλι χαρακτηριστικα παλι τον οκτωμβριο οταν ειχα πει οτι απο εδω και στο εξης εγω σαν Αντζελα στο νεο μαγαζι θα δουλευω με απλο προγραμμα 50ε γιατι και τα αξιζω σαν εμφανιση και σαν υπηρεσιες αλλα και ολο το κοστος της ανακαινισης επεσε πανω μου
παλι σειρα τα μυνηματα
''δεν ειναι σωστο''
''εχουμε κριση''
''δυσκολα βγαινουν τα 50'' κτλ κτλ
γεγονος ειναι οτι οποτε κατεβηκα για δουλεια (δεν ξερω αν εχει τυχει να εισουν σε καποια βαρδια μου) γινοτανε χαμος, κανενας δεν παραπονεθηκε για τα 50, κανενας δεν εφυγε για τα 50 και παντα το βραδυ το φως εξω το κλειναμε απ τις 10κ15 γιατι ειχα 4 δωματια γεματα και στις 11 επρεπε να φυγω που τελικα δεν εφευγα και στις 11 αλλα στις 11 κ15 ή στις 11 κ 30

οτι γραφετε εδω λοιπον μαναρι ειναι αλλοτε σοβαρο(οπως σοβαρα πραγματικα ειναι και αυτα που γραφεις ;)) αλλοτε θεωρητικο, αλλοτε φιλολογικο,αλλοτε ειναι για την πλακα αυτου που θα το γραψει ή απλα για να περασει ευχαριστα την ωρα του ή ειναι μια μιξη όλων αυτων μαζι
και πιστεψε με ματια μου ενας μεσος χρηστης του bourdela και ενας μεσος πελατης των οικων ανοχης οσο εξυπνος μορφωμενος και ευστροφος μπορει να ειναι δεν εχει δυστηχος ή ευτυχως την γνωση και την εμπειρια που εχω εγω ή και οποιαδηποτε αλλη ιδιοκτητρια οικου για το τι συμβαινει πραγματικα μεσα στο μαγαζι της ;)
τι περιθωρια εχει, τι δουλεια εχει, τι δυνατοτητς υπαρχουν, τι κερδη ,τι ζημιες σε πραγματικα νουμερα ;)
γνωση που εμενα προσωπικα μου δινει τη δυνατοτητα και τα εφοδια να την χρησιμοποιησω κατα το δοκουν ;)
οπως και εχω τη δυνατοτητα να ξερω εκ τον εσω οτι απ τη Δευτερα το απογευμα απ τη βαρδια της Σοφιας και μεχρι σημερα και τωρα ολες οι βαρδιες που δουλεψαν με απλο προγραμμα 50ε οχι μονο δεν ειχαν κανενα προβλημα,οχι μονο ο κοσμος στην πληοψηφεια του ανταποκριθηκε θετικα αλλα ειχαν και καλυτερα αποτελεσματα απ τις αρχικες μου προβλεψεις ;)

οσο με γνωριζεις και οσο μου μιλας πιστευω καταλαβαινεις οτι δεν ειμαι ενας ανθρωπος που του αρεσουν τα ρισκα και δεν ειμαι ενας ανθρωπος που παιρνει εν θερμο αποφασεις ;)
ειμαι ενας ανθρωπος λογικος με θεληση να παει μπροστα και που οταν κανει αυτο το βημα παραπερα το κανει με συγουρια και αυτοπεποιθηση ;)
μπορει πολυ σωστα να γραφεις οτι
''αν πιστεύουμε οτι το σεξ ως προϊον είναι ανελαστικής ζήτησης, με αυτή την αύξηση μειώνεται η ζήτηση.''
ομως αυτο ειναι ενας μονο παραγοντας
ενας αλλος παραγοντας ειναι η πιστοτητα του πελατη μεσο της ευχαριστησης του και της υψηλης ποιοτητας των υπηρεσιων που απολαμβανει
ενας αλλος παραγοντας ειναι η αυξηση της ζητησης μεσο αυξησης της προβολης οχι απαραιτητα μονο της εντυπης και ηλεκτρονικης της μορφης αλλα και με αλλα μεσα
και ενας αλλος παραγοντας,
ασταθμητος αυτη τη φορα ειμαι εγω προσωπικα ;)
δεν προκειτε ματια μου να αφησω το μαγαζι να πεσει γιατι παντα το μυαλο μου εχει και τη διαθεση και τη θεληση να βρει κατι που οχι μονο δεν θα το κανει να πεσει αλλα θα το σηκωσει ακομα περισσοτερο ;)
και αυτη θα ειναι και η τελευταια μου τοποθετηση πανω στο θεμα γιατι καπου και πλατιαζει και κουραζει αλλα και καπου απ το πρωι το εχουμε καληψει απ ολες τις μεριες ;)

Αυριο το πρωι η Νικόλ :smitten:

Mετα τον Βγενοπουλο, σειρα εχει η Αντζελα να δωσει συνεντευξη στο Χατζηνικολάου...

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Στην Ελλαδα τα μπουρδελα ειναι σημαντικα οσο και το νερο.
Δεν εχετε προβλημα.

Σωστα.
Ειναι αγαθο πλήρως ανελαστικής ζητησης.
Οσο και αν μεταβάλεται η τιμη, η ζητηση παραμενει σταθερη.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Καλή κίνηση το πρόγραμμα με χρόνο (1ώρα 200 ευρώ).
Θα πρότεινα να προστεθεί και η επιλογή 1/2 ώρα 100 ευρώ!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Φίλε μου, μπορείς να μου πεις καποια άλλη κατηγορία εργαζομένων που κερδίζει 200 ευρώ την ώρα; Οι περισσότεροι γιατροί, δικηγόροι και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες ουτε καν στον ύπνο τους δεν έχουν δει να κερδίζουν τέτοιο ποσό την ώρα!!!
Από πότε οι πουτάνες πιστεύουν ότι οι περισσότεροι πελάτες τους διαθέτουν τέτοια ποσά για να πάνε μαζί τους για μια ώρα και χωρίς βέβαια καμία εγγύηση οτι θα περάσουν "καλά"; Αντί να προσαρμόζουν τις τιμές τους με την ελληνική πραγματικότητα, πιστεύουν οτι θα υπάρξουν αρκετοί που θα τα δοσουν ώστε αυτές να κάνουν ακριβές διακοπές και να μην πληρώνουν εφορία!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φίλε μου, μπορείς να μου πεις καποια άλλη κατηγορία εργαζομένων που κερδίζει 200 ευρώ την ώρα; Οι περισσότεροι γιατροί, δικηγόροι και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες ουτε καν στον ύπνο τους δεν έχουν δει να κερδίζουν τέτοιο ποσό την ώρα!!!
Από πότε οι πουτάνες πιστεύουν ότι οι περισσότεροι πελάτες τους διαθέτουν τέτοια ποσά για να πάνε μαζί τους για μια ώρα και χωρίς βέβαια καμία εγγύηση οτι θα περάσουν "καλά"; Αντί να προσαρμόζουν τις τιμές τους με την ελληνική πραγματικότητα, πιστεύουν οτι θα υπάρξουν αρκετοί που θα τα δοσουν ώστε αυτές να κάνουν ακριβές διακοπές και να μην πληρώνουν εφορία!!!
Δεν εχω παρα να συμφωνησω 100% με το post σου.

Εχω να προσθεσω το εξης: Δεν φταινε οι ιεροδουλες και τα αφεντικα που ζητανε αυτα τα ποσά, αλλα αυτοι που ειναι πρόθυμοι να τα δωσουν.

Λογικο ειναι εαν υπαρχει μεριδα καποιων που εχει την ευκολια να δαπανει αυτα τα μεγαλα (για την τσεπη μου τουλαχιστον) ποσά, καλά κανουν και τα ζητανε.

Θα μου πει κάποιος: "Εσυ ρε μεγάλε γαιτι δινεις 50αρικα στα studio και δεν πας στα ντελα με 20?- Λιγα ειναι τα 50?"

Ο καθενας πορευεται συμφωνα με τις δυναμεις του και με οτι μπορει.

Για την διαμορφωση των τιμων, εμεις "φταιμε".........

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Αστους αλλους εργαζομενους............δουλοι ειναι...........

Επισης τα μπουρδελα και στριπ σου προσερουν κατι που δεν υπαρχει στην Ελλαδα (ωραιες τσεχες-ρωσσιδες κλπ) και γι'αυτο το λογο μπορουν να παιζουν οσο θελουν με τις τιμες.

Τα 200 ειναι αλλο θεμα....

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Καλυτερη επιλογη το απλο κοιταγμα 10 ευρω.Τελικα ειμαστε αξιοι της τυχης μας.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σε λίγο μερικοί θα ζητήσουν να μπει διατίμηση στο γαμίσι...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

υπαρχει μωρο το φουλ προγραμμα
τοσο ειναι και σε διαρκεια και σε κοστος ;)

την προηγουμενη εβδομαδα πηγα τη μητερα μου στο αλεξανδρας για μια μικρο επεμβαση ρουτινας
η οποια κρατησε 20λεπτα
ο γιατρος (δημοσιος) ουτε λιγο ουτε πολυ απαιτησε και πηρε απ τη μητερα μου(ασφαλιζμενη του ικα) 300ε για κατι το οποιο επρεπε να τις το παρειχε δωρεαν
οποτε μη μου μιλας μωρο για αλλες κατηγοριες εργαζομενων λες και ολοι ειναι οι αγιοι και μεις δεν ξερω και γω τι πιστευεις
και αν καποιος τωρα εχει τοσο θεμα με τα χρηματα που κερδιζει η καθε κοπέλα αξια με το κορμι της ,ας μη το γραφει εδω και χανει το χρονο του,ας πιασει την αδελφη του τη ξαδελφη του τη φιλη του ας της τα πει και ας την πησει
αφου ειναι τοσο ιδανικα ολα και με τοσα καλα χρηματα γιατι να μην μην κανουν και αυτες την ιδια δουλεια?

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Από πότε οι πουτάνες πιστεύουν ότι οι περισσότεροι πελάτες τους διαθέτουν τέτοια ποσά για να πάνε μαζί τους για μια ώρα

σαν option  θα μπηκε.δεν ειναι για ολους το προγραμμα αυτο.

οτι προστέθηκε σαν υπηρεσία ομως λεει πολλα,το ζητανε μαλλον,

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Επειδή είμαι μικρός και πρέπει να μαθαίνω..... :think:
Η Άντζελα υποχρεώνει οποιονδήποτε με κάποιο τρόπο να πληρώσει κάτι; Ο πελάτης δεν παραμένει ελεύθερος να επιλέξει αυτό που μπορεί; Στο μαγαζί της δεν πρέπει να ισχύουν οι νόμοι της αγοράς (αν πουλάς κάτι σκάρτο οι πελάτες χάνονται);
Όταν αυτό που έχεις διαθέσιμο πουλάει πολύ, γιατί πρέπει να του ρίξεις την τιμή; Και αν στο κάτω κάτω είναι παράλογα ακριβή γιατί οι "πωλήσεις" της δεν πέφτουν; :grin:

ΥΓ: θα ήθελα να έχω το EVO αλλά δεν φτάνει η τσέπη μου και συμβιβάζομαι με ΤOYOTA, να ζητήσω από τους παλιο ιάπωνες να ρίξουν τις τιμές;
:grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom