Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Η ίδια είναι ? Μια σχιστομάτα ? Πόσα ονόματα έχει πια ? Σοφία - Μαρία - Λιν - Γιόκο - Μπέτυ   :2funny:

η ιδια ειναι μωρο ;)
δεν ξερω για τα ονοματα της κοπέλας
παντως σαν μπετυ εχουμε σαν μαγαζι την αποκλειστικοτητα ;)

Νεες φωτος Κατερινας :smitten:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

δε ξερω μωρο ελειπε αρκετο καιρο εκτος και καπου μας καλυφθηκαν οι βαρδιες :-
καλα καλα για τις Τζενη-Τζοάνα δεν βγαινουν μερες και υπολογιζω να ερθει και μια καινουργια μες το Μαρτη
την Μπετυ μπορεις να την βρεις ομως σαν Σοφια στο Μελετιου ;)

δεν παίζει να τρέχω έως εκεί. Θα περιμένω βάρδυα της Τζοάνας όμως!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν ξέρω που πήγαν οι προηγούμενες καλοπροαίρετες θέλω να πιστευω παρατηρήσεις για τις τιμές , θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την γνώμη μου με πολύ σεβασμό στη δουλειά σας.
Σκέψου κούκλα , ότι οι περισσότεροι πελάτες των απανταχού στουντιοκορασίδων και του μαγαζιού σου είναι της γενεάς G700 γιούργιων!
Έχουμε και λέμε λοιπόν
•Απλό πρόγραμμα - 50 € 10 λεπτά <ηδονής> = 2 κοπιαστικά μεροκάματα με ιδρώτα ( 2Χ8hx60min) 960 λεπτά εργασίας!!!
•Απλό πρόγραμμα & μασάζ - 70€ 15 λεπτά <ηδονής> = 3 κοπιαστικά μεροκάματα με ιδρώτα ( 3Χ8hx60min) 1440 λεπτά εργασίας!!!
•Φουλ πρόγραμμα (με πρωκτικό) - 100€ 20 λεπτά <ηδονής> = 4 κοπιαστικά μεροκάματα με ιδρώτα ( 4Χ8hx60min) 1920 λεπτά εργασίας!!!
•Φουλ πρόγραμμα με αυταρχικό - 150€ εδώ χάσαμε την μπάλα
•Πρόγραμμα 1 ώρας με όλες τις υπηρεσίες της κοπέλας - 200€
εδώ ξαναχάσαμε την μπάλα

τι να πώ.
Αν υπάρχουν κάποιοι αρκετοί υποθέτω που τα δίνουν καθημερινά τότε πολύ καλά κάνετε, αλλοιώς να είσαι σίγουρη πως σε 2-3 μήνες κλάφτα μπάρμπα Χαράλαμπε, με τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις που θα γίνουν.
Φιλικά στα λέω και με εκτίμηση, γιατί σε θεωρώ σοβαρή επιχειρηματία και με αρκετή φαιά ουσία.  :birdman:

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Καλησπερα Angie.

Ειδα οτι μπηκε και το προγραμμα της 1 ωρας. :)

Αρα η ερωτηση ειναι μηπως μπορω να κλεισω την επομενη φορα 90 λεπτα?(για αρχη να προσθεσω μονο 30 λεπτα)

Για τις photo της Νικολ δεν λεω τιποτα. ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν ξέρω που πήγαν οι προηγούμενες καλοπροαίρετες θέλω να πιστευω παρατηρήσεις για τις τιμές , θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την γνώμη μου με πολύ σεβασμό στη δουλειά σας.
Σκέψου κούκλα , ότι οι περισσότεροι πελάτες των απανταχού στουντιοκορασίδων και του μαγαζιού σου είναι της γενεάς G700 γιούργιων!
Έχουμε και λέμε λοιπόν
•Απλό πρόγραμμα - 50 € 10 λεπτά <ηδονής> = 2 κοπιαστικά μεροκάματα με ιδρώτα ( 2Χ8hx60min) 960 λεπτά εργασίας!!!
•Απλό πρόγραμμα & μασάζ - 70€ 15 λεπτά <ηδονής> = 3 κοπιαστικά μεροκάματα με ιδρώτα ( 3Χ8hx60min) 1440 λεπτά εργασίας!!!
•Φουλ πρόγραμμα (με πρωκτικό) - 100€ 20 λεπτά <ηδονής> = 4 κοπιαστικά μεροκάματα με ιδρώτα ( 4Χ8hx60min) 1920 λεπτά εργασίας!!!
εδώ ξαναχάσαμε την μπάλα

τι να πώ.
Αν υπάρχουν κάποιοι αρκετοί υποθέτω που τα δίνουν καθημερινά τότε πολύ καλά κάνετε, αλλοιώς να είσαι σίγουρη πως σε 2-3 μήνες κλάφτα μπάρμπα Χαράλαμπε, με τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις που θα γίνουν.
Φιλικά στα λέω και με εκτίμηση, γιατί σε θεωρώ σοβαρή επιχειρηματία και με αρκετή φαιά ουσία.  :birdman:

αυτό είναι ένα θέμα το οποίο καλό θα ήταν να συζητηθεί σε ξεχωριστό τόπικ γιατι δεν αφορά μόνο το στούντιο Φ104 αλλα όλα τα στούντιο.

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
εντάξει τώρα με αποτελείωσες με τις φώτο που ανέβασες τι να πω?????????????

το μόνο που μπορώ να κάνω μέχρι να σε επισκεφθώ είναι αυτό  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

πάω σε ένα φίλο να ηρεμήσω μετά από αυτά που είδα...............ζημιά

Μεγαλε Μακη ασυγκρατητος εισαι βλεπω,προσεχε μην λερωσεις την οθονη  :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

και ανεργοι θα ελεγα και φοιτητες αλλα και αρκετοι υψηλου και πολυ υψηλου εισοδηματος ;)
και ολοι αυτοι βρε μωρο ομως δινουν ανετα τα 50ε σε οποιοδηποτε αλλο στουντιο που μπορει να μην τους παρεχει ουτε τα βασικα και σε εμας σε ενα μαγαζι παλατι 180τμ που εχει τα παντα θα εχουν τοσο μεγαλο προβλημα?
εαν οντως εχουν τοσο μεγαλο προβλημα δεν θα ειναι δικο μας αλλα καθαρα προσωπικο δικο τους και στο πως αξιολογουν σωστα ή μαλλον λαθος τα χρηματα τους ;)

Έχουμε και λέμε λοιπόν

αυτα τα λεπτα ηδονης που αναφερεις μωρο ειναι αξιολογημενα και βασισμενα σε καθαρα προσωπικα υποθετικα δικα σου κριτηρια αποψεις κτλ
δεν νομιζω να ηρθες ποτε σου στο συγκεκριμενο μαγαζι παλια με απλο προγραμμα των 40ε και μεσα σε 10 λεπτα απ την ωρα που μπηκε η κοπέλα στο δωματιο να εφυγε?
ποσο μαλλον να γινει κατι τετοιο τωρα
ομοιος και για τα αλλα προγραμματα με τους χρονους που αναφερεις ;)
τωρα τα μεροκαματα με ιδρωτα που αναφερεις και δεν ειναι ιδια σε ολο τον κοσμο και αλλη η δουλεια της ιεροδουλης με οποιοδηποτε αλλη και αμα κατσουμε και μεταφρασουμε στη τελικη ποσα μεροκαματα με ιδρωτα αντοιστιχουν σε καποιον να αγορασει ενα αυτοκινητο τοτε απ το φοβο και μονο δεν πρεπει να οδηγουμε ολοι αμαξι αλλα να μετακινιουμαστε με τα ποδια ;)

δηλ αν ερθει καποιος στο μαγαζι και θελει.........
να του κανει η κοπέλα μασαζ
να του κανει sex show
να του κανει στοματικο
να του κανει 69
να του κανει ποδολαγνεια
να του κανει ισπανικο
να του κανει κανονικο σεξ
να του κανει πρωκτικο
και μετα απ ολα αυτα
να τον δεσει
να το φιμωσει
να τον χτυπησει ερωτικα με βεργα μαστιγιο κτλ
να τον ντυσει με εσωρουχα μιας χρησης που εχουμε γιαυτο το σκοπο
να του κανει αυταρχικο
με δαχτυλο
μετα με δονητη
μετα με ζωνη στραπον
και παραλληλα να ειναι και ντυμενη η κοπέλα αναλογα με την φαντασιωση του πελατη (νοσοκομα,αστυνομικος κτλ) οπως πολλες φορες κανουμε σε αυτα τα προγραμματα
εσυ ποσο θα το κοστολογουσες?

εδώ ξαναχάσαμε την μπάλα

γιατι να την χασεις τη μπαλλα μωρο
1ωρα γεματη μες το δωματιο μαζι με την κοπέλα (με ολες τις υπηρεσιες της διαθεσιμες) και εχοντας τη δυνατοτητα να εχει καποιος τουλαχιστον 2 εκτωνωσεις
προγραμμα που ηδη το εφαρμοζαμε σε οσους το ηθελαν και αποφασισαμε να το επισημοποιησουμε
αν τα βαλεις κατω μια κοπέλα να καλεσεις σε ενα ξενοδοχειο και το ξενοδοχειο θα πληρωσεις και λιγοτερο απο μια ωρα θα κατσει και 1 φορα θα τελιωσεις και τα ιδια χρηματα μπορει και περισσοτερα θα χαλασεις

κοιταξε ματια μου σε 2-3 μηνες δηλ Απριλη-Μαιη-Ιουνη καθε χρονια οι αντρικες ορμονες σας ειναι στο φουλ και τοτε και τα μαγαζια που τωρα δεν εχουν καθολου δουλεια τοτε θα εχουν πολυ περισσοτερη ;)
στο λεω εκ πειρας γιατι καθε χρονο αντικριζω το τι παθαινετε καθε ανοιξη-καλοκαιρι
τωρα για τις μειωσεις μισθων που λες (συγκεριμενα για επιδοματων ακουσα ;)) και τις απολυσεις κανενας δεν ειπε οτι τα πραγματα ειναι γενικα ευκολα
αυτο που ξερω ομως με συγουρια ειναι οτι αν καποιος περσυ εβγαινε πχ 2 φορες την εβδομαδα εξω για φαγητο τη μια φορα σε ενα πολυ καλο εστιατοριο και την αλλη σε ενα μετριο
φετος δεν εκοψε το καλο εστιατοριο και συνεχιζει να πηγαινει γιατι του αρεσει η ποιοτητα στο φαγητο το αψοξο σερβις και το καλο περιβαλλον ,εκοψε ομως το μετριο
και το μαγαζι μας καθε αλλο παρα μετριο ειναι ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπερα Angie.

Ειδα οτι μπηκε και το προγραμμα της 1 ωρας. :)

Αρα η ερωτηση ειναι μηπως μπορω να κλεισω την επομενη φορα 90 λεπτα?(για αρχη να προσθεσω μονο 30 λεπτα)

Για τις photo της Νικολ δεν λεω τιποτα. ;)

για σου μαναρι
ολο με δυσκολευεις :cheesy:
κατι μπορει να γινει ;)
οταν ειναι θα το συζητησουμε και προσωπικα με μυν ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
για σου μαναρι
ολο με δυσκολευεις :cheesy:
κατι μπορει να γινει ;)
οταν ειναι θα το συζητησουμε και προσωπικα με μυν ;)

Άντζελα,μόλις διάβασα για το πρόγραμμα της 1 ώρας και ενθουσιάστηκα :2funny: :knockinb:.Απλά δεν ξέρω αν απαιτείται κάποια συνενόηση από πριν (κάτι σαν ραντεβού εννοώ) ή αν γίνεται και επί τόπου???

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Thanks Angie.  ;)

Pardom me if I make your job a little hard.  :rolleyes:

What can I say. If I like something and its worth it, I always want more!!!  :2funny:

P.S Nicely said about the prices. The girls offer pleasure and relaxation. (I wonder when we all go to a club and we pay these ridiculous  prices for drinks, why we do not complain? :think:)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα,μόλις διάβασα για το πρόγραμμα της 1 ώρας και ενθουσιάστηκα :2funny: :knockinb:.Απλά δεν ξέρω αν απαιτείται κάποια συνενόηση από πριν (κάτι σαν ραντεβού εννοώ) ή αν γίνεται και επί τόπου???

παλια συνηθος ετσι το καναμε, οσα παιδια ενδιαφεροντουσαν γιαυτο ειτε μου στελναν μυν πριν ειτε με παιρναν τηλ και τους το κανονιζα
τωρα πια δεν χρειαζετε και το ζητας επιτοπου στο μαγαζι ;)
βεβαια αν θελεις και εσυ μωρο και οποιοςδηποτε αλλος ενδιαφερετε ειστε ελευθεροι να επικοινωνειτε και μαζι μου απο πριν για να βαλω και εγω λιγο το χερακι μου :cheesy:
τις περισσοτερες ωρες της μερας διαθεσιμη ειμαι και εδω και στο τηλ και ειναι και χαρα μου να σας βοηθαω στο οτιδηποτε ;)

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
I bet that soon enough other studios will offer the 1 hour program as well.

By that time Angie will be a step ahead again. :dancing:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
πιστευω πως καλυτερα θα ηταν με ραντεβου και εκτος προγραμματος κοπελας αν και ειναι δυσκολο το ξερω αλλα για σκεψου αν ερθει καποιος εκεινη την στιγμη για ενα απλο προγραμμα και να περιμενει μια ωρα και δεν μιλαω να περασει να δει την κοπελα αλλα να ξερει ποια δουλευει και να περιμενει μια ωρα στο δωματιο

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πιστευω πως καλυτερα θα ηταν με ραντεβου και εκτος προγραμματος κοπελας αν και ειναι δυσκολο το ξερω αλλα για σκεψου αν ερθει καποιος εκεινη την στιγμη για ενα απλο προγραμμα και να περιμενει μια ωρα και δεν μιλαω να περασει να δει την κοπελα αλλα να ξερει ποια δουλευει και να περιμενει μια ωρα στο δωματιο

αυτό θα ήταν πολύ βολικό και φυσικά πολύ ευκολο να γίνει αν δουλευαν δύο κοπέλες αλλα δυστηχώς δεν γίνεται λόγω της υπάρχουσας νομοθεσίας. Είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρει κάποιος. Πιστευω οτι θα σου έχει τύχει πολλές φορές να πάς σε κάποιο "σπιτάκι" και να αναγκαστείς να περιμένεις στην ουρά για να περάσεις για δέκα λεπτα με ένα τέταρτο. Εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές. Οπότε αναγκαστικά περιμένεις ή μπορείς να ξαναπεράσεις άλλη στιγμή.

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Προσωπικά δεν την μπορώ την αναμονή με τίποτα...
Μου έχει τύχει (όχι στο συγκεκριμένο στούντιο) να πάρω πρόγραμμα και επειδή η κοπέλα έπρεπε να πάει και σε άλλον πελάτη πριν από μένα και μετά να ψιλοφτιαχτεί για να έρθει σε μένα, να περιμένω κοντά στο μισάωρο μέσα στο δωμάτιο.
Στο Φ.104, τουλάχιστον, σε αυτό το μισάωρο μπορώ να κάνω το ντουζάκι μου με την ησυχία μου πριν έρθει η κοπέλα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
αυτό θα ήταν πολύ βολικό και φυσικά πολύ ευκολο να γίνει αν δουλευαν δύο κοπέλες αλλα δυστηχώς δεν γίνεται λόγω της υπάρχουσας νομοθεσίας. Είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρει κάποιος. Πιστευω οτι θα σου έχει τύχει πολλές φορές να πάς σε κάποιο "σπιτάκι" και να αναγκαστείς να περιμένεις στην ουρά για να περάσεις για δέκα λεπτα με ένα τέταρτο. Εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές. Οπότε αναγκαστικά περιμένεις ή μπορείς να ξαναπεράσεις άλλη στιγμή.
καλα τα λες αλλα η διαφορα των στουντιο ειναι οτι λιγο πολυ ξερεις που θα πας και φαντασου να εχει ενας ενα προγραμμα της ωρας και αλλος ενασ ενα απλο αυτο σημαινει μιαμιση ωρα ενω σε νορμαλ συνθηκες ο χρονος αναμονης δεν υπερβαινει το μισαωρο και οπως προειπα το ξερω πως ειναι δυσκολο γιατι απατουνται 2 κοπελες αλλα μπορει να γινεται προς το τελος τησ βαρδιας

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

δεν ειναι τοσο δυσκολο μωρο, υπαρχει καποια σκεψη καποια φορμουλα (που δεν ειναι τοσο της παρουσης) για μελλοντικα, οι προδιαγραφες υπαρχουνε (παντα φυσικα με το γραμμα του νομου) μενει απλα πολυ σκεψη, οργανωση και διαθεση και ορεξη εκ μερους μας για την υλοποιηση κατι τετοιου  ;)
κοιταξε μωρο συνηθος αυτοι που επιλεγουν τετοια μακρας διαρκειας προγραμματα το κανουν και σε ωρες μη αιχμης μιας και την κοπέλα θελουν ξεκουραστη αλλα και δεν εχουν και διαθεση να συναντησουν πολυ κοσμο πριν και μετα.
απο κει και περα και το τηλ του μαγαζιου και το δικο μου ειναι διαθεσιμα για οποιον θελει να ρωτησει το προγραμμα της κοπέλας σε περιπτωση που βιαζετε και δεν θελει να υπαρχει καμια πιθανοτητα να συναντησει την οποια μεγαλη κινηση-δουλεια στο μαγαζι
απο την αλλη και τα σαλονια μας ειναι ευχαριστα φιλοξενα και αναπαυτικα για καποιον να κατσει και υπαρχουν και αλλα 3 δωματια για καποιον που ξερει απο πριν οτι θα περασει στα συγουρα για να μπει και να περιμενει εκει αν θελει να ειναι πιο μονος του
ετσι κι αλλιως αποψη μου ειναι οτι καποιος οταν επισκεπτετε ενα αναλογο μαγαζι το κανει για να διασκεδασει ,να χαλαρωσει, να περασει ευχαριστα την ωρα του μακρυα απο αγχη και σκοτουρες και οχι για να μπει γρηγορα και να βγει παλι γρηγορα με την ψυχη στο στομα ;)
αλλιως θα χαθει και το νοημα και η μοναδικοτητα της ολης εμπειριας και απλα εξισωνετε με τον ηδη γρηγορο και εξαντλιτικο ρυθμο της εποχης μας ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
δεν ειναι τοσο δυσκολο μωρο, υπαρχει καποια σκεψη καποια φορμουλα (που δεν ειναι τοσο της παρουσης) για μελλοντικα, οι προδιαγραφες υπαρχουνε (παντα φυσικα με το γραμμα του νομου) μενει απλα πολυ σκεψη, οργανωση και διαθεση και ορεξη εκ μερους μας για την υλοποιηση κατι τετοιου  ;)
κοιταξε μωρο συνηθος αυτοι που επιλεγουν τετοια μακρας διαρκειας προγραμματα το κανουν και σε ωρες μη αιχμης μιας και την κοπέλα θελουν ξεκουραστη αλλα και δεν εχουν και διαθεση να συναντησουν πολυ κοσμο πριν και μετα.
απο κει και περα και το τηλ του μαγαζιου και το δικο μου ειναι διαθεσιμα για οποιον θελει να ρωτησει το προγραμμα της κοπέλας σε περιπτωση που βιαζετε και δεν θελει να υπαρχει καμια πιθανοτητα να συναντησει την οποια μεγαλη κινηση-δουλεια στο μαγαζι
απο την αλλη και τα σαλονια μας ειναι ευχαριστα φιλοξενα και αναπαυτικα για καποιον να κατσει και υπαρχουν και αλλα 3 δωματια για καποιον που ξερει απο πριν οτι θα περασει στα συγουρα για να μπει και να περιμενει εκει αν θελει να ειναι πιο μονος του
ετσι κι αλλιως αποψη μου ειναι οτι καποιος οταν επισκεπτετε ενα αναλογο μαγαζι το κανει για να διασκεδασει ,να χαλαρωσει, να περασει ευχαριστα την ωρα του μακρυα απο αγχη και σκοτουρες και οχι για να μπει γρηγορα και να βγει παλι γρηγορα με την ψυχη στο στομα ;)
αλλιως θα χαθει και το νοημα και η μοναδικοτητα της ολης εμπειριας και απλα εξισωνετε με τον ηδη γρηγορο και εξαντλιτικο ρυθμο της εποχης μας ;)

δυστυχως ζουμε στην εποχη της ταχυτητας,εδω δεν εχουμε χρονο καλα καλα να κανουμε πραγματα ζωτικης σημασια σε τετοια κατασταση εχουμε ερθει δυστυχως,και οπως γνωριζεις ολοι ειμασται ανυπομονοι και οσο ευχαριστο και αν ειναι το περιβαλλον σε κανεναν δεν αρεσει η μακροχρονη αναμονη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom