Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ΥΓ: θα ήθελα να έχω το EVO αλλά δεν φτάνει η τσέπη μου και συμβιβάζομαι με ΤOYOTA, να ζητήσω από τους παλιοάπωνες να ρίξουν τις τιμές;
:grin:

:2funny:
και εμενα αυτος ειναι ο κρυφος καημος μαναρακι :thumbsup:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Συνημμένα

• 3474765292_e6dc104d5f.jpg
    3474765292_e6dc104d5f.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 46

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
:tickedoff:
και μενα μαυρο μαρεσει μαναρακι μου αλλα θα στο κανω το χατηρι :2funny:

ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
τι μου κάνεις τώρα......

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Μιας που πιστεύω με φανατισμό στην ισότητα των φύλλων.....
Επίσης η επίσκεψη στον εν λόγω οίκο αφορά ψυχαγωγία....
Μήπως, λέω, μήπως θα μπορούσα να πληρώσω μισά -μισά με την κοπέλλα;

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
Φίλε μου, μπορείς να μου πεις καποια άλλη κατηγορία εργαζομένων που κερδίζει 200 ευρώ την ώρα; Οι περισσότεροι γιατροί, δικηγόροι και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες ουτε καν στον ύπνο τους δεν έχουν δει να κερδίζουν τέτοιο ποσό την ώρα!!!
Από πότε οι πουτάνες πιστεύουν ότι οι περισσότεροι πελάτες τους διαθέτουν τέτοια ποσά για να πάνε μαζί τους για μια ώρα και χωρίς βέβαια καμία εγγύηση οτι θα περάσουν "καλά"; Αντί να προσαρμόζουν τις τιμές τους με την ελληνική πραγματικότητα, πιστεύουν οτι θα υπάρξουν αρκετοί που θα τα δοσουν ώστε αυτές να κάνουν ακριβές διακοπές και να μην πληρώνουν εφορία!!!
φιλε δικιο εχεις σε ολα αυτα. να ξερεις παντως θα βρεθουν να τα δωσουν σιγουρα καποιοι. σε πολλες βολτες που εχω κανει σε πολλα στουντιο εχουν δει τα ματια μου πολλα. απο μπαζα κοπελες που ζητανε 50αρικα και ομως υπαρχουν καποιοι που μπαινουν και ξαναμπαινουν και ξαναμπαινουν. οταν λοιπον καποιες εχουν το σιγουρακι τους η τιμες εκτοξεουονται. φυσικα απο την αλλη υπαρχουν και καποια στουντιο που δεχονται και το ψιλοπαζαρεμα. αν και πιο πανω διαβασα απο την αντζελα οτι ειπε αλλη η ψυχολογια της κοπελας οταν μπαινει με 40 και αλλη οτνα μπαινει με 50. μου ετυχε αυτο και σε μενα. πηρα μια τηλεοραση 100 ευρω φθηνοτερα και δεν παιζει το μεγκα και το σταρ......

mozart

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
10
Πόντοι
0
Άντζελα τα προγράμματα της μίας και πλέον ωρών σε full πρόγραμμα με την κοπέλα πόσες εκτονώσεις περιλαμβάνουν?

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Όταν αυτό που έχεις διαθέσιμο πουλάει πολύ, γιατί πρέπει να του ρίξεις την τιμή; Και αν στο κάτω κάτω είναι παράλογα ακριβή γιατί οι "πωλήσεις" της δεν πέφτουν; :grin:
ΥΓ: θα ήθελα να έχω το EVO αλλά δεν φτάνει η τσέπη μου και συμβιβάζομαι με ΤOYOTA, να ζητήσω από τους παλιο ιάπωνες να ρίξουν τις τιμές;
:grin:
απλα ειναι ερειστικο οταν ακους συνεχεια για μειωσεις μισθων και αυξηση Φ.Π.Α να βλεπεις οτι αλλοι επαγγελματιες αυξανουν την τιμη στις παρεχωμενες υπηρεσιες. εγω δεν θα κρινω εαν ειναι σωστο η οχι αυτο που κανει η αντζελα. οταν εισαι ελευθερος επαγγελματιας παιρνεις αυτες τις αποφασεις και σαφως εισαι προετοιμασμενος για τις συνεπειες (ειτε θετικες ειτε αρνητικες). απλα ειναι λογικο πιστευω και θεμιτο πανω απο ολα οταν ακους για ανατιμολογιση προς τα επανω να υπαρχουν καποιες αντιδρασεις. η αντζελα πιθανως θα χασει αυτους τους πελατες οι οποιοι πηγαιναν αποκλειστικα για το 40ρικο της τιμης. απο εκει και περα θα δειξει ο χρονος το τι θα γινει. δεν αναγκαζετε κανεις να παει και αλλωστε υπαρχει πληθωρα προγραμματων απο 50 εως 200 ευρω για να διαλεξει ο πελατης οτι του αρεσει.

οσων αφορα το δευτερο φιλε μου δεν θα απαιτησεις απο τους ιαπωνες να ριξουν τις τιμες αλλα απο την ελληνικη κυβερνηση να ανοιξει επιτελους τα συνορα και να φορολογει λιγοτερο τα εισαγωμενα :tickedoff:
αλλα αυτο ειναι ενα ααααααλλο θεμα τελειως ασχετο που μας ποναει ολους.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Άντζελα τα προγράμματα της μίας και πλέον ωρών σε full πρόγραμμα με την κοπέλα πόσες εκτονώσεις περιλαμβάνουν?

χωρίς να με λένε Άντζελα, αν κατάλαβα σωστά 2 εκτονώσεις τουλάχιστον, εγώ λέω 3 υποχρεωτικά γιατί αλλιώς θα σε :s&m_3:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
απλα ειναι ερειστικο οταν ακους συνεχεια για μειωσεις μισθων και αυξηση Φ.Π.Α να βλεπεις οτι αλλοι επαγγελματιες αυξανουν την τιμη στις παρεχωμενες υπηρεσιες. εγω δεν θα κρινω εαν ειναι σωστο η οχι αυτο που κανει η αντζελα. οταν εισαι ελευθερος επαγγελματιας παιρνεις αυτες τις αποφασεις και σαφως εισαι προετοιμασμενος για τις συνεπειες (ειτε θετικες ειτε αρνητικες). απλα ειναι λογικο πιστευω και θεμιτο πανω απο ολα οταν ακους για ανατιμολογιση προς τα επανω να υπαρχουν καποιες αντιδρασεις. η αντζελα πιθανως θα χασει αυτους τους πελατες οι οποιοι πηγαιναν αποκλειστικα για το 40ρικο της τιμης. απο εκει και περα θα δειξει ο χρονος το τι θα γινει. δεν αναγκαζετε κανεις να παει και αλλωστε υπαρχει πληθωρα προγραμματων απο 50 εως 200 ευρω για να διαλεξει ο πελατης οτι του αρεσει.

οσων αφορα το δευτερο φιλε μου δεν θα απαιτησεις απο τους ιαπωνες να ριξουν τις τιμες αλλα απο την ελληνικη κυβερνηση να ανοιξει επιτελους τα συνορα και να φορολογει λιγοτερο τα εισαγωμενα :tickedoff:
αλλα αυτο ειναι ενα ααααααλλο θεμα τελειως ασχετο που μας ποναει ολους.

σε γενικές γραμμές συμφωνούμε, είναι ρίσκα που παίρνει η Άντζελα (όπως και η ανακαίνηση) και ο καιρός θα δείξει αν ήταν σωστό.

Επισκέπτης
Φίλε μου, μπορείς να μου πεις καποια άλλη κατηγορία εργαζομένων που κερδίζει 200 ευρώ την ώρα; Οι περισσότεροι γιατροί, δικηγόροι και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες ουτε καν στον ύπνο τους δεν έχουν δει να κερδίζουν τέτοιο ποσό την ώρα!!!
Από πότε οι πουτάνες πιστεύουν ότι οι περισσότεροι πελάτες τους διαθέτουν τέτοια ποσά για να πάνε μαζί τους για μια ώρα και χωρίς βέβαια καμία εγγύηση οτι θα περάσουν "καλά"; Αντί να προσαρμόζουν τις τιμές τους με την ελληνική πραγματικότητα, πιστεύουν οτι θα υπάρξουν αρκετοί που θα τα δοσουν ώστε αυτές να κάνουν ακριβές διακοπές και να μην πληρώνουν εφορία!!!

Πολύ σωστά, καί νά προσθέσω ότι μέ τόν κάθε επαγγελματία έχουμε τό νόμιμο δικαίωμα νά διαμαρτυρηθούμε γιά τήν ποιότητα τής εργασίας του ή νά τόν καταγγείλουμε όπως επίσης νά ζητήσουμε καί τά χρήματά μας πίσω εφόσον μάς υποσχέθηκε διαφορετικά.
Θά συμφωνήσω μέ τούς προλαλήσαντες ότι τό γαμήσι είναι ανελαστική υπόθεση αλλά θά υπενθυμίσω ότι υπάρχει καί Οριο Θραύσης (ν. τού Hook).Πρακτικά αυτό σημαίνει πώς όταν μάς τά παραπρήξουν μέ τίς αστείες παπαριές θά φάνε σύννεφο τό φούμο.

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Kυριοι η αγορα εχει πολλους νομους,ο κυριοτερος και πιο αμειλικτος ειναι ενας.Προσφορα και ζητηση.Ολα τα υπολοιπα ειναι για να περνα η ωρα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατι καθεστε και συζητάτε ένα θέμα στο συγκεκριμένο τόπικ το οποίο αφορά όλα τα στούντιο. Αλλωστε αυτές είναι οι τιμές τις αγοράς. Σκευτίκατε οτι οι κοπέλες που δουλευουν στο Φ104 μπορεί να μήν θέλουν να συμβιβαστούν με αμοιβή λιγότερη απο αυτή που θα έπαιρναν αμα δουλευαν σε αλλα στούντιο. Αλλωστε αυτό που έχει σημασία είναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ πράγμα που η Μπου-Μπου προσφέρει σε όλους τους τομείς.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
το ξερω μωρε απλα ολα ειναι και θεμα τυχης
το αν θα εχει κινηση η οχι ενα μαγαζι ειναι καθαρα θεμα  μερας,ω  :(ρας ,καιρικων συνθηκων, κοπέλας και διαφορων αλλων παραγοντων (ποδοσφ αγωνων στη τηλεοραση, πορειων στο κεντρο)κτλ
ενα παιδι που εχει ποσταρει στην προηγουμενη σελιδα στην προηγουμενη βαρδια μου με περιμενε μες το δωματο για 1 ωρα και 10 λεπτα με το ρολοι και αυτο γιατι πριν απο αυτον ειχα αλλα 3 δωματια παρολη την μεγαλη αναμονη του ομως εφυγε κατενθουσιασμενος ;)
απλα του ετυχε και επρεπε να περιμενει, αλλη φορα παλιοτερα οταν ειχε ερθει δεν περιμενε σχεδον καθολου αλλη φορα ειχε περιμενει λιγο 20-25 λεπτα
σε ολα τα μαγαζια μαναρι μπορει να σου τυχει αυτο ειτε εχουν προγραμματα της μιας ωρας ειτε οχι

Άντζελα μην τα λες αυτά δημόσια και μας παρεξηγήσουν είδες ήμουνα διακριτικός παρόλη την αναμονή στο δωμάτιο :(

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Ντυμένη καμαριέρα!!!
Φαντάσου να την είχες έτσι στο σπίτι!!!

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
τι εγινε σημερα ρε παιδια περασα μια βολτα απο φυλης κ ηταν ολα κλειστα :huh: :huh: αντζελα εσεισ εισασταν ανοιχτα λογο αμαξιου δεν μπορεσα να σταματησω να δω

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
τι εγινε σημερα ρε παιδια περασα μια βολτα απο φυλης κ ηταν ολα κλειστα :huh: :huh: αντζελα εσεισ εισασταν ανοιχτα λογο αμαξιου δεν μπορεσα να σταματησω να δω

το ξερω μαναρι νομιζω κατα τις 6 παρα κλεισανε τα παντα :-
εμεις ανοιχτα ειμασταν και κανονικα ξεκινησε και τελιωσε η απογευματινη βαρδια ;)
αν σου ξανατυχει κατι τετοιο βεβαια μπορεις να παρεις και επιτοπου ενα τηλ στο μαγαζι 210-8821147 ;)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ενας προβληματισμος....

εστω οτι η Μαρινα για παραδειγμα, δουλευει την εξάωρη βαρδια...17 -23... Σε αυτη τη βαρδια παρουσιαζονται 4 ατομα που σκανε (καλώς ή κακώς) το 200αρι και την
καβατζώνουν για 4 ωρες, δηλαδή 4μιση με τα ενδιάμεσα...

Ακόμα και αν τα χρήματα είναι περισσότερα απο το αν δούλευε με  πολλα 50αρικα αντι για το μεγάλο πρόγραμμα, δεν είναι προβληματική και για το μαγαζί αυτή η
κατάσταση ?

Το να μην μπορεί κάποιος επανειλλημένα να "δεί" μια κοπέλα δεν κάνει κακό επιχειρηματικα μακροπρόθεσμα?

Θελω να πώ απλά οτι το συγκεκριμένο πρόγραμμα προοδευτικά μπορεί να καταστήσει το μαγαζί κάτι σαν "κλειστό κλάμπ" και δεν ξέρω αν η σιγουρα
εξυπνη Ατζελα θα ήθελε κατι τέτοιο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom