lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
ενας προβληματισμος....
εστω οτι η Μαρινα για παραδειγμα, δουλευει την εξάωρη βαρδια...17 -23... Σε αυτη τη βαρδια παρουσιαζονται 4 ατομα που σκανε (καλώς ή κακώς) το 200αρι και την
καβατζώνουν για 4 ωρες, δηλαδή 4μιση με τα ενδιάμεσα...
Ακόμα και αν τα χρήματα είναι περισσότερα απο το αν δούλευε με πολλα 50αρικα αντι για το μεγάλο πρόγραμμα, δεν είναι προβληματική και για το μαγαζί αυτή η
κατάσταση ?
Το να μην μπορεί κάποιος επανειλλημένα να "δεί" μια κοπέλα δεν κάνει κακό επιχειρηματικα μακροπρόθεσμα?
Θελω να πώ απλά οτι το συγκεκριμένο πρόγραμμα προοδευτικά μπορεί να καταστήσει το μαγαζί κάτι σαν "κλειστό κλάμπ" και δεν ξέρω αν η σιγουρα
εξυπνη Ατζελα θα ήθελε κατι τέτοιο...
Αν μου επιτρέπεις συναγωνιστή (μιας και ρώτησες την Αντζελα κι όχι εμένα ) πιστεύω πως είναι όντως έξυπνη όπως είπες. Και οι
πιθανότητες να συμβεί αυτό που λες είναι πραγματικά μικρές αν όχι μηδενικές. Ούτε καν φουλ προγράμματα δε γίνονται συνέχεια (απ'όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον)
πόσο μάλλον να συμβεί σε μια κοπέλα να καβατζάρει 4 ωριαία προγράμματα σε μία βάρδια. Το θεωρώ απίθανο και πιστεύω πως εξίσου απίθανο το θεωρεί και η Άντζελα
και γι'αυτό το έκανε κιόλας. Ικανοπιούνται οι πελάτες οι οποίοι θα γούσταραν να έχουν την επιλογή του ωριαίου meeting και
από κει και πέρα όσο βαστάει οι τσέπη τους και θέλουν μπορούν να το κάνουν. Θα απαντήσει κι η Άντζελα λογικά απλά ήθελα να πεταχτώ κι εγώ!!!!