γενικα δεν μπορει καποιος να πει οτι εχεις αδικο μωρο
αλλα και παλι δεν μπορει καποιος να πει οτι εχεις και δικιο ;)
θυμαμε χαρακτηριστικα οταν τον οκτωμβριο γκρεμισαμε το παλιο μαγαζι και το ξαναχτισαμε απ την αρχη δινοντας του τη σημερινη του μορφη
παλι να γραφοντε σειρα τα μυνηματα με πολλα παιδια πανω κατω να λενε
''τι τις θελετε τετοιες πολυτελειες?''
''τι να τα κανετε τα 4 δωματια μηπως ειναι λιγο περιττο ή λιγο υπερβολικο?''
''δεν αξιζει που κανετε ενα τετοιο μαγαζι πανω στη φυλης'' κτλ κτλ
το μαγαζι ομως ανοιξε ,επιασε το αγαπησε και συνεχιζει να το αγαπαει το κοινο του και για τη μοναδικοτητα του και για το υψηλο επιπεδο του ;)
θυμαμαι παλι χαρακτηριστικα παλι τον οκτωμβριο οταν ειχα πει οτι απο εδω και στο εξης εγω σαν Αντζελα στο νεο μαγαζι θα δουλευω με απλο προγραμμα 50ε γιατι και τα αξιζω σαν εμφανιση και σαν υπηρεσιες αλλα και ολο το κοστος της ανακαινισης επεσε πανω μου
παλι σειρα τα μυνηματα
''δεν ειναι σωστο''
''εχουμε κριση''
''δυσκολα βγαινουν τα 50'' κτλ κτλ
γεγονος ειναι οτι οποτε κατεβηκα για δουλεια (δεν ξερω αν εχει τυχει να εισουν σε καποια βαρδια μου) γινοτανε χαμος, κανενας δεν παραπονεθηκε για τα 50, κανενας δεν εφυγε για τα 50 και παντα το βραδυ το φως εξω το κλειναμε απ τις 10κ15 γιατι ειχα 4 δωματια γεματα και στις 11 επρεπε να φυγω που τελικα δεν εφευγα και στις 11 αλλα στις 11 κ15 ή στις 11 κ 30
οτι γραφετε εδω λοιπον μαναρι ειναι αλλοτε σοβαρο(οπως σοβαρα πραγματικα ειναι και αυτα που γραφεις ;)) αλλοτε θεωρητικο, αλλοτε φιλολογικο,αλλοτε ειναι για την πλακα αυτου που θα το γραψει ή απλα για να περασει ευχαριστα την ωρα του ή ειναι μια μιξη όλων αυτων μαζι
και πιστεψε με ματια μου ενας μεσος χρηστης του bourdela και ενας μεσος πελατης των οικων ανοχης οσο εξυπνος μορφωμενος και ευστροφος μπορει να ειναι δεν εχει δυστηχος ή ευτυχως την γνωση και την εμπειρια που εχω εγω ή και οποιαδηποτε αλλη ιδιοκτητρια οικου για το τι συμβαινει πραγματικα μεσα στο μαγαζι της ;)
τι περιθωρια εχει, τι δουλεια εχει, τι δυνατοτητς υπαρχουν, τι κερδη ,τι ζημιες σε πραγματικα νουμερα ;)
γνωση που εμενα προσωπικα μου δινει τη δυνατοτητα και τα εφοδια να την χρησιμοποιησω κατα το δοκουν ;)
οπως και εχω τη δυνατοτητα να ξερω εκ τον εσω οτι απ τη Δευτερα το απογευμα απ τη βαρδια της Σοφιας και μεχρι σημερα και τωρα ολες οι βαρδιες που δουλεψαν με απλο προγραμμα 50ε οχι μονο δεν ειχαν κανενα προβλημα,οχι μονο ο κοσμος στην πληοψηφεια του ανταποκριθηκε θετικα αλλα ειχαν και καλυτερα αποτελεσματα απ τις αρχικες μου προβλεψεις ;)
οσο με γνωριζεις και οσο μου μιλας πιστευω καταλαβαινεις οτι δεν ειμαι ενας ανθρωπος που του αρεσουν τα ρισκα και δεν ειμαι ενας ανθρωπος που παιρνει εν θερμο αποφασεις ;)
ειμαι ενας ανθρωπος λογικος με θεληση να παει μπροστα και που οταν κανει αυτο το βημα παραπερα το κανει με συγουρια και αυτοπεποιθηση ;)
μπορει πολυ σωστα να γραφεις οτι
''αν πιστεύουμε οτι το σεξ ως προϊον είναι ανελαστικής ζήτησης, με αυτή την αύξηση μειώνεται η ζήτηση.''
ομως αυτο ειναι ενας μονο παραγοντας
ενας αλλος παραγοντας ειναι η πιστοτητα του πελατη μεσο της ευχαριστησης του και της υψηλης ποιοτητας των υπηρεσιων που απολαμβανει
ενας αλλος παραγοντας ειναι η αυξηση της ζητησης μεσο αυξησης της προβολης οχι απαραιτητα μονο της εντυπης και ηλεκτρονικης της μορφης αλλα και με αλλα μεσα
και ενας αλλος παραγοντας,
ασταθμητος αυτη τη φορα ειμαι εγω προσωπικα ;)
δεν προκειτε ματια μου να αφησω το μαγαζι να πεσει γιατι παντα το μυαλο μου εχει και τη διαθεση και τη θεληση να βρει κατι που οχι μονο δεν θα το κανει να πεσει αλλα θα το σηκωσει ακομα περισσοτερο ;)
και αυτη θα ειναι και η τελευταια μου τοποθετηση πανω στο θεμα γιατι καπου και πλατιαζει και κουραζει αλλα και καπου απ το πρωι το εχουμε καληψει απ ολες τις μεριες ;)
Αυριο το πρωι η Νικόλ
πολλα φιλακια