μια ενδιαμεση λυση και αρκετα φτηνη ειναι το βιντεο που θα βαλεις να ειναι ενα απλο κολαζ απο τις φωτογραφιες που ετσι και αλλιως βγαζετε εσεις... ;)
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ πως ολες οι κοπελες δειχνουν αλλιως στις φωτογραφιες απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα. αλλες χανουν αλλες κερδιζουν. αλλα ο πελατης μπορει να παρει μια πρωτη ιδεα.
για παραδειγμα υπαρχουν περιπτωσεις αντρων που δεν γουσταρουν τις κοπελες με μικρο(φυσικο στηθος). αρα αυτος αν δει μια κοπελα με φυσιολογικο στηθος στο βιντεο τοτε θα μπορει να φυγει ετσι ωστε να μην ξοδευει ουτε αυτος τον χρονο του αλλα ουτε και της κοπελας.
ελπιζω να μην κουρασα...
δε με κουραζεις μωρο ;)
το εχω σκεφτει και εγω
σαν ιδεα-λυση ειναι καλη αλλα εχει πρακτικα προβληματα
για να φτιαξεις ομως ενα τετοιο βιντεο με φωτογραφιες (που να εναλασοντε σχετικα νορμαλ οι φωτος καθε 3-4 δευτερολεπτα)
για να το φτιαξεις διαρκειας 1 1/2 ωρας οσο δηλ και μια ερωτικη ταινια
(για να μην εχει δηλ το προβλημα η υπηρεσια καθε 10-20λεπτα να παταει ξανα το play)
χρειαζεσε γυρω στις 5.000 καλες διαφορετικες φωτογραφιες :o
για να εχεις ομως 5.000 καλες φωτογραφιες πρεπει να τραβηξεις τουλαχιστον 10.000-15.000 γιατι πολλες λογω ποζας-εκφρασης-στασης-φωτισμου δεν ειναι καλες
και γενικα αυτα τα νουμερα ειναι πολυ μεγαλα και δυσκολα :-
και φυσικα συζηταμε για ενα βιντεο με φωτος ολων των κοριτσιων μαζι
για να βγαλεις ενα ξεχωριστο της καθε μιας και να τραβηξεις στην καθε μια 10.000 με 15.000 φωτογραφιες ειναι σχεδον αδυνατο :-
απο την αλλη το σαλονι περα απο χωρος αναμονης του πελατη
ειναι και ο χωρος που κερδιζετε ο πελατης
ειτε απο το στυλ την ευγενια και την ανεση της υπηρεσιας
ειτε απο το ποσο καλα ξερει η καθε κοπέλα με το ναζι της την κινηση της και το χαμογελο της να πουλαει το ευατο της
ειτε απο το ποσο καλο και ερωτικο ειναι το περιβαλον
απο τη στιγμη λοιπον που στην πλειοψηφια των αντρων εγκεφαλικα μια σκληρη ερωτικη ταινια δουλευει καλυτερα απο οσο θα δουλευαν σκετες φωτογραφιες συγουρα προτιμαμε την ταινια ;)
Χαιρετώ το παρεάκι......
Γαμώ την οικονομική μου στενότης..... >
>
Άνυπομονώ να
Μαρίνα, Νανά και Άντζελα!!!!!!!
Τρελαίνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γειασου μωρο ;)
μυν ανυσηχεις βρε ερχετε και ο 14ος μισθος του πασχα ;)
αρκει να μην τον κοψουν οπως λενε ομως γιατι μετα ΟΛΟΙ ανεξερετος θα εχουμε προβλημα :'( :'( :'( :'(
πολλα φιλακια