Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Γνωριζει κανενας τον λογο γιατι εφυγε απο το στουντιο. Τη εγινε?

Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε θέμα με τις βάρδιες,οι οποίες ίσως ήταν πάρα πολλές για την Εύα αν σκεφτεί κανείς ότι είχε και τους περισσότερους πελάτες όπως φαίνεται και μέσα από το σάιτ ;).Επίσης θυμάμαι ότι μου είχε πει πως είχε σχέση και μπορεί αυτό να της δημιούργησε κάποιο πρόβλημα :think:.Θυμάμαι ότι είχα διαμαρτηρηθεί στην Άντζελα για το πρόγραμμα της Εύας αλλά δεν νομίζω ότι το σκέφτηκε καλά :tickedoff:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ηeel lover όμως εχω παρατηρήσει οτι παρόλο που υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία με μπότες και πέδιλα δεν υπάρχουν (η εγώ δεν έχω δεί) ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΟΒΑΚΙΑ. Προτείνω να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάτεβούμε διαμαρτυρόμενοι απέξω απο το μαγαζί!!

ΦΕΡΤΕ ΓΟΒΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!!

Γόβες δεν έχει το μαγαζί!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλησπερα ;)
μια αλλαγη στο αυριανο μας προγραμμα
αυριο το πρωι θα ειναι στο μαγαζι  η Νανα :smitten:

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημερα :cheesy:

τωρα η Νανα :smitten: :smitten:
(νεες φωτογραφιες της προστεθηκαν στη σελιδα μας ;))

το απογευμα η Σοφία :smitten:
(με ξανθα παλι μαλλια, για οσους τους αρεσαν παλιοτερα ;))

και το βραδυ η Μαρίνα :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Νικόλ  :smitten:

Κατερίνα :smitten:

Αντζελα :smitten:

Μαρίνα :smitten:

Σουζάνα :smitten:

Νανα :smitten:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Ρε συ Αντζελα λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ!
αν και πολύ πιθανόν να έχεις ερωτηθεί στο παρελθον απάντησε μου στο εξής:
γιατί οι οίκοι ανοχής δεν βάζουν ένα dvd στο σαλόνι που θα δείχνει την κοπέλα της βάρδιας?
έτσι θα υπάρχει καλύτερη διαχείριση του χρόνου: και η τσατσα δεν θα περιμένει πως και πως να βγει η κοπέλα και η κοπέλα δεν θα βιάζεται υπερβολικά αλλά και ο πελάτης δεν θα αγχώνεται επίσης...
Ευχαριστω!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ρε συ Αντζελα λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ!
αν και πολύ πιθανόν να έχεις ερωτηθεί στο παρελθον απάντησε μου στο εξής:
γιατί οι οίκοι ανοχής δεν βάζουν ένα dvd στο σαλόνι που θα δείχνει την κοπέλα της βάρδιας?
έτσι θα υπάρχει καλύτερη διαχείριση του χρόνου: και η τσατσα δεν θα περιμένει πως και πως να βγει η κοπέλα και η κοπέλα δεν θα βιάζεται υπερβολικά αλλά και ο πελάτης δεν θα αγχώνεται επίσης...
Ευχαριστω!

να σου πω την αληθεια μωρο κατι τετοιο ηθελα να κανω παλιοτερα, το ειχα γραψει κιολας πολλες σελιδες πριν ;)
συγουρα αυτο που λες ειναι σωστο
αλλα τα προβληματα ειναι...........
για να γινει μια σωστη παραγωγη ενος dvd μιας κοπέλας απο επαγγελματια φυσικα cameraman και τεχνικο μονταζ...........
να ερθουν δηλ στο μαγαζι να στησουν καμερες προβολεις να τραβηξουν τη κοπέλα βιντεο να κανουν το μαγαζι ανω κατω για καμια ωρα μεχρι να τελιωσουν και να σου παραδωσουν μετα ετοιμο μονταρισμενο βιντεο το κοστος θα ειναι πανω απο 100-200ε (μπορει και παραπανω αναλογα και τον επαγγελματια και την ποιοτητα της δουλειας του που φυσικα θα κοιταξεις να ειναι και η καλυτερη)
αν αυτο τωρα το πολαπλασιασεις επι 8-10 οσες ειναι και οι διαφορετικες κοπέλες οι οποιες ολες θα πρεπει να βγουνε βιντεο βγαινει ενα κοστος πολυ υψηλο
και αν υπολογισεις οτι καθε 2 μηνες τουλαχιστον θα πρεπει να τα ξανατραβας τα βιντεο γιατι μετα θα κουραζουν και θα τα βαριετε ο κοσμος μετα γινετε πολυ to mutch και δεν αξιζει :-
και φυσικα αν αυτα τα χρηματα τα ριξεις-επενδυσεις σε αλλους τομεις σαν μαγαζι θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα ;)
ασε που και εμπορικα να το δεις μια ερωτικη ταινια (με hard σκηνες)στο σαλονι κακα τα ψεμματα <<ψηνει>> πολυ περισσοτερο τους οποιους αναποφασιστους για να περασουν ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Μα και στο βίντεο να δεις την κοπέλα, είναι τελείως διαφορετικό από το να τη δεις από κοντά.
Προσωπικά δεν θα έμπαινα στο δωμάτιο, μόνο και μόνο βλέποντας την κοπέλα από ένα βίντεο. Για παράδειγμα υπάρχουν πολλά στούντιο που μπορείς να δεις τις κοπέλες μέσω των φωτογραφιών στα σάιτ που έχουν φτιάξει. Αλλά και πάλι δεν περνάς στο δωμάτιο αν δεν την δεις. Είναι τελείως διαφορετικό να βλέπεις την κοπέλα πως είναι από κοντά.
Πολλές φορές οι φωτογραφίες (και τα βίντεο) μπορεί να σε ξεγελάσουν (κάποιες φορές αρνητικά, κάποιες θετικά).

Παράδειγμα: Η Νικόλ σε πολλές φωτό δείχνει πιο "γεματούλα", αλλά αν την δεις από κοντά είναι αδύνατη.
Πιο παλιά, όταν δούλευε η Εύα, "έχανε" από τις φωτογραφίες, διότι στην πραγματικότητα ήταν πιο συμπαθητική.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
να σου πω την αληθεια μωρο ...

μια ενδιαμεση λυση και αρκετα φτηνη ειναι το βιντεο που θα βαλεις να ειναι ενα απλο κολαζ απο τις φωτογραφιες που ετσι και αλλιως βγαζετε εσεις... ;)

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ πως ολες οι κοπελες δειχνουν αλλιως στις φωτογραφιες απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα. αλλες χανουν αλλες κερδιζουν. αλλα ο πελατης μπορει να παρει μια πρωτη ιδεα.
για παραδειγμα υπαρχουν περιπτωσεις αντρων που δεν γουσταρουν τις κοπελες με μικρο(φυσικο στηθος). αρα αυτος αν δει μια κοπελα με φυσιολογικο στηθος στο βιντεο τοτε θα μπορει να φυγει ετσι ωστε να μην ξοδευει ουτε αυτος τον χρονο του αλλα ουτε και της κοπελας.

ελπιζω να μην κουρασα... :)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Χαιρετώ το παρεάκι......

Γαμώ την οικονομική μου στενότης.....  >:( >:( :grin:

Άνυπομονώ να  :lheel: Μαρίνα, Νανά και Άντζελα!!!!!!!

Τρελαίνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
μια ενδιαμεση λυση και αρκετα φτηνη ειναι το βιντεο που θα βαλεις να ειναι ενα απλο κολαζ απο τις φωτογραφιες που ετσι και αλλιως βγαζετε εσεις... ;)

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ πως ολες οι κοπελες δειχνουν αλλιως στις φωτογραφιες απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα. αλλες χανουν αλλες κερδιζουν. αλλα ο πελατης μπορει να παρει μια πρωτη ιδεα.
για παραδειγμα υπαρχουν περιπτωσεις αντρων που δεν γουσταρουν τις κοπελες με μικρο(φυσικο στηθος). αρα αυτος αν δει μια κοπελα με φυσιολογικο στηθος στο βιντεο τοτε θα μπορει να φυγει ετσι ωστε να μην ξοδευει ουτε αυτος τον χρονο του αλλα ουτε και της κοπελας.

ελπιζω να μην κουρασα... :)

δε με κουραζεις μωρο ;)
το εχω σκεφτει και εγω
σαν ιδεα-λυση ειναι καλη αλλα εχει πρακτικα προβληματα
για να φτιαξεις ομως ενα τετοιο βιντεο με φωτογραφιες (που να εναλασοντε σχετικα νορμαλ οι φωτος καθε 3-4 δευτερολεπτα)
για να το φτιαξεις διαρκειας 1 1/2 ωρας οσο δηλ και μια ερωτικη ταινια
(για να μην εχει δηλ το προβλημα η υπηρεσια καθε 10-20λεπτα να παταει ξανα το play)
χρειαζεσε γυρω στις 5.000 καλες διαφορετικες φωτογραφιες :o
για να εχεις ομως 5.000 καλες φωτογραφιες πρεπει να τραβηξεις τουλαχιστον 10.000-15.000 γιατι πολλες λογω ποζας-εκφρασης-στασης-φωτισμου δεν ειναι καλες
και γενικα αυτα τα νουμερα ειναι πολυ μεγαλα και δυσκολα :-
και φυσικα συζηταμε για ενα βιντεο με φωτος ολων των κοριτσιων μαζι
για να βγαλεις ενα ξεχωριστο της καθε μιας και να τραβηξεις στην καθε μια 10.000 με 15.000 φωτογραφιες ειναι σχεδον αδυνατο :-
απο την αλλη το σαλονι περα απο χωρος αναμονης του πελατη
ειναι και ο χωρος που κερδιζετε ο πελατης :cheesy:
ειτε απο το στυλ την ευγενια και την ανεση της υπηρεσιας
ειτε απο το ποσο καλα ξερει η καθε κοπέλα με το ναζι της την κινηση της και το χαμογελο της να πουλαει το ευατο της
ειτε απο το ποσο καλο και ερωτικο ειναι το περιβαλον
απο τη στιγμη λοιπον που στην πλειοψηφια των αντρων εγκεφαλικα μια σκληρη ερωτικη ταινια δουλευει καλυτερα απο οσο θα δουλευαν σκετες φωτογραφιες συγουρα προτιμαμε την ταινια ;)

Χαιρετώ το παρεάκι......

Γαμώ την οικονομική μου στενότης.....  >:( >:( :grin:

Άνυπομονώ να  :lheel: Μαρίνα, Νανά και Άντζελα!!!!!!!

Τρελαίνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:

γειασου μωρο ;)
μυν ανυσηχεις βρε ερχετε και ο 14ος μισθος του πασχα ;)
αρκει να μην τον κοψουν οπως λενε ομως γιατι μετα ΟΛΟΙ ανεξερετος θα εχουμε προβλημα :'( :'( :'( :'(

Bextor

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Nανα ειναι φοβερη στο κρεβατι,μπορει απο εμφανιση να μην λεει και πολλα αλλα το κατεχει το αθλημα.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
χωρίς διάθεση να μείωσω τα υπόλοιπα θέλγητρα της κορασίδος και τα οποία με φέρνουν σε .....κατάστάση ανησυχίας,
το βλέμα της είναι άκρως απίθανο. 

Συνημμένα

• img.jpg
    img.jpg
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 23

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885

Kαλημερα :cheesy:

τωρα η Νανα :smitten: :smitten:
(νεες φωτογραφιες της προστεθηκαν στη σελιδα μας ;))

το απογευμα η Σοφία :smitten:
(με ξανθα παλι μαλλια, για οσους τους αρεσαν παλιοτερα ;))

και το βραδυ η Μαρίνα :smitten:

Τι είπες τώρα Άντζελα,Σοφία με ξανθά μαλλιά!!!με τρέλανες τώρα  :2funny: :tits: :knockinb: :lheel: :kissass:.Ανεβαίνω στις 23 του μήνα Αθήνα,σε παρακαλώ φρόντισε να μην υπάρξει αλλαγή μέχρι τότε γιατί μπορεί ν'αρχίσω να σπάω το μαγαζί και θα'ναι κρίμα :2funny: :dancing:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
χωρίς διάθεση να μείωσω τα υπόλοιπα θέλγητρα της κορασίδος και τα οποία με φέρνουν σε .....κατάστάση ανησυχίας,
το βλέμα της είναι άκρως απίθανο. 

ναι ειναι φοβερό ;)

Τι είπες τώρα Άντζελα,Σοφία με ξανθά μαλλιά!!!με τρέλανες τώρα  :2funny: :tits: :knockinb: :lheel: :kissass:.Ανεβαίνω στις 23 του μήνα Αθήνα,σε παρακαλώ φρόντισε να μην υπάρξει αλλαγή μέχρι τότε γιατί μπορεί ν'αρχίσω να σπάω το μαγαζί και θα'ναι κρίμα :2funny: :dancing:

ναι ξανθα και πολυ μακρια μαλιστα ;)
μπα δεν θα τα αλλαξει,την ειχα φαει να τα ξανακανει ξανθα :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom